Dec. 16, 2013

Igår var jag tillbaka på stället jag där de jag älskar så mycket att det gör ont finns. Det stället där jag mår allra, allra bäst. Det stället där jag spenderade sex veckor av mitt liv. Och sex veckor var inte ens i närheten av tillräckligt. Det kändes som att jag aldrig hade åkt hem utan att min tid där bara fortsätte. Alla kände igen mig, till och med treåringar och det gjorde mig till världens lyckligaste. Jag fick de härligaste kramarna någonsin och de finaste människorna jag vet. Jag fick träffa min bästa vän, jag hade nästan glömt bort vilken perfekt vän jag har.
Jag är så himla glad. Jag skulle göra allt för att få bo där resten av mitt liv.
Child protection home. <3

Pieces

We pick up the pieces that are left of us to find
We might not see them but we'll reach them if we try
I guess I'm still broken but with you I will be fine
We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong and not afraid of what's in our way
Now they think we're lost and they think we're gone
But we're gonna prove they are all wrong.

She could never believe that love would ever treat her right

Hej.
Igår träffade jag Amanda tidigt på eftermiddagen för att baka lite julklappar. Vi kollade också på väldigt intressanta saker som fanns på internet. Sen sa vi hejdå och ses igen först om en månad. ♥
Jag somnade riktigt sent. Mamma och jag packade och städade och allt sådant där tills långt in på natten. Imorse var jag sååå trött, men som tur var så fick jag skjuts till skolan av Dennis. 
Nu på förmiddagen har jag kollat på skolans luciatåg. Jag älskar lucia, det finns typ inget mysigare? Nu har jag min håltimme helt själv fram tills efte lunch.. 
Ciaokatt. 

Gold

Men asså åååh, måste säga det igen, men jag tränar de bästa ni kan tänka er!!
Ikväll träffade jag Hannah och hon gav mig en julklapp från henne och Felicia. Det var en liten pokal, en godis och ett superdupergulligt brev, underbaringar! 
All uppskattning jag får från gymnasterna gör mig så j*vla glad. De får mig att känna mig bra och viktigt och det är en sådan otrolig känsla. Jag är så glad och stolt över att få träna dem. ♥
 
 

Neon lights

Alltså, jag har bloggat på den här bloggen i tre och ett halvt år nu (kan det ens stämma?!) och jag har skrivit jättefå inlägg. Det här blir inlägg nummer 1340 och det känns superduperlite? Ah tänkte att ni brydde er. 

So happy

Sitter just nu och dricker frukost ur min nya favorit kopp som Alva, Emil och Oskar gav mig igår. Den är så fin och jag blev så glad för den. Helt klart min bästa julklapp! ♥
Jag ser pigg ut, jag vet.
 

We'll be counting stars

Igår packade jag och mamma till sent, men på något konstigt sätt lyckades jag inte bli klar, vilket jag redan trodde jag var i stort sett. Jag somnade alltså ganska sent inatt och både jag och mamma var trötta och sega hela kvällen i pincip så vi festade till tillvaron med tomtebloss, woop woop!
 

I can make the stars dance

Hejjj.
Idag var en seg dag, fram tills någon gång runt fem då jag fick åka iväg till Oscaria och träffa mina favoriter här i världen! Det var min sista träning för den här terminen idag eftersom jag åker iväg jättesnart. De sista miuterna av träningen hade jag och Amanda en egen liten avslutning för dem där de fick varsitt julkort och en candy cane plus  finfina Wilma som vann vandringspokalen. Jag och Amanda fick också varsin fin kopp med godis i av Alva, Emil och Oskar. Ni får se en bild imorgon. Vad jag kommer sakna alla de underbara människorna nu när jag åker iväg. De är så himla bäst! ♥

Nu har jag duschat och målat naglarna och ska packa lite grann. 
Hoppas allt är bra med er, puss!
 
 

Jingle bells

Vi i The Random Patch Kids har blivit inspirerade av Justin och härmat MusicMondays lite. Varje advent lägger vi upp en julcover! :)
Här är låten för förra veckan som jag tyvärr lägger upp här lite sent. 
 

Confident

#MUSICMONDAY!
En dag försent jag vet, men jag var inte på blogghumör igår. Men den här låten är så catchy och jag gillar den staaarkt! 
Världens bästa Justin. ♥ 

Walk like a champion, talk like a champion

Guys!
Mitt liv just nu består av att fixa inför resan, plugga och älska vintern. 
Idag lunchade jag och Amanda på Coco Thai, det stället alltså.♥ Senare träffade jag en mycket saknad person vilket var trevligt. Nu har jag pratat med Amanda i telefon, varit asglad och duschat. Jag är ashungrig så ska äääta och sen sooova.
Puss!

