I've seen a running banana live

Hejj.
Orkar inte skriva så mycket men igår vaknade jag och Alexander relativt tidigt, eller ja... jag var ju vaken, men lyckades väcka honom till 11, så han var vaken och kollade på Top Model 5 med mig! :D Efter det var vi ute i det HEMSKA vädret, fy vad varmt det var... Drog runt lite på stan innan han tuffade upp mot Stockholm. :(
Efter det gick jag upp till stan där Dala hämtade mig med moppen och sedan åkte vi hem till mig. Satt och pratade i min säng ett tag innan vi gick till Helena där Hilde också var. Det var en mysig kväll. :)
Hejdå.

Reach out for me
So I can be the one who's always reaching out for you
Yes I will, yes I will


Kung Sputnik Banan

Hej!
Igår kom Alexander hit, och han sov här och idag träffade vi Dala och Helena och kollade på film, nu lyssnar vi på musik, tjohej!:)<3
Dala sjunger Baby fint...
Hejdå.
:)

Kekkonen är snygg

Hej!
Nu är Dala här och han är konstig! :)


Sex.

HUNK-VARNING!

Hej.
Eftersom jag inte ens skulle få ihop en rad med text om dagen idag så skippar jag att skriva om den, nu vet ni! :)

För att ha något att blogga om så följer jag alla tjejtidningars exempel: Sveriges snyggaste kändiskillar. Något påfund för att tidningarna ska sälja ännu mer till kåta fjortisar och fyrtio-plussare på väg in i klimakteriet som behöver något att dregla över. :) Jag däremot är varken kåt, fjortis, fyrtio-plussare eller på väg in i klimakteriet så jag har nog någon annan anledning till att göra en sådan här lista, men vilken vet jag inte riktigt ännu!
Okej, första platsen är ju sååå himla självklar... Eric Saade såklart!

Kolla på killen! Han är magiskt snygg. I vanliga fall tycker jag inte skånska är sådär jättefint, men när jag hör honom prata, gaaah, jag smälter. Hans utseende är perfekt. Han är perfekt. Kanske tycker jag så eftersom han faktiskt påminner mig om min egen pojkvän på vissa bilder, men det borde jag kanske inte skriva här, Han kanske inte tar det som en komplimang? ;)

Jag har svårare att välja tvåa på listan men efter många om och men blev det trots allt Måns Zelmerlöw!

Han är ju också gryyymt snygg. Han är liksom en äldre version av Eric Saade, för om inte Eric hade funnits hade den här mannen legat etta, helt klart! Hans ögon är fantastiska, likaså hans leende och resten av honom. Jag har liksom gjort upp en plan; Alexander=Eric Saade om 4-5 år. Alexander=Måns Zelmerlöw om typ 7-8 år. Sen ska jag bara lära honom prata skånska, voila!

På tredje plats kommer en blond kille för omväxlings skull! Vissa kan säker gissa vem hur lätt som helst, för andra kommer det nog som en överraskning, men det är hur som helst Björn Gustafsson!

Han är ju så...grrr! Ganska svårt att välja mellan Björn och Måns till andra platsen, för de här killarna är i princip exakt lika snygga! Hans blonda lockar, så underbara! De andra två var ju båda skåningar, men den här killen behöver ingen dialekt för hans otroliga personlighet. Dundersnyggt utseende, check! Humor, check! Superpersonlighet, check! Försök hitta något negativt att säga om honom, det går verkligen inte.

Varför avsluta listan vid nummer tre, nej, klassisk orkar jag inte vara!
På min fjärde plats kommer en kille som inte har märkts av så mycket på sista tiden, men visst är han snygg ändå, Darin Zanyar!

Svårt att hitta nya bilder på den här hunken, men het är han ändå. Hans blick e sjukt snygg, och hans näsa och mun är j*vligt fina. Och har ni sett honom skratta?! Det är en sådan fin syn att man blir tårögd. Mer bilder och info om killen och jag blir överlycklig!

Femte plats... En till kille från idol, gissa vem? En ledtråd är att listan både börjar och avslutas med en Eric/k... Erik Grönwall såklart!

Även denna killes blick är... helt otrolig, fängslande liksom, och så söt! Kolla på bilden när han skrattar, snygging där! Skulle kunna kopiera in texten jag skrev om Darin här, för dessa män är även de i princip lika snygga, och ändå så olika.

