My weakness is that I care too much

Tiden sniiiglar sig fram och jag blir bara tröttare och tröttare, haha.. Kameran och Spotify håller mig sysselsatt för tillfället, hur lockande sängen än ser ut så ska den inte få vinna över mig idag, inte en chans! Åker nog iväg till skolan snart och sätter mig där istället. Det blir nog skönt att komma ut ett tag. Nu känner jag att jag bara skriver för skrivandets skull och ni bara läser för läsandets skull, hihi. Sorry mina borrys.
Justin hänger med till skolan idag, myspys! HASHTAG STOLT BELIEBER
30/11 Ribbon. Orkar inte vara så jävla bra..!

You’re the greenest grass growing

Hejjej.
Inatt kunde jag verkligen inte sova. Gick och la mig ganska tidigt men låg i sängen och var klarvaken ända tills klockan fem, då gick jag upp och hade en mysig morgon med mamma. 
Nu sitter jag här helt fixad inför skolan och otroligt uttråkad... Jag börjar tio så jag vet inte alls vad jag ska hitta på då risken finns att om jag är stilla för länge kommer jag att somna. 
Aja så kan det vara! Hihi.
 

See that smile? That's what keeps me motivated everyday

Justin Drew Bieber, jag älskar dig!♥
143 dagar kvar!

Some day I'll find a love like yours

Hejjj.
Idag sov jag, det var skönt. På eftermiddagen träffade jag Amanda, vi handlade och kollade på Harry Potter och de vises sten, livets film. Vid kvart i fem cyklade vi till Karro och gick runt där på deras öppet hus, träffade finfina och supersaknade vänner där! Kom hem tidigt och fixade lite saker och nu har jag nyss duschat och är rädd för spindlar. Så fort jag har fått upp det här inlägget ska jag kolla film och mysa med mamma. :)
Snart helg!!!
Pussshej.
 

When life ends a new one begins

GRATTIS TILL MITT ÄLSKADE LILLA MARSVIN SOM FYLLER TVÅ ÅR IDAG! 
Åååh Polly du är så underbar, jag älskar dig och du gör mig så glad! ♥
Och idag är det också två år sedan min fina ängel Cola lämnade mig. Det har knappt gått en dag utan att att jag tänkt på dig. Du betydde så mycket för mig och fanns där när det var som allra jobbigast, innan någon visste någonting. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det. ♥

Die in your arms

För två år sen när Justin var sexton år sålde han ut Madison Square Garden på tjugotvå minuter. Då MSG är såpass stort (den tar 20,000 folk) och Justin var såpass ung var detta något väldigt stort! Hans film Never say Never handlar i princip om förberedelserna inför hans konsert där. Att se Justin live på MSG är nog alla Beliebers dröm!
I år är Justin arton och ute på sin andra turné. Denna gång är två MSG-konserter planerade. Han sålde ut dem båda på 30 sekunder. 30 SEKUNDER. Det gör mig så otroligt rörd, jag kan inte fatta det. 
Ikväll är hans första konsert där och imorgon är den andra. Jag kommer inte få se honom där, om det inte sker ett mirakel fort som tusan! Jag får vänta 145 dagar till, sen får jag se honom i Globen. Det kanske inte alls låter lika "grymt" som att se honom på MSG då Globen tar 4,000 färre, MEN för mig kommer dert vara enormt. Jag kan knappt vänta. Jag är världens lyckligaste som kommer få uppleva det här.
Justin Drew Bieber♥
Jag älskar dig!♥

If there's love just feel it, if there's life we'll see it

Hejj.
Idag har jag chillat. Vaknade ganska sent och träffade sedan en vän på stan ett tag innan jag åkte till Gustavsvik där jag träffade Amanda. Vi badade, var så sjukt taggade! Jag hade väldigt kul, och gott. Vid sex drog vi hem till hemma och kollade film, vi kollade på Kronjuvelerna. Sist jag såg den var förra sommaren på bio med Helena så jag kom inte ihåg så mycket, men den var jättekonstig?! Trevligt hur som helst. 
Nu sitter jag här och gäspar, ska strax hoppa in i duschen, andra gången idag, jag stinker klor...
Pusshej!
Dagens outfit, mössa, magtröja, mjukisbyxor och stövlar #SWAG

Nothing to win and nothing left to lose

Det har inte gått en dag sen du försvann
Utan att jag tänkt på dig, hur det blev, och hur det var
Det har inte gått en dag utan att vi pratar
fast det bara är jag som är här
En dag så är vi bara en historia bland andra man minns
Jag går bland våra minnen där månader blir till år
Ibland får man plocka upp bitarna och bara fortsätta gå
Jag har ännu inte gått en dag.

