Starships were meant to fly

Om jag känner mig själv rätt så ser jag ut ungefär såhär just nu.
Antagligen saknar jag er också. 
Italy baby!

I'm so blogging this

Idag fyller min blogg två år. Yay! Hänt såååå mycket sedan dess.
Såhär såg jag ut för två år sen. :)

Tonight I'm letting go

Iklädd resekläderna och stressar runt för att bli klar med packningen.
Justin Bieber-linne, leggins, shorts, korvstrumpor och Dalas hoodie och sen bara dra upp strumporna en aning och på med ett par vita basketkängor så att säga. Tänkte även spendera lite mer tid med min plattång, slänga på lite smink och trycka i mig en smarrig Postafen sen är det ju bara att tuta och köra!
Swagalicious!

You can't fly unless you let yourself fall

Om några få timmar åker jag iväg till Arlanda för att fortsätta mot Italien. Jag åker med Amanda, vi har massa planer, mat och godis och jag ska träna vilket jag inte har gjort på ungefär ett halvår. Jag borde vara så sjuuukt taggad, men jag vill verkligen inte åka. Dock är jag medveten om att det inte blir bättre än vad jag själv gör det, så nu tänker jag om och taggar som bara den! Det kommer bli BÄST. Jag har nyssnyssnyss börjat packa, jag är ute i god tid och sådär... Slänger bara ner allt jag hittar i väskan och hoppas att jag får med mig det allra viktigaste. 
Jag är trött och hungrig, men det är bra. Så fort jag har satt mig på bussen upp mot Stockholm ska jag och Pjong börja äta, och vi tänker inte sluta förens maten är slut, bottenlösa. När vi är framme i Italien ska vi åka buss i 1337 år så då ska vi sova. Förberedda tjejer.
Jag kommer sakna alla mina underbara, fina vänner så himla mycket. Det är bara en vecka, jag brukar vara borta längre, men jag har aldrig varit tightare med mina kompisar. Ni är så bra, alllihopa. 
 
MAT.
 

For you I'd walk a thousand miles to be in your arms, holding my heart

  
Jag är dålig på engelska men jag kan säga ''I love you''
Jag är dålig på matematik , men jag vet att du kan räkna med mig
Jag är dålig på geografi men jag vet att du bor i mitt hjärta.
 

The history books forgot about us and the Bible didn't mention us, not even once

Jag hade sådan otrolig panik över att jag inte skulle klara skolan. När det var tre veckor kvar av terminen hade jag över tjugo arbeten kvar att göra och det fick mig att inse att jag aldrig skulle kunna klara av det. Under de där tre resterande veckorna pluggade jag iallafall ihjäl mig, men det hjälpte inte. När det blev sommarlov hade jag fem arbeten som jag inte var klar med, men jag bestämde mig för att tenta upp de ämnena nästa termin. Några dagar in på lovet ringde skolans studievägledare till min mamma och berättade att jag hade klarat alla ämnen. Självklart blev jag jätteglad, men jag undrar också hur många av de där uppgifterna som jag hae kunnat strunta i att göra.. Hur som helst firade jag och Amanda detta genom att riva sönder historiaboken, flera hundra sidor och det kändes så bra! Vi planerar att göra samma sak med spanskaboken och matteboken, och sen elda upp allt. Kalla oss omogna om ni så vill, men ibland behöver man faktiskt få göra sådant.
 

Everything comes naturally

Den här veckan har jag inte sminkat mig någonting och inte fixat håret alls. Jag har känt mig jätteäcklig och ful men fy tusan vad chill det har varit! Tog detta uppehåll för att spara på hyn och håret, jag tror det har fungerat ganska bra även fast även jag förstår att det egentligen inte gör någon nytta om det bara är en vecka. Nästa experiment blir att inte duscha på ett år, börjar nästa måndag. :)
Chillrååå.
Såhär brukar jag fixa mig i vanliga fall. :)
 
 

I'm missing you so much, can't help it, I'm in love

Sov med blommor under kudden inatt och drömde finfina drömmar. Glad tjej. :)

