Är det konstigt att jag tycker att det här är svårt?

Hei.
Ska snart åka till skolan, kul. Jag orkar inte, men visst, fortsätter spela glad, det blir bra då.
Helgen har varit okej, inga träningar, men har överlevt, och är jättetaggad för ikväll.(y)
Snart kommer lite bilder från Stockholm upp på FB! :)<3
Hejdå.

Det gör ondare än vad ni tror och ni tvingar mig leva med det.

attention whore.

Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är...
Vart tog den personen som alltid var där vägen...?

attention whore.


Dala e p12a

Hej flickor!
Nu är Dala och Manne här och Dala sjunger, det är fint...:) Manne dansar fristående med Dala.:)
Hejdå.
Plopp kan spela piano, ahahahahah! xD♣

Attention whore

Hellu.
I tisdags var jag och Amanda i Stockholm och hade gryyyymt kul! Fyfan, vi åt en jääävla massa godis, både på ditvägen och hemvägen..! Köpte liiiite småsaker och sen assexiga strumpor.:*<3 Och så träffa vi Alexander.<3 På vägen hem hade vi väääldiga problem med att våga gå ner till undervåningen på bussen, hahahah! och Ronald McDonald hahaah!<3 Tack för en sjukt awesome dag, bästa bästa vän..!<3
I onsdags tränade vi med Engla, jag hatar dem... Förlåt, men seriöst, ALLA ser missbildade ut och de är jobbiga och det var aaspinsamt när hela deras grupp skrek NEEJ! när någon i vår grupp stängde av deras Barbie-musik... Men träningen gick okej för min del, 540 och sånt där, alltid kul.
Igår var jag ju med Dala, och så kom Manne dit.(Y) Tror de kommer hit idag.:)
Hejdå.

Why did you have to be untrue?
Why do I love you like I do...?


attention whore.


Laktosfri mellanmjölk

Shuuue!
Nu är jag hos Dala, och jag har inte träffat honom på 7000 år..! Hahahahaha han har Dennis på sin säng ahhah! Nu är han uppe och äter och jag kan inte facerapea honom för han logga ut från facebook, gay.
Har massa att blogga om, men gör det när jag kommer hem för det här tangentbordet är assvårt att skriva på?!
Adjö.

The world doesn't even know about the pain inside of me

Hej.
Sportlov nu, och jag har pluggat..! Riktigt kul. Men har iallfall fått ihop 2 sidor till spanskan, har mer än hälften av punkterna kvar men ja... Skulle kanske ha träffat Dala idag, så blev det inte pga att jag skulle plugga.:(
Nu ska jag fortsätta plugga och dö lite mer(...), senare slutar jag dö och åker och träffar Amanda och köper goooodis, sen ska vi träna och det kommer gå bäst och jag är jättetaggad och jag älskar gymnastik så sjukt mycket!
Hejdå.

Tårar och blod är en del av min vardag.

Can't take another day without you

Hej.
Hemma från en sjuuukt jobbig dag, har gjort ungefär 100000 halvskruvar idag, var demogymnast. Ryggen, benen och armarna är sönderslagna, men exakt hela min kropp gör ont. Faaan vad de slåss. Nu är det över iallafall... Tränade barnen sen, det gick bra.
"Gick det för dig?" Haha!<3
Nu är jag trötttrötttrött och taggad till imorgon! Godis, Amanda och träning!
Hejdå.

If you woke up in my bed,
tell me then would you hold me
Or would you simply let me lie,
leaving me to wonder why
I can't get you out of my head?

Blundar och drömmer mig bort

Jag ler, men det gör så jävla ont.

Jag tycker att...

...Hold It Against Me är dålig.

Dag 20 – Min favoritplats

Hemma.
Oscaria.
Koh Lanta.

Dag 19 – Det här får mig att gråta

Sånt gör inte jag.
No matter what, you'll never see me cry.


Dag 18 – Vad jag gör på min fritid

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar.
Nej.
Tränar, tränar barn, träffar kompisar, musik, sjunger, leker med mina marsvin, är med mamma när hon har tid, messar, pratar i telefon, fixar håret, sminkar mig, sitter vid datan, pluggar.

Dag 17 – Mina drömmar

Mm precis

Never say you can't

Hellu.
I fredags var jag hemma och skolka, det var nice. Hörde att det var svåra frågor på NO-checkpointen? Hah.
Igår tränade jag till halv 4, sen åkte jag och Amanda ner till I3 och var demogymnaster på en trampettkurs, och herrejävlar vad ont jag har ÖVERALLT idag..! Ja, ja... Får ju extra träning iallafall, och det är alltid bra(!), även fast det är massa n00bs som slår ihjäl en där...
Hejdå.