Believe tour

Jag är så extremt, äckligt, brutalt, otroligt tacksam för att jag i år fick se min absolut största idol någonsin live, JUSTIN BIEBER!

Jag kan fortfarande inte fatta det. Han var max tio meter ifrån mig. Och hela grejen var så sjuk. Han var 100000 gånger snyggare, perfektare än vad han är på bild och video där han redan är helt oh my Bieber. Jag får en sjuk känsla bara jag tänker på det, jag har varit i samma lokal som Justin Drew Bieber. Killen som sitter fasttjepad på alla mina väggar och mitt tak blev helt plötsligt 3D och levande och bara stod där på scen och gjorde världens perfektaste, grymmaste show någonsin. Jag fick se honom två dagar i rad. Min Justin. 
I flera månader efter var jag i en slags chock. Jag kunde inte lyssna på hans musik utan att börja gråta på länge. Jag satt ofta och bara kollade på alla posters på honom, försökte ta in allt av honom. Jag vet inte om jag någonsin kommer förstå att jag faktiskt har sett Justin live. 
 

Nothing can make me feel like you

Jag vet att du inte tror att jag saknar dig. Jag önskar du förstod hur ont det här gör för mig. 
 
Den där kvällen hos din kompis. Du presenterade dig för mig, även fast jag så väl visste vem du var. Några veckor tidigare hade du kramat mig på en fest. Jag visste att du inte hade en aning om vem jag var, men jag blev glad. 
Du satte dig brevid mig, och när våra läppar möttes där den där kvällen kändes allt så speciellt. I mina ögon var du perfekt, och det har inte förändrats. 
Du lyfte upp mig och i panik högg jag in mina naglar i din arm. Du hade märken efter det länge efter och vi kunde skratta åt det. 
Första gången jag träffade dig själv var jag ärligt talat nervös. Vi skulle båda vara nyktra och jag var livrädd för att du skulle ogilla min personlighet. Men det blev så bra. På väg hem ringde jag min bästa vän och jag var så glad.
 
Du var inte som någon annan, det visste jag från första sekunden. Det är inte jag heller. Vi hade kul tillsammans. 
Du friade till mig när vi hade känt varandra i en vecka. Det var samma kväll som jag fick sova i dina armar för första gången. Den där musiken vi lyssnade på varje natt gör mig fortfarande svag. För mig är det inte längre bara musik utan minnen, tankarna flyger iväg till dig direkt. 
Du förstod mig som ingen annan. Alla de där kramarna jag fick när jag var ledsen, de fick mig att glömma allt i några sekunder. På valborg höll du om mig när jag grät och du såg mig i ögonen och jag kunde se i din blick att för dig var jag värdefull.
 
Jag vet inte vad som gick fel. Varför alla fina stunder byttes ut mot bråk. Tårarna började allt oftare trilla ner för kinderna, ordet förlåt tappade mening och min panik tog övertag och det kunde hända att jag slog till dig. Vi gav "oss" en chans till, om och om igen ändå hamnade vi på samma ställe hela tiden. 
Men vi var bra tillsammans. När det va bra så var det perfekt och ingen eller inget kunde ändra på det. 
Om jag visste vad som orsakade att allt blev så fel skulle jag göra allt för att stoppa det från att förstöra oss. 
 
Vi hade en sista bra kväll, vi kollade på Idol och du hade gjort kladdkaka. Men sen rasade allt ihop. Jag läste ord som du hade skrivit om mig från din bildskärm och den där smärtan jag kände då kan jag omöjligt beskriva.
 
Jag trodde jag var bra på att gå vidare. Jag trodde jag klarade mig bra och jag sa det till alla runt omkring mig. De där dumma tårarna som höll mig vaken varje natt försökte jag ignorera. 
På något konstigt sätt var du alltid i min hjärna. Allt som hände fick mig att tänka på dig. 

Och så fick jag se dig på riktigt för första gången sen det slutade vara vi. Vi låtsades inte om varandra först. Vi satt max två meter ifrån varandra och hälsade inte ens. Helt plötsligt stod du där framför mig och vi fick ögonkontakt för första gången på hela kvällen. Jag kunde se smärtan i dina ögon och hur du ohörbart sa "förlåt". Jag skulle vara stark men kunde inte hjälpa att falla in i dina armar. Du var, och är, ju den enda jag vill vara med.
 
Men nu är jag här. Utan dig. Och du tror inte att jag saknar dig.
 
