How could the silence be so loud?

HEJ!
Dålig uppdatering, vänta, vänta, careface.
Inte hänt mycket, typ.
Idag var Helena här, vi kladdade med färg, sen tränade jag, fristående, det var kul.:P Nu kollar jag Sex and the city och imorgon åker jag och Helena buss till Stockholm, tjoho! Ja, ja, hinner inte skriva nu!
Bye!

ja, ja, jag vet, ni har sagt det så jävla många gånger innan, jag VET att jag är värdelös...

Living the worst day of my life over and over again, I'm stuck in this hell

Hej.
Dagen var helt...jävla hemsk. Skola 9-kvart i 6, kul. Först So, läste bara. Sen matte, oj vad kul. Sen lunch, åt med Mirre, Amelia, Emma och Hampus. Eller åt och åt... Sen idrott, skulle springa. Klarade inte alls mycket innan jag inte kunde andas... Gick till Ms.Olsson, och sen fick jag sitta i omklädningsrummet resten av lektionen... Började gråta för jag är så jävla värdelös, haha, patetiskt. Sen träslöjd, oh my god. Efter ett tag klarade jag inte mer och började gråta, sprang upp tills jag hade slutat gråta, och sen gick jag till mitt skåp och där stod 3 lärare, och de såg väl att jag hade gråtit så de frågade vad som hade hänt och jag sa inget och blahblahblah. Sen gick jag till slöjden igen, då synets det tydligen att jag hade gråtit för typ alla kom och kramade mig och frågade vad som hade hänt... Och Jonte frågade om han skulle följa med mig till kuratorn, oh my god. Till slut tog iallafall lektionen slut! Då åkte jag och Amelia till Tullängen, matte, sen hem, sen plugga, nu musik.
Fyfan det här suger.
Hejdå.

Jag hatar det här, hatar att leva såhär, men jag vet att jag är värd det, mitt liv straffar mig för jag är så jävla värdelös.
I'm broken inside.


Just want freedom

Hej folket!!!
Idag kom Helena hit  vi klippte sönder kläder och kladda med färg och sen åkte jag till stan och träffa Amanda sen tränade vi Popcorn det var jättekul!!!! Heeeej!
Nej, nu ska jag bli normal, dagen har varit bra.
Hejdå.

Anders!!! (till Helena!)




Ekkel<3

HAHA! Jag och bästa flickvän har bra humor!
UUUUH!
Uuh...I can't go any further than this..!
Uuh...I want you so badly..!
...Can you meet me halfway...?
Jaa!
HAHAAHAHAH
Hejdå gris
Hejdå äckel

HAHA jag vet ni fattar mycket!



Snart kommer Helena!
Sen träffa Amanda och Popcorn, awesome!


Snulk hesztt ksuslell

Waad Raad


Eenie meenie miney mo


Min äppelgurka! Vet fin bild! Notera mina vackra ganska nymålade naglar. Och tänk inte på att jag är osminkad och har halvblött hår, och pyjamas... Kolla vilken fin lampa i bakgrunden. Marsvinen har ätit upp Rut, tha klass två gurka... Saknar henne. Nu ska jag lyssna på Råberrt Patttingsånn, tjoho, kan det bli bättre..?

Die life die

Hej.
Jag vet inte vad jag kan säga om dagen, inte gjort något speciellt. Mest depp, jag vet inte varför, eller jag kanske vet, men jag vet det ändå inte...
Tränade, fy fan. Sämsta jävla träningen i hela mitt liv. Eftersom jag inte var speciellt happy när jag kom till träningen så gick det ju såklart dåligt. Tror jag körde 3 varv på matta... Lisa sa att jag inte behövde köra och att jag inte skulle känna någon press och det var då jag började gråta, sen slutade det liksom inte, jag vet inte om någon ens märkte att jag grät, vad är jag värd liksom? Körde 2 gånger på Anders station, klarde det väl, men jag orkade inte... Och på trampolin körde jag bara flickis stäm. Sen var det uppvisning, jag var inte med, hade bara varit slöseri med tid. Då kom Anders och började prata med mig, och då började jag gråta på riktigt, patetiskt. Och Amanda! Han kramade mig! Alltså... Han är tränare... Internt skämt om honom med Amanda... Sen var det paus, gick ut till hallen och pratade lite med Amanda, bästa vän.<3 Jag älskar dig, tack för att du finns...<3 Sen hopp, jag körde inget varv alls, inget, inget, inget! Det har hänt innan, men aldrig har det tagit såhär hårt på mig... Rymde till omklädningsrummet för att gråta. Uppvisning igen, var inte med. Sen hem. Fortsatte gråta, och tårarna slutade rinna ungefär... nyss? Och nu sitter jag och chattar med min bästa flickvän, Amelia.<3 Vill ringa någon och prata, jag vet inte vem, ingen vill prata med mig, jag skulle bara börja gråta och ingen skulle orka trösta mig.
Hejdå. '
Hoppas jag dör.

