Life is a maze and love is a riddle

Haiihoii.
Igår kväll åkte jag och Amanda till David och kollade på film med honom och Anders. Den sög. Efter filmen pratade vi och sådant där. Det var mysigt. :) Kom hem till Amanda just innan fyra och tog en liten fika. 
Idag vaknade vi tolv. Vi åt frukost och godis och sen kom Maja. Vi spelade massa fina låtar och nu har hon just dragit och Amanda tvättar håret. Jag äter godis, DEN ÄR GOD, mmmm JÄVLAR vad gott, VAH GÅT!!!
Ska träna barnen och träffa Anders ikväll, ha det bra hest. 
Hajdo.

Hate may win some battles but love wins in the end

205 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!♥
Meningen med livet.

I want candy

Hoolabadoola!
Igår kväll åkte jag och Amanda till Anders där vi träffade David, Jonte, Wille, Felix och saknade Leijen! :D Vi var inte där så länge utan åkte till Julia där vi även träffade Helena, Amelia och Manne. Vi hade en trevlig kväll, vi pratade och allt möjligt kul. Vid fem åkte jag och Amanda hem till henne.
Idag vaknade vi halv ett, tänkte träna men orkade inte... Vi chillade galet, skrev dikt och sov. Sen åkte jag hem någon timme innan hon kom hem till mig. 
Nu är jag hos Amandapanda och vi har godis.
Trevlig lördag på er pussgurkor!
 
HELT OKEJ.

There’s nothing stopping me from going out with all of your best friends

Hejchu.
Nu är jag hos bästa, finaste, älskade Amanda! Vi har ätit godis och mat och kollat lite film och jag har dansat i duschen. Theodor ligger i mitt knä och är sötast i världen. Snart ska vi åka och träffa folk, det blir awesome. 
Sover här inatt och imorrn ska vi upp och träna, ojoj.
Helt okej
Ha en trevlig fredag, för det ska jag ha! :D
Läjen, Pjång och Arneli. Kerlek♥
 
 
 

My love is like a star, you can't always see me but you know that I'm always there

Idag kommer Leijen hem till Örebro!!! 
Saknad kille.♥
 

Same, same but different

Jag önskar jag var cool och bara hade en outfit som jag hade på mig varje dag bara för att jag tycker att jag är så sjukt snygg i den. Helst ska det inte vara mina egna kläder..!!!
Det är ganska fint och fräscht iallafall. 
Eller så kan man ju köpa egna kläder eller variera sig, men alla kanske inte förstår så mycket.
 

I'm still fighting to walk towards the light

Hei.
Igår var jag i skolan. På tre lektioner, typ. Var även på BUP. Bröt ihop efteråt, paniken gjorde så otroligt ont. Det gick inte att andas. Låste in mig, hatade allt.
Åkte till Anders efter det. Vi spelade spel och låg i mörkret och pratade lääänge, och jag klagade antagligen äckligt mycket. Det var jättetrevligt. Senare följde han mig hem, vi stod ute och pratade om allt och inget. Gav även ett löfte, som jag ska hålla, hur svårt det än blir, hur sjukt mycket jag än kommer hata det. Jag hade en bra eftermiddag/kväll. Du är så bra. ♥
Idag är det kaos. Jag har inte varit i skolan, jag har inte varit hemma. Jag har varit mer ensam än någonsin och gråtit slut alla tårar i hela världen. 
Idag får jag träffa Amanda, jag saknar henne mer än någonsin.

Is it time to set you free?

Hallihallå.
Har inte haft tid att blogga de senaste dagarna, ursäktar för det. 
I måndags träffade jag Manne, Dala, Anders och David. De skrämnde mig när jag kom.. :( Läste sexig bok med Manne. :B Vid halv sju åkte jag iväg till Oscaria och tränade. Det var kul.
I tisdags träffade jag Amanda, vi åkte runt i stan. Fixade lite saker liksom. Sen åt vi på Donkefinken och pratade med Thomas, det var trevligt och gott! DEN ÄR GOD. Efter vi hade ätit åkte jag till Anders. Vi kollade på One missed call 2. Vid tolv följde han mig hem sen stod vi ute och pratade ett tag innan jag gick in och sov. 
Igår träffade jag Amanda på stan. Vi fick massa extra pengar och köpte två godispåsar (det var typ en regel...) och Ben&Jerry core! SÅ SJUKT GOTT, DEN ÄR GOD. Vi kollade på Marley and me och åt, sen åkte vi och tränade. Det gick asdåligt.
Nu ska jag strax fara till skolan.
Ha en bra dag. :)
Idag ser jag drogad ut. :)

Nothing will ever come between us

Det värdefullaste jag har, det viktigaste i mitt liv. Anledningen till att jag är jag.
Du är bäst, jag älskar dig obeskrivligt mycket.
Utan dig är jag ingenting.♥
 

The world lost a fighter, but heaven gained an angel

"just got the worst news ever. one of the greatest spirits i have ever known is gone. please pray for her family and for her.