 

It's christmas time

Hej!
I torsdags träffade jag Manne för första gången på länge, trevligt!:)
När jag vaknade på fredagen var det snö och jag blev så glad. Just nu när jag skriver det här så snöar det igen, supermysigt. Skoldagen var ganska seg men på eftermiddagen träffade jag Amanda och då blev livet bra igen. :D Vi chillade asgalet och hade en riktigt mysig fredagskväll. Vi vaknade tidigt och jag åkte hem. 
Igår var jag och mamma på Marieberg på morgonen/förmiddagen/tidig eftermiddag. Vi julshoppade och åt och hade det allmänt astrevligt. När vi kom hem var det dags att fira julafton med mormor, David och Emma. Det var så kul, och härligt och mysigt. Jag älskar julen. ♥
Hoppas ni mår bra, puss!

Guldgymnasterna

Tänkte skriva om en annan sak som hänt under det här året som jag är tacksam för. 
 
Att jag och Amanda fick börja träna guldgymnasterna! Jag minns att jag verkligen, verkligen inte ville byta grupp. Ska jag vara ärlig så trivdes jag inte alls bra i gruppen vi tränade tidigare men man var ändå van vid det. Men vi bestämde oss för att byta iallafall, den här gruppen behövde ju fler tränare och våran förra hade runt 4855840 tränare tror jag... 
Och vad jag är glad att vi bytte! De här gymnasterna är de absolut finaste människorna man kan tänka sig. Jag vet att jag skriver det ofta, men jag tycker verkligen det. Man har fått en otroligt bra relation till allihopa. Hela gruppen är så mysig, alla bryr sig om varandra, är bra vänner och håller ihop. Om jag också hade varit runt 11 år hade jag verkligen velat träna med det här laget! 
De är så underbara, varenda en!
 
 

Let it snow

ÄNTLIGEN HAR SNÖ KOMMIT! Såååå härligt och fint och underbart och ååååh! ♥

Midnight memories

Jag tog mig tid att lyssna på One directions nyaste album. Det var riktigt ovärt faktiskt. Det var två låtar, TVÅ låtar av typ arton stycken som jag inte fick huvudvärk av att lyssna på. Jag är absolut ingen hater. Killarna verkar vara superhärliga, Louis är extremt snygg och de har gjort låtar innan som har varit relativt bra. Men den här skivan sög big time.
Här är de där två låtarna, inget jag kommer att lyssna på igen dock. 
 

Those were the best days of my life

Man firade ju som ni nog vet Thanksgiving i USA nyligen. Det fick mig att tänka på hur tacksam jag är för många av de saker som hänt under det här året. Delar upp det här i flera olika inlägg som kommer upp då och då.
 
Jag är helt otroligt tacksam för att jag fick möjlighet att åka till Thailand och jobba på Child protection home! Det var och kommer alltid att vara det bästa jag någonsin gjort. Min tid där var helt otroligt underbar på alla sätt. Jag fick känna mig behövd och den känslan är den allra bästa. Jag längtar tillbaka verkligen varenda dag, tänker på de fina barnen och hur de mår och var de gör. 
Jag minns att jag inte ville åka. Jag grät väldigt mycket dagarna innan och hade svårt att säga hejdå till alla. Det var först kvällen innan jag skulle flyga iväg som jag insåg vilket enormt äventyr jag hade framför mig. Jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen, och det skulle inte kunna ha blivit bättre.
Min resa fick mig att utvecklas väldigt mycket och jag är så glad och tacksam att jag verkligen gjorde det.
 
 

The mistletoe can pull us closer

Dagarna i december ser i princip likadana ut. Vaknar tidigt, kollar julkalendern, skolan, träning eller träffar någon, lite plugg, sova. Repeat. De flyter liksom ihop och tiden går fort, och det är bara några få dagar kvar till julafton och ännu färre tills jag åker. Jag älskar hen som uppfann december. ♥
(Och klagar någon på december är det fan en riktigt sorglig människa.)