Så, där var min lista! Slår vad om att minst hälften av er som läste detta sitter och dreglar lite just nu, eller hur?;)
PUSS!

I hate the thought of finally being erased

Hej.
Jag är medveten om att uppdateringen inte är den bästa, det får ni leva med. :)
I torsdags (tror jag?) var Dala och Manne här, vi spelade Sanning eller konka, och det var var jättekul, haha! Jag trodde aldrig jag skulle se Dala i bikini...
Efter att Helena hade jobbat klart kom hon hit, och då satt vi alla och chillade på studsmattan, det var great! <3
Träffade Helena igår också! Vi cyklade till världens ände och var nostalgiska, och efter det drog vi till henne, sen till mig! :) Hade en superdag, tack!<3
Hejdå.

Jag letar efter någonting att säga som kan ändra allt,
något mer än det jag redan sagt.

Too late.

Hallu.
Igår hade jag en superbra dag med Pjong!<3 Vi cyklade lång åt helvete, och försvann lite, men på något sätt lyckades vi ta oss in till stan igen :) Väl inne i stan åt vi lunch och sen blev det lite studsmatta och flumm hemma hos mig. ;D Kvällen tillbringades med Robin. :)
Nu sitter jag här och väntar på Manne och Dala, som jag saknar jättemycket.:)<3
Hejdå.

Vill du lyssna, vill du fatta, vill du veta vad jag känner?

Hej.
Ännu mer som ni får läsa ikapp nu...
Jag har egentligen inget att skriva. Sov bort stora delar av dagen efter en hemsk natt. Nyss kommit in efter ett långt samtal med Robin, awesome.<3
Sommarlovet har haft både en underbar, och en förfärlig start, mixed feelings.
Hejdå.

Som alltid annars lämnade vi det det bakom oss
Men innerst inne var jag sårad och tillslut gav jag upp
För jag är inte dum i huvudet,
jag vet väl att du ville såra
För allt som du gjort mot mig,
det var bara en tidsfråga.



Svider i mitt hjärta när jag faller ihop

Hej.
Jag vet att ni inte kan läsa detta, men ni får väl ta och göra det då jag låser upp bloggen igen.
Gårdagens fest var awesome. Och det bästa var att jag fick bestämma vad vi skulle äta, alltså ingen äcklig tårta med typ jordgubbar, blir spyfärdig bara jag tänker på det. Iallafall gjorde vi en massa skoj, och släktingar jag knappt ens visste fanns kom, haha, och alla presenter jag fick var ju inte något minus. ;)
Runt 12-tiden drog David och Madde iväg mig på nattbad! :D
Idag hade vi sommaravslutning med världens bästa gymnastikgrupp, Mixen.<3 Vi var på två tränares landställe, och det var jättemysigt!:)
Nu ska jag öppna lite presenter som är kvar från igår.
Hejdå.

Ta dina drömmar,
dina löften,
våra minnen,
alla foton,
ja, ta allt som du vill ha,
för jag tänker inte stanna kvar.

THE REAL FUCKING END.

Det är över. Föralltid. Jag är död, inombords. Ännu inte tömd på tårar, borde vara olagligt att gråta såhär mycket.

Falling apart

Trasiga klockor stoppar inte tiden, även fast jag vill tro det.
Det kändes lugnare då jag stirrade på en stillastående klocka, men nu märker jag att tiden ändå går. För fort.
Hur ska jag stoppa tiden då? Jag vill så gärna, bara några timmar. Om det inte är klockornas fel att tiden går, vad är det då?
Jag vill stanna jorden från att snurra, bara en liten stund. Allt för att tiden ska sluta rusa fram.
Snart är allt över. De sista sidorna på det här kapitlet skrivs ner, och det är som att författaren redan har allt som ska skrivas ner i huvudet för det skrivs med en ruggig fart.
Jag förstår inte. Jag faller sakta isär. Timmarna, minuterna, sekunderna tickar. Det återstår mindre och mindre tid.
Tiden borde inte få finnas.
Slut borde inte få finnas.
Jag hör folk säga att det blir bra, att något nytt börjar, att det ordnar sig. Vad har det för betydelse, jag vill ha det här, det som tar slut.
Jag vill inte.