RIP Avalanna. i love you"
 

Jag kan inte sluta gråta.
RIP Avalanna.♥ 
 

Everytime I see my eyes in my reflection I can't help but be dissapointed at who I am

Hallu.
Igår träffade jag Amanda på stan på kvällen, vi cyklade till David tillsammans-. Där blev vi ledsna. Sen åkte vi bil, men den fuckade. Jag och Pjong åkte hem till Anderso och spelade gitarr sen kom de där andra två och då gick vi tillbaka till David. Vi lagade mat, gotttttt. Sen spelade vi spel, kollade film och pratade. Tiiidigt på morgonen gick jag, Amanda och Anders hem till honom och la oss. Somnade sju någonting. 
Vaknade någon gång och låg och pratade med Amanda. Senare vaknade Anders och hans familj, då åkte Amanda hem och jag åt frukost med dem. Trevlig. Sen satt jag och Anders och pratade om allt, sen åt vi lunch. 
Vid fem tränade jag och Amanda ungarna. Det var jobbigt.
Panik.
Hejdå.

Love is the answer at least for most of the questions in my heart

Chu.
I torsdags träffade jag Amanda och sen åkte vi till David och Anders och mindfuckade dem, vi är så kul! Sen bakade jag och Anders massa saker till Dalas födelsedag. Vi hade kul, vid halv ett kom jag hem. 
Igår hade jag bara en lektion, i tjugo minuter. Det var skönt. På eftermiddagen pluggade jag och sen träffade jag Amanda och vi åt med saknade människor. Sen åkte vi hem till Amanda och kollade på Linas kvällsbok och Fjorton suger. Vi somnade ganska sent.
Idag har jag tränat och pluggat. Snart ska jag träffa Amanda! :D
Hejdå.
Kul inlägg. :)
 

GRATTIS!

Idag blir min fina bästa kompis Dala nitton år!
Jag är så glad att jag har dig, du får mig att leva ut.
Vi har alltid så kul tillsammans och med dig kan jag alltid vara mig själv.
Jag älskar dig!
Hoppas du får en grym födelsedag.

Who says

Hallihallå.
Idag startade jag dagen på BUP. Jag hatar verkligen det stället... När jag var klar där cyklade jag runt lite innan jag fortsatte mot Ica och sedan till Amanda. Vi åt både godsaker och mat och kollade på film. Klockan ett hade jag idrott, så sjukt jobbigt men kul. Därefter åkte jag till Karlslund och sedan till Amanda. Nu sitter jag här och försöker skriva men det är lite krångligt då Theodor ligger framför mig på skrivbordet och tvättar sig. Förövrigt läxar jag upp Amanda som är ofokuserad... Maja är också häääääääär. :)
Ikväll är det träning ohyeahbaby.
Såhär ser jag och Amanda ut när vi chillar.
Såhär ser vi ut när vi flörtar, flörty flörty!
Såhär ser vi ut när vi tränar.
Såhär ser vi ut i Italien.
Såhär ser vi ut när David dricker mjölk.
Såhär ser vi ut när vi är lite småsugna på något gott.
Såhär ser vi ut när vi busar.
Såhär ser vi ut när vi är rädda.
Här är Maja.
 

It's crazy how you can go months without talking to someone but they still cross your mind everyday

Hejchu.
Idag tänkte jag verkligen gå till skolan, så blev det inte. Panikångestkaos. På eftermiddagen träffade jag bästa Anders, på kvällen cyklade vi plus David in till stan. Där träffade jag min favorit bästabästabästa Amanda! Vi åkte runt och lämnade lappar. :) Runt halv nio landade vi hemma hos Amanda efter en ruskigt spännande färd på våra torpeder till cyklar! Vi åt bullar och choklad för det var en regel, och det var kanelbullar och det där med kanel är ju dealen som vi alla vet Kom hem någon gång efter tio. 
Nu flummar jag ihjäl mig, gahahaha.
Ciaokatt.
 