Jag vill ha er tillbaka, men jag måste förstå att ni aldrig mera kommer vakna...

All I know is that I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you?
I need you by my side...<3



What the hell?

Hejj.
Idag är jag hemma för det är friluftsdag och jag hatar snö och hade ingen större lust att gå upp mitt i natten bara för att åka buss i 330 år. Mamma är också hemma, mys! Ikväll blir det friståendeträning på Karro, är astaggad på redskap, men får vänta ända tills på lördag... Igår lärde jag mig helskruv och en och en halv och jag var sjuuuukt glad! Och jag och Amanda hoppade varje gång och vi är grymma! Nu ska jag plugga lite mer till NO checkpointen imorgon... Seriöst, bryr jag mig om vilka djur som äter vad? Nej. Jag bryr mig bara om vad jag själv äter, egoistiskt? Kbryr.
Bye.

Dag 16 – Mina hobbys

Jag ÄLSKAR gymnastik, och brinner seriöst för det! Truppgymnastik alltså. Har gått på det i 4 eller 5 år... Varje kväll när det är träning är jag jättetaggad! Och Mix är faktiskt bra... Jag har kul på träningarna och lär mig ganska snabbt. I Rosta lärde jag mig kanske max 3 nya övningar per termin, men nu har jag lärt mig 3 nya saker på typ 2 veckor..! Har lärt mig rondat-flickis-sträcksalto, volt med bendelning-rondat-flickis och dubbelvolt, lärde mig dubbel på trampolin i lördags och sen på trampett ner i gropen i måndags, tjoho!
Gillar att sjunga också, och haha.
Och så älskar jag att träna mina och Amandas små Gymnastic Girls för de är sjukt söta och sånt!

Gillar bilden klaga nt... Rosta.<3

Dag 15 – Mina rädslor

Jag är rädd, riktigt rädd för att glömma... vissa saker...
Och jag är rädd för att förlora dem jag älskar, och för att göra folk besvikna, jag gör folk besvikna hela tiden... Jag måste bättra mig. Det finns mer saker jag är rädd för men jag vill inte skriva om det.

Dag 14 – Min tro

Inget. Men just nu vill jag tro på att man kommer till himmlen när man dör, för då känns mina små grisar så mycket närmre mig...<3
Men jag tror inte på någon Gud eller något sånt. Jesus kan däremot ha funnits, fast isåfall var han nog en typ politiker eller någon som många hade respekt för, däremot tror jag verkligen inte på att han var magiskt eller vafan och massa sån crap.

Dag 13 – Det här är trygghet för mig

Typ hjärtslag... När jag var liten kändes andetag tryggt för mig för jag visste att folk levde om de andades, sen fattade jag att man kan hålla andan, då började jag började jag lägga handen på mammas hjärta när jag skulle sova istället för att lyssna om hon andades. Och då känns det ju ganska bra att min pojkväns hjärta dunkar som värsta jordbävningen...(y'
Värme får mig också att känna mig trygg, alltså typ kroppsvärme, för jag fryser typ alltid och mm...

Lever i en kolsvart värld

Ni är vana, jag är liksom tjejen som mår dåligt, tänk om man behöver hjälp ändå?


Ni förstår ingenting

Det verkar som ni inte vill höra mina rop på hjälp, jag förstår er.

Jag är svag och liten, men bryr du dig? Nej.

Jag ska kämpa för att övervinna rädslan för att ingen kommer minnas mig när jag försvinner.


Dag 11 – Den här veckan

Det har varit en relativt stressig vecka, jag tar från i måndags... Tränade och sånt. Hade nationellt prov i SV i tisdags, det var barnsligt lätt... I onsdags tränade jag på kvällen, det gick åt helvete. :) Fick vääääärldens sötaste typ brev från Amanda, du är bäst, bäst!<3 Igår var det ett till nationellt prov i SV, det var ett tråååkigt prov. Friståendeträning på kvällen. Joel och Kalle skulle lära oss lite breakdance, måste säga att det gick... sådär... Sen skulle man springa runt men började må illa och sånt så kollade på och sen kom Amanda och vi snacka lite om killars skor och sånt annat trevligt! <3 Idag gick skoldagen snabbt, vilket var skönt för jag trodde aldrig jag skulle överleva när jag vaknade imorse. Vår vikarie på svenskan var ful, stort minus, jag vill ha Mr.Shanks ju... Hahahah förhud är en frukt hahahha!