My life’s like a subway

Seriöst, nu ska jag inte vara en bitterfitta och klaga, meeeeeeen, seriöst, alla ni feta matgalningar som vill ha presentkort på Subway, dö typ. Jag har blivit taggad i sådana bilder hur mänga gånger som helst det senaste dygnet. Panik på livet. 
(Ja, jag är medveten om hur lätt det är att ta bort en tagg, och nej, det gör det inte mindre irriterande.)
Så jag skriver detta på min blogg istället för på Facebook för jag är lite feg. 
MAAAAT.

You got a fast car and I got a plan to get us out of here

Vaknade upp till detta idag och blev så ledsen! Hoppas av hela mitt hjärta att det smälter snabbt, snabbt, snabbt(nu)!
...

You are much more beautiful than your lies

Yoyoyo.
Idag försov jag mig till seeent, fuck. Kom hem två och sen hade jag en hemsk natt men hade verkligen hoppats på att orka gå upp idag. På eftermiddagen hade jag utvecklingssamtal. Det gick rent åt helvete. Hade ett annat samtal efter.
Nu ikväll har jag bara legat i sängen med fin musik och täcket över huvet. Ska strax ducha och sen sätter jag nog på någon film och hatar allt. 
Ciaokatt.

Party hard

Taggggga lördag!!!

My blog post 2012-11-24 01:37:00

Måste skriva seriösa, bra saker på bloggen. Inte sådan skit som vad jag äter för godis och sådant om Justin Bieber. Ska skriva om det viktiga så att läsarna blir nöjda, för det viktiga är ju dem, det är ju deras blogg inte min, eller? Jag mår bra, bättre, bäst, det är kul. Ska nog inte skriva vad jag gjort under dagen för det är väl ändå bara sådant man skummar förbi. Ska inte skriva om sådant jag gillar att skriva om. Kanske borde jag även byta bloggnamn till något seriösare som anneliesblogg.blogg.se eller aandersson.blogg.se, då kanske den faller alla i smak. Förstår ju även att designen är helt, helt, helt fel..! Rosa är ju barnsligt, och eftersom jag inte skapat designen själv är det antagligen alldeles för opersonligt. Jag får ta och fixa någon vuxen vit med någon vacker bild på mig själv och min bästa vän på en äng i dimmit ljus. Moget, personligt och harmoniskt. Självklart raderar jag även den fula musikspelaren på höger sida av bloggen, byter ut den mot en termometer där man kan se hur mitt humör är idag, då slipper man skumma igenom allt annat onödigt i min blogg. I och för sig försvinner ju nu allt det där onödiga tjafset om mitt godis och min idol som har förändrat mitt liv, men varför behöva läsa något om man bara går in på min blogg för att kolla mitt mående? Struntar nog helt i att skriva något, har bara min fina design och humör-termometer. 
*Ler* (antar att riktiga såkallade smileys bara är tecken som tar upp plats).

When you let your heart win

Lägg handen för munnen.
Viska namnet på den du älskar i handen.
Håll andan.
Fortsätt hålla andan.
Andas inte.
Kämpa, ge inte upp, håll andan!
Ett litet tag till, annars kommer det inte fungera.
Lägg handen på hjärtat, fortfarande utan att andas.
Kopiera detta inlägg.
Lägg upp på din bilddagbok eller kamrat.
Imorgon kommer den du älskar förstå det.
Ni kommer leva lyckliga i alla era dar!
 

Hungry hearts

Shoobre.
Började dagen på Karro, ujujuj. Cyklade inte alltför snabbt till Risbergska och hade engelska, naturkunskap och sång, det var väl ok. På eftermiddagen tog jag och mamma oss ut till Marieberg och shoppade loss, ohyeah. Så glad tjej. Om ni planerar att köpa julklappar till mig, jag säger bara Toysrus, JUSTIN! 
Runt nio träffade jag min kompis på stan och vi köpte godsaker. Vi har haft en mysig kväll och taggar skräckfilm nu! :)
Pusspåer.
Mamma och min pojkvän tycker iallafall att jag är söt.
 