Livet är meningslöst

Cha.
Studiedag idag då, och ja, Helena var här förut som ni kanske förstår.:) Nice.

Nu mår jag väl sådär... Bäst att försöka sova innan jag tar livet av mig, haha, som att någon skulle bry sig. :D Ni tycker bara jag är patetisk men ni har fan heller levt mitt liv, eller hur? Ni tror bara att det är vanligt, "jaha, Lie är ledsen, vad jobbigt, varför ska vi hjälpa henne, hon är ju alltid depp, och hon har ju så många andra som hjälper henne, varför frågar ingen hur jag mår istället, mitt liv är ju inte heller perfekt..." Tänk den dagen då alla tänker så då, då orkar man inte.
Åh fy fan, jag ska döda den som uppfann livet, det är ett onödigt helvete med sjukt mycket ondska.

Allt jag vill är att hitta tillbaka till dit jag var, att jag inte fattade att jag hade det perfekt... Jag är fast här, jag orkar inte, men det gäller bara att spela glad, och när ni minst anar det, då jävlar. Jag är inte värd ett dugg, inte för någon. Jag orkar inte, okej?


Wef


HAAAAAAAII OwO

HELENA HÄR OwO




All the money in the world couldn't change what i feel about you

Dålig uppdatering.
Sen sist jag skrev har jag tränat, varit på bio med Amanda, och tränat Popcorn.
Idag var det skola. So, matte, idrott, gymnasiesamtal och träslöjd(D:!). Fy fan för slöjd, jag hatar det, och det hatar mig. Men Mr.Öhberg gillar att hjälpa mig!(A)  Efter slöjden gick jag upp och väntade på Amelia som slutade 20 i, sen cyklade vi till Tullängsskolan och hade matte, och Philipp försökte med värsta svåra uträkningarna som var helt jävla onödiga, haha! Fail. Sen var det ju massa failbarn där, nämner inga namn men jag är fan gift med några av dem, ugh. Efter det gick vi till Komtek och letade efter Axel, Lukas och Erik, haha.;) Och sen låg det ett lik i taket, och jag skrek asmycket... Sen fattade vi att det inte var en riktigt människa... -.-' Efter Komtek cyklade vi in mot stan, sen försvann jag ett tag, men sen kom jag hem. Nu har jag pluggat spanska och läst i svenska boken (Ondskan), tråkigt as helllllllll!!!
Fast nu tänkte jag börja leta praoplats eftersom vi ska vara klara med det om typ 2 dagar eller något... Tidig.
Bye suckeeeers!:D



Ameeelia! Min bästa flickvän!:D Vet att ni är avundsjuka, men hon är MIN! Bara min!;D<3

Och Helena är min näst bästa flickvän och vi måste leka!!!!<3

Just trying to find my way back home

No need to worry just get back up when you tumbling down down down...