Dag 10 – Vad jag vill i framtiden

Jobbig jävla fråga, och man får den heeeeela tiden... Jag har inte precis planerat min framtid... Men ja, jag ska gå på gymnasiet, och har valt linje och allt sånt där, fast tvekar just nu när det är dags att skicka in ansökan, såklart. Inte jättetaggad till gymnasiet, fast det blir nog en nystart, och det gillar jag grovt. Meeeeen det var ju intressant! När jag blir stor vill jag... eh... Nej jag vet inte. Jag vill fortsätta med gymnastiken, ehm... Och ja... Jag vet inte.


Jag vill bli glad igen.

Dag 09 – Det här ångrar jag

Jag skriver "Ett ögonblick" senare...
Jag ångrar att jag föddes, tror dock inte att jag kunde påverka det på något sätt... Också ångrar jag att jag lever, lite same shit, men ändå. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, jag får jättelätt ångest, för allt liksom...


Grattis!

Igår fyllde Plopp ett år! Grattis gumman! Hon fick tårta och Polly sprang runt i buren och pep, hon sjöng nog!
Grattis Plopp!<333333333333333333333333333333333333333333333333



<3

Dag 07 – Min första kyss

Hahaha nej det kan jag inte skriva om!?

Dag 06 – Min favoritlåt

Allt med Queen.
Nej, nu var jag gaaaaanska oseriös...

Musik betyder gryyyymt mycket för mig! Lyssnar nästan alltid på något. Men har ingen direkt favoritlåt, det ändras hela tiden... Så jag väljer flera låtar!
P!NK- Fuckin' Perfect
3 Doors Down- Going Down In Flames
3 Doors Down- When I'm Gone
12 Stones- Lie To Me
Silverstein(ft.Lights)- The End
Red- Pieces
Daniel Adams-Ray- Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt
Petter och Veronica Maggio- Längesen
ALLT MED AVRIL LAVIGNE FÖR HON ÄR DEN BÄSTA ARTISTEN NÅGONSIN!
ALLT MED MY CHEMICAL ROMANCE FÖR DET ÄR DET BÄSTA BANDET NÅGONSIN!


Dag 05 – Saker jag samlar på

Jag samlar inte på något direkt, så jag valde att ta lite saker som jag har mer än typ... tre av. Och inte bara sådana där tråkiga saker som typ Wow kolla jag har mer än tre gamla Barbies... Btw så har jag över 70 gamla Barbies och Bratz och allt sånt där, grymt?

Nagellack, har inte så många egentligen, men jaa, fler än tre iallafall! Hittade fyra till efter det att jag hade tagit bilden och pallade inte ta en ny... Har inget favorit lack, men gillar två av dem med leopardmönstrade korkar jättemycket! Som ni kanske vet har jag nyss cuttat av mina naglar helt eftersom de var riktigt slitna, och väntar på att de ska växa ut snart igen..!

Örhängen. Något man absolut inte kan få för många av! Mina favoriter för tillfället är de som ser ut som ugglor som jag fick av Amelia i julklapp! Och ett par med rosetter, sådana som sitter i två hål med en kedja emellan. Har fyra hål i ena örat och två i andra, och har tagit tre själv, nu vet ni. Eller har egentligen tagit hål fem gånger men två växte igen, haha.

Parfymer. (Både EdT och EdP) Vääääldigt dålig bild, inget syns, och hälften av flaskorna gömmer sig bakom kartonger och sånt... Fail. Det är flaskor i alla kartongerna, och syns kanske att jag har flera av samma parfym, lev med det eller dö. Gillar parfymer asmycket. Visst har en hel del B-parfymer, men det kan ju inte jag hjälpa. Jag har ingen favorit, men några som jag använder ofta just nu är Bebe, Björn Borg Advantage Woman (till träningarna) och Avril Lavigne Black Star. Fast kom på att min absoluta favorit nog är Davidoff Cool Water, gillar den jätttemycket!
Kom inte på några fler intressanta saker, too bad! Iallafall alla de här sakerna är perfekta vardagsaccessoarer, de går att matcha till kläder och humör och allt, tjoho.


You know I tried?

Hej!
Inget bloggande igår, träffade Amanda på stan tidig eftermiddag, sen chilla vi runt, sen åt vi och drog ner till I3 och tränade våra barn!
Skolan idag var okej. Skolkade lite med Amelia på SOn. Matten var kul, hahaha! Hålla för priset, jämförpriset hahahha, orkar inte förklara, Amelia har grym humor!
Lekte på idrotten... Sen på hemkunskapen gick jag och Bea till Coop och Willys. Vi kör rött tema, paj med vitlök! Haha!
Nu hoppar jag runt i hela huset och dansar och taggar träning! Fett taggad! Fan, idag ska det gå grymt bra!
För tillfället sitter jag dock och äter. Haha, Amelia, jag äter mat som JAG tycker är stark, är det möjligt?!
Snaaaart ska jag till Oscaria, taggelitagg!
Bye!


