Fuuuuuck

jag hatar det här, hatar, hatar, hatar!!!

drar och tränar nu, hoppas jag ramlar och dör.

Can't you see i need you right now?

Det kommer komma en gång då jag inte orkar ta mig upp igen. Det är så jävla jobbigt att försöka gång på gång och sedan bli nerslagen av dem man älskar. Det gör så jävla mycket ondare än annars. Varför ska jag fortsätta kämpa när ni har visat att ni inte bryr er om om jag gör det eller inte, låt mig göra som jag vill då. Varför ska jag varje gång förlåta, när det gång på gång händer igen? Är det inte värdelöst att förlåta då? Det är väl bara att utnyttja mig isåfall? Samma jävla ursäkter varenda gång. Jag har redan slutat lova saker, snart ger jag upp, och slutar förlåta också. Erat val. Jag vill inte det här, jag är trött på det, jag blir så jävla ledsen... Det är inte mitt fel att mina tårar rinner och att jag har blodiga sår, det är inte mitt fel, inte just nu iallafall...


Should i give up?

Cha!
Idag kom Helena hit!:D Vi har spelat in massa låtar, och nu sitter jag och lyssnar på de och dör av skratt! Fy fan bv, vi är bäst! Jag älskar dej!<3

Och jaa, tänkte ju ladda upp nån bild från mitt rum nu när jag har gjort om, men jag menar, vem skulle bry sig liksom?:S Så jag struntar i det.
Orkar inte skriva något nu... Imorgon är det skola igen, och det suger... :( Rädda mig från det helvetet? Nej, jag har inte mycket emot själva lektionerna, det är bara alla jävla idioter som finns där, hata.
Hejdå...
belive 3-8


Alla måste lyssna! Snälla? Awesome låt...<3

I want to belive you, but I don't

Tja, trist att du sluta. Lycka till.
Hoppas det blir bättre.
Krya

Lycka till!

Hej
Hoppas allt blir bra nu

Hoppas du får det bra i din nya klass, vi kommer sakna dej
Puss<3

Hej Annelie
Hoppas att du mår bra.
Och jag hoppas att du får det bra i din nya klass.

Hej!
Hoppas du mår bättre, och att du kommer ha det bra i din nya klass!
Puss och kram<3

Ta hand om dej och hoppas att du kommer trivas i din nya klass. Vi kommer tänka på dej!
Kramis<3

krya på dej

Hoppas du får det bra i din nya klass och i ditt framtida liv!

Hej Annelie
Msn snacket minns du väl, jag är här!
Du och jag gummz, hoppas det blir bättre i din nya klass men du vet att vi oxå finns här för dig!!!
Önska jag kunde hälsa på dig och ge dig kramarnas kramar...
Du får en på måndag!
DU & JAG<3
Puss Hun<3

Kom alltid ihåg att du är Annelie.
Du var alltid en trevlig person och det känns som om klassen saknar någonting nu.
Jag önskar dig all lycka i framtiden.
Du var och är säkert fortfarande en mycket snäll person. Därför så är jag övertygad om att det kommer att gå bra för dig i framtiden. Allt kommer ordna sig.:)

Hej!<3
Hej gumman, hoppas du mår bättre nu och får som du vill ha det! Hoppas du tycker bättre om din nya klass!<3
Kommer ihåg alla minen från 1-2 och även 6:an...7:an kanske inte var den bästa men hoppas att du inte är sur på mig!<3
Bara du kommer och pratar om det är något! Ha det bäst!<3 SES!<3
Du är alltid bäst och kommer alltid va!<3
Kram<3

Hej!<3
Hoppas du kommer trivas i din nya klass!, vi kommer alla att sakna dig jättemycket! Även fast alla inte visar det så tror jag de gör det.
Jag har ju inte riktigt så mycket av en aning om hur du haft det och vad du gått igenom men hoppas att allt kommer bli bättre nu.^^
Kom ihåg att du alltid kan prata med mig som sagt.
Kram<3

<3Till Annelie<3
Jag tycker det är hemskt vad som har hänt, att du har mått så dåligt.
Jag tycker det är jättetråkigt att du har bytt klass, men vi kommer ju träffas ändå<3
Jag hoppas allt kommer gå bra.
Jag älskar dig Lie...
En massa pussar<3

Annelie!
Jag vill bara säga ännu en gång att jag finns om du vill prata. Om vad som helst, bra eller dåligt. Vi känner ju inte varandra så jättebra men jag har fått uppfattning om dig att du är en jättesnäll och schysst person!
Jag hoppas verkligen att du trivs bra i din nya klass och att allt kommer bli bättre. Även om allt känns skit så kommer det så småning om att vända. Och du är inte ensam. Du har massa personer runt omkring dig som finns för dig även om du inte märker det.
Kom när som helst och prata om du mår dåligt!
Kram<3<3

När du är ensam, tänk på att du är underbar!
Du är söt
och snäll
och jag älskar dig!
Varför skulle jag älska dig Lie om du inte var så underbar?<3
Och ät choklad! För det frigör endorfiner, vilket gör så att man känner sig kär. Och kärlek är en härlig känsla som det borde finnas mer av i världen.
Jag älskar dig Annelie!<3
Jag har inte vågat vara med dig så mycket på sista tiden... förlåt.
Det var allt det där med att jag är bisexuell, jag visste inte om du skulle dra dig undan när jah tröstade dig, för att du kanske skulle tro att jag är kär i dig.
Om inte allt det där hade funnits i mitt huvud, all den där rädslan för att bli bortstött av dig, som jag älskar så mycket, så hade jag funnits där och hållt om dig hela tiden.
Så förlåt Lie... förlåt för att jag inte fanns där.
Men jag lovar att jag kommer finnas hos dig nu, för ännu är det inte för sent!
Puss på dig älskling!<3
Jag älskar dig Lie!<3<3

Hej Lie<3
Vi skulle skriva brev till dig:P
Ja skriver det klassiska, kommer sakna dig och hoppas verkligen du får det bra i din nya klass...<3
Vi kommer alltid att vara bvs hoppas jag:) Även om vi går i olika klasser kommer vi ses i och utanför skolan.
Vi har ju haft så kul tillsammans och kommer fortsätta ha det, vi ska ju åka till Stockholm, språkresa och mycket mer!
Nu slutar vi, men jag kommer sakna dig, och det kommer bli tomt...! Men kommer bli bra, det vet jag.
Kram o puss bv!
<3
Love you!<3



Lie, vi älskar dig!<3


Jag fattar inte varför det här får mig att gråta, det är ju bara barnsligt av mig...
Kanske blir jag ledsen för att jag vet att det är flera som ljuger, de älskar mig inte, bