Smile in your sleep

Hejhopp.
Det blir bara ett snabbt mobilinlägg nu eftersom jag ligger i mammas säng och halvsover.
Det gick väl bra på bup, men jag gillar det verkligen inte. När jag kom hem fortsatte jag fixa i mitt rum, blev en del nya bilder. Någon gång efter två kom Amanda och vi åt bröd och kollade på Rosa innan vi åt mer bröd och tränade ungarna. Det var en bra träning.
Nu kommer jag strax somna..
Godnatt!

That love

Åååååkej, OMD. Ni vet inlägget jag skrev om Darin igår, han kommenterade det!! Han sa att jag skulle skriva ett brev till honom så jag ska göra det nu. Alltså detta händer inte..!!?!!!? Shit pommes..

High up above or down below

Nu är mitt kartongpyssel klart, iallafall nästan för jag måste hoppa in i duschen och åka till bup. Jag har hur som helst gjort en till vägg typ, på sidan av min säng så jag får plats med ännu fler posters! :) 
Såhär såg det ju ut först..
Sen såhär, sjukt jobbigt att tejpa..
Och nu såhär! 
Och såhär fint är det på insidan. 
Jag är jättenöjd! :)

On top of the world

Jag har inte sovit inatt, först spelade jag Sims lite för länge och sen kunde jag inte somna. Jag har ätit frukost med mamma nu på morgonen och hon har nyss åkt iväg till jobbet. Jag ska på börja dagens projekt som har med denna låda att göra, mystisk. Ni får bilder på reslutatet så fort jag är klar!:)
Den tillhör familjen Andersson.

I felt special until I realized you talk to everyone like that

Har knappt bett dig om nått, vill inte be dig om mer
Men för en gångs skull kan du väl ta dig tiden att lyssna jag ber
Den enda saken jag begär
Är att få slippa va ditt begär
Jag har nått den punkten då jag skiter i allt
Du springer runt på stan i kväll, för du vill inte sova själv
Att du ligger med nån annan betyder ingenting alls
Och du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting, nej.
 

If I could take away the pain and put I smile on your face I would

Kolla vad som kom hem till mig idag, Believe acoustic! Jag hoppas den ska trivas här hos mig, det tror jag, om inte annat kommer den få många fina vänner i min bokhylla.
Ursäktar kaoset på hyllan, jag har fått en del nya saker som inte riktigt får plats så jag funderar på att fixa en till hylla, det blir min fjärde isåfall! :)

You're all I have

Hejsan hoppsan lillebror!
Inatt sov jag inte mycket, jag spelade Sims 3 istället (inte nördigt). Jag lyssnade på Darin och spelade ännu mer Sims hela dagen fram tills kvart över fem när det var dags för friståendeträning med barnen på Karro. Amanda var med och vi var duktiga. Efter träningen köpte vi "mat" som vi satte oss och åt på Oscaria innan våran egen träning började. Det var bord så vi fick hoppa på en egen uppställning (utan bord). Vi stretchade också asmycket och jag kom ner i split för första gången på jättelänge, glad! 
Nu har jag nyss duschat och ska nog starta upp Sims om inte alltför länge. 
IMORGON ÄR DET TORSDAG!!
Pusshej.
Har inte tagit några bilder idag så jag lägger upp den här härliga bilden från en utav sommarens bästa dagar. Vi åt frukost i universitetsrondellen, mysigt!♥

I wanna spend my nights and days between your arms

Idag har jag spenderat en halvtimme i sällskap av radion. Jag lyssnade på en intervju med Darin. Han släppte sin nya skiva Exit idag (en dag efter Justins skivsläpp, det är SWAG) och den är sååå bra! Han är singel och är bra på att laga mat, och så otroligt snygg. Jag har ju gillat honom sedan han var med i Idol 2004 och han blir ju bara bättre och bättre, och snyggare och snyggare.. Ge mig honom, tack! 
Jag älskar hans röst, både när han sjunger och pratar. 
Liten Darin!

I knew his world moved too fast and burned too bright

En sak som kan förstöra en hel relation är att säga "Jag älskar dig" för tidigt. Ärligt, det finns få saker som är mer oattraktiva än det. Jag var en gång med om att en sa det till mig efter typ två veckor, och det var inte alls länge sen. Det enda jag tänkte var "Say whaaaaaaaaaat..?". Det blir ju också svårt när man ska svara om man inte riktigt känner samma sak, man kan ju förstås strunta i att säga detsamma men om det är en person man inte är säker på om man gillar eller inte så vill man inte sabba allt genom att inte säga det. Så jag sa samma sak tillbaka, och det var askonstigt eftersom jag bara ett par veckor senare insåg att jag inte alls kände så. 
Egentligen kanske jag inte ska säga något, jag sa att jag älskade min dåvarande pojkvän typ samma dag som vi blev tillsammans, men vi var fjorton år och jag var fjortis och älskade alla som var snälla mot mig (nej, jag menar inte att jag inte älskade honom). 
Rage.. kan bero på att jag och Amanda har pratat om det här de senaste dagarna. Hur som helst, stressa inte med att säga det, det kan bli så fel.

When you hold me I’m alive

Typ kul.

I know you're out of my league but that won't scare me away

Hejchu.
Imorse vaknade jag sent och åkte nästan direkt upp på stan för att träffa Amanda, vi gick och åt maaaaat och sen åkte vi till en fotograf och tog visumbilder till mig. Efter det gick vi på bio. Vi såg Ego igen, den är ju sååå bra och han som spelar Sebastian är ju inte precis ful.. Det var nästan inget folk i salongen eftersom den började kvart i tre så vi passade på att fula oss lite också. När filmen var slut och våra halvt bortdomnade då vi dunkat dem i varandra ganska hårt cyklade vi iväg till Manne där vi stannade till klockan kvart över sex, sen blev det barnträning och godis. 
Nu har jag duschat och lyssnar på underbara Believe acoustic. :)
Chuhej.
Godaste maten i mitt liv!
 