Söt tjej. Not.

Look at the stars,
Look how they shine for you,
And everything you do,
Yeah they were all yellow,
You know I love you so,
For you i bleed myself dry.





Never play with a heart, you might drop it

Fotat lite ikväll... Lekte lite med mitt BlackBoard hjärta, haha... Ingen av bilderna är redigerade, förutom att jag har klippt bort mig själv på båda bilderna... Blev inte ens fina bilder, men jag ORKAR inte bry mig.
Använde två blixtar, det är därför hjärtat ser typ halvt genomskinligt ut, men det fattade ni nog.

Vanlig Macro, inga konstigheter...

Du blev saknad av världen, det vill jag också bli

Gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll.

Dag 04 - Det här saknar jag

Jag vet inte hur jag ska tolka frågan egentligen.
Det här saknar jag: Talang
Det här saknar jag: Cola och Vanilj...♥<33333333333333333333333333333333333333333333333333333
Det här saknar jag: Fred på jorden
Det här saknar jag: En ring som jag tappa bort för 1000 år sen
Och det finns massa andra sätt att tolka Det här saknar jag, säkert.
Men, men, det får väl bli någon slags blandning av allt då...
Ja, jag saknar talang, självförtroende, bra egenskaper, värde och mycket mer. Däremot är humor något jag absolut inte saknar, för jag har verklignen jättebra humor!
Och jag saknar Cola och Vanilj grymt mycket. Går inte att beskriva med ord hur jävla saknade de är, jag älskar er flickor, så jävla mycket... <3<3<3 Jag saknar även Alexander, och några av mina vänner, och några av mina släktingar, mina kusiner till exempel.
Och jag saknar Rostagymnasterna.<3 Och uppvisningen som var i december, och Trampett-och Mattajakten i höstas, och jag har grym lust att tävla just nu, weird...

Älsklingar...<333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Saknar er...<3333333333333333333333333

Du lova aldrig svika och att du alltid skulle vara min vän, tydligen betyder löften ingenting.

Hejjj.
Nu är jag hemma från träningen, det gick helt åt helvete. På matta körde jag flicis-stäcksalto, på hopp hoppade jag inte bord en enda gång. Däremot gjorde jag några fria hopp... Men Hannes var där, äntligen liksom, det gjorde mig och Amanda sjukt glada! 
Nu har jag duschat och borde börja på spanska redovisningen, men jag menar, vem faaan bryr sig om El Salvador..?
Jag pluggade kemi igår och jag har lärt mig 3 jävla saker, ah provet kommer gå toppen! Fast nu orkar jag inte bry mig om det för jag är ju bäst, eller ja, jag och Amanda är bäst, right my friiiend?
Hejjjjjjdå.
Btw, jag har fått brandsläckaren förklarad för mig nu.

Älskade Plopp.<3


A reflection of a lie will keep me waiting

Favoritminnen

Kände mig tråkig igår eftersom jag inte har något favoritminne, det är lite lamt, förlåt mig. Orkar iallafall inte skriva något i detalj, inte just nu, är för taggad på träning för att skriva, för idag ska det gå suuuuperbra!
Här är iallafall några av mina favoritminnen...
Flummkvällen i Hastings med Emma! Hon vi bodde hos var inte hemma på 2 dagar så vi var ute och flummade till 4 någonting på natten, var höga på energidryck och åkte buss till helt random ställen, det var jättekul.♥
Parken Zoo med Helena! Vi hade pratat om att åka dit jättelänge, så det blev jättekul när vi väl gjorde det. Det var då jag hittade Sopi också, lite grymt? Och vi träffade ju Curry också! Och så var det en liten pojke som fuckade åt mig, det var inte snällt.♥
När jag lärde mig flickis! Ville verkligen och tränade aslänge ute i trädgården, och på stranden i Venezuela, men typ vände mig alltid och landade på mage, smidig? Lärde mig tillslut när jag gjorde en massa mjuka övergångar efter varandra, det bara hände liksom, det var nice.♥
Gröna Lund med Alexander och Hadley! Hade inte träffat dem på aaaaslänge, så det var ju superkul att träffa dem! Jag var ju inte nervös på bussen till Stockholm heller, nej nej... Bara lite..! Hade iallafall en jättebra och mysig dag.♥
När vi vann guld i fristående på Poängjakten! Det är ju alltid kul att få medalj och så, och jag fick en grov kick av det! Saknar verkligen Rostagymnasterna... Trots att Mixen inte är så farliga, jag har faktiskt jättekul på träningarna och jag tränar med Amanda typ alla träningar nu, och det är såååå grymt!♥
När jag såg en fasan i Sörby! Hade varit hemma hos Manne med Helena och Dala och när jag skulle dra och träna så kom det en asful fågel springande och Manne sa typ; Kolla en fasan! Och fyfan vad jag och Helena skrattade! Haha, jag är kanske efterbliven, (men det bjuder jag på) men jag har aldrig sett en fasan förut och jag hade ingen aning om att de fanns i Sverige, hahah!♥
Disgogodis med Amelia! Hahahaha! Jag sov hos Amelia och vi hade köpt godis och på påsen stod det GODIS och Amelia låg och kollade på den sen sa hon typ; ÅH! Godis blir disco! Godisgodisgodisdiscodisco! Hahahaha! Jag har föör skööna kompisar! Hahaha! Disgogodis in my heart!♥
Finns mycket mer, såklart, men kan verkligen inte välja ut ett favoritminne..!