You're not trying to be perfect, but you are to me

Justin Bieber gjorde Carly Rae Jepsen känd, hon blev signad av hans skivbolag Schoolboy records. Beliebers visste om Call me maybe före de flesta tack vare Justin. Nu är Carly och Justin som bästa vänner och de har gjort en så otroligt härlig låt tillsammans! Lyssna på den, för min och deras skull. :) 
Justin är så sjukt underbar. ♥
Meningen med livet♥

I love you more than I did before

Hejchu.
Jag har haft en jättebra helg. I fredags fick Amanda en ny katt. Så sjuuuukt söt!!!!! Gosade med den lilla, lilla, lilla pyttekatten hela kvällen! Kollade även Friends. Vi gick och la oss tidigt, men jag hade en jobbig natt. Vi gick upp sent, åt en underbar frukost och kollade klart Friends, så sjukt sorgligt... På eftermiddagen grillade jag med familjen, det var trevligt. :) Träffade Amanda igen lite senare och vi åkte till Adolfsberg och satte oss i gräset och spelade gitarr och dansade! Efter några timmar låg vi i en hög och chillade galet. Vid åtta-halv nio åkte vi till Ica och köpte godsaker! Sprang runt i typ 20 minuter för att hitta maränger, och när vi väl hittade det blev vi otroligt lyckliga. Vi fick också med oss en Ben&Jerry's och kanelbullar och fyra tomater. Efter att vi hittat en sopersnabb väg hem till Amanda åt vi tacos och sedan blev det film, Sandor slash Ida! Snyggaste killen jag svär på mitt liv. Sen kollade vi på Tur och retur. Vid halv fem tog vi tre röda och jag sov till halv tio. Åt godaste frukosten igen och kollade på Jag saknar dig. Chillade hela dagen tills kvart i fyra någonting då det blev pizza och Tusen gånger starkare. Sedan begav vi oss till Mia, hämtade Ebba och sen blev det barnträning. Det gick bra. Nu hatar jag det mesta.
Ciaokatt
Han ville inte vara still men en bild får ni iallafall. ♥
Sen får ni en bild på mig och Jonathan också, bara för att! :)♥
 

Why would you want to break a perfectly good heart?

Hejchu!
Igår hade jag en lååång skoldag, men jag hade ganska kul. :) Efter skolan åkte jag direkt upp på stan och träffade Amanda. Vi köpte Ben&Jerry's och åkte sedan hem till henne och proppade oss fulla med den. Så sjukt gott! Vi sjöng också karaoke och var så otroligt bra. Många skratt! Sen skrev vi nästan klart vår låt, slutför den ikväll, TAGGARÅÅÅ! 
Träffade även Anders igår kväll, kom hem just efter tolv, hade en jättetrevlig kväll.
Kvart över två börjar jag skolan tills dess ska jag plugga på min sångläxa. :)
Ha en toppen dag!
Ciao.
Eftersom jag varit dålig på att ta bilder den senaste tiden får ni två lite äldre bilder, en på mig och Amanda och en på mig och Anders. :)

We are never ever getting back together

Hejchu.
Igår var jag blå från topp till tå. Jag hade idrott, och träffade Dala. Vi chilllade galet. Vid sju åkte jag till Amanda och vi tog varandras händer, hoppade upp på våra vita hästar och flög till Oscaria. Träningen gick helt okej och Albin var snygg. Nejmen ah. Tog en promenad efter träningen, det var awesome. Pluggade även lite matte.
Idag gick jag upp tiiiidigt för att åka till Karro och lämna en sak till Amanda. Nu har jag inget att göra.
I eftermiddag ska jag springa, ojoj.
Mycket intressant.
Ciao.
Hej.

Sleeping with sirens

Vill ni veta en pinsam sak?
Varje natt när jag och Amanda ska sova så säger vi:
- Nämen ska vi ta tre röda?
- Jaa, vi borde passa på nu när alla andra gör det.
- Ah, men man måste blunda...
- För det är en regel!
- Och då kanske vi somnar fortare än kvickt.
- Jamen, gnarre då Justin Bieber!
- Gnarre Justin Bieber!
Hahaha.. Så sjukt bangla...

Smile

JAG FLUMMAR IHJÄL MIG HIHIHIHAHAHAHAHAHAHOOHOHOHOHÅHÅHÅHÅHHÄHÄÄHHÄÖHÖHÖHHÖHYHHYHYYHHUHHUHUHUHUHEHEHEHEEHEH!
 
