Your eyes are the brightest stars I've ever seen

Hej.
Gårdagen var jättebra!
Hade en håltimme på 3 timmar någonting så jag och Amanda åkte hem till mig och åt pizza och kollade på Never say Never! Livet. <3
På eftermiddagen träffade jag Manne uppe på stan, sedan cyklade vi till Risbergska då han skullle skaffa biljetter till kvällen. Jag åkte hem och dampade runt ett litet tag innan Manne kom. Vi satt och snackade och sådan tills Amanda kom! Då blev det fix till festen. Jag var tönt. ♥ Vid 9 åkte vi till Helena och satt hos henne när hon fixade sig. Kom till Prisma vid 10 någonting och träffade Linnea där. :) Ganska drygt då, men sedan blev allt toppen! Tack för en awesome kväll tjejer, ni är bäst! :D <3
Kom i säng vid halv 5 någonting och gick upp kvart över 6 för att ha sång, älska livet.
Hejdå.
Enda bilden jag har från igår. Puss.

Paparazzi

Jag fick en kamera igår. Det tyckte jag var kul. Någon gång kanske jag laddar upp någon bild här på bloggen.

Take nothing but photographs, leave nothing but footprints, kill nothing but time

Hej.
I fredags sov jag hos Amanda. Vi kollade film och myste och åt och sådant. Och lagade mat! Bäst, som vanligt. Den där tidiga läggtiden som vi snackade om blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss med... men tre timmars sömn är ju bättre än ingenting iallafall!
På lördagen gick vi upp vid halv 7. Mer eller mindre döda... Klockan 8 var vi på I3 för att bussa iväg till Kristinehamn med våra Gymnastic Girls. Superjobbig bussresa där vi fick fixa frisyrer och allt sådant där. Väl framme vid tävlingshallen blev det förträningar, mat, väntan och massa lek med barnen. Kul, och jättejobbigt...
Självklart var våra flickor BÄST och fick både guld och silver i matta! Blev så himla glad :D
Bussresan hem var kul, då jag och Pjong försökte dölja att vi var feta...
Åkte hem till Amanda när vi kommit hem till Örebro igen och somnade och sov i en timme ungefär. Det behövdes verkligen..!
Kvällen minns jag inte så mycket av.
Nu sitter jag här och planerar inför morgondagen med Helena! :D <3
Hejdå.
Hittade en ny bild på mig och Helena som jag ville ladda upp... japp... :)

I know you well, I know your smell, I've been addicted to you

Hej.
Började dagen med musik!♥ Alltid lika underbart.
Pratade med Zandra om lite saker idag, och påbörjade förändringen av mitt liv. Hoppas det går bra.
Roade mig med att facerapea Amanda och Molly på psykologilektionen, jag tyckte iallafall att det var kul. :)
Ikväll ska jag träffa Pjong och sen sover jag där. Kommer bli asmysigt. :D Blir tidig läggtid då vi ska upp tiiidigt imorgon eftersom vi ska ut på stora äventyr. :)
Hejdå.

Your love was just a lie

Hej.
Tänker inte bry mig om att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, jag har faktiskt mina skäl.
Har nyss duschat efter Star for life/Marching for life-konsterten, och den var underbar! Har inte haft så kul på länge, faktiskt. :D <3 Några bilder kanske kommer, för vem vill inte se bilder på Molly Sandén?
Imorgon ska jag nog förändra mitt liv lite, hoppas det går bra...
Hejdå.

When I was younger it seemed like life was quite wonderful

Men fuck det.

I know that I only got myself to blame, but that doesn't help to ease the pain

Hej.
Riktigt trött på livet just nu, och ni uppfattar mig säkert som världens drygaste person just nu, förlåt, men orkar inte låtsas hela tiden.
Idag hade jag utvecklingssamtal. Vågar knappt tänka på hur dåligt det gick, och hur mycket jag skämde ut mig, men kanske ska byta program iallafall då Frank höll med mig om att jag är för dum för sam. Efter det där hemska samtalet åkte jag och min allra finaste vän Amanda till donkefinken där jag åt min lunch. Fuck skolan.
Nu har jag nyss duschat. Träningen gick inte speciellt bra, men körde på det hårda golvet utan att vara rädd för att foten skulle dö, så det var ju kul. Hoppade även lite bord, men det gick sämst, såklart.
Är ganska trött just nu, men inte alls taggad på att sova eftersom mardrömmar störde mig inatt och jag vaknade av mina egna skrik flera gånger, sådant är ju mysigt.
Borde plugga lite religion då jag har prov imorgon, men kan tyvärr inte gå på det, synd...
Hejdå.