I'm in love with the thought of you

Hej.
Varje midsommar sedan jag var liten har jag vaknat jättetidigt och gått och handlat jordgubbar och massa sådant trevligt med mamma. Igår började jag midsommaraftons morgon på sjukhuset. Jag har aldrig varit räddare än den natten, jag var helt säker på att jag skulle dö. Jag trodde min kropp skulle ge upp, att den tillslut hade fått nog. Egentligen ville jag inget hellre än att bara få försvinna, ändå kämpade jag i flera timmar, men jag kan lova att det inte var för min egen skull.
Jag gick inte upp på riktigt förens sen förmiddag och då var redan hela min familj där. Firade först med dem hela eftermiddagen och åt massa gott! Var dock otroligt sur inombords hela tiden. Åkte till lägenheten vid sju någon gång och då surade jag med Amanda. Vi bakade, åt goda och äckliga saker, drack te och kollade Friends. När humöret gått upp lite tränade vi lite innan vi gick ut på promenad. Vi flummade ihjäl oss och sen blev vi jagade av Dala, Anders, David och Wille. Jag och Pjongchey snodde Anders cykel och sen cyklade vi iväg till stadsparken. Satt där och pratade och hade trevligt ganska länge. Byggde även ett sandslott och stod på Anders mage. Träffade några trevliga människor och sen blev Anders sur, haha! Vid halv två gick jag, Amanda och Dala tillbaka till Sörby. satt utanför Dalas hus och pratade i regnet någon timme innan jag och  Amanda fortsatte hem till Friends, jordgubbar, grädde, bangla och te. Somnade för sent och idag vet jag inte vad jag ska göra. Min midsommar typ, å ni ba k.
Ciao.
 

We said we would die together

Som om det bara fanns dig att älska
Som om det bara fanns dig att sakna
Som om det bara fanns dig att kalla min.

All I need is a beauty and a beat who can make my life complete


Låt mig vara
låt mig vara lite till
jag är inte beredd att gå än.
Låt mig finnas
låt mig finnas lite mer
jag är inte beredd att dö än
inte än.


*█JB█*






Lycka.♥

Everything starts from something

Här kommer lite bilder från olika datum.
Jag har världens bästa kompisar. ♥

Catching feelings

Jag är hemma hos mamma nu och när jag kom hem väntade världens bästa present, BELIEVE! Sitter och aslyssnar på den nu och den är så otroligt bra! JAG ÄLSKAR JUSTIN!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAH. Jag är glad.
Världens bästaaaaa!!!!!♥

They say that the world was built for two, only worth living if somebody is loving you

Ångesten över att jag har förstört ditt liv dödar mig. Den enda som har funnits i mitt liv sedan dagen jag föddes, just denna människas liv ska jag förstöra. Jag hatar mig själv så otroligt mycket, för att jag inte kan vara bra. Jag önskar varje dag att jag var någon annan, någon bättre, någon som kunde få dig att må bra. Det är svårt att leva och veta att det är jag som har fått dig att må dåligt, att det är mitt fel att du hatar livet. Jag skulle göra vad som helst för att göra dig glad. Jag är för dålig. Jag förstörde dina drömmar. Jag vill vara den där treåriga flickan som du älskade igen. Jag saknar oss, det har ju alltid varit bara vi, och vi har varit bäst vad som än har hänt. Alla minnen dödar mig. Det var ju bra, vi var bäst.
Nu är det över. Du ångrar mig, du vill inte ha mig längre. Du klarar inte av mig. Jag förstår dig helt och hållet. Du har gett mig för många försök, jag har inte varit värd ett enda ett utav dem, och jag har absolut inte gjort mig förtjänt av kärleken du har gett mig år efter år. Jag ser hur du har kämpat för att göra allt bra medans jag bara har tänk på mig själv. Jag är så otroligt dum.
Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna få dig att förstå hur dåligt jag faktiskt mår över det här. Jag kommer att be om förlåtelse hela mitt liv, men förlåt mig aldrig, för jag är inte värd det.
Jag älskar dig mamma. ♥

I want to kick backwards

Hallååååå!
Sedan sist jag bloggade har jag ätit köttbullar och sovit.
IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA AMANDA 17 ÅR!!!!!!!!!!! :D:D<33333333333
Fixade en liten överraskningsfest åt henne och nu är Dala, Anders, Arde, Leijen, Manne och David här i lägenheten och de har spelat något spel.
Tänkte bara skriva något för att visa att jag lever, å ni ba k.
Hejdåchu.