PERFEKTION♥

I wanna be your sun, your stars and your moon

Hejhejhejhej.
Idag orkade jag inte gå till skolan, jag stannade hemma och städade och fixade mitt rum istället. Satte upp en del nya bilder, det blev bra tycker jag. Sen fick jag ett sjukt kul sms som ni såg i inlägget från tidigare idag, dör fortfarande hahahahaha. Skrattade tills jag var framme på Oscaria vid halv 7. Träningen gick helt okej på matta men körde inget hopp. Jag och Amanda körde lite styrka och sen satte vi vår tekniska sida på prov.. Efter träningen verkade jag asdryg och konstig, japp. På vägen hem ramlade jag i en minisjö och halvt drunknade. :(
Nu sitter jag och kollar på Making of Believe med te och Ruff, mysigt. Förövrigt kommer Believe acoustic hem till mig snart och jag kan inte vänta längre..!
OCH jag har bestämt mig för att göra bloggen lite roligare och livligare eftersom den varit ganska astråkig och dåligt uppdaterad senaste tiden så jag sätter kameran på laddning inatt och börjar ta med mig den vart jag än går igen. 
Pusskatt.
Det jag fixade idag!:)

Let's commit the perfect crime, I'll steal your heart and you'll steal mine

Vet ni vad jag älskar? Presenter! Jag och Amanda är alltid i exstas när vi öppnar julklappar/födelsedagspresenter/i<3u-presenter osv. Därför har vi infört en ny tradition i vår vänskap, varje månad den 25e (25e..) ger vi varandra presenter! Det behöver inte vara något stort eller seriöst, det kan vara något som ligger hemma och skräpar, ett nagellack man inte gillar, en fin fjäder, något som har med något intert skämt att göra, en dikt, en mattebok, en teckning, en bil, VAD SOM HELST. Det var ju den 25e i fredags och jag fick en jättefin tröja som hon köpte i London när vi var där, jag älskar den! Jag gav henne kanel, det är ju trots allt dealen.. 
Kameran och jag kom inte så bra överens så jag tänkte att jag tar en utav de oseriösa bilderna och inte en där jag faktiskt försöker se bra ut, men fokusera på tröjan!:)

Teletubbies

Jag dör, AHAHAHHHAHAAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHA!

Don't worry, be happy


I'm not a fighter by nature, but, if I believe in something, I stand up for it

http://a.tumblr.com/tumblr_lsacvi0Jf81qkdlzoo1.mp3
Jag älskar dig Justin Drew Bieber♥

You don't know what you got until you're missing it a lot

Chasomfan.
Igår var det fredag, fredagar är bra. Jag gick inte till skolan, tillbringade istället större delar av dagen på stan. Först med mamma, fick med mig tre nagellack, några ringar och en halsduk hem. På eftermiddagen träffade jag Amanda och vi gick på hindersmässan, godis! Efter några väl spenderade timmar där drog vi till bion och såg EGO, den var såååå braaaa!!! Vi slog i våra huvuden och provade att vara blinda. Efter bion åkte vi hem till henne och gjorde spagge och lotalar, så länge sen, så gott! Vi kollade bara på ett avsnitt av Wild Kids, spelade lite gitarr och åt en hel del godis. Vi skulle sova tidigt, det gick väl sådär.
Imorse gick vi upp halv åtta, åt frukost och stressade inte alltför mycket för att komma i tid till barnträningen som började halv nio, det gick faktiskt asbra och var soperkul! När deras träning slutade halv tolv gick jag och Amanda upp på stan och kollade vidare på marknaden, köpte en Justin-tröja. Vi var tillbaka på Oscaria en och en halv timme innan vår träning började, så vi la oss och sov i ett fönster, skönt tyckte vi. Vi värmde inte upp, vi tränade inte speciellt mycket, MEN, Amanda är bäst på flickisar.
Efter träningen åkte jag hem, duschade och kollade på tv med mamma. Nu ska jag träffa en kompis. 
Ciaokatt.
MMMMhh jävlar vad gott.
Vi fattade vad en Pokémon-boll är! 15 år senare än alla andra.

You may be lost in more ways than one, but I have a feeling that it's more fun than knowing exactly where you are

Hösten 2012 gick det mesta fel. Jag failade skolan helt och hållet och började behandla mig själv sämre än någonsin. Jag gjorde saker som jag aldrig trodde jag skulle göra, inga bra saker. Jag hatade mig själv och grät varje natt. Jag hatade och hatar Örebro. Jag ska härifrån, jag ska faktiskt det.
Den elfte mars åker jag till Thailand för att stanna där i sex veckor. Jag ska volontärjobba på en skola för utsatta barn, barn som tvingats in i prostitutionsbranchen, barn som växt upp på gatan, barn som på ett eller annat sätt blivit utstötta från samhället. Jag kommer bo på skolan och det kommer vara volontärer från hela världen där. Jag kommer antagligen vara en utav de yngsta, men det tycker jag inte spelar så stor roll. 
Jag valde mellan detta volontärjobb och två andra sm hade med djur att göra och valde det här då jag tror att jag kommer göra större nytta där och få mer uppskattning. Som ni vet hade jag själv inte en jättebra uppväxt och jag vet hur viktigt det är att ha någon som bryr sig, någon som kan hjälpa till, någon som bara finns där. Jag har också lite erfarenheter med barn eftersom jag tränar en barngrupp i gymnastik ju.
Jag kommer alltså vara borta mars-april och kommer därför missa mycket i skolan, vilket jag redan gjort. Just nu går jag bara i ksolan måndag, onsdag och fredag, och egentligen är det frivilligt för min del, allt utom en lektion på fredagar. I höst börjar jag om tvåan och gör det rätt den här gången. Det känns okej även fast jag aldrig trodde att det skulle göra det. Nu när jag gör något annat, något mycket roligare i vår så kan jag leva med att jag failade, det känns som att jag har en anledning till att ha gjort det nu. 
Det känns såklart jobbigt också, och nervöst. Jag ska åka iväg till andra sidan jorden helt själv i en och en halv månad och just nu vet jag inte ens om jag kommer ha tillgång till internet eller liknande. Det blir jobbigt att vara utan mina vänner såhär länge, men är man äkta vänner så klarar man det. 
Mitt i alla jobbiga känslor så är jag samtidigt väldigt taggad. Jag är stolt över mig själv som tar den här chansen, det är inte många om gör det här. Jag kommer att må bra, jag tänker må bra. 
Nu vet ni lite om mina planer i vår.

