The hardest thing to learn in life is which bridge to cross and which to burn

Hej.
Träningen igår gick faktiskt relativt bra, tjoho!
Idag är jag GLAD. Så himla glad att svenskaläraren trodde att jag skrattade åt henne till och med. Dagen började helt underbart och fortsatte väl typ i den stilen! Det behövdes en sådan här dag, och passande att det hände på skolans födelsedag och allt...
Ikväll ska jag träffa min kompis, och vi kommer ha så galet kul! ;D Men innan dess måste jag fixa lite saker och sådant, men sen så. :)
Och förlåt att bloggen är sååå tråkig. Jag ska bättra på mig så fort jag har tid och ork. Blir ni glada då? :) Bra!
Några bilder får ni inte heller, men det är eftersom internet är för segt för att ladda upp det just nu... -.-
Hejdå.

Got to face new directions

Hej.
Nu är jag hemma från skolan och ska snart iväg till Rosta och träna, och hoppas på att det kommer att gå riktigt bra idag! :) Taggad är jag iallafall.
Jag har inget att skriva, varje dag är den andra lik; skola, träning, plugga, dö, sova. Ibland överlever jag, ibland inte.
Efter träningen ska jag till mormor och hämta saker, kärlek på det! 
För övrigt taggar jag morgondagen till tusen! Det kommer bli toppen!
Hejdå.

Jag tittar mig omkring men jag ser inget ljus,
Känslan av lycka är borta, jag känner inget alls,
Såra mig nu för det är ändå bara kallt,
Gör allt dumt på samma gång så jag slipper falla ner,
Ner till den där gropen som jag aldrig vill se mer.

We've been alright up until now, but the air that we breathe is about to run out

Hej.
Idag skippade jag sången, fast egentligen skulle jag inte ha det men egentligen så skulle jag det...
Sitter iallafall och lyssnar på musik nu och har nyss fixat mig och sådär. Har inget att skriva ännu men om en timme så ska jag iväg, usch.
Hejdå.
Det är inte värt att dö inombords för någon som ändå inte vill hålla din hand.

I won't cross these streets until you hold my hand

Det är inte lätt att tänka och försöka göra rätt val när tankarna bråkar i mitt huvud, men jag försöker iallafall, vad mer kan jag göra just nu?
Jag kan inte komma fram till vad som är rätt och fel just nu. Jag vrider och vänder på allt och fortsätter så tills jag är tillbaka där jag började. Jag är fast. Fast i mina tankar, fast i livet, fast i och med mig själv. Skriker och håller käft på samma gång och önskar att någon vill höra samtidigt som jag ber för att få försvinna härifrån för alltid. Det är värst när jag upptäcker att jag bara väntar på att allt ska lösa sig, för jag vet ju att jag måste jobba för det. Jag har börjat släppa taget, men det gör ont. Jag är beroende av det som varit min drog så länge, men den har ingen effekt längre, ändå beroende, jag förstår inte. Allt gör ont och ändå mår jag så bra! Det är krig i min hjärna, ett krig som jag troligen varken kan vinna eller förlora.
Jag förstår ingenting just nu, men jag ska kämpa tills det blir så rätt som det kan bli i den här situationen, om jag orkar så länge.

Maybe I should just shut up when it gets tough

Hej.
Har haft en ganska jätteawesome dag, typ. Religionen var ganska dryg, för jag orkar inte med det. Spanskan var inte heller jätterolig, egentligen... Hade håltimme efter det och då satt man och pratade med Amanda, Erik, Hanna, Hussein och Felix. Sen engelska, lärde oss ord? Sen åkte jag, Amanda och Kim upp till stan och drack kaffe och pratade och sen åkte han hem efter någon timme eller så. Sedan åkte jag och Amanda till stället där vi spenderat väldigt många timmar sedan skolan började, McDonalds. Pratade och dampade och annat sådant där trevligt.
Nu borde jag döda några timmar med historia... Dö.
Hejdå.