All around the world people want to be loved

SNART SLÄPPS BELIEVE!!!!
Massa nya låtar har släppts och jag är världens lyckligaste typ!!!!
Justin Drew Bieber, jag älskar dig.
Idag har jag satt upp massa nya bilder i mitt rum. Jag tycker det blev jättefint!



Lycka för mig.

Life sucks, then you die

Hejchuu.
I torsdags träffade jag Malin och vi spelade igenom de flesta låtarna för sommarjobbet. Upptäckte också att vi bor typ grannar, ahchill. På kvällen kom Dala, David och Anders över, det det nice. Sen myste jag och Amanda ihjäl oss. Vi skulle sova tidigt, vi gjorde typ det.
I fredags tog min lilla Dala studenten! Grattis igen! :D Jag och Amanda gick upp tidigt och fixade och sen ghick vi till Tullängen och träffade våra snela kompisar lite sen sprang vi och gick och chillade och sov i gräset. När vi kom tillbaka satte vi oss på nästan-balkongen och åt godis och planerade sommaren! Sendan åkte vi iväg till Leijen och firade honom lite och träffade hans sopersöta kusiner. Och åt tårta, omnomnom. På kvällen var jag och Pjong patetiska på stan, senare kom Leijen och Gustav, och ännu senare Anders. Det slutade med att Amanda somnade i soffan, Leijen i en stol och jag och Anders i sängen. Vi vaknade ganska tidigt och då kom Dala och David över.
Nu är jag hos David med Amanda, Dala, Leijen, Wille, Arde och Anders. Vi har kollat på någon bangla film och ätit en asabasastor hamburgare.
Laddar upp bilder när jag är hemma.
Hejdå.

Do you have to make me feel like there's nothing left of me?

SOMMARLOV!
Chill typ, måste dock plugga en vecka till men det är lugnt antar jag. Nu börjar livet iallafall, jag är sopertaggad på sommaren!:)
Jag och Amanda gick inte riktigt på avslutningen och jag planerar inte att åka till skolan och sjunga för studenterna imorgon.
Just nu gör jag absolut ingenting. Sitter i lägenheten och chillar galet och Amanda duschar, sen ska vi äta potatis, VA GÅT!
Nu på eftermiddagen ska jag träffa Malin och ikväll ska jag och besthest sooooova!
Hejdååå.

I think I saw you in my sleep, darling

Hallååå.
Idag har jag chillat galet nästan typ. Jag och Amanda vaknade ganska tidigt och då åkte vi och handlade. Sen åkte jag hem och firade nationaldagen med familjen. Det var kul. Skulle plugga också, menah.
Nu sitter jag hos Manne med Amanda och Leijen. Anders, Julia och Dala var också här förut. Vi kollar på Scrubs tror jag.
Jag vill dricka te med elva sockerbitar och ligga i min och Amandas säng och kolla på Friends, japp.
Hejdååå.

The days feel like years when I'm alone

Jag lovade min kompis att jag skulle göra två covers till henne innan sommarlovet annars skulle hon radera mitt zoo. Jag tror hon kan ha glömt att de skulle vara klara innan sommarlovet, men jag håller vad jag lovar. Så här kommer den andra. Jag bestämde mig för att spela in den idag, och valde alltså låt idag. Jag är förkyld så det låter inte vidare värst bra, men jag håller iallafall mitt löfte! :)
Det är lugnt jag säger "treeh".
Klaga inte på mina ändringar i texten...

Inte nöjd.