There's just no turning back when your heart's under attack

Alltså jag dör.
Så grym. ♥
Jag har blivit lite smått beroende av Luke. Han är SÅ himla fin, och så sjukt begåvad. Ett underbarn, precis som Justin, fast Justin är så mycket mer awesome. Jag tycker Luke är ungefär 1000000 på en skala från 1-10 som visar hur snygg han är. Jag älskar honom. (Den där skalan går inte att använda på Justin eftersom han är stjärnstoppXstjärnstoppXstjärnstopp osv.). Han verkar så gullig och rolig!
Varför ska han vara 96a? :(
Varför ska han bo i Australien? :(
Han är verkligen awesome. <3

It's time to face the truth, I'll never be with you again

Jag tycker det är ballt att vara mainstream, så jag ska också göra en sådan där 10 sanningar lista.
1. Jag tycker att killar som kan spela något instrument är det absolut hetaste som finns. Gitarr är allra bäst, sen trummor eller bas. Sen om han råkar kunna sjunga också så skulle jag inte klaga.
2. Jag blir jättelätt kär i utseenden men har svårt för att bli kär på "riktigt".
3. Jag tycker att ketchup är bland det äckligaste som finns. Det är rött, och kladdigt, och sjukt äckligt.
4. Jag började gråta första gången jag såg Never say never, och anledningen till varför jag grät var att filmen tog slut.
5. Jag hatar snö av hela mitt hjärta, förutom typ en halv millimillimillimeter av det som tycker det kan vara fint med snö, om jag slipper vara nära den.
6. Jag är rädd för Tintin och började gråta första gången jag såg trailern till filmen om honom som kom nyligen...
7. ... Jag började även gråta när jag såg Smurfarna på bio i höstas eftersom den var så himla gullig!
8. Veckan i London med Amanda i somras var den bästa veckan i hela mitt liv, och jag skulle göra vad som helst för att få återuppleva den. Äkta perfektion.
9. Justin Bieber är den absolut finaste människan jag någonsin har sett, och jag är beroende av honom och hans musik och förut blev jag jättesårad när någon sa elaka saker om honom, men inte längre, så det är bara att prata på haters.
10. Per finns inte.
Ja, men nä... Alltså, kom inte på någonting så ni visste troligen det mesta men ja...
Nu fick ni se lite av mina Paint-skills också! :)

Because of you I find it hard to trust not only me but everyone around me

Bloggen är verkligen vääärldens tråkigaste just nu, och det är för att jag har väldigt mycket att tänka på och göra hela tiden. Förlåt. Ni vill inte veta hur många deppiga inlägg jag har skrivit men inte publicerat. Jag vill inte dra ner allas liv totalt. Nu vet ni iallafall varför bloggen är så trist. Det blir nog kul snart ska ni se! Jag ska hur som helst göra mitt bästa för att det ska bli så. :)

My scars remind me that the past is real



Take my heart, I don't need it anymore

Hej.
Skola idag, segt. Snällt att folk skrattar åt mitt protokoll? :(
Inatt sover väääärldens finaste här. PUSS.<3
Hinner inte skriva just nu eftersom jag måste fixa huset lite.
Hejdå.
Krossa alla fönster.

I can't make you love me if you don't, you can't make your heart feel something it won't

Hej.
Snart ska jag försöka sova, men lär väl bli att ligga och dö i ett par timmar och somna runt fyra, härligt.
Är jättetaggad inför min första lektion imorgon. Det är verkligen bara musiklektionerna som är roliga i skolan. När man tänker så känns ju faktiskt estet väldigt värt...
Ligger på köksgolvet med datan med Bon Iver på högsta volym, ibland är det nästan värt att leva.
Hejdå.
Livets mening.<3

Everybody's changing

Hej.
Har varit lite död, men vem fan bryr sig. Förlorar ändå allt just nu.
Sedan jag skrev sist har jag varit i skolan och sådant där. Kul liv. Har även dött som sagt, för att jag inte klarar av att få bekräftat hur jävla lite jag egentligen har betytt och betyder för den jag älskat mest av allt i flera år. Tack. :)
Hejdå.
Du är ful och äcklig och jag hatar dig.
Omoget?
Jag kan inte hjälpa att du är det.

Never say never


You are the hope that keeps me trusting

Jag borde plugga. Men det är väldigt mycket jag borde göra. Mitt liv är helt uppfuckat och jag orkar ingenting. Smärtan i min kropp av en sak som tynger ner mig till botten plågar mig så mycket just nu. Jag klarar inte av att inte kunna berätta för någon, men det är mitt eget val, och varje gång jag försöker stannar orden innuti mig och vägrar komma ut. Då förstår jag att det är meningen att jag ska vara tyst, och jag vet att ingen skulle lyssna ändå. Så jag väntar, så länge det går. Tills jag måste. Tills jag exploderar. Om jag klarar det.
Allting har gått snett, skolan, vännerna, familjen. Just nu är allt mer eller mindre kaos. Att bara sova några få timmar varje natt har jag blivit van vid, och jag väntar bara på den dagen då min kropp säger ifrån på riktigt. Träningarna går åt helvete och jag blir lika besviken på mig själv varje gång, men håller det för mig själv, så jag slipper att visa hur svag jag faktiskt är. Mina egna tankar ger mig ångest och jag straffar mig själv för att jag är en så dålig människa. För att jag är en människa som kan förstöra sitt eget liv och sedan patetiskt försöka få tillbaka allt till det som det en gång varit.
Jag försöker verka så glad som möjligt, och jag kämpar så himla mycket, varje liten sekund. Jag vill inte visa mig svag och jag vill inte dra ner någon annan i skiten genom att bara vara mig själv, men jag har tydligen redan lyckats. Förlåt. Ibland klarar jag inte av att hålla skenet uppe. Det kanske inte märks, men för mig är det bara som en slags vila. En paus från alla mina spel. Varje dag intalar jag mig själv att kanske, kanske kan mina försök till att verka glad faktiskt göra mig glad på riktigt, men det fungerar inte. Men tro mig, jag vill, mer än någonsin.
Nu har jag varit ärlig. Ärlig om att smärtan trycker mig längre och längre ner, till livets botten och ännu lite längre. Ärlig om att jag verkligen försöker, och att jag vill. Ärlig om att jag inte kan lyckas. Ärlig om mitt liv. Så gott som det går iallafall. Jag är bara en människa, jag gör mitt bästa, men att hela tiden falla ner igen, hårdare för varje gång gör mig faktiskt inte starkare. Jag blir bara svagare, och tron försvinner mer och mer, likaså hoppet. Om hoppet ens finns. Jag hoppas, men jag tror inte, att jag kan klara detta. Detta såkallade livet. Det är en uppgift jag är för svag och dålig för. Det är inte lätt för en människa som inte har ett värde.
Och utan dig vid min sida saknar livet mening.
Förlåt.

Stupid mistake

Hej.
Amanda sov hos mig inatt som sagt, mysigt.<3 Lite jobbigt att komma iväg till skolan, men några positiva saker fick iväg oss iallafall! Så fin...<3
Hände inte mycket i skolan, såg en film på religionen, och den var jätteäcklig. Efter det blev det lite promenader med Amanda, de gjorde min dag. :)
Död åt livet.
Hejdå.

It's a big big world, it's easy to get lost in it

Hej.
Dagen har varit ganska seg, men med några ögonblick som verkligen höjde dagens betyg! :)
Har tränat nu ikväll och nu är Amanda här, och eftersom vi har huset för oss själva ska hon sova här. ;*<3
Nu duschar hon och jag sitter här med finaste Lukes musik.<3
Hejdå.
Så sjukt grym! :D

PAPPA <3

Grattis på fars dag pappa! Älskar dig! <3

What I win I lose

Hej.
Seg dag, men snart ska jag träffa Amanda, världens bästa!<3
Måste bara säga att jag hade fått en fin kommentar av en fin person och blev så himla glad när jag märker att vissa faktiskt bryr sig och finns där, det betyder så mycket för mig, tack.<3
Nu ska jag dö lite mer innan jag träffar Amanda.
Hejdå.

Sorry, but I waited too long

När du inte längre ser sa jag. Och nu ser ingen.
Älskar er alla. :)<3

I blamed it on no one, and he wasn't even there

Hej.
Gårdagens kväll, natt och dagen idag har varit awesome! Tack, världens finaste! Jag älskar dig!<3
Kom hem för några timmar sedan, och sedan dess har jag deppat ihop, det tycker jag är kul.
Hejdå.
Måste få dig att förstå en sak,
att allting som jag sa till dig, det var så äkta,
och ingenting på jorden kan få det att ändras,
DU ÄR DET FINASTE SOM HÄNT MIG.
Förlåt för allt.