 

It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Hejchu.
Hade bara en lektion idag, sedan var jag på Bup någon timme innan jag fortsatte mot Amanda. Vi åt glass och kollade på Friends, blev skrämda av Johan och sov. Sov när Maja kom dårå... Vi spelade massa fina låtar. Jag och Maja tyckte Grenade var väldigt rolig, och vi spelade även in en soperbra Secrets! :) När Maja drog åkte jag och Amanda iväg och delade ut finfina lappar sedan åkte vi på ett hemligt uppdrag. Nu är jag hemma, och ska börja jobba på en liten hemlighet
Ciao.
 
Jag är ganska hemlig av mig idag, hihi. 

Trying to tell you no but my body keeps on telling you yes

Hejchu.
Igår natt sov jag inte många minuter, det var jobbigt, men som tur är var jag pigg och glad när klockan ringde och det var dags för mig och Amanda att tjocka oss! Kollade Friends och mosade i oss godsaker.
Åkte iväg vid två någon gång och satte oss i Backahallens omklädningsrum och psykade småbarn. Efter det fortsatte jag mot en park där jag och Helena satt i en kompisgunga och pratade om allt och inget, myspys. Saknad tjej. ♥
Vid fyra åkte jag tillbaka till Amanda och vi åkte till Ebba och åkte till första barnträningen för terminen tillsammans. Den gick väl bra... :) 
Efter träningen träffade vi Fredrik och var så sjukt bangla.. La oss på marken och simmade, bytte namn, letade efter honom i en buske och skrattade ihjäl oss så sjukt fult åt ett tomatskämt. Dock verkade Fredrik tycka att det var helt normalt typ. 
När jag kom hem pluggade jag lite matte. 
Nu spelar jag gitarr och åker nog iväg till Västerås och träffar Christopher snart. :)
Ciao.
 

I'm single by choice, but not my choice

Hejchu.
Igår var bra, mycket bra! Jag och Amanda somnade hemma hos henne runt fem och gick upp typ ett. Klockan två började vi träna, men vi blev lite sena. Träningen var kul, det gick helt okej! 
På kvällen träffade jag Dala och Bishop lite snabbt innan jag fortsatte mot Ica för att handla goda godsaker med Amandapanda. Nu har vi kollat Friends och facebookat som tusan och strax ska vi sova, tiiiiiiidigt! Så skönt. 
Imorgon ska jag tjocka mig.
Godnatt. 
:)
 

May angels lead you in

Hallihallå!
Jag haft en bra kväll. Vid åtta träffade jag och Amanda David och Anders på Jensen' s och åt middag, sopertrevligt! Efter det åkte vi till Dala där vi hälsade på Bishop och Helena. Sen åkte vi upp på stan och träffade Manne och Billy, de var lite smått skabbiga då de hade varit på Deed... Vi åkte hem till David och kollade på en fett konstig film så jag somnade. Är fortfarande kvar här, har kul!:) 
Ciao!

GRATTIS!

Stort grattis till min moster Jennie som fyller år idag!
Jag är så otroligt stolt över henne och jag älskar henne så mycket.
GRATTIS!



There you go again, making me love you

Hejjhejj. Igår var det alltså Risiad på skolan och jag tror minsann vi var det finaste luciatåget någonsin. Jag hade kul! :) Någon bild kanske kommer upp senare men jag lovar inget. När vi hade tävlat klart åkte jag nästan direkt till Anders. Träffade även Helena en snabbis, saknad tjej!! Jag och Anders hade kul, vi kollade på Gangs of New York, varken han eller jag trodde att jag skulle gilla den, men den var faktiskt bra! Kom hem vid halv elva ungefär och ringde Amanda och pratade med henne i någon halv timme, sedan ringde jag Dala och pratade yttligare en halvtimme med honom. Somnade runt fyra. Nu sitter jag här och har inget att göra. Klassen ska upp till skogen och gräva om en kvart, men jag skippar det och åker direkt till min sång lektion kvart över två. Ikväll ska jag äta med Amanda, Anders och David, det blir kul! Ciao.

I won't give up on us even if the skies get rough

Efter ännu lite sökande i datorn hittade jag de underbara covers jag och Helena spelade in en gång för länge, länge sedan. Vi roade oss med att sjunga så fult vi kunde typ... Klistrade snabbt ihop en liten video med lite bilder, både gamla och nya, med våran underbara version av Hallelujah. Herre min skapare... Väcker hur som helst väldigt fina minnen hos mig. :)♥
SÄNK LJUDET, annars finns det risk att ni blir ganska jättedöva... 
Helenas opera på slutet är seriöst bland det roligaste jag varit med om i hela mitt liv!
 