I can fix up your broken heart, I can give you a brand new start

Hej.
Kom nyss hem ifrån träningen med RMtruppen, men klarade inte Mixens träning för foten gör SÅ ONT.
Skolan idag var helt okej. Matten var dryg. På idrotten kollade jag och Amanda på Never say never! <3 Engelskan var också dryg. Resten av lektionerna var ganska nice, eftersom man hade trevligt sällskap! :) Haha, svenskan var awesome! :D <3
Stressade hem efter skolan och slängde i mig ett äpple och bytte om, men kom ändå sent till träningen...
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem.
Vill bara säga att jag har världens bästa och finaste vänner, jag älskar er allihop! <3
Hejdå.

Bieberlicious

Haha, kollar man på mina inlägg där på sidan så står det BEER, det var kul okej?

(B)elive (I)n (E)verything (B)ecause (E)verything's (R)eachable

Laddade nyss ner 16 Justin Bieber låtar som jag inte hade på datorn, det gjorde mig lycklig! :D <3
Nu sitter jag och kollar på musikvideos (bara Justin såklart!) och måste bara fråga, hur är det möjligt att vara så snygg?! Jag döööör! Han har visat mig vad perfekt innebär..! <3
Ofta det ens går att dansa bättre än Justin, nej! Dreglar ner hela tangentbordet just nu för han är så snygg och när han säger "Yeah man" på slutet, så sjuuukt sexigt!!! Jag älskar honom, jag älskar honom så himla mycket..!<3 Fixade förresten en av mina garderobsdörrar i helgen, så nu är det ännu mer Justin i mitt rum. Jag har insett hur mycket bättre Justin har gjort mitt liv och mig. Han har gett mig en anledning till att kämpa, och att vilja. Han har fått mig att tro, och han har fått mig att tänka på nya sätt. Han är bäst. <3
Hejdå.
JUSTIN BIEBER.<3

I used to reach for you and I got lost along the way

Hej.
Barnens träning var kul, fick dock ett utbrott... Men annars gick allt bra! :)
Nu har jag duschat och sådant och sitter för tillfället och sjunger och tänker.
Jag vet inte varför jag skriver, för jag har INGET att skriva.
Som att ni bryr er.
Känns som att det kommer bli en lång natt då tankarna redan har börjat plåga mig, men...
Det är natten som gör dagen ljus, och mitt ljus är du. <3
Hejdå.

Trying to leave the memories of you behind

Ni borde kolla på min Facebook för jag har laddat upp massa fina bilder!

The hardest part of moving forward is not looking back

Hej.
Sov nästan bort hela gårdagen, men blev iallafall lite stan och träning.
Och på kvällen träffade jag Amanda! Vi kollade film och sedan sov hon här. Problem att somna, jadå! Haha! <3
Idag har jag pluggat lite och håller på att ladda upp lite bilder på Facebook just nu.
Ikväll blir det Gymnastic girls och det blir nog kul. :) Förresten så ska de kanske tävla snart, det kommer ju blir bäst!
Hejdå.
Allt jag någonsin ville var att du skulle behöva mig
Nu ångrar jag att jag kämpade, ångrar allt jag gav
För nu i slutet av sagan är det ändå jag som står ensam kvar
Jag vill inte minnas dig, men kan inte glömma
För i mitt hjärta finns du kvar i all evighet.


Still alive with my fake smile

Hej.
Har nyss varit ute och gått ganska länge. Försökte komma på något sätt att vända livet tillrätta, kom dock inte på någonting. Förstår inte hur jag kan vara såhär glad och ledsen på samma gång. Jag förstår ingenting. Riktigt trött nu eftersom jag som sagt inte sov mycket inatt, men känner att jag inte kommer kunna somna på några timmar, inte ens om jag försöker så det spelar ingen roll. Ni inser också vilket meningslöst inlägg det här eller hur? Förlåt. Förlåt för allt.
Förresten träffade jag Dala och Manne idag, soper, älskar er. <3
Hejdå.
Jag har väldens finaste kompisar.<3 Ignorera mig, jag orkar inte.
Jag vill sova ute på balkongen i London med Amanda igen. Jag längtar tillbaka, så sjukt mycket. Jag vill vara FRI, och jag vill glömma all jävla skit, och precis så var det där. Så jävla vackra minnen. <3