He loves to make her cry

Hej.
Dålig uppdatering, förlåt.
Skola idag då... So, egelska, no och svenska.:P Slutade ganska tidigt och var lite med Amelia!:D<3 Sen åkte jag hem och sen till universitetet, satt och hjälpte mamma att typ flytta mappar på hennes data till BlackBoard eller något sånt, oj vad kul! -.- Sen stan med henne.:P Sen hem och studsmatta och då jävlar, jag körde helskruv! Men det kommer jag inte våga köra imorgon på Oscaria.:( Nu sitter jag och sjunger och redigerar lite låtar.:P Awesome...:)
Och idag var det skolval...:S Jag röstade på: ":3" eftersom jag inte anser att jag har kunskap nog för att kunna rösta på riktigt. Seriöst alltså, jag fattar varför vi har skolval, typ för att vi ska få en inblick i hur det går till, men ja... Jag menar, självklart har vi jobbat med partierna och sådant i skolan(för 1 eller 2 år sedan), och då har man ju lärt sig lite, lång ifrån allt om partierna. Jag vet att det är många som röstade på det som deras föräldrar kommer rösta på, jag tycker inte det är fel att göra så, men det behöver ju inte vara vad man själv tycker... Jag vet inte vad min mamma kommer rösta på, jag vill inte veta eftersom jag inte vill att det ska påverka hur jag själv kommer rösta i framtiden. Inget parti kan vara perfekt, det måste finnas både bra och dåliga saker i dem alla, och vad man tycker är bra och vad man tycker är dåligt varierar från person till person så... Hade det som vi elever hade röstat i skolvalet räknats till de riktiga rösterna i det riktiga valet hade vi varit en fara för samhället. 
Igår i skolan hittade några killar i min klass ett papper med Socialdemokraternas symbol på, de blev upprörda och rev sönder det och spottade på det... Jag fattar inte... Sverige ska vara ett demokratiskt land, det är därför vi har val, men de här killarna verkar inte ha förstått vad som menas men demokrati isåfall... Jag menar, hur demokratiskt är det att spotta på saker som man inte gillar, något man ändå inte kan påverka hur som helst... En annan kille i min klass kom fram till killarna och frågade varför de hade gjort sådär, deras svar var något i stil med: "Vi är Moderater, vi hatar sossesvinen", den här andra killen blev arg eftersom han själv var Sosse, om man nu kan uttala sig om sådant redan... Han ville att de skulle slåss om det, moget! Seriöst, det här börjar ju likna Hitler-beteende...! Och det är ju inte partierna i sig som håller på, det är ju knappast så att om Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt möts på stan så ger de varandra mördande blickar och tänker att de vill döda varandra... Men jag måste säga att det är jävligt odemokratiskt av de olika partierna att inte vilja debattera med Sverigedemokraterna, ja, de är rasister och det är hemskt, men om man inte håller med dem måste man ju iallafall kunna debattera med dem och berätta för dem varför man inte håller med.
Jag vet inte, jag bryr mig inte speciellt mycket om politik, inte än, självklart struntar jag inte helt och hållet i vilka som styr Sverige och så, men så länge jag inte kan påverka något är det inte jätteviktigt för mig. Nästa val får jag rösta, då kommer jag att ha läst på om partierna och det ska jag inte göra månaderna just innan valet, det vi hör från de olika partierna nu är bara löften de inte kommer hålla, egentligen bara en tävling om att låta bäst.
Med det här menar jag inte att alla i min ålder är helt ovetande om politik och inte borde kunna rösta ännu, det är bara såhär jag ser på de...
VI SÄGER ATT NÅGON BRYDDE SIG OCH PALLADE LÄSA!


What difference does it make if i still love you?

Hej.
Skola, stan me Helena, tog hål i örat, pang.
Hem, gråta, mamma, gråta. Blä.
Nu ska jag fortsätta gråta god natt.

What difference does it make if i still need you...?


fan, livet är underbart.

3-8

Helt jävla värdelöst, fuuuck it

Skola, stan, träning.
Alltså... hjälp.


Here I go, hurt again

Heihei.
Pluggandet har inte blivit av ännu, känns som jag borde börja, tror att matteprovet är imorgon och det är 3 sections jag inte ens har gjort, och sen måste jag göra revision på alla 5 sections, ser ut som jag kommer behöva sitta uppe hela natten... Grejt.
Sjukhuset idag då, lika drygt som vanligt...
Istället för att plugga tänkte jag gå ut och hoppa studsmatta nu!;) Har bestämt mig, nu jävlar, i höst ska jag köra helskruv... Fy fan... Lika bra att försöka träna på studsmattan tänkte jag.:P 
Gymnastik in my <3. Hade inte överlevt utan den..! AGF Örebro, Rostagymnasterna, vi är bäst! Och snart är det uppvisning, med temat: Magi... Ja, lätt... Popcorn ska tydligen ligga på golvet och sen ska tränarna (jag?) hoppa omkring och förvandla dem, sweet, haha.:) Vet inte vad vi ska göra, många pratar om Harry Potter, men det kommer troligen Engla eller Oscariaflickorna få?:S Ja, ja gymnastik är bäst och nu får ni lite bilder och sånt, enjoy!

Men vackert. Flickis.

Handstående. (-.-)

Fristående.


Hjulning.

Ja... Handståenden?:P



Fristående (RM-09)

(Alldeles för hög)Flickis.

Spagat. (Bakre benet är lite snett..)