If you just realized what I just realized, then we'd be perfect for each other

Jag har börjat ladda upp gamla bilder på mig själv till vissa kompisar i olika Facebookgruppen, därför har jag kollat igenom alla bilder och filmer på min dator. Det finns en hel del skit, många fina minnen och en massa skratt gömda i min älskade, sönderslagna vän! 
Hittade bland annat denna otroligt bra film som jag och Helena gjorde under sommarlovet mellan 7an och 8an (eller 6an och 7an...?). Haha, kan verkligen inte komma på varför i hela fridens namn vi spelade in den!? Fint minne av mina älskade nöffegrisar iallafall! :) ♥ 
 

Like an apple hanging from a tree, I picked the ripest one, I still got the seed

Hejchu.
Idag var jag i skolan några minuter sen chillade jag galet, sen åkte jag till Bup, deet tog en oändlig tid där. När jag kom hem kastade jag i mig ett äpple och sen flummade jag ihjäl mig och dampcyklade till träningen. Var astidig. Träningen gick helt okej. 
Nu har jag nyss varit nere i källaren och rotat i lådorna med julsaker, kom upp med ett lucialinne, röttband och ett tärnljus då min halvt galna klass har bestämt sig för att vara ett luciatåg på Risiaden imorgon. Dunkar även julmusik nu, aldrig fel! Det finns få saker jag gillar mer än julen. :)
Ikväll ska jag sova tidigt och länge!
Ciaokatt.
 

I don't want to grow up, wish I'd never grown up

När jag var liten hade inte någon en aning om att mitt liv skulle bli som det blivit. Ingen kunde väl tro att den där lilla flickan med så otroligt mycket energi några år senare skulle ligga på golvet en hel dag utan att ens orka röra sig. Det var omöjligt att kunna föreställa sig att den mulliga flickan som kunde äta fler glassar på en dag än vad andra gjorde på en månad en dag helt plötsligt skulle sluta äta och gå ner en massa kilon. Ingen, allra minst hon själv, var förberedd på att nästan hela släkten skulle försvinna bort. Den enda riktiga tryggheten var mamma, den personen som betydde allra mest och hade den största platsen i flickans lilla hjärta. Att det ens var möjligt att reationen mellan dem skulle bli som den är nu. Bråk och skrik är vardagen, men självklart finns skratten och glädjen kvar, och den enorma kärleken. Den där några år äldre morbrorn som fick spela rollen som storebror hade sådan betydelse i flickans liv. Han var den hon såg upp till allra mest, den som inspirerade henne och gjorde henne lycklig. Nu går det ofta flera veckor mellan gångerna de pratar. Som liten var det värsta som kunde hända när man skadade sig, aldrig tidigare hade hon gråtit som när hon av misstag fick in en sax i benet. Senare blev smärtan en drog, något av det viktigaste i livet. Nu var hon själv orsaken till smärtan. "Det var inte jag" var en utav de meningar man använde mest, konsten att skylla ifrån sig var viktig. Sedan år tillbaka har detta ändrats till den exakta motsatsen, man tar på sig skulden för allt, och känslan av att precis allt som händer är ens eget fel tar aldrig slut. Friheten att kunna klä sig och vara exakt som man själv ville saknas nu. Just denna flicka har nu, efter såhär många år, äntligen börjat inse att det egentligen inte finns något krav att behöva vara som alla andra, men det plågade henne under flera långa år att hela tiden försöka passa in. Man är unik, speciell, annorlunda, det är alla, men ändå är det inte accepterat i tonåringarnas värld. 
 
Jag fyller snart arton. Arton år. Jag kan inte tro det. Om mindre än ett halvår har inte min mamma vårdnaden för mig längre, då är jag "fri". Jag anser inte att man blir "vuxen" när man fyller arton, och när jag kollar på min uppväxt kan jag definitivt säga att jag önskar att min uppväxt hade varit längre, att jag hade fått leva mer, att denna eviga depression inte hade förstört så mycket. Alla förändras under sin uppväxt, visst förstår jag det, men jag önskar verkligen att förändringarna i mitt liv inte hade varit så drastiska. 
 