You're my sunshine

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le :)


Another way to die

Hei.
Igår var jag i skolan hela dagen, jiho. Firade det men en vän och åkte sedan hem till mormor och morfar och sjukade mig. Åkte hem vid ett och somnade flera timmar senare. 
Imorse var jag på SkRiKa, jag tyckte inte den var speciellt bra..men det var trevligt ändå! Efter det åkte jag hem och kollade på Twilight innan jag åkte till skolan och hade matte. Var i skolan hela dagen även idag, så glad. Satt kvar i skolan till fyra typ. På kvällen träffade jag Manne. Vi åkte till hans storasyster och åt med henne, Melker och Margita. Gott bara gott! Sedan lekte vi med finafinafina älskade Melker, mys. Vid halv nio träffade jag Amanda och vi cyklade upp till stan och köpte biobiljetter och köpte godis. Klockan nio såg vi på Taken 2, jag var aningen för flummig för att se en sådan film.. Haha! 
Nu har jag nyss duschat och ska strax försöka sova. Taggar morgondagen som tusan!!! 
Gonatt på er!
 

Where the story ends

Jag vill inte vara kvar. Den här världen är vidrig, full av äckliga människor. Jag klarar inte av att leva här längre. Efter nästan arton år har jag insett att det bara blir sämre. Jag tänker inte leva här. Människor jag en gång älskat gör det lätt att släppa allt. Jag har aldrig hört talas om en mer misslyckad människa än mig själv. Jag ska bort, nu.
 

Unsaid

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa de haft

De vill de bästa med allt och de vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget sågs och saknar
Torkar tårar efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar när man blivit sårad

Tänk alla gånger som de sagt att de ska hjälpa mig
Sagt att de ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning


Caught on the wrong side

Måste bort, bort, bort, bort, bort, bort, bort, bort.
Ångrar allt jag någonsin sagt och gjort.
Måste BORT.
 

I'm trying to be alright

Mer sviken än någonsin. Struntar i allt och spelar glad. Jag förstår inte varför jag fortfarande är kvar, men det ska jag ändra på. 
Så äcklad av hela världen. 
Klarar inte det här.
Gråter så mycket att det gör ont.

Wink, nod, smile

Hihihihihihi, awww!♥

There's an eight world wonder

Hejhopp.
Idag vaknade jag två och gick upp och åt så jag inte skulle dö. Efter det cyklade jag iväg till Tybble och träffade Amanda och köpte godis och skrämde Maja. Sedan cyklade jag och Pjong hem till henne och kollade skräckfilm och åt godis, sen halvsov vi.
Nu är jag hemma och har nyss duschat. Imorgon ska jag till skolan, bra.
Hejdo.
 
 

I have loved you for a thousand years, I'll love you for a thousand more

I torsdags såg jag Breaking Dawn pt.2. Den var bland det bästa jag sett! Var så nära på att börja gråta på slutet.. Så sorgligt att allt är slut nu ju. Rekomenderar ALLA att se den, men läs boken innan, då kommer filmen vara så otroligt mycket värdare! 
Sen måste jag ju bara tillägga att Emmett-Kellan Lutz är såååå snygg!
Kellan, så snygg!
En extra bild på Kellan! 
 

One step closer

Hej.
Jag har haft en trevlig helg!
Orkar inte skriva mer..
Ciaokatt.

Stay beautiful

Tjue.
Igår var jag inte riktigt i skolan, bara på idrotten och då var jag inte alls speciellt aktiv. På eftermiddagen träffade jag en kompis och vi spelade TV-spel, fattade mycket... Vid kvart i sju halvsprang jag hem och just efter sju kom Crizzy. Vi kollade på Never say never och han verkade faktiskt tycka den va bra! Vid kvart över elva åkte han hem och jag låg i sängen med hemsk huvudvärk. Somnade kvart över fyra och vaknade halv sju. Åh, vad jag hatar det här. 
Idag var jag inte heller riktigt i skolan, hade jag velat hade jag kunnat hoppa upp på cykeln nu och hunit i tid till matten, men nej... Förlåt. 
Ciaokatt bara ciaokatt.
 