I guess I'll never get to call you mine

Chacha!
Igår var jag på möte, det var asjobbigt och ganska segt... Men är lite taggad på att jobba nu iallafall! På kvällen sprang jag Vårruset, tjugosex minuter och jag är nöjd. Efter loppet åkte jag hem till lägenheten. Jag och Amanda åt och vid elva kom Anders, Dala och Leijen. Sen kom David också. Vi kollade på TV och vid tolv skulle Leijen hem och äta. Då kollade vi på Mean Girls 2 och den är verkligen inte bra. Så dålig att Anders somnade till och med... Dala och David drog vid två och Anders sov kvar här. Lurade honom lite och det var soperkul! Jag och Amanda satt och pratade i trapphuset för att inte störa och vi gick och la oss i soffan runt sex. Vaknade vid nio och åt frukost innan vi följde Anders till skolan. Sen åkte vi upp på stan en snabbis och sen hem och soooova. Sov typ två timmar sen kom Dala, Anders och Julia. Vi har spelat ps2 och nu sitter vi och myser lite här inne och det ösregnar ute. Chill!
GRISMAKT! För jag bryr mig och sådär...
Ciao.
:)

Let's set the world on fire

Hejtyp.
Jag somnade runt halv nio idag och gick upp tolv. Hade en lektion sen åkte jag hem, pluggade psykologi, åkte till skolan och hade prov, sen hem. Nu sitter jag här och dricker kaffe, skulle nog ha fryst ihjäl annars. Strax ska jag upp till Medborgarskolan och träffa mina mysiga arbetskamrater. Gratisfika ohyeah! Ikväll ska jag springa Vårruset, bra att jag är vältränad.
Nejmen ah.
Hatar vädret, vill bara döda det. Varje gång jag går ut börjar det asregna, enda tills jag ska in igen. Blir lite ledsen.
NEJMEN hejdå.

And love is evol, spell it backwards


Du gör mig glad♥


I could hold you for a million years to make you feel my love

Hej.
Jag och Amanda har flyttat nu, galet..! Vår lägenhet är det bästa jag vet just nu!
I fredags eftermiddag åkte jag dit. Vi packade upp och hade oss i otroligt många timmar. Kollade även på Jump in två gånger, den var nog bra, haha. Somnade tiiidigt på morgonen, det var awesome!
Vi vaknade, tro det eller ej, ganska tidigt. Åt lyxig frukost och sminkade oss knappt alls innan Amandas mamma kom och hämtade oss och vi åkte ut på shoppingrunda i hela Örebro. Vi köpte massa vuxna saker, typ tvål och en tandborstmugg, fettttt. Sen köpte vi lite godis. Sen hämtade vi lite saker, och sen städade vi som tusan! Det går knappt att förstå hur otroligt mycket vi städade. Panik. Vid halv åtta tyckte vi att våra kompisar skulle komma, men nej det ville inte de. Leijen kom iallafall då, och det var ju jättetrevligt. Jag och Panda panikade och det blev ju inte bättre när de andra ringde och drev med oss, då blev vi faktiskt lite ledsna. En timme för sent kom Dala, Anders, Arde, Wille och David. Vi lekte med ballonger och åt godis, det var gotttt. Sen kollade vi på Over the hedge. Efter filmen chillade vi typ, var ute och försökte fånga godis i munnen som andra kastade från balkongen, pratade och sådant. Sen gick vi ut på promenad. Typ alla splittrades och det slutade med att jag gick med Arde och Leijen. Det var mysigt, även fast det var askallt. Vi kom tillbaka lite tidigare än de andra, var ganster, och sen kom de med en trevlig kille som hette Jonte. Åt godis, och spelade gitarr, sen drog Anders, David, Dala och Wille. Spelade mer gitarr och de som kunde spela var asduktiga! Vi kollade på Never say never!!!! Sen kom mina puppy eyes till användning. Sen pratade vi och la stolar på Jonte som sov. Vid 6-halv 7 någon gång drog Arde och Leijen stack just efter. Vi fixade oss och så innan vi väckte Jonte. Kom i säng runt halv 8 och somnade långt ifrån direkt... Jag hade en toppenkväll!
Imorse väckte min underbart fina kompis mig med frukost på sängen! Blev så glad. Satt och pratade om allt i någon timme innan vi städade och pluggade och sådant där som man gör när man måste ta eget ansvar. Sen fick vi sms och panikade. Vid halv fem kom Anders, Manne och Dala hem till oss. De spelade kort och åt godis och lyssnade på musik. Sen kom David också. Vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde. Chillade typ. Manne försvann ett litet tag, men han kom tillbaka så det är lugnt. Lekte lite. Vid halv 12 åkte jag hem hit till mamma...
Nu är det lite blandade känslor. Är glad, ledsen, har ångest, hatar och älskar livet.
Lägenheten är det bästa som har hänt mig typ. Vi har världens bästa tak. Okej.
Kände att jag ville skriva allt man kan tänka sig.
Hejdå.
