You're worth so much

<3

Don't mess with imperfection

Hej.
Träningen igår var kul, och körde hela friståendet. :)
Natten har varit hemsk och har sovit max en timme, men då drömde jag fina drömmar. Lite trött nu då, men jag överlever, det är ju trots allt fredag.
Ska snart iväg till skolan för att ha musik, och det är ju alltid roligt.
Hejdå.
Jag gör vad jag kan
Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten

Losing my mind

Hej.
Skola idag igen. Ganska dryg dag eftersom vi typ bara hade en riktig lektion. Spenderade iallafall en ganska lång håltimme med Amanda på McDonalds, inte helt fel!;)
Friståendeträning med RMtruppen ikväll, det blir nog kul. Formationerna är jag ganska säker på iallafall och de flesta stegen så det går förhoppningsvis okej!
Hejdå.

Bläckfirre

Hej.
Nu är jag och Amanda hemma hos mig och äter godis eftersom vi inte orkade lyssna på politikerrna. :) Jag tog nyss hål i örat. :) Gjorde det imorse också så nu har jag 3 hål i vänster och 5 i höger! Och på fredag ska Amanda också ta ett hål, nu tummade hon på det. :P Om ungefär en timme börjar våran engelskalektion, kul... Drygt. Hoppas på lite Jurre...
Hejdå.
Sexiga tjejor.

I can't have you for mine and I know it, I just wanna watch you shine

Hej!
Förlåt och sådär för att ni har fått sitta och bita av er naglarna i nervositet för att jag inte har skrivit något, men väntan är över! Jag har levt, och det har varit riktigt kul och jag har planerat att fortsätta göra det. :)
I fredags var jag på middag hos mormor med mamma och David, kul! På kvällen blev det lite jobbigt med tankar och sådant men jag överlevde, tydligen.
Gick upp tidigt och sådär i lördags och begav mig till Resecentrum med mamma, mormor och David, och vinkade sedan av honom när han åkte iväg till Stockholm, och sedan till England. Då kom tårarna. Likaså sorgen. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan människan som jag har växt upp med så här länge. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan en av mina bästa kompisar som jag älskar så mycket. Åkte hem och grät ut lite sen.
Senare blev det träning med RMtruppen, lunch med Amanda och träning med Mixen. Tränade i princip bort hela dagen, men klart värt det!
Åkte hem och fixade mig lite och sådär sen, och drog senare iväg till Amanda, hämtade en film och köpte godis och sen åkte vi hem till mig och kollade på Låt den rätte komma in och den är ju faktiskt väldigt... skum. Iallafall sov hon här sedan, och det var bäst, som vanligt! <3
På söndagsmorgonen ringde alarmet lite väl tidigt tyckte jag så jag bad det att vänta... Smart och sådär? Vi kom ändå upp i tid och glassade med glassfrukost.
Pluggade och sådant när Amanda hade stuckit, och sen träffade man en väldigt gammal kompis... Haha!
På kvällen blev det träning med Gymnastic Girls, och det var kul, såklart. :)
Igår var det skola, ganska händelselös dag måste jag säga... Förutom Jurre...
Skola idag igen. Mellan spanskan och engelskan åkte jag och Amanda och köpte kistor och choklad och sen satt vi på en bänk och lyssnade på musik tills det började regna, då åkte vi tillbaka till skolan.
Nu är jag hemma igen, och har tillbringat lite tid åt det här suuuuuperlånga inlägget. Hörde att ni kommer orka läsa och sådär. :)
Hejdå.
Min kompis och jag!

Flightless bird

Hej.
Nu är det så här att jag har varit lite upptagen och inte kunnat blogga, ni bryr er och sånt, men jaa...
Iallafall i tisdags träffade jag Amelia som har varit saknad så in i helvete! Vi satt och pratade i flera timmar, och det kändes så bra. Jag älskar dig, du kommer alltid att vara en av dem som känner mig allra bäst. <3
Igår tränade jag med Rosta! Eller RMtruppen som de heter numera. Tränade fristående, en hel del nytt men det ska nog gå bra. :) Älskar fristående!
Snart ska jag iväg till skolan.
Hejdå.
Piggelin!<3

Vi måste sotta på honom... omhnomnom...