Dag 03 – Mitt favoritminne

Sorry, jag har inget.

Dag 02 – Mina föräldrar

Ehm okej.
Jag känner inte min pappa, jag har aldrig träffat honom. Det var några månader innan jag föddes som han och mamma, ja... Gjorde slut, typ. Jag tycker det är jättejobbigt att prata om min pappa faktiskt, jag tänker jättemycket på honom, och mår inte alls bra av det. Det var mamma och pappas gemensamma kompisar som sa till pappa att jag inte var hans barn, han blev jättearg och sa massa saker till mamma, och trodde inte henne när hon sa att det inte var så. Mamma blev så jävla sårad och allt bara tog slut och hon flyttade tillbaka till Sverige(det där hände i Skottland, där jag egentligen skulle ha fötts, och där min pappa bor).
Min pappa vill inte ha kontakt med mig, och då ska jag ju inte heller störa... Fan.
Är ändå bara ett misstag.
Mamma däremot är världens bästa mamma!<3 Hon ställer alltid upp för mig, iallafall så som jag känner nu. Visst har vi haft jävligt stora bråk och sånt, men det är länge sen nu, och det är jag jätteglad för. Tyvärr jobbar mamma ganska mycket, och vissa dagar träffar jag henne inte alls för att hon jobbar... Det tycker jag inte alls om, men nu ska hon söka jobb i Västerås eller Stockholm, och jag tror det kommer bli bättre då.
Men så länge jag har min mamma♥ behöver jag inte min pappa.

If I died we'd been together

Hallo.
Hann inte blogga igår för jag kom hem halvsent och var grymt taggad på träningen, och efter den var jag helt död... Och jag klippte ner mina naglar igår och det var HEMSKT jobbigt...
Och imorse gjorde jag en hemsk upptäckt... En klocka i mitt hus gick rätt, var tvungen att ta ner den och ställa om den så nu går den före igen! (y'
Skolan idag var okej... Pratade om den där dagen när man ska åka till Gillersklack eller Romme på classmeetet, kommer åka någonstans men jaaaa! På cp-lektionen hade jag kemi och nu jävlar ska jag lära mig någonting, good luck... Svenskan-förberedelser för nationella(texterna). Resten av dagen var tråkig, men snart friståendeträning, hoppas det blir kul även fast jag inte är så taggad, inte än iallafall.
Bye.

R.I.P naglar.

Dag 01 – Vem jag är

Hajjj!
Nu ska jag typ börja med den där listan. Hm.
Okej, jag vet inte vem jag är. En fail liten flicka född i Örebro, har även bott i Malmö, men när jag började uttala vissa ord med skånsk dialekt så bestämde mamma att vi skulle flytta tillbaka till Örebro, och det tycker jag är ganska okej. Föddes den 7e januari 1995 klockan 00.56! Grymt va?
Jag är ful och tjock, det är inte lika grymt. Misslyckad är jag också, och oj vad allt är positivt!
En gång i tiden var jag faktiskt gladare, sen gick jag sönder, helt, och sen dess har jag inte blivit riktigt hel, men fyfan vad jag kämpar för det. Tyvärr vet jag att det aldrig kommer bli bra igen, men chansen är ju större om man försöker.
Går på gymnastik och är tränare. Gilla.
Misstänker att jag egentligen är en isbit, jag fryser typ hela tiden och liksom... smälter bort. Det är lite läskigt, faktiskt.
Jag har inget mer att säga...



Jag nu...

...och för ungefär ett år sen.
Hejdå!

RSS 2.0