Sjuk

Hej!
Jag har tyvärr gått och blivit febrig, vilket suger, men jag gör mitt bästa för att vara glad ändå. På söndag ska jag iväg på dop och det känns väldigt viktigt att vara frisk tills då så det blir mycket vila och te nu. Egentligen har jag inte mycket att skriva alls, jag jobbar mest på att få igång andra bloggen helt. Ni läser den också va? :)
Hoppas ni har det bra.
Puss.
 

Två år

Hejhej!
Det har hänt mycket senaste dagarna, eller egetligen inte men ändå. Jag har haft migrän och sovit samt kollat på youtube. Igår kväll fick jag ett mejl från ett klädmärke som frågade om jag ville ha en tävling där jag tävlade ut en utav deras klänningar, och det gjorde mig så himla glad! Är kär i klädmärket så det är en riktigt ära mig att få göra det. Tävlingen är nu uppe på instagram så glöm inte att gå in och kolla och delta!

Förövrigt firade jag och Dennis vår tvåårsdag igår. Förstår inte att det är så länge sedan vi blev tillsammans, vad gjorde jag innan han kom in i mitt liv?? Vi firade inte speciellt fancy alls, men det är så mysigt att bara umgås. 
 
Det här inlägget blev bara skumt, är så trött men vill ändå hålla er uppdaterade.
Hoppas ni mår bra.
Pusshej!

Senaste veckan i bilder pt.2

Här kommer samma inlägg som det förra fast djur-edition!
 

Senaste veckan i bilder pt.1

På for.me-bloggen kan ni se mina mer "professionella" bilder så här kommer jag ladda upp mina vanliga tråkiga Iphonebilder, bara så ni vet det liksom. Så här kommer senaste tiden i bilder!
Fick ett hjärta uppritat i snön.
Åt otrooooligt goda muffins!
Kollade på den vackra solnedgången med Amanda.
Fotade med Dennis.
Thaimat med mamma och Dennis.
Bestämde mig för att köra på osminkat en dag.
Var glad i badrummet.
Förberedde mig för en tur på stan.
Var otroligt ledsen.
 

En till blogg

Hej babes!
Jag har nu startat upp den nya bloggen som heter lie7.for.me ! Jag har dock planerat att fortsätta uppatera här då denna blogg är mer personlig och här kan jag liksom skriva vad tusan jag vill haha. Det har dock varit väldigt stressigt senaste veckan och då har jag prioriterat bort bloggen, men nu ska jag komma igång! Glöm inte bort att checka in den andra bloggen också! :)
Hoppas ni har det BÄST!
Pusshejj.
 

On point

Hej!
Söndag kväll och jag sitter med en kopp te och försöker varva ner så jag kan komma i säng snart.
Den här helgen har jag sovit, vilket har varit välbehövligt! Jag var också iväg till Marieberg med mamma och Dennis igår i jakt på ett par byxor. På kvällen åt vi tacos och kollade på Melodifestivalen och hade en riktigt mysig kväll. 
Idag kom mamma över på brunch och sedan tog vi en promenad innan vi hamnade hos mormor och morfar för middag. De har varit i Spanien i en vecka och det var så mysigt att få träffa dem igen! :)
Imorgon drar sista skolveckan innan lovet igång vilket känns jätteskönt. 
Hoppas allt är bra med er. 
Puss!
 
 

I skolan

Hej!
Det dröjer mellan uppdateringarna, jag ber om ursäkt för det. Det beror mycket på att min liv är ganska så händelselöst just nu.
Igår kväll tog jag och Dennis en promenad till mamma för att hämta ett paket från Nelly. På vägen hem tog vi en omväg för att kolla runt lite och det var så mysigt, och otroligt kallt..! På kvällen kollade vi på två filmer, Easy A och Pitch Perfect, jag har sett båda förut men de är rätt trevliga så hade ingenting emot att se dem igen. 
Nu sitter jag i skolan, torsdagar är enda dagen jag inte har någon tid på stödet och det kan faktiskt bli ganska jobbigt. Det kan vara ganska skönt att kunna isolera sig ett litet tag. Jag slutar runt tre och det ska bli så skönt att få komma hem!
Hoppas allt är bra med er.
Puss!
 

Update

Hej babes!
Jag har inte varit på blogghumör alls senaste tiden. Jag kommer också att starta en till blogg så har prioriterat att fixa med den. Den kommer dock inte ersätta denna, jag kommer helt enkelt att ha två. 
Jag är inne i en shoppingperiod. Fast egentligen inte för det är mest sådan där shopping där man fyller varukorgen med saker för 2000 och sedan stänger ner fliken, men det tillfredsställer mig lite ändå. 
Fixar också en hel del i lägenheten och det är skönt att få lite mer ordning, även fast det enligt mig inte är klart på länge. 
 
Var på stan med Dennis för att kolla på marknaden igår vilket var jättemysigt. Senare bytte jag ut honom mot mamma men vi spenderade inte så värst mycket tid på själva marknaden. Jag fick hur som helst med mig en väska hem så jag är nöjd.
Igår var jag ute också! Första gången sedan halloween faktiskt och det var en riktigt bra kväll. Umgicks med Amanda i princip varje sekund av kvällen och det var grymt! Så lyckad kväll. :)
Nu ikväll har jag ätit pizza med mamma och Dennis. Jag har haft en toppenhelg so far med andra ord. 
Hoppas ni har det fint.
Puss!
 

RSS 2.0