Hej.
Sitter hos Amanda nu, och vi vaknade för inte såå länge sedan. Jättemysig övernattning, gillas grovt! Snart ska vi iväg till skolan i regnet... Önskar att jag hade min regnsäck här men nej... :( Hoppas iallafall att vi har idrottslektionen inne idag. :)
Hejdå.

Jaow

Hej.
Eftermiddagen blev helt jättebäst, men mer om det imorgon när jag har min egen dator, för just nu sitter jag hos Pjong! :D Nu har jag inte tid för er men aah...
Hejdå. :)

Vi har humor! :D

You're going to catch a cold from the ice inside your soul

Hej.
Ville bara säga att jag drömde världens bästa dröm inatt och dog när jag vaknade eftersom jag inte kunde komma tillbaka till drömmen. :( <3
Sovmorgon idag och det är ganska drygt eftersom jag har varit vaken sedan världens bästa dröm slutade... Taggad på dagen iallafall, få lektioner och i eftermiddag ska jag träffa en person som jag har saknat som tusan! Det ska bli riktigt roligt! <3
Hejdå.

I have learned to live half alive

Hej.
Vaknade upp till en värld som kändes lika hemsk som igår om inte värre, däremot vände det väldigt snabbt. En av världens bästa känslor bubblar i min kropp, jag har träffat Amanda idag och det känns som att allt börjar lösa sig, iallafall just nu. Njuter av den här stunden som sjutton! Orkar inte tro att den kommer förstöras när som helst, även fast jag vet det.
Skolan idag var ganska kul, faktiskt, bland annat för att Amanda var där! :) Efter skolan drog vi till McDonalds och tjockade upp oss. Nu är jag hemma och ska snart iväg igen, awesome.
Hejdå.
Vadå? Manne är söt när han äter glass! :D Han ska på bio med mig snart! ;)

You are running around and leaving scars

Allt bara faller ihop just nu, men samtidigt inte. Jag förstår ingenting, men ändå allt. Jag orkar inte med den här dimman längre, jag vill kunna se klart. Jag vet inte hur det blev såhär. Allt förändras, människor, planer, jag, och jag vill ha kvar allting samtidigt som jag önskar en nystart, och jag saknar det gamla. Saknar allt det som var så jävla perfekt. Det är länge sedan och jag ser det bara som en dröm, för jag tror inte att livet kan vara bra, jag tror inte det är möjligt att älska sitt liv. Värst av allt är att veta att det är jag själv som har förstört ALLT, hela mitt liv. Och jag bara fortsätter, omedvetet. Jag ser hur min värld faller isär, och hur all trygghet försvinner. Jag ser gråtande på och önskar att jag kunde ändra på mig, så att jag blev bra, så att jag kunde rädda allt, men jag är för svag. Det finns de få som finns där för mig, de som alltid kan göra mig glad, och ni måste veta vilka ni är. Sen finns det de som jag själv inte vågar tro på för att de är för bra för mig. Och jag får ångest för att jag inte vågar tro. Jag får ångest för allt, och jag önskar att den kunde sluta döda mig inifrån, för det gör ont. Jag önskar jag kunde bli bättre. Jag önskar jag kunde släppa taget om allt det gamla, men det GÅR inte, det har betytt för mycket för mig, och det gör det fortfarande. Förlåt mig, snälla, men jag vet att det inte kommer att hända, för jag är inte värd det. Jag är bara värd smärta, i alla former. Ni förstår inte, ni gör faktiskt inte det.
Allt är som det brukar. Tårarna rinner, smärtan dödar mig och allt är så fel som det kan bli. Kommer det här aldrig ta slut om jag inte själv skapar slutet? JAG VILL BLI LYCKLIG.

