Morgonmys

Näst bästa sättet att starta sin morgon på. Bästa hade varit om Dennis inte redan hade gått till jobbet, men men..
Jag ser drogad ut med det får ni leva med.



Den finaste som finns




Blickar kan mörda, vi borde vara döda

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen
Och när du ser på mig
Är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din.


Stockholm

Jag har haft en toppenbra helg men fina människor. Jag somnade inte förens efter fyra natten mellan lördag och söndag men trots det var jag den första som gick upp vid nio dagen efter. Sen förmiddag åkte jag, Dennis och mamma till Skansen. Det var så mysigt där och jag rörde för första gången i mitt liv en spindel frivilligt. Vi tog tåget hem till Örebro någon gång mellan fem och sex och vi var alla så trötta när vi väl kom fram. Jag och Dennis gick hem till oss, tog en dusch och gick och la oss innan nio.
Bilder kommer senare!
Puss.

Tjejmilen 2014

Igår åkte jag, Dennis och mamma upp till Stockholm. Vi kom fram till David och Emma någon gång mellan 8-9 och då åt vi och satt och pratade ett tag innan vi gick och la oss. Imorse gick vi upp vid nio, åt frukost, fixade och begav oss sedan till stadion och Gärdet och taggade inför tjejmilen! 14.15 gick startskottet för min, Emma och Sofies startgrupp. Det var en jobbig mil, det tänker jag inte förneka, men jag kom runt och jag är nöjd! 
Nu på kvällen har vi ätit middag här hos Emma och David och haft det trevligt! Nu är klockan över två och jag är klarvaken..
Puss!
Gårdagen, tågresa och lite häng på t-centralen.
Tjejmilen!

Better in time

Dagarna liknar varandra ganska mycket just nu, skola, katt, träffa mamma, pojkvänsmys, sova. 
Det är redan september och det känns bra. Jag har längtat så himla mycket efter hösten och nu är den väl snart på gång? 
Imorgon efter jobb och skola åker jag, mamma och Dennis upp till Stockholm för att stanna där över helgen. På lördagen ska jag springa tjejmilen och det är därför vi åker upp. Jag är så taggad på den här weekenden, ska bli skönt att komma bort från Örebro även om det bara är ett par dagar.
Skolselfie.

Doris

Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag går i skolan och sover. Nu i söndags åkte jag, Dennis och mamma och skaffade en katt till mig och Dennis så nu bor Doris i vår lilla lägenhet med oss. Har bara några få bilder på henne, men lägger upp några av de få jag har. 

RSS 2.0