Bäst

Min kompis är bäst! :D <3

Egd... Egd... Egd... EGD!

Hej.
Sitter hos världens bästa nu och vi ska kolla på Hitta Nemo, mys! Blir även godis och sådant där annat som jag inte har ätit på huuur länge som helst... typ. "Slaggar" här inatt, fint ord, kommer bli bäst, älskar min sovkompis.<3
Förresten!
Nu blev jag ägd... Puss. ._.
Hejdå.

There’s a bigger me inside this little me

Världens finaste människa som är så sjukt inspirerande. Lyssna, han är grym på att rappa, något annat kan ni inte säga. Kärlek.<3
<3

Into the fire on my own

JAG ORKAR INTE!














Och du bryr dig inte alls längre.

I thought you'd always be mine

Hej.
Skoldagen var långt ifrån den bästa jag varit med om, den var inte ens okej. Skulle göra allt för att slippa gå dit just nu, jag vet inte varför jag ens går dit längre. Vem fan märker ens att jag finns?
Lever med en stor jävla tomhet inom mig, en tomhet som är fylld av så himla mycket. Så mycket som jag bara vill berätta för någon, men som jag aldrig kommer kunna säga. För att jag skäms. För att jag är rädd. Jag förstår inte hur jag ska överleva nu, det här klarar jag inte av. Förlåt.
Hejdå.
En smärta som jag inte är redo att hantera själv,
men jag ska klara av det,
för din skull.
Du är allt jag behöver,
och allt jag någonsin kommer behöva,
förlåt för allt.<3

I'd wait on you forever and a day, your world is my world



Jag gillar stora näsborrar

Hej.
Nu är jag hos Amanda och har varti här sedan vi slutade skolan två timmar för tidigt. :) Vi hatr spelat gitarr och sjungit och pluggat lite spanska och dött några gånger också! :* <3 Hon hälsar. -.-'
Jag har hittat en jättesöt kille, han är med i 5 seconds of summer, och heter Luke Hemmings. :3 Han slår ju knappast Justin men han är allt bra fin iallafall!<3
Hejdå.
Så fin och duktig!<3
Han längst till höger! Fin som tusan och duktig som katten!<3
Amanda påstår att han har stora näsborrar därav rubriken, men som ni ser så är det fel. Det är som att säga att Justin Bieber inte är sexig...

What am I supposed to do when the best part of me was always you and what am I supposed to say when I'm all choked up and you're OK?

Jag är helt förstörd. Även fast jag inte visar det. Mitt liv blir bara värre och det mesta går dåligt. Mina underbara vänner hjälper mig fortfarande att orka, även fast jag helst av allt bara vill försvinna.
Jag vill ha tillbaka det som var, mer än någonsin just nu. Saker borde inte få förändras. Tänk att några få förändringar i ens liv kan få en att gråta, skrika och dö inombords. Och tänk att hela tiden leva med att veta att det är ens eget fel, att veta att om man bara hade gjort rätt val hade det varit bättre.
Ibland känns verkligen allt hopplöst. Jag vill inte tänka så. Vissa saker har blivit bättre, men jag faller tillbaka. Jag vill inte. Jag trodde att jag hade träffat botten och den enda vägen var uppåt, men nu blir det bara sämre. Det är ett under att jag faktiskt åker till skolan varje dag. Jag orkar egentligen inte, men jag måste göra någonting för så fort jag blir ensam plågar ångesten mig tills jag knappt inte längre kan andas. Nätterna är värst, jag tror aldrig att jag ska överleva, men vaknar ändå varje morgon efter att ha sovit 2-3 timmar, och då önskar jag att allt skulle ha tagit slut under natten.
Skolan klarar jag inte av. Det är inte det att det är svårt och ibland inte ens tråkigt. Men motivationen och orken finns inte. Jag orkar inte ens försöka. Jag funderar till och med på att byta linje så att jag slipper att plugga, även fast vi inte alls har mycket på linjen jag går nu, vi har faktiskt väldigt mycket mindre än vad jag är van vid. Min klass älskar jag och jag är så glad att jag har lärt känna de fina människorna som går där. Bara tanken på betyg gör mig illamående, jag kommer inte att klara av gymnasiet. Jag trodde inte jag skulle klara av nian heller, men tack vare mina vänner som alltid fanns där så gick det ändå. Och då hade jag även det vackraste en människa kan få, men det förstod jag inte då, det gör jag nu.
Att bli glad är mitt mål här i livet. Förut trodde jag att livet kanske kunde ha en mening, nu inser jag vad som var meningen med mitt liv, men den försvann, så allt är värdelöst. Jag kämpar, det gör så ont. Jag försöker se framåt, men ser ingenting. Så har det varit förut, sedan försvann den känslan ett tag, men nu är den tillbaka, och det är nog den värsta känslan som finns. Förut visste jag vad jag ville. Jag kunde se en framtid som var som jag ville, och jag var säker på att det skulle bli så, även fast jag inte var värd det. Mina drömmar krossades, och det var jag själv som krossade dem, och det är hemskt att veta. Jag vet att jag inte är värd en fin framtid, eller en framtid alls, men det var härligt att få leva i den tanken att det faktiskt ändå kunde bli precis så som jag ville. Det är mitt eget fel, alltihop.
Jag vet att jag inte duger. Inte för någonting. Jag får det bekräftat varje gång jag försöker att göra någonting. Allt misslyckas. Även det som gjorde mig till världens lyckligaste människa lyckades jag förstöra. Det är nog meningen att jag ska vara ledsen, svag. Jag har bara en enda önskan just nu, men jag vet att den aldrig kommer att slå in. Nu är det iallafall som det är, inte så som jag vill, men kanske så som alla andra vill.
Förlåt mig.