Throwing it all away

Hej.
Har nyss duschat efter att ha varit ute och sprungit i regnet och nu taggar man dagen. Ska nog försöka plugga lite svenska och sådan shit och senare blir det lunch med Amanda och efter det åker vi ner till I3 och tränar våra småttingar! :)
Hejdå.
Älskar dig.<3

You are the road that leads me home

Hej.
Förlåt för att ni inte fick något inlägg igår, som att ni ens märkte något. :)
Hur som helst tillbringades gårdagen i skolan och sedan med Amanda, Emanuel, David, Dala, Billy och Julia. :) Det kommer nog lite bilder senare! :)
Skildes från alla dessa vacka människor förutom Amanda efter ett tag och då åkte vi och shoppade loss lite på Willys och sen drog vi hem till mig och lagade mat. :) Efteråt blev det film, bli höga och sova, typ. ;) Du är BÄST!<3
Imorse drog vi iväg till Oscaria och tränade. Såååå kuuuul!:D
Efter träningen åkte jag hem och fixade mig och sen blev det bio med HELENA!<3 Vi såg Smurfarna och jag tyckte den var jättebra och superfin! (A) <3
Hejdå.

Min uppgift här i livet är att ständigt bli lämnad ensam

Hej.
Dagen har varit bra! :) En lektion sen McDonalds med några i klassen sen vänta, vänta, vänta, sen klassens dag eller vad det heter. Tävlade och sådant... :P
Nu sitter jag här och dör lite. Dör för att jag inte räcker till. Jag VET inte hur jag ska kunna göra alla glada, hur jag ska kunna finnas för alla samtidigt, och hur jag ska lyckas att inte förstöra allt för alla, jag KLARAR det inte. Jag gör mitt bästa, och jag önskar att ni kunde fatta det. Jag är inte perfekt, har aldrig varit och kommer att aldrig att bli, kan ni inte inse det? Kan ni inte sluta kräva så sjukt mycket av mig hela tiden? Jag vill så gärna ha kvar er, allihopa, men jag kommer inte klara att bli exakt så som ni alla vill. Jag KAN inte ändra på mig hur som helst. Förlåt. Är jag inte som ni vill nu, förlåt, förlåt så himla mycket, jag älskar er alla... så jävla mycket... Förlåt. Jag är kanske egoistisk. Jag kanske lägger ner för mycket tid på att hålla mig själv ovanför ytan, jag kan sluta med det i sådana fall, jag trodde bara att det ni sagt tidigare om att ni vill ha mig kvar var sanning, men inser nu att så är det ju inte alls. Jag kanske inte säger att jag älskar dig tillräckligt ofta, jag kanske inte frågar hur du mår varje dag, jag kanske inte säger att jag saknar dig hela tiden, men jag gör faktiskt annat. Faktiskt. Jag kanske har kontakt med dig via sms hela dagarna, jag kanske skriver om dig här på bloggen, jag kanske låter bli att berätta för dig hur mycket jag saknar dig för att undvika att påminna mig själv om det. Antar att jag inte är bra nog trots allt. Jag vill bara att ni ska veta, jag kämpar för er skull, men om det inte är tillräckligt så kan jag lika gärna ge upp.
Hejdå.

Why wasn't my love enough to keep you safe?

Hej.
Skolan idag var helt okej, förutom att jag är sämst i min sånggrupp, haha. :(
Hur som helst, nu ska jag vara modig.
Gör bloggen liiite mer officiell snart. Så nya läsare, välkommna!
Vill bara säga att ja, jag gillar Justin Bieber. Rata mig inte för det, jag är samma människa även fast jag tycker att han är bra, okej? Jag är inte beroende av honom eller liknande...
Och ja, jag använder nästan alltid sådan här SÖT svenska när jag skriver här, lev med det. :)
Jag är den jag är, det kommer jag alltid vara.
Snart drar jag iväg till Oscaria och tränar!
Hejdå.

Then I see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole.