Min första tävling, UT. :) Ganska många som har slutat, men många nya som har börjat!;D

Tävling.

Brons!

Uppvisning, Tema: AGF 100 år, Rosta, Brunns: 60-talet

Uppvisning, Tema: Sagor? Rosta: Shrek!

Fortfarande Shrek!

Shrek, jag vet, jag är fin när jag sträcker upp, ha ha...

Uppvisning, Tema: Melodifestivalen? Rosta: Öh...

<3

Pyramid-tävling? Läger i Västerås.:P

RM-09(Ängelholm).

Rostagymnasterna är bäst!<3

Pusshej suckers!

You just left me cold and out of breath

Hei.
Igår tillbringades dagen med Amanda!;)<3 Stan, sen åt vi där och sen åkte vi till I3 och tränade barn, det var jättekul och längtar redan till nästa söndag.:) Efter träningen åkte jag hem och då var David här, han försökte lära mig lite gitarr, men jag insåg att det är omöjligt och gör ont i fingrarna och det känns som naglarna ska brytas så jag gav upp. :P Efter det kollade han, jag och mamma på film, någon astråkig film så jag kollade inte, sen skulle mamma sova och då kollade jag och David på The Truman Show, och jag grät såklart som vanligt i slutet.. -.- Men okej, den är sorglig!
Idag har jag study day.:P Ska plugga matte, och spanska... Och sen ska jag till sjukhuset, suckers. Riiiktigt kul, eller inte.
Men orkar inte plugga riktigt än...
Hejdå.

Even an angel can end up falling

Cha.
Stan och träning idag. Tjoho.
Jag är trött på att behöva ljuga såhär... Jag vill bara vara mig själv men är rädd för vad som skulle hända om jag sa sanningen, du vet ju inte... Förlåt mig, jag gör det för att rädda mig själv, egoistiskt, men nödvändigt...
Heido.


fuuuuck it

I want to be everything that you need, but I'm not enough, sorry

Men hej!
Svenskan är klar, och snart spanskan också, det var en jävla mycket man skulle skriva! :S Har hur som helst den där mysko lektionen imorgon så hinner väl göra klart då om jag inte skulle hinna ikväll...


Lyssna annars blir jag ledsen.

Bye lovers and haters and donkeys!:D



pretend to be happy, you don't know what happens when i'm all alone.

not only razor blades you know.

fuck life, it's not worth this pain, i know it.  3-8


I get my hopes up and whatch them fall everytime

Tuddiluu!
Alltså förlåt, men jag har haft jättekul åt en sak idag, hundra år gammal, men jag har ju bra humor så...
Hur får man ut en kanin från ett hål?
Man sätter sig bakom en buske och låter som en morot!
HAHAAHAHAHAHAAHAHAAH! Jag vet att jag har bra humor!;)

PEEEEERBEEEER! Smsa mig så fort du ser det här! Min mobil vill inte skicka sms till dig!!:( SMSAAA!!!<3

Nu ska jag börja på svenska redovisningen jag skulle ha gjort idag...:) Tack till Nicklas...;) Och sen måste jag plugga spanska, fast det är lätt...-.- Och sen...sen...säkert något mer! Typ No, och det suger, fast det är också lätt, och hjälp! Jag vet inte om jag ska göra nationella i No på svenska eller engelska! Hjälp!? Och jag måste plugga matte för vi har fucking prov nästa vecka och jag har missat massa lektioner, och sen måste jag göra So, fast det är nog inte så svårt.:S Och så måste jag lära mig låten till musiken och jag vill inte sjunga själv inför hela 9A:b för jag vill inte det! Och jag måste göra klart mitt papper till Få-massa-jävla-stickor-i-fingrarna-och-sitta-på-en-stol-och-tänka-på-annat-slöjden..! Och jag måste läsa Animal Farm! Och jag måste springa. 
Fan ta skolan.

Hejdå!