If you're ever feeling down I'm just a step away

Jag har tre vänner som jag aldrig någonsin skulle klara mig utan. Tre stycken som är det viktigaste jag har. Tre stycken som har stannat kvar hur många fel jag än gjort. Tre stycken som har varsin enorm del av mitt hjärta.
Jag är lycklig som har såhär bra vänner. Jag skulle aldrig ha klarat mig såhär långt utan dem, jag skulle ha gett upp för länge sen. De här personerna vet i princip allt om mig och det finns ingenting jag inte skulle kunna berätta för dem. Mina fina vänner finns alltid där för mig, ställer upp för mig och är alltid beredda att fånga mig om jag skulle falla. 
Med de här människorna har jag skrattat, gråtit, hatat, levt. Jag ångrar inte en enda sekund. De har gjort mig till den jag är idag. Jag är så stolt över att få kalla dessa personer mina bästa vänner. De slår allt annat. 
Jag kommer alltid finnas för er, jag hoppas ni vet det. Jag släpper er inte förens ni ber mig. Jag behöver er så mycket.
Emma Amanda Svanberg♥
Axel Emanuel August Svensson Johansson♥
Helena Maria Falco de Mats♥
Jag älskar er mer än allt annat, så länge jag har er behöver jag inget annat!

You tear me apart like an animal

Chabbaaaaaa.
Inatt fick jag ett plötsligt sug för cola så jag cyklade iväg till Almby för att köpa det. Vid halv fem kom jag hem igen vilket resulterade i att jag aldrig gick och la mig riktigt... Men det var det värt, cola! ♥
 Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen. Vid halv fyra träffade jag Amanda, vi kollade friståenden och tjockade oss. Vid halv sex åkte vi iväg till Karro. Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och chillar galet. Strax drar jag till mormor och morfar där jag sover inatt. 
Imorgon taggar jag skola.
Ciao bara ciao.
 

Blow me one last kiss

Manne lär mig om avsugning, jag lyssnar spänt!
 

My fragile heart's been done so wrong

När jag skrev om min sommar så skrev jag att jag vägrade inse att det är höst, det gör jag fortfarande. Jag vill inte att sommaren ska ta slut och enligt mig har den inte gjort det, det är bara en väldigt kall sommar... 
Årets sommar var nog den bästa någonsin trots allt inte jättebra som hände. Det går inte en dag utan att jag tänker på alla bra saker som hände runt och under sommarlovet. Jag saknar inte lägenheten, även fast det var det bästa som hänt mig. Den första september tog tiden där slut och det kändes okej, men självklart saknar jag allt som hände där! Alla köttbullar och spagettisar jag och Amanda åt, alla Friends-mornar/förmiddagar/eftermiddagar/kvällar/nätter, alla mysiga kvällar, alla gånger jag tryckte på knappen till fjärde våningen i hissen, de gånger grannarna fick oss att panika, gångerna när vi i TRPC satt och spelade och sjöng, alla  nätter jag sov brevid min älskade, fina bästa vän! 
För några veckor sedan saknade jag sommaren helahelahela tiden och trodde verkligen inte jag skulle klara mig. Allt gick fel och jag trodde at jag var tvungen att ha det exakt som det var under sommaren för att må bra. Nu vet jag att det inte är sant. Jag klarar mig. Jag håller dem jag verkligen behöver hårt, träffar nytt folk och fortsätter framåt även om jag blir lämnad. Vill någon inte vara min vän så vill den inte det, då behöver inte jag den heller. Jag har haft så kul men folk som nu inte ens pratar med, men ärligt talat så tror jag inte att vi någonsin skulle kunna ha så kul som vi haft nu ändå. Visst är det jobbigt att förlora någon som betyder mycket, men jag har några få som jag vet aldrig skulle lämna mig. 
Jag klarar mig.