You've got some growing up to do

Hej.
Snart fyller jag 200 månader! :) Förväntar mig presenter, det vet ni va? Förlåt att jag kanske påminner er lite sent, men ni får en liten önskelista här också så kanske det blir lättare för er att komma på vad ni ska ge mig! ;)
JustBeats solo!
Alltså, jag typ MÅSTE ha dem. Behöver hörlurar, och de här är de absolut finaste, bästa, underbaraste som finns! Köp dem åt mig här: http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B6134&cat=3
Snälla? (A)
Parfymen Someday skulle jag också vääääldigt gärna vilja ha! :D
Sen skulle jag vilja ha Sour Patch Kids, om någon skulle orka köpa det åt mig? :D Mitt absoluta favoritgodis, och om ni ger mig det så finns det chans att ni får smaka... :)
Hejdå.

Never good enough

Hej.
Nu är jag hemma igen, ska strax tillbaka till skolan och ha spanska. Kul...
Hejdå.

Om jag förlorar dig
Så förlorar jag synen
Om jag förlorar dig
Då har jag ingenting kvar
Förlåt mig men du är allt jag har.

You said you needed a little time for my mistakes, it's funny how you used that time to have me replaced

Heej.
Jag har inget att skriva, men måste ju skriva något...
Igår var Amanda i min klass och provade, bäst. <3
Ska iväg till skolan om typ 40 minuter och tills dess tänkte jag nog plugga, fast det kommer jag inte göra...
Hejdå.

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut 
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans 
Att allting kommer ordna sig till slut 
Men hur säger man till någon att här tar vägen slut?



I'm the greatest fan of your life

Hej.
Förlåt för dålig uppdatering, careface.
Nu är jag hos Alexander, sover här inatt. :)
Idag har jag sprungit Tjejmilen, och det gick ganska bra eftersom jag inte kände av foten alls. :D
Hejdå.

Xbox, Playstation, Wii, you name it, I love it

Hej.
Alla ni som någonsin fått uppfattningen om att jag tycker det är nördigt med killar som spelar, ni har så fel! Vadå, det gör väl alla übersexiga killar? Men killar som blir dryga/svarar segt när de spelar, det är inte sexigt på något sätt.

I hate myself for losing you

Hellå.
Skoldagen gick riktigt snabbt, och det är jag glad för för jag är så himla trött!
Nu ska jag plugga lite svenska, det går nog rätt snabbt. :)
Men först... Här kommer ditt inlägg Dala! :)
Mitt favoritgosedjur heter Ruff och är en golden retrievervalp och jag har haft honom väldigt länge. Jag fick honom på julafton. Jag sover med honom varje natt, om jag inte sover över med/hos någon. Jag älskar honom så mycket för att han är så söt och gosig och jättebra på att lyssna och trösta. <3 Han har följt med mig på väldigt många resor och hade ett eget pass när jag var yngre. I hans pass hade jag skrivit att hans fullständiga namn var Ruff Nils Andersson. Jag älskar dig Ruff! <3
Mina andra favorit gosedjur är Anki, Lillankan, Igge, Kuddenöffen, Nalle, Marie, Vovven, Fru Marsvin, Råttis och min Furberry!
Om jag var ett gosedjur skulle jag vara en liten mullvad med glasögon! :)
Hejdå.
Ruff! <3
De andra! :) <3
Råkade glömma Kuddenöffen... Men här är han! <3
Jaaa, jag kom på namnen när jag var liten.

I'm so sick of love songs,
so why can't I turn off the radio?

Feels like I'm drowning without your love

Hej.
Nu ska jag strax iväg till skolan, taggar håltimme två timmar efter första lektionen... Drygt!
Igår träffade jag Amanda på stan. Vi köpte lite presenter som vi försökte slå in i ungefär en halvtimme, skills. Efter det åt vi på Saigon. Senare på kvällen var det träning, den gick inte speciellt bra, men körde iallafall på mjuka tumblingen. :) Efter det åkte jag hem och duschade och sådant, sen blev det prat med mamma och Jennie till sent på natten. <3
Har inte mycket mer att skriva just nu, och det blir nog inte många inlägg nu när Jennie är här.
Hejdå.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig



RSS 2.0