If you can’t get what you need you learn to need the things that stop you dreaming

Shoooooo.
Igår kväll var det alltså friståendeträning med ungarna. Det gick kanske inte superbra men det var iallafall kul! Efter träningen cyklade jag från Karro till Oscaria där jag ringde Amanda och öppnade dörrar. Sen träning, det gick ju...kaos. Världens finaste♥. Lite panik på livet men min bästabästabästa Amanda lugnade ner mig, jag älskar dig. Vid halv tio gick jag hem, kom hem någon timme senare och somnade inte alltför sent. Drömde sjuka drömmar, vaknade runt tolv. 
Åkte upp på stan och fortsatte mot sjukhuset, vid fyra träffade jag Amanda och vi åt bröd och åkte hiss. Sedan åkte vi till I3 för barnträning. De är så duktiga..!! När träningen var slut vid sju åkte vi till Karro och kollade ett litet tag på nattinnebandyn, sen åkte vi och köpte biobiljetter. Nu har vi problem, vet inte vad vi ska äta på bion..!?
Snart helg.
Pusshej.

BeLIEber

‎"Seriously, you talk about Justin Bieber too much. No one cares."
"Seriously, you breathe too much. No one wants you to. STOP!"

2012

2012 var långt ifrån ett utav de bästa åren i mitt liv, men trots allt så var det faktiskt också väldigt bra då det var bra.
Jag startade året med en regnig dag på den Thailändska ön Koh Lipe och köpte regnsäckar med mamma. Vi fortsatte mot Langkawi och Kuala Lumpur där jag firade min sjuttonde födelsedag och fick ett par lila Converse som jag nu har älskat sönder.
I början av januari började jag gilla One Direction, något jag skäms så otroligt mycket över just nu. Jag kan inte förstå vad jag någonsin såg i dem eller deras musik, usch. Jag och en kompis spelade iallafall in en cover på What makes you beautiful, den var fin och vi ropade på Harry och alla andra snyggingar. 
Jag sov också över hos min bästa vän en hel helg första gången i den här vevan, då tyckte vi det var hur coolt som helst.. vi har alltid varit lite töntiga. 
Jag bestämde mig tidigt av året att jag skulle må bättre än vad jag gjort under 2011 och gjorde allt för att komma över det där som gjorde så ont i mig. Jag sa gång på gång att jag hade klarat det, men jag gjorde aldrig det och vet inte om jag någonsin kommer att klara det.
Morötter var det godaste jag visste i januari och februari, jag åt det så fort jag inte hade något att göra, gott.
I december 2011 skadade jag min rygg vilket innebar att jag inte kunde träna på några månader, det var jobbigt men jag kom iallafall iväg till Oscaria en gång i januari för att gå på en boostingdag. Vi skulle äta lunch klockan kvart i tolv, tolv, tolv och jag och min kompes var väldigt taggade på det, och på att äta fika såklart..  
2012 var också året jag började skriva typ alla mina skolarbeten om Justin Bieber, det spelade ingen roll var det var för ämne eller tema på arbetet jag lyckades alltid att få det att handla om Justin. Då var det faktiskt helt okej att gå i skolan.
Sen var det ju dags för hindersmässan, jag och besthest gillade marknadsgodiset och satt i Stadiums omklädningsrum och åt upp det. Vi var så sjukt fula då, haha.
Det hände också en sak i skolan med några personer. Jag och min kompes satt i lusthuset och hatade livet och åkte till skolan 3000 timmar innan vi började. Det där fick mig att må så dåligt..!
Den första februari var det en såkallad Gambia-dag på skolan. Jag och min kompes målade teckningar som vi sålde.. 
Jag gick på sam hela ettan men i februari provade jag på det estetiska programmet i två dagar. Det kändes bra, och jag gillade den klassen, hmm... 
Min kompis lärde mig vad ett skottår, trodde jag.. men jag har ännu inte fått klart för mig vad det är.. Jag började iallafall träna igen i början av februari(inte den 30e..). Jag var så glad och mådde så bra. Minns fortfarande lyckan när jag racercyklade till Oscaria med Skinny love på högsta volym.
Jag var kär i en och samma person hur länge som helst. Någon jag hela tiden visste att jag inte kunde få men jag var helt besatt av honom. Men jag hade ju hela tiden Justin vilket kändes väldigt bra, och som tur var fick mina tankar på den här andra ett litet break när Ulrik Munther var med i Melodifestivalen, den killen alltså. Jag och min kompis kärade ner oss ganska rejält i honom.. Grrr.
Jag och två underbara vänner åkte skridskor en dag. Det var svårt, och askul. Jag håller tummarna för att jag får göra om det i år. Det kändes bra då.
Jag och bestis åkte till Stockholm under sportlovet, stängde av våra mobiler och tog en paus från allt. Vi gjorde allt för att kunna skämma ut oss lite och vi skrattade åt vad vi gjort hur länge som helst. Jag levde då, jag mådde bra, och det var verkligen vad som behövdes just då.
Här någonstans såg jag även HONOM för första gången. Jag var glad.
Första mars blev Justin 18 år. Jag åkte till skolan tidigt för att sätta upp Grattis-lappar överallt. Jag och min kompes firade hela dagen lång i fina kläder.
Wave of love är en låt som jag och en kompis skrev, den är inte riktigt klar ännu..men den är väldigt fin.
Den 23e mars hade jag en kulturdag med musikal och teater. Jag och min kompes träffade även två personer vi inte brukar träffa och det var jätteacke. 
Jag och besthest jobbade på MAX och fick gratismat, ojojoj vad glada vi var. Vi pratar än idag om att vi måste göra det igen snart. Mat.