Lanta animal welfare

Igår fick jag och mamma post från Thailand. Det var från Lanta Animal Welfare (LAW). Det var en kalender som vi köpte därifrån med målade bilder på vissa utav djuren som bor där. Den var så fin. Det var en tidig julklapp till oss själva.
För er som inte vet vad LAW är så är det ett hund- och katthem på den thailändska ön Koh Lanta, ön som jag besökt 6-7 minst sedan jag gick i sexan. Förut var hundarna ett väldigt stort problem på ön eftersom det fanns så otroligt många. Invånarna försökte få stopp på problemet genom att binda fast hundarna bakom bilar och sedan låta dem släpas efter bilen flera mil, dränka dem i olja, sätta eld på den eller helt enkelt slakta dem för hand. Det var inte för att de var hemska människor de gjorde det hä, utan för att de inte visste hur de annars skulle bli färre hundar på ön. Då startades LAW. De tog in hundar, både de som redan blivit skadade och andra. De skadade gjorde det allt för att de skulle klara sig, och väldigt många överlevde faktiskt. De andra tog de till en början in endast för att sterilisera dem, men flera av hundarna kände att LAW var ett trevligt hem för dem och stannade där. Katter togs in av samma anledning. 
LAW ligger mitt på ön, ändå är det få som vet om att det finns. Jag fick reda på det först förra året och då åkte jag dit med min moster Jennie och hennes man för att volontärjobba där lite. Men man behöver inte jobba, man får gärna komma dit och bara ta en promenad med en hund eller flera, kolla runt, leka med katterna eller se hur en sterilisering går till (vilket dock inte är något jag rekomenderar, det är inte jättemysigt). 
Man kan också adoptera djur därifrån så det är flera hundar och katter som numera bor i Sverige, Danmark, England, Polen, Kanada osv.
Nu under julen när jag åker till Thailand kommer vi att åka tillbaka dit för att jobba lite och jag ser fram emot det så mycket! 
 
Wall of text men det är sådant här jag tycker är viktigt. 
Här är kalendern!
Och några bilder från förra året!
 
 

Warm me up with your christmas love

Jag älskar denna underbara månad! Det finns nog inget bättre än december. 
Det har redan gått fyra dagar, tiden bara flyger förbi. 
Varje morgon när jag har gått upp har det varit mörkt, men det har inte stört mig alls, det är bara mysigt! Flera gånger när jag har åkt till skolan har det bara börjat ljusna men jag bryr mig inte ett dugg. 
Jag älskar att gå upp tidigt och kolla på julkalendern. Jag älskar att gå omkring och leta julklappar. Jag älskar att öppna julklappar. Jag älskar alla ljusstakar och ljus. Jag älskar den där härliga känslan man får i kroppen när man kommer på att det faktiskt är decemer. Jag älskar att räkna ner dagarna tills jag åker till Thailand, mitt andra hem. Jag älskar helgerna i december. Jag älskar alla planer jag har fram tills jag åker. Jag älskar december. 
Jag skulle inte ens klaga om det kom snö nu. 

Wish I had the key to your heart

Igår var en sådan där dag då jag bara ville dö. Allt var bara mörkt och paniken för att falla tillbaka till det gamla dunkade i min kropp. Känslor som jag trodde jag skulle slippa uppleva igen kom tillbaka till mig, som när tårarna bara börjar rinna okontrollerat och det inte går att få stopp på dem, när tankarna har slagsmål i huvudet och man känner hur varenda litet slag nästan ger en hjärnskakning.
Men jag mådde bättre, nej bra, på kvällen. Jag fick träffa Amanda och våra fina gymnaster. Helt sjukt att folk kan betyda så mycket för en. Jag är så glad som har de här personerna i mitt liv. 
Natten var också hemskt. Den värsta på flera år. 
 

You're all that matters to me

ÄHIÄHIÄHCÄPOJEÅO OH MY BIEBER JAG ORKAR INTE VAD SEXIGT....!!!!
THAT SHOULD BE ME.
Så perfekt...!♥ 

Jerry christmas!

Det här är jul för beliebers! ♥
 
 
 
Åh, så perfekt, jag orkar inte. 

All the way down

Jag har haft en mysig och julig helg!
I fredags träffade jag Amanda tidigt för att julbaka! Det var så mysigt, och vi misslyckades inte jättemycket, typ, kanske.. Men det blev väldigt gott iallafall! :) Vi kollade på en gammal julkalender innan vi somnade, mys.
På morgonen var det dags för barnträning, det gick bra. De är så duktiga.
När jag kom hem gick jag och mamma till mormor och för ännu ett julbak. Det kanske blev bättre, men det var absolut inte alls lika kul som mitt och Amandas! Vi var hos mormor och morfar till sent på kvällen. 
Igår träffade jag Amanda. Vi julfikade och sen kom Maja och då spelade vi julmusik. På kvällen kollade jag och mamma på julkalendern, julfikade och öppnade lite julklappar. 
Bilder kommer senare.
ÄNTLIGEN ÄR DECEMBER HÄR!
 

Change me

#MUSICMONDAY!
Perfektion, så himla fint!♥ 

Fa la la

Känns som att bloggen är död, så jag ska ändra på det!
Just nu hinner jag inte blogga mer, jag ska adventsmysa med mamma. 
Jag har iallafall bestämt mig för att blogga varje dag tills jag åker nu. 
Puss.
 

Your lips on my lips, that's a merry merry christmas

ÄNTLIGEN DECEMBER!!!!!
Det firar vi i The Random Patch Kids med en julcover som vi spelade in tillsammans med Justin Bieber!:)

RSS 2.0