On the outside looking in

Hej.
Igår var det bal för alla oss nior på IESÖ. Hade verkligen jätteroligt, balen kommer bli ett minne för livet...<3 Även fast tanken om avslutningen imorgon kanske hela tiden fanns någonstans i bakhuvudet lyckades vi trycka bort den och ha kul istället, spendera vår allra sista tid tillsammans på ett bra sätt, och det är jag så glad över. Det är ungefär ett dygn kvar tills vi går in i idrottshuset, och den här gången är det vi som får gå upp på scenen och få våra betyg, Philipps tur att ta emot Awards på scenen, och vår tur att kasta upp de blåa hattarna för att sen inse att vi inte längre är en klass. Jag förstår det inte. Det känns inte alls länge sedan vi var små bortkomna sexor som tittade på när hattarna kastades upp, helt beundrade, då kändes det så långt borta, som att det aldrig skulle bli vår tur. Och nu sitter jag här, och det är dagen innan vi gör det. Jag förstår det inte, det gör kanske ingen av oss. Nian har gått så snabbt, och vi i 9A har kommit varandra så mycket närmre, och även fast jag inte gått i klassen jättelänge så känner jag det. Jag älskar 9A. Jag älskar att vi har haft så svårt att komma överens. Jag älskar vår humor. Jag älskar er killar och tjejer, class of 2011. <3 Nu kan jag inte skriva mer för tårarna rinner, så checka stavfel känns omöjligt eftersom jag knappt ser något.
Hejdå.

It's almost over now.


Johan dansar salsa....................................mrn

Hej!
Nu är jag hos Amanda! Vi har mosat i oss massa pizza och godis och nu ska vi dra ut! ;) Det kommer bli awesome, som vanligt! :D
Ett tips är att inte ha köttbullar på pizza... I just say.
Hejdå.

Roffe.<3

I'm in pieces, can you fix me?

Hej!
I fredags sov jag på Eklundaskolan med Engla, och vi lekte teamlekar på kvällen, det var faktiskt jättekul! Vi gick och la oss runt 12, men eftersom vi var ganska många så vart det svårt att sova...
I lördags tävlade vi, RM3!!! Vi tävlade i pool 3, så det vart ganska sent. För min del gick det faktiskt bra och jag är nööööjd med tävlingen! Efter det var det bara hem och duscha och sooova! Zzzz...
Idag vaknade jag relativt sent och stressade direkt iväg till idrottshuset och jobbade, och hejade på killarna. Jobbade mest efter tävlingen var slut. Det var faktiskt ganska roligt. :)
Efter en helg med såhär mycket gymnastik blir man vääääldigt träningstaggad, ni anar inte hur mycket jag ska kötta på de få träningar som är kvar av terminen nu! Gymnastik.<3
Snart åker jag och träffar Amanda. Vi är bäst! Ping&Pjong!<3
Hejdå.

Kärlek.<3

9a<3

Hej!
Nu är jag hemma från en helt fantastisk klassresa i Stenbäcken! :D Har verkligen haft jättekul. :)
Vi sov i stora tält för typ 15-16 personer, men i det tältet jag sov i var vi 18... Trångt, men eftersom jag är awesome och hade bästa madrassen fick jag alltid en massa plats! ;)
I Stenbäcken har jag bland annat klättrat i en höghöjdsbana (15 m), det var faktiskt riktigt kul. :) Har också paddlat, hållt på med geocaching, ätit, solat och varit med underbara 9A.<3 Jag kan inte fatta att allt snart är slut. Att vi snart inte längre är en klass. Även fast jag inte gått i klassen lika länge som de flesta andra känns det jättetråkigt...
Det är ett under att jag inte har däckat ännu..! Natten till idag var jättemysig. Axelsson satt och spelade gitarr och jag sjöng, med hjälp från Manne i de låtar han kunde.:D Hade så kul och det var så mysigt. När Axelsson gick och la sig gick jag, Josse, Manne, Ebba och Öberg ut och gick lite. Vi låg till exempel och kollade på moln. Vid fyra någon gång gick vi till stora tältet och satte/la oss på bänkar runt brasan, och då var jag jääävligt trött, från kanske fem sov jag till och från, men har inte sovit speciellt mycket alls, och det känns både i kroppen och huvudet nu. :( Jag var smidig när jag var trött.
Tack klassen för en AWESOME klassresa.<3
Ikväll har jag tränat, det var sååå kul! :D Jag älskar gymnastik.
Hejdå.

And I DON'T want the world to see me! HAHA!(a)

RSS 2.0