Jag ställde väldigt höga krav på mig själv under våren. Jag gjorde allt för att bli bra nog, för att duga, men jag var aldrig nära på att lyckas och jag tyckte det var svårt att ta.
Jag åkte iväg till Egypten en vecka i april. Det var härligt, Egypten är ett fint land.
När jag kom igen var de nationella proven i full gång. Även fast jag hade lite smått panik över dem så gick det helt okej och jag var nöjd. 
Jag fick även en till kändiscrush i april, söta Cody Simpson gjorde mig varm in i själen. Jag gillar ju småkillar, det vet ni ju.
Jag och tre kompisar hade filmkväll och kollade på fina filmer. Sedan sov jag tre av oss över, det var mysigt. Dagen efter satt jag på Oscaria och var glad.
Valborg var en utav de bästa dagarna under året. Ändrade planer slutade med en massa nya kompisar och en underbar kväll. Jag och bestis ackade ut oss inför några kompisar ifrån skolan. Dagen efter kom en kompis från Stockholm ner till lilla Örebro och vi och en annan kompis fikade och hade det riktigt bra. 
Jag och min kompes jobbade på en tävling på idrottshuset och åt mängder av gott godis, vi fick även vara med på tv!
Småtjejerna som jag tränat i några år åkte iväg på tävling och vann fina medaljer, det förvånade mig, men det var ju jättekul..!
En kväll kom en kompis och hämtade mig på sin moppe och vi åkte iväg till några andr och kollade film. Jag mådde bra och levde verkligen när vi åkte hem genom natten. Det var en fin kväll.
Nu var det snart dags för sommarlov och jag låg väldigt mycket efter i skolan. Jag skrev en lång lista med allt jag hade att göra och några kompisar skrev peppande kommentarer på den. Jag klarade inte allt, det var några få saker som jag inte hann med, som jag inte var tillräckligt smart för, men jag var stolt ändå, jag klarade ju det andra.
Jag sov hos en kompis och det kändes så bra, det var innan allt.
En toppenmysig grillkväll och en hemmakväll med tacos och film med massa vänner satte en guldkant på månaden och jag kämpade lite till. 
Jag och kompisen cyklade till Marieberg för att handla lite saker. Det var en härlig cykeltur och en väldigt bra dag, och vi fick med oss en massa superdupergott godis hem.
Jag hade sökt sommarjobb 2012 och fick ett som jag var så himla glad över, sommarmusikant.I tre veckor åkte jag runt på olika ålderdomshem och sjöng. Det kändes bra.
Jag fick hjärnskakning i slutet av maj och kompisar började tjata på mig om både det ena och det andra. Då tyckte jag egentligen bara att det var jobbigt men när jag ser tillbaka på det nu känns det speciellt att de brydde sig så mycket.
Jag och en av mina bästa vänner var modeller för en annan vän en dag. Vi försökte hitta till John Bauer och det var inte vi så bra på..
Loreen vann ju ESC12 och jag kollade på det med några kompisar. Innan det hade jag och min kompes ätit donkefinken på ett miniberg som var svårt att hitta till. Och på tal om musik så släppte Justin allt fler låtar från Believe nu och jag räknade otoligt ner dagarna tills skivan skulle släppas.
Jag och mina kompisar gjorde ett mänskligt alfabet och det var en toppen dag, både för att det var så grymt kul och för att jag fick gratismat på Tullängen, VAH GÅT. Någon dag senare kom tre utav de här kompisarna till Risbergska för att kidnappa mig och min finaste klasskamrat. Det gick väl..sådär och det slutade med att vi åkte iväg till en badplats där jag och bestis tog sommarens finaste bilder. 
Den förstas juni flyttade min kompis till en egen lägenhet och vi hade fullt upp hela kvällen med att fixa allt som skulle fixas och utforska allt som skulle utforskas. Den kvällen var fantastisk, på riktigt. Jag mådde så bra. Dagen efter bjöd vi in våra kompisar på en liten inflyttningsfest. Jag hade kul.
Sommarlovet började så fort min kompes fått nyckeln till lägenheten för min del. Vi gick knappt ens på skolavslutningen, bara lite. Jag köpte choklad och fick damp, men det var okej för jag skulle få slippa skolan i fleeera veckor. Ett par dagar senare tog flera av mina vänner studenten och den dagen/kvällen/natten var full med blandade känslor, mest bra tror jag.
Den 14 juni fyllde min värdefullaste ängel 17 år. Jag och några kompisar fixade en överraskningsfest för henne som faktiskt blev riktigt lyckad. Jag kommer aldrig glömma den kvällen, dels för att det var en kul fest och för att en utav dem jag älskar mest av allt fyllde år, dels för att jag fick ett sms som gjorde mig glad.
Midsommar var både väldigt bra och väldigt dåligt. Det blev bra den sekund jag fick träffa min bästa vän. Vi hade damp, tränade och åt grädde bara för att, vi skrattade ihjäl oss åt en riktigt barnslig sak och sedan gömde vi oss i gräset.
Efter midsommar slutade jag fixa håret och sminka mig. Det var väldigt skönt och jag har aldrig någonsin känt mig så trygg med kompisar att jag kunnat vara helt ofixad med dem. 
Sedan var det dags för det där träningslägret i Italien som jag fruktade så mycket. Jag kan verkligen inte förstå varför jag hade sådan panik, jag ville verkligen inte åka. Jag grät över det flera gånger och började packa mindre än en timme innan vi skulle till Arlanda. Jag hade ingen anledning att känna som jag gjorde, jag och min kompes gjorde lägret till en utav de bästa resorna i mitt liv. Flummiga kvällar i den såkallade staden, nakna nattbad i havet, inte alltför seriösa träningar och sjukt mycket sömn och mat, det blev perfekt.