It's time to sink or swim

Hej.
Tråkig dag idag trots att jag bara hade två lektioner. Låg hemma och sov under religionslektionen, chill. Annars har det inte hänt någonting idag, trist.
Nu ska jag plugga, men dör.
Okej.
Hejdå.

A true friend reaches for your hand and touches your heart

Hej.
Dålig uppdatering nu igen, men har haft fullt upp!
I lördags kom minn älskade kompis Hadley till Örebro och sov här över natten med Helena.<3 Mycket tid tillbringades på Rostaskolans tak med godis och dricka, mysigt! Under natten spelade vi GameCube och promerade lite. :) Hadley var tröttis och gick och la sig, så jag och Helena kollade på Friends och pratade tills vi/jag höll på att dö av trötthet, awesome! <3
Gårdagen var också väldigt trevligt. Helena drog runt ett, och då gick jag och Hadley till Rosta och satt på taket och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi hem efter några timmar och då kom Helena tillbaka. Vi satt och glodde på grisarna ett tag innan vi cyklade iväg till I3 där jag skulle träna Gymnastic Girls. De drog efter ett tag och då åkte Hadley hem. :( Saknar dig, bästa vän! <3
Så tack för en underbar helg, ni är två av världens bästa vänner någonsin och ni betyder väääldigt mycket för mig. Puss på er, älskar er.<3
Hejdå.
Gammal bild från sommaren 2010. Fina och sådär? :)

But he also said that no one's perfect

Hej.
Igår var jag med Manne, Nicko, Dala och Hilde som ni kanske märkte. Det var jättenajs! :D
Idag har jag pluggat och fixat lite. Kul... Men nu är jag hos Amanda, bäst såklart! <3
Hejdå.
Snygg.

Dala gästbloggar

HEj Dala här, nu är det dags för er att lära känna mig och min polare Nicklas. Han har svart hår (jävla emo) medans jag sitter här med min fina röda mössa. Den tycker jag är jätte mjuk och goooooo, mhmmmmm!!!!! Nu tänker jag snacka om min fina röda mössa, Den har en Liverpool fågel på sig och jag fick den av min kära fader efter att han hade kommit hem från England. Det var en Regnig höst dag, och jag kände mig jätte deprimerad =(
Men då kom mina kära föräldrar hem från deras resa ch tog med sig det underbaraste som jag någonsin har lagt mina kära ögon på "Min röda mössa" xD
Här får ni en bild ;)

Fågelslända

Hej.
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag och Amanda har varit i Stockholm! :D Vi åkte i söndags och kom hem igår, det var awesome. Shoppade lite, och det viktigaste jag köpte var en Justin Bieber-skiva! :)
Vi bodde i världens mysigaste rum..! <3
Igår träffade jag Dala, trevligt. :)
Köpte även Under the Mistletoe igår!!! :D Kärlek!<33333
Just nu är jag hos Manne med Nicko, soper! Vi har spelat Little big planet och CoD, och jag ägde på båda, såklart. :P
Hejdå.

RSS 2.0