You were my best two years

Hejhopp!
Igår kväll träffade jag ju Mannepanne, det var trevligt. Du är så bra!! ♥
Idag skippade jag skolan, dumt. Träffade en vän på eftermiddagen och sedan åkte jag till Oscaria och tränade lite. Jag och Amanda körde fristående i F1 och sen drog vi hem. 
Nu sitter jag och kollar på bdb och dör, haha!
Taggar lördag!
Pusshej!
Någon vecka gammal bild på mig och Manne! :) 
Jag bara jag! Ingen kommer någonsin lyckas ha mer egobilder i Mannes mobil än mig. :)
Fiiiina tjejer! ;* 

I wanna be drunk when I wake up on the right side of the wrong bed

Hej people!
Igår kväll kollade jag och Amanda på film, vi såg Rouge River och den var det sjukaste jag sett! Skrek seriöst hela filmen, flipp... Vid tolv cyklade vi iväg till Almby där vi träffade Sebastian, Oskar, Jeremie och Hampus. Vi drog hem till Sebbe och chillade sjukt galet. Jag och Amanda hade kuddkrig, hihih. Vid sex drog jag och Amanda till Statoil och köpte glass och träffade Johan Rapp. Vi åt också frukost på donkefinken och satt där och halvsov och dunkade huvudet i väggen. Vi tog oss även ut till Marieberg. Vid nio kom vi hem till Amanda, jag duschade och sedan la vi oss i sängen. Vid tio sov vi som Törnrosa. Vi vaknade tolv och sedan dess har vi kollat på Bring it on och chillat som tusan. Har världens huvudvärk..  
Nu sitter jag här och bloggar med älskade Theodor. Amanda sminkar sig och snart beger vi oss till Ebba. Ikväll ska jag träffa Manne.
Hade en toppenkväll/natt/morgon! :)
Adjö.

You burn with the brightest flame

Hejjjjj.
Somnade sent igår och vaknade relativt tidigt idag. Vid två träffade jag Sebastian. Vi kollade på en film som inte var läskig.. :( Klockan sex träffade jag Amanda igen och vi åkte till storaste godisaffären. Sen låg vi hemma på mitt golv och orkade inte till klockan åtta då vi begav oss till Ica och senare hit, hos Amanda.
Det kommer bli en grym kväll! :)
Hajdo.
Fixade för kvällen! 

Partyanimal

Heeej!
Idag har jag träffat en fin vän och det var väldigt trevligt!:)
Vid tre åkte jag till Amanda och taggade och lyssnade på taggarååååå! Klockan tio över sju, prick, cyklade vi upp till stan där vi träffade Markus. Vi tog bussen ut till Lanna där det var fest med halvtrevligt folk. Busschauffören på vägen hem kan ju dö.
Nu har vi varit ute och cyklat bmx och tantcykel, det var jobbigt som tusan.
Snart dags för sängen.
Ciaokatt.

It's been written in the scars of my heart

Jag har gjort något hemskt, HEMSKT. Något jag hade lovat mig själv att aldrig göra igen, men jag var tvungen. Hur mycket jag än led och fortfarande lider. Jag får leva med det här ett tag nu. Det var en sax som skadade mig och hela min värdighet. Jag ångrar mig mer än någonsin men jag antar att det är värt det. Jag måste bara komma ihåg att verkligen bry mig nu, jag vill klara det.
Jag har klippt ner mina naglar. :(
 

Awesome ends with "me", ugly starts with "u"

Just sayin

You're imperfectly perfect

IDAG ÄR DET EXAKT 165 DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR SE MITT LIVS KÄRLEK LIVE!!!! 
OM 165 DAGAR FÅR JAG SE JUSTIN DREW BIEBER, KILLEN SOM JAG DYRKAT SÅ LÄNGE!!!
OM 165 DAGAR ÄR DET INTE BARA BILDER UTAN DEN RIKTIGA JUSTIN!!!
OM 165 DAGAR LÄSER JAG TWEETS OM ATT JUSTIN ÄR I SVERIGE!!!
OM 165 DAGAR KOMMER JAG VARA I SAMMA LOKAL SOM MIN STÖRSTA IDOL NÅGONSIN!!!
JAG SKA SE JUSTIN LIVE, JAG HAR INTE FATTAT DET ÄN!!!
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig! ♥

Why do we fall in love so easy even when it is not right?