Vi kom hem igen en natt i början av juli och dagen efter kom en kompis och hämtade oss med sin bil som tog oss upp till Ånnaboda för två dagars tältning. Vi hade det bra med mat, spel, gitarr, mys, bad och vattenpoker. Jag cyklade hem därifrån och det var både härligt, kul och jobbigt. 
Den 6:e juli fick jag och min kompis biljetter till Justins konserter i Stockholm i slutet av april i år, omb jag ska se Justin Bieber live.
Jag och min kompis åkte till affären och handlade varor och dagen efter det började jag jobba. Jag trivdes på mitt jobb med trevliga arbetskamrater, jag tror faktiskt inte det hade kunnat bli bättre. I tre veckor fick jag hålla på med musik och få betalt för det.
Två kompisar hade skojat lite med mig i Ånnaboda,ett skämt som hade kunnat tolkats lite..illa. Jag gjorde inte det men hur som helst så lurade jag dem att jag gjort det och satt och grät när de försökte förklara att det ju inte alls var så de hade menat. Hahaha.
En dag åkte vi iväg till Nora för att bada och äta glass, den dagen var bra och mysig. 
Jag och två kompisar startade ett band, The random patch kids. Vi är bäst.
Samma dag som jag slutade jobba träffade jag en kompis och vi åkte senare till några andra. Vi åkte till kalkbrottet och jag blev skjutsad på cykel av min bästa vän och det var en så underbar känsla. Sa hejdå till en speciell vän och det blev jobbigt men bestis fanns där för mig och det betydde allt. När jag kom till lägenheten städade vi och det var det äckligaste och bästa som hände under hela sommaren. Dagen efter åkte jag upp till Stockholm för att senare fortsätta mot London där jag stannade i två veckor för att kolla på OS, shoppa och umgås med min familj, och sakna alla underbara människor hemma i Sverige.
Just efter jag kommit hem blev jag mer sviken än vad jag någonsin blivit innan dess. Det gjorde så ont, och jag mådde verkligen otroligt dåligt och jag hade ingen aning om hur f*n jag skulle kunna fortsätta mitt liv normalt. Jag och min kompes kastade glas i ren panik, och skrek och hatade. Jag önskar att jag aldrig hade förlåtit, det var ett enormt misstag.
Jag och besthest åkte på en spontanresa till Stockholm och Gröna Lund, det behövdes verkligen. Vi hade det helt underbart den dagen och fick en ny idol; Magnus Uggla. Jag vill tillbaka till den dagen, nu.
Sen började skolan och jag hade bestämt mig för att satsa, sådär som man gör varje år. Jag bytte klass efter två timmar typ, till estet. Det var jobbigt, jag bytte klass från min bästa vän och jag kunde inte förstå hur det någonsin skulle funka, det gjorde det inte heller för min del. Jag ville egentligen aldrig gå sam, jag vet att estet är linjen för mig, men det gick snett redan från början och jag började skolka allt mer.
Den första september lämnades nyckel till lägenheten tillbaka och jag och min kompes åkte iväg på övernattning med Gymnastic Girls. Vi hade en kul eftermiddag på Gustavsviks äventyrcenter och en trevligt kväll/natt på Lundbyskolan. Jag och besthest låg i ett omklädningsrum i flera timmar och pratade om allt verkligen, sen gick vi och la oss och flummade sönder, haha! 
I september tog jag många långa promenader i skogen med me, myself and I, vi hade det väldigt trevligt. Jag visste inte riktigt hur jag mådde, jag brydde mig inte heller.
Jag gick på dejt, najs.
Jag och min bestis träffade en person som vi hade smsat lite med och vi var så otroligt konstiga, låg på marken och simmade, försökte få reda på vad hans katt hette och sprang med våra cyklar. Haha, så fula, så acke, så kul.
Jag började träffa en kompis allt oftare och vi hade kul, men jag var så osäker. Hur som helst så fick den här personen mig att känna mig viktig, men allt gick så fort fram och det var jag inte beredd på.
Min kompes fick en ny katt som vr så liiten och klumpig. Jag älskar honom och kommer alltid att göra det. Det jag älskar honom mest för är för att han fick min kompes att må så bra.
En dag i mitten av september tror jag det var åkte jag och besthest till Adolfsberg. Vi satt i gräset och spelade gitarr och sjöng och chillade galet. Vi hittade också på en otroligt fin dans som vi spelade in. Vi hade med oss te och allt var så perfekt! Efter ett par timmar tog vi oss till Ica där vi letade efter maränger hur länge som helst, vi blev glaaada när vi hittade dem. Den dagen kan bara beskrivas med ett ord, perfekt!
Skolan kaosade, jag kunde verkligen inte gå dit. Jag sov knappt på nätterna, låg vaken och hatade, vilket också ledde till att jag försov mig. 
Jag och min kompes mindfuckade två andra kompisar för att vi är så otroligt kul, vi bytte plats, trodde väl ändå inte att de skulle märka det.
När september började lida mot sitt slut cyklade jag och bestis hem till en kompis. Vi blev panikledsna och åkte bil, den kaosade och vi höll på att skratta ihjäl oss. Vi åt maaaat och sov sedan hos en kompis och visste inte vad vi skulle göra på morgonen. Jag stannade där hela eftermiddagen.
En kompis som flyttade från Örebro under hösten kom och hälsade på en helg. Vi startade hos en kompis och tog oss sedan över hela stan till någon annan. Vi var ganska många och vi hade kul! Jag mådde bra och hade det mysigt. Min kompis såg helt okej ut. Jag var osäker på allt men trodde att jag var på väg att komma rätt i livet, så fel man kan ha.