Önska kan man göra, men att förändra vad som redan hänt är omöjligt. Varje dag påminner jag mig själv om att det finns en ljus framtid, vissa dagar kan det vara svårt att tro på. Jag har ansvaret för mitt eget liv, mina egna val. En sak vet jag säkert att som liten mådde jag riktigt bra eftersom jag fick leva helt utan krav då. Helt utan krav kommer jag aldrig kunna leva, men att låta mig själv vara fri från allt ibland kan väl inte vara helt fel?
 
Framtiden är allt som är kvar.

I wish I could still wish it was over

Tjasomfan.
Idag hade jag en lång skoldag, men det var kul. Spenderade någon timme med Sonja och Lisette, det var trevligt. :)
Hade min första mattelektion och insåg direkt att jag är ganska askörd... 
Vid fyra åkte jag till Donkefinken och träffade bästabästa Amanda. MAAAAT. Efter det åkte vi hem till henne och skrev ner en låt och klistra ihop en annan. Sen kom Maja! Vi spelade, det gick helt okej. Åkte hem runt nio och nu sitter jag här och lyssnar på fiiiin musik och pratar med fiiiina kompisar. 
Jag har haft en bra dag, trots en jobbig natt.
Ciao katt.
 

Now that you can't have me you suddenly want me

Jag är så otroligt tom och förvirrad.
 
You don't really want my heart
No, you just like to know you can
You'll be the one who gets it breaking

Comparisons are easily done once you've had a taste of perfection

Gick i skolan från 14.00 till 14.30 idag. Tog bara skolfotot sen fick jag åka hem. Det var soligt och varmt så jag tog en låång promenad i karlslundsskogen, det var så mysigt. Hade en hel del saker att tänka på, så det blev mixade känslor. Blåste lite såpbubblor för att höja humöret. Jag hade en mycket trevlig eftermiddag!
 

Cameras point and shoot

Alltså... mitt klassfoto måste varit det sämsta någonsin, och hela Örebro kommer få se det. Jag orkar inte. Jag sitter näst längst ut, och ser ut som en blind mupp, jag skojar inte. Har aldrig blivit mer missnöjd. Panik. Ska ta min porträttbild imorgon eller på onsdag, jag orkar inte ens tänka på hur "fin" jag kommer bli på den. Jag valde hur som helst att vara i färg, det blev bäst så kände jag.
Nämen ska inte klaga. 
Det känns faktiskt inte alls bra.

She could never believe that love would ever treat her right

Bytte outfit, sminkning, och frisyr i sista sekund! Ska se ut såhär istället! Har dock inte bestämt om jag ska vara i färg eller svart-vitt ännu...



I want to ride my bicycle

Nu ska jag cykla till skolan, hell yeah.
 

Used to tell me "Sky's the limit", now the sky's our point of view

IDAG ÄR DET 231 DAGAR KVAR TILL JAG FÅR SE JUSTIN!!!! 
JAG KAN FORTFARANDE INTE FATTA DET.





Livets mening♥
 

Your love is where I'm falling but please don't catch me

Halli hallå!
Idag börjar jag klockan två, med skolfoto. Speciellt fin kan jag inte säga att jag är, jag har haft en jobbig natt.
Ikväll ska jag träna, det ska gå bäst.
Såhär fin tänkte jag vara då.
 
Vi sprang för det är kul när det går snabbt,
men nu i efterhand känns det som om det slutade för fort.
Även om jag tar ett varv runt jorden,
bara för att få tillbaka dig min vän,
så kommer sakerna vi gjorde aldrig kunna göras igen.
 

In the sunlight where you'd caught us

Förlåt, förlåt, förlåt för min otroligt dåliga uppdatering, jag har haft väldigt fullt upp den senaste veckan... Bland annat har det varit en hel del städning då tiden i lägenheten tog slut igår. Känner mig inte alls ledsen över det faktiskt, självklart är det jättetråkigt att det inte kommer gå att vara där längre, men när jag kollar på hur mycket bättre mitt sommarlov blev tack vare den så går det inte att bli ledsen.
Gårdagen spenderades till stora delar med mina små ungar. Först var vi på Gustavsviks äventyrscenter hela eftermiddagen och vid åtta åkte vi till Lundbyskolan där vi spenderade resten av kvällen och hela natten. Jag har haft det så trevligt och kul, hur jobbigt det än är att ha 4-5 ungar på sig som drar en i håret så kan man inte låta bli att älska det.
Idag har jag träffat Manne med Amanda, vi hade jättekul.
Nu har jag inte tid att blogga mer, ciao katt!


RSS 2.0