Jag klarar inte av att förlora dig, men jag är så nära på att göra det. Det är mitt fel för jag håller dig inte tillräckligt hårt och jag vet inte om jag klarar av att göra det just nu. Jag har förstått hur mycket du betyder för mig och hur äkta mina känslor för dig är nu. Jag vet, men jag vill inte, det är det som är det jobbiga. Hela tiden försöker jag övertala mig själv att det är fel, men samtidigt blir mina känslor starkare och starkare för varje sekund. Jag är fast någonstans mitt emellan mina känslor och mig själv, men vet ju också att jag någonstans, inners inne, faktiskt vill, även fast jag inte riktigt vet varför. Försöker få mig själv att förstå att jag inte får känna som jag gör men återigen får jag bevisat för mig själv att man inte kan styra sina känslor. 
Jag är så förvirrad, och så glad. Jag förstår mig inte på mig själv.

I'm better off now than I ever was with you

Hejjhejj!
Jag har haft en bra dag faktiskt. Vaknade halv tolv och träffade en fin vän på stan och åt, det var riktigt trevligt! Efter det åkte jag hem och sov lite... Vaknade igen när hela skoldagen redan passerat men åkte ändå till skolan för att prata med min mentor. Efter det träffade jag Crizzy och var med honom till kvart över sex någonting. Det var kul. Sedan träffade jag Amanda på stan. Vi köpte godis och läsk och planerade morgondagen, blir grymt! Jag träffade även Sebastian ett tag på kvällen, trevligt, trevligt. Nu sitter jag här och har ätit soppa med jordnötter i, jag borde bli kock! 
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. :)
Ciao katt!
 

Giving up

Så jävla äcklad.

I thought you told me you'd never leave me

I somras hände en utav de värsta sakerna i mitt liv. Något som fick mig att hata, skrika, gråta och känna känslor jag aldrig tidigare känt. Det fanns några få personer jag kunde prata om det här med, rättare sagt två personer. Två personer som verkligen förstod, som jag litade på och som orkade lyssna på mig när jag klagade. Vad gör man när en utav dem gör exakt samma sak mot en? Jag är så sjukt förvirrad, frustrerad, äcklad. Det gör om möjligt ännu ondare den här gången. Jag har verkligen aldrig känt mig mer värdelös. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt just de orden de senaste månaderna, de är fortfarande lika sanna. 
En sak kommer aldrig förändras, hur många gånger jag än får uppleva det här, jag är värd det. Jag är förjävla äcklig. Det är mitt fel att det här händer, det är mitt fel och ingen annans.
Måste bort, måste försvinna. 
Förlåt mig.

Everything I need and more

Jag saknar dig. <3

You don't know what it's like

Årkar ente palar ente

Never say never


How come we don't say "I love you" enough until it's too late?

Cha.
Kunde inte sova inatt, låg vaken till seeent. Försov mig och kom till skolan till idrotten.. Efter den var slut träffade jag en finfin vän som jag tillbringade några minuter med. Sedan var det dags för filosofi, var där i max fem minuter sedan åkte jag hem. Vid kvart i sex träffade jag Amanda. Vi satt i hennes hall och pratade om allt och inget. Sedan åkte jag iväg och tränade. Det gick inte speciellt bra, men det var trevligt. Åkte hem åtta. Nu sitter jag här nyduschad och mår kaoskaoskaos. Vet inte vart jag ska ta vägen. 
Ciaokatt.
 

GRATTIS!

I onsdags fyllde Helena år!

Grattis till dig min älskade, fina, underbara vän!
Du har varit en av mina bästa vänner sedan sexan och jag vill aldrig förlora dig, du betyder för mycket.
Vi delar otroligt många fantastiska minnen.
Jag älskar dig så himla mycket!

Keep breathing

Trött på att aldrig kunna vara bra nog. Känslan av värdelöshet tar över igen. Kan inte vara mer än den jag är, men måste försöka. Trodde inte du skulle ställa såhär höga krav på mig, trodde du kände mig tillräckligt bra. Nu vet jag inte vad jag kämpar för. Ljug om det får dig att må bättre, du vet ju själv att det är du som är viktigast.
Fail.

Who am I?

Jag har haft en bra höstlov, hoppas ni också haft det! 
Börjar blogga på riktigt igen nästa vecka! 
 

RSS 2.0