Jag och min kompes gick på en karrofest och tyckte det va så sjukt pinsamt, men vi hade kul ,såklart. Taggade, åt godis, var fina, bäst, lyssnade på underbar musik och bara levde. 
Jag och två kompisar sov över hos en annan kompis i början av oktober. Vi sodastreamade O'boy och kollade på filmer och sov ihopträngda i en soffa alla fyra. Det var toppen och mysigt. Jag saknar det. Dagen efter kom en vän från Stockholm ner till Örebro. Vi åkte till några kompisar, vi var många och det blev en bra kväll trots allt. Jag och en kompis pratade och allt var underbart. Jag trodde jag äntligen visste hur jag kände, jag var nästan säker, hur kunde jag vara så dum?
Jag piercade min navel, det gjorde ont och jag trodde jag skulle dö, men åååh så fint!
Sen hände det. Det där som dödade mig. En kompis svek mig och någon annan ryckte ut mitt hjärta, cuttade upp det och slet sönder det för att sedan kasta det framför en bil och skyffla upp moset som var kvar, lägga det i en svart sopsäck och slänga ner det för Eiffeltornet rakt på en spetsig påle och efter det lägga ner tio kilo sten i säcken och släcka ner den i indiska oceanen. Jag har mått bättre. Jag grät exakt hela natten, jag kunde inte andas, jag kunde inte tänka. Dagen efter var också ett helvete. Jag var rädd och ville bara försvinna, föralltid. På kvällen åkte jag och min andra halva till Stockholm, rymde från allt. Hon är verkligen bäst. Vi sket i allt och hade det riktigt bra. När vi kom hem blev det kaos igen och jag hamnade på sjukhus. Några dagar senare tog jag sönder min mobil och hatade mer än någonsin. Mina väner var de finaste någonsin.
Jag och min kompes sov hos mig en helg, på en madrass i vardagsrummet och livet var underbart. En kompis och en annan person kom över på kvällen och jag försökte prata, försökte förstå, jag vet inte varför. 
I slutet av oktober fyllde en av mina bästa vänner 17 år och hon hade en otroligt asgrym fest! Det var en awesome kväll. Någon vecka senare var vi hos en annan med lite folk, det var också en väldigt bra kväll. Jag lärde känna en hel del nytt folk under höstlovet.
Sviken igen.
Jag började göra idiotiska saker och ett destruktivtbeteende utvecklades. Jag hatade och hatar fortfarande varje liten sekund men man kan inte bara sluta det går inte. Några minuter där man får bekräftelse, det kan man leva på länge. Jag är så otroligt dum.
Jag cyklade bmx och tantcykel med min bästa vän och vi höll på att skratta på oss. Den kvällen var underbar.
Jag och min kompes har perioder då vi bara ser en sorts filmer, i september var det svenska filmer och i oktober/november körde vi med skräckfilmer. Vi skrek massa och skrattade ännu mer! 
En dag orkade jag och bestis inte bry oss om något så vi sminkade varandra jättefint och såg mer plastiga ut än Nicki Minaj. Så åkte vi sedan iväg för att handla. 
Jag förbättrade kontakten med en kompis, ibland kändes det nästan som att den blev lite väl bra, men det är väl okej.
I november släpptes sista Twilight-filmen och jag och besthest såg den så tidigt som möjligt. Den var braaa och vi fick fetaste chocken... 
Jag och en vän åt middag med hans mamma, storasyster och syskonbarn en kväll i november. Det var riktigt mysigt och gott (mat är ju mat liksom..). På kvällen gick jag och min kompes på impuls-bio och vi skrattade typ hela filmen även fast det inte direkt var någon komedi.
Sen kom första snön och jag hatade allt.
Jag började acceptera hur allt låg till, insåg att jag inte kunde göra något och började istället bry mig om det som spelade roll. Jag tänkte bara på dem som fanns hos mig, mina fina vänner och min underbara familj. Jag mådde bättre, iallafall ibland.
Jag och min kompes hade massa gratisbiljetter till Gustavsviks äventyrsbad så en hemskt kall och tråkig novemberdag åkte vi dit. Vi var nästan helt själva och vi hade asabasakul, vi är så skojiga!
Helt plötsligt blev det december och livet såg lite ljusare ut med julkalendrar och massa ljus och mys. Jag och min kompes julbakade och upptäckte knäck, Guds gåva till mänskligheten..! 
I början av december var det som varje år dags för AGFs juluppvisning. Temat var världskända artister och man fick se bland andra PSY, Swedish House Maffia och Lady Gaga. Mina småungar var P!NK och själv var jag Michael Jackson. Jag och besthest gick all in som P!NK och såg ut som superhjältar. Hela uppvisningen var toppentoppentoppenbäst!
Skolan gick fortfarande åt helvete, jag hade gett upp. Ett möte med massa människor skulle göra mig motiverad, det funkade i en dag.
Jag berättade för första gången om det där som ingen någonsin skulle få veta. Det gjorde ont men kändes samtidigt så skönt. Jag slapp vara ensam.
December var en bra månad, för det mesta. Jag och besthest kollade på julkalendern och åt knäck. Det fick mig att må bra, hon kan alltid få mig att må bra.
Året började lida mot sitt slut och jag åkte upp till Stockholm för att bo på hotell en natt. Dagen efter flög jag iväg till Bangkok med familjen. Ett par dagars shopping där innan vi fortsatte ner mot Koh Lanta och stranden, havet, LAW, julafton och den underbara maten. Dagarna var bra, nätterna ganska jobbiga, men jag klarade mig även fast jag flera gånger tvivlade på det. En tanke om att lämna Sverige ett tag under 2013 började växa fram. 
Nyårsafton var en trevlig kväll. Jag kollade på fyverkerierna med några kompisar och avslutade året med en nyårskyss från en fin person.
 
Nu tänker jag göra 2013 till ett bättre år än 2012, så säger jag varje år men just nu känns det som att jag kanske, kanske kan lyckas. Jag lärde mig mycket under förra året, om vad som får mig att må bra, vad jag ska undvika och att man alltid, alltid kan gå vidare vad som än hänt. Hade det inte varit på grund av att sommaren var så bra hade jag lätt kunnat säga att förra året var det värsta i mitt liv. Jag mådde så dåligt, jag var så förvirrad och jag förlorade många. 
En sak vet jag dock helt säkert nu, jag vet vilka som stannar kvar trots att alla andra sviker, jag vet vilka jag kan lita på och jag vet vilka som är värda att lägga energi på. 
Tack.

You're in my mind but out of my sight

Hejchu.
I måndags tränade jag, det gick väl inte jättebra helt ärligt, men jääädrar vad jag tränade. Efter träningen satt jag och pratade med Hedda och Albin ett tag, sen drog Hedda och jag och Albin satt kvar ganska länge. :)
Igår träffade jag Amandapanda vid fyra och vi åkte till Mannepanne och vi kollade i skolkatalogen och lyssnade på musik. Sen var det barnträning. 
Idag träffade jag Amanda på morgonen för att byta tröjor sen åkte jag hem och kollade på fyra avsnitt av Teen Mom, så bra. Nu har jag duschat och lyssnar på musik och ska snart börja fixa mig lite smått. Ikväll blir det friståendeträning för barnen på Karro och sen egen träning, skoj. 
Shuuue.

Try

Bows and flows of angel hair
And ice cream castles in the air
And feather canyons everywhere
I've looked at clouds that way

But now they only block the sun
They rain and snow on everyone
So many things I would have done
But clouds got in my way

I've looked at clouds from both sides now
From up and down, and still somehow
It's cloud illusions I recall
I really don't know clouds at all
 
Moons and Junes and Ferris wheels
The dizzy dancing way you feel
As every fairytale comes real
I've looked at love that way

But now it's just another show
You leave them laughing when you go
And if you care, don't let them know
Don't give yourself away

I've looked at love from both sides now
From give and take, and still somehow
It's love's illusions I recall
I really don't know love at all
 
Tears and fears and feeling proud
To say "I love you" right out loud
Dreams and schemes and circus crowds
I've looked at life that way

But now old friends are acting strange
They shake their heads, they say I've changed
Something's lost but something's gained
In living every day

I've looked at life from both sides now
From win and lose and still somehow
It's life's illusions I recall
I really don't know life at all
 
.
 
 

I'm still looking at the road we never drove on

Chubre.
I lördags åkte jag till Pjong och vi kollade på världens bästa program och somnade tidigare än tidigast, såå skönt. Vi vaknade tio och var väl inte jätteproduktiva under dagen helt ärligt. Senare träffade jag Helena och vi åkte upp till McDonalds där vi träffade Fredrik och Edvin. Så kul, har inte träffat Fredrik på två år! Vi var också på resecentrum ett tag innan Fredrik åkte hem till Stockholm. Jag och Helena började gå hemåt och stod hos henne och pratade om allt ett litet tag innan jag och mina köldskadade fötter tog oss hem till mig. Väl hemma tog jag en lååång dusch. Somnade inte alltför tidigt och vaknade därmed inte heller jättetidigt. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför skolan om en och en halv timme. 
Pusshej.
Eftersom jag är lite copycat så tar jag samma bild som Helena.. hihi!
Ååh vad jag saknar de här tiderna..♥

Moving on from you is impossible

Hej alla fina.
Igår kväll sågs jag och Amanda på Ica och försökte handla, det gick väl sådär halvsegt. När vi efter det kom hem till henne kollade vi på flygbiljetter till Loooooondoooon, snart snart snart!!! Vi åt god mat, och gjorde ännu godare knäck och myste ner oss i sängen till Wild Kids 2005. Vi somnade aldrig riktigt, vi pratade, satte upp mål, pysslade, mådde bra. Jag älskar dig så mycket Pjong. ♥
Idag var det ledardag på Oscaria. ALla fikade i 404355 år och jag och Amanda var trötta. Friståendet gick bra, men matta och hopp var asjobbigt.. :( 
Nu har jag varit och handlat med mamma. När jag tidigare på eftermiddagen kom hem väntade hon med presenter, jag har världens bästa mamma.
Pusshej.

I guess second best is all I will know

Yobro.
Kom alltså hem någon gång runt halv ett tidigare idag. Efter det ringde jag Manne och pratade med honom i en halvtimme innan jag duchade och kastade mig på cykeln till skolan och min sånglektion. Det känns så enkelt på sången just nu, de två senaste veckorna har jag fått låtar som jag redan kan och då blir det så mycket roligare än att bli påtvingad någon jazzlåt som suger.. Efter sången hade jag estetisk kommunikation med ettorna, jag hade panik och det fick både Amanda och Crizzy höra x antal gånger. Som tur var vi iallafall tre tvåor där så jag var inte helt forever alone och utmobbad. Började jobba på ett arbete om upplysningen med Hugo och Frida som vi ska redovisa nästa fredag, känns faktiskt helt okej. Efter lektionen planerade jag nästa vecka med Johan och sedan pratade jag med Crizzy några minuter innan jag åkte hemåt. Nu lyssnar jag på fin musik och ska strax iväg till min bestis som jag älskar till månen och tillbaka stjärnstopp gånger. 
Tagga helg!! 
Tillhör ju trots allt familjen Andersson...

You deserve a story book ending, fairytale

Jag skulle inte ha något emot att handkramas lite med Justin.. Hahaha, så söööt!
 
 

Dreams come slow and goes so fast

Hejchu.
Igår gick jag upp ganska sent och på eftermiddag kom min finaste, bästa Amanda hem till mig. Vi taggade och var nervösa inför barnträning. Vi har bytt trupp nu, till Guldgymnasterna. De är ett år äldre än tjejerna i Gymnastic Girls så vi tänkte väl att de skulle ha kommit lite längre, men ah vi hade fel, de hade kommit otroligt mycket längre än Gymnastic Girls och typ längre än oss själva också. Känns ju bra... Efter träningen åt vi hur som helst på Donkefinken och blev lite kära. Sedan fortsatte jag hem till Sebbe där jag spenderade natten, mysigt! :) Jag vaknade typ tio och spelade Ice cream jump i väntan på att han skulle komma tillbaka från sin springtur. Sedan åt vi frukost och kollade på Desperate Housewives, haha! Vid halv tolv åkte han till skolan och jag började ta mig hemåt. Nu är jag hemma och har nyss tagit ett stort beslut, oj. 
Ciaokatten.

Loser


The memory of you marks everything I do

Shuuue.
Idag har jag städat sedan tidig morgon till två någonting. Mitt rum är långt ifrån städat men garanterat snyggare! Så fort det blir klart blir det en sätta-upp-posters-dag, taggaråååå!
Vid halv tre träffade jag Crizzy och vi tog bussen till stan och gick omkring i lite affärer och fikade till sju ungefär när vi gick till Oscaria där vi skiljdes åt. Jag hade en väldigt bra eftermiddag!
Mellan halv åtta och halv tio tränade jag, det gick inte alls speciellt bra och jag tappade balansen.. :(
Nu har jag nyss duschat och lyssnar på skitmusik.
Pusshejj.
Mycket seriösa och jag ser ut som jag är 20235675 år.

They can't take you out of my mind

Hejhopp.
Vid tre träffade jag fina, saknade Hilde på stan för en mysig fika på Vasa. Måste absolut göras om snart! Vi träffade även Amanda och gick till Myrorna, och gansak snart var Hilde tvungen att dra. Jag och Amanda köpte varsitt fint gosedjur. Sedan gick vi på bio och såg Sune i Grekland, och han som spelade Sune var fett snygg enligt mig, sen fick jag reda på att han var född 2000, men ålder har ju aldrig varit ett problem för mig, haha.. Det var hur som helst en kul och mysig film! 
Sedan jag kom hem har jag tagit en aslång dusch och lyssnat på bra musik. Ska snart försöka sova, skola imorgon. 
Hejdå.
Vadå inte snygg liksom?

Kidrauhl

Den 15/1-2007 skapades ett nytt konto på YouTube, ett konto med namnet kidrauhl, fyra dagar senare la han upp sin första video. Detta konto tillhörde en kille som då var tolv år. Han hade skapat sitt konto för att kunna ladda upp videos av honom när han ställde upp i en lokal sångtävling, och eftersom han hade släkt och vänner lite överallt la han upp dem där så att de också kunde se. Många fler än bara vänner och släkt såg han videor och han blev känd över hela YouTube. Den här killen heter Justin Bieber. Idag är det sex år sedan detta konto skapades och Justin är en utav de största artister någonsin och även en utav de viktigaste personerna i mitt liv. 
Justin Drew Bieber, kidrauhl, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.  

I thought I had you figured out but I should have shut my mouth because now you've turned and walked away

Halloj!
Det har inte blivit så mycket bloggande på ett tag, förlåt för det. Jag har varit ganska upptagen men Pjong, knäck, Wild Kids och jaa.. Hur som helst så tänkte jag försöka börja blogga mer nu, för er som är så intresserade av mitt liv att ni typ spricker. 
Nu har jag iallafall nyss duschat och ska städa mina små nöffars bur så att de blir glada på mig.  
Ciaokatten.

What life is all about

Albin<3

Cat animals

Kattdjur kattdjur kattdjur svans

Sewing up your heart so you never see a seam

Jag har lovat både mig själv att hålla käften, så jag gör det. 
Jag är ändå inte värd någon hjälp.

Walk a mile in my shoes

Jag älskar Converse (och även andra "basketkängor"((hahahha vilket fult ord ahhaahaha)) för den delen)! Speciellt underbart, fina, färgglada skor, det kan göra en hel outfit så mycket mer personlig. Jag går omkring i sådana här skor året om, de är typ liiiivet. Jag har samlat på mig ett par stycken och här kommer två bilder på mina älsklingar som jag använder just nu! 
Och här är två färger jag gärna skaffar tills i vår, de gula MÅSTE jag ha!
 

You will see we will be fine, I am yours and you are mine

Nu är jag hemma igen! 
Landade på morgonen den nionde efter en väldigt jobbig flygtur.
Jag har haft det både bra och dåligt, ibland riktigt bra, ibland riktigt dåligt. 
Jag har väl inte gjort så mycket mer än vad man brukar på en semester, solat och badat och allt sådant där. 
En upplevelse gjorde djupare intryck än allt de andra som hänt under dessa tre veckor. Jag spenderade tre dagar på Lanta Animal Welfare center som är ett hem för katter och hundar som råkat illa ut. Jag jobbade där under dessa dagr och känslan att kunna hjälpa till på det sättet var helt underbar, jag skulle lätt göra om det.
Jag är hur som helst hemma nu, och är det något ni vill veta om min resa så får ni väl fråga när ni träffar mig. 
Lägger upp tre bilder här.
Jag och vackra Denvour.♥
Jag och Jennie! ♥
Fint hotellrum i Bangkok.

RSS 2.0