You're my one love, my one heart, my one life for sure

Hej.
Att gå upp imorse var någonting jag kände att jag inte alls behövde, så jag sov till halv 2 och missade två lektioner, fett värt. Hade psykologi i tio minuter.
Nu på eftermiddagen har jag pluggat massa. Har psykologiprov på måndag, får väl se hur det går...
Jag tänkte ta och packa lite nu. Ikväll åker jag till Amanda och nya lägenheten, chillidillipill! :D Hur det blir med uppdateringen här på bloggen får vi se.
Hejdååååååååååååååå.

Terrified of what's inside


Nu är det juni. Det är nice.
Sju dagar kvar till skolavslutningen.
Fjorton dagar tills betygen sätts.
Tjugofem dagar kvar till Italien.
Åtta dagar kvar tills min bästa kompis tar studenten.
Fjorton dagar tills besthest fyller sjutton.
En dag kvar tills Believe-biljetterna släpps.
Nitton dagar tills Believe släpps.
Noll dagar kvar till flytten!

We'll die inside this salted Earth together

Tre gånger har jag gjort det där jag för länge sedan lovade mig själv att aldrig göra, och jag har hatat mig själv lika mycket varje gång. Jag förstår inte hur jag kan utsätta personer jag älskar för sådant. Ångesten är oändlig, och jag vet att man inte kan spola tillbaka tiden, men jag skulle göra vad som helst för att det skulle gå. Man gör inte så mot andra, och det är väldigt onödigt att göra det mot sig själv också. Jag trodde jag lärde mig efter den där första gången. Jag såg rädslan i din blick. Du visste inte riktigt vad du skulle göra, och jag kunde inte göra mycket mer än säga att allt var okej, jag tror till och med att jag sa bra. Hur kunde jag ens försöka ljuga så brutalt? Du visste ju, du såg ju, att det var allt annat än bra. Jag fortsatte ändå bara att le, hur mycket jag än krossades inombords. Det var blod på golvet i hela huset och badrummet var helt rött. Jag ville bara dölja allting, jag ville inte att du skulle se, för jag skämdes så otroligt mycket.
Andra gången var den värsta. Ett bråk ledde till att jag tog sönder oss båda så totalt. Du skrek, tog på dig skulden och grät. Jag gjorde ingenting, ingenFUCKINGting. Bara satt där, helt inne i mig själv, min egna lilla bubbla. Ångesten jag har efter det där dödar mig fortfarande. Jag är så otroligt dum.
Senaste gången var jag helt förstörd. Jag träffade nog botten. Ett samtal, min mamma stack och jag bröt ihop i skolan. Jag fick en kompis att gråta och alla andra att må dåligt. Ett stort bråk och jag såg inget annat sätt att klara av smärtan inom mig. Tog sönder mig och åkte iväg till dig. Jag försökte att dölja vad jag gjort, men självklart såg du. Du tvättade bort mitt blod, du lindade mina armar, du tog hand om mig som om jag verkligen var viktig. Jag ville inte att du skulle se mig, jag ville inte göra dig besviken. Jag kunde se hur mycket du ogillade det, ändå behandlade du mig som om jag var felfri.
Förlåt mig. Förlåt för att jag är så otroligt dum.

RSS 2.0