Mina små nussitussar.:3 <3<3<3<3

Deep inside my tears I'll drown

Hej people!
Hemma från London nu då, det var awesome!
I fredags åkte jag, mamma och mormor till Stockholm, på kvällen var jag, mamma och min morbror på Råsunda och kollade på Sverige-...Ungern? Kul.;)
På lördag morgon åkte vi till Arlanda, sen flög vi till London. -.- Kom hem till min moster runt 11, duschade, sen gick jag, mamma och moster till något stället och köpte lite saker.:D Sen hem, och provade massa kläder hela natten.;3
I söndags sprang vi, det gick väl... Ja.... Eftersom jag sprang med mamma och Jennie så tog det väl runt typ 28-30 minuter, haha.:) Jag var död, ärligt. Mina knän gjorde asont, och mina hälar gjorde ondare än vad de har gjort på flera år, och mamma började prata om operation, men nej tack...:s Och självklart kunde jag inte andas alls efter loppet, det suger. Sen åkte vi hem, duschade, sen åkte jag och mamma in till city, köpte lite stuff.;) Och så var vi på Hamley's (stavning?), det är nog världens bästa affär...(A) Provade kläder och fotograferade hela natten.:P
Igår var vi någonstans med mormor, köpte lite då också då.^^ Sen tog vi bussen till Sportsworld, tänkte köpa en blå och rosa Londsdale tröja med struntade i det.:) Efter det gick vi hem och då fotograferade jag och Jennie Barbara och provade massa kläder på henne, great!(Y)
Sen firade vi Jennie som fyller år idag, grattis!<3 Vid 10 gick jag och Mark till Tesco och köpte godis!;D Sen låg jag och Jennie i min säng och pratade till typ 2, sen duschade jag, sen provade vi mer kläder och kollade på bilder, sen pratade vi mer, och då joinade mamma som hade suttit nere i köket och kollat på Midsomer Murders hela kvällen, blä på det.:S
Vi gick och la oss halv 6, och gick upp 7.:) Packade, sen vid 11 kom taxin och hämtade oss, en timme till flygplatsen, dog. Sen flög vi hem till Sverige då.:) Kom till Örebro för någon timme sen, och nu laddar jag ner musik och tänkte snart sova för jag ska gå upp 10 över 12 för då kommer reprisen av Idol.:P 
Så bye suckers!

Moster!<3


Oopsie daisy I hurt you again, if you walk away baby I'll understand, cuz all I do is hurt you again...
Sorry.

I'm not ready for this

ASSW CHAAAA FOLKEEET!!

Dagen sög fett mycket! Inga kommentarer.
När dagen var klar med att suga hade jag träning, och det var ju awesome. Sen hem och packa, för imorgon, då jävlar... Då ska jag åka tåg. Till Stockholm, tjoho. Och sen till London och då ska jag springa, fy vad jobbigt! Men ja, får ju träffa världens bästa Jennie och Mark och det är ju väldigt awesome!
Snart ska jag sova, eller ja, försöka, jävligt mycket problem med det där senaste tiden...
Och det här kanske blir sista inlägget innan jag drar, som att ni skulle bry er.
Och hallå! I tisdags var det sånt där fucking skolkort! Fotot med hela klassen måste ha blivit helt fucked up, tro mig... Och sen så var det sådana där andra kort, och man skulle posa som FAN. På en bild ville fotografen att jag inte ens skulle kolla in i kameran utan kolla åt ett annat håll och se värsta fjortis ut, liksom... sött... Och alla killar skulle sitta lite smågulligt och le värsta big smilet, och ja, det skulle väl tjejerna också, men ändå.
Har hittat fett mycket gamla bilder på mig... Här får ni en på miniminiminiLie, och på hennes och hennes mammas och hennes marsvins telefon!(bakgrunden-.-) Fin va? Telefonen alltså...

Bye fucked up suckers!:D

Förresten har jag något jag vill berätta! Igår bitchslappa jag Helena! Jag bara råkade! Nu är hon sur på mig! Hon vill aldrig prata med mig igen! Imorgon ska hon få min BlackBoard-nyckel så hon kan äta upp mina marsvin! Imorgon ska jag köpa gurka.


My tears run down like razorblades,
and no,
I'm not the one to blame,
It's you,
or is it me...?



Ooups

Oups.


All of my dreams are in your hands

Cha.
Skola idag... Först engelska, sen No, mat, åt med Mirre och Emma, sen spanska, sen No, sen svenska, tjoho. Sen hem, studsmatta, sen åka bil till Vivalla och kolla på när mamma och morfar bar in möbler i lägenheten, sen hem och nu ska jag plugga... Oj vad kul. Och om 2 dagar är jag framme i Stockholm, jippi. Kul att allt känns väldigt roligt just nu..! Och kommer inte träffa Amanda på typ en vecka, och jag orkar inte inte träffa henne... Alltså... Fuck allt!
Bye.

De enda som får se mina jäevla tårar, jag älskar er.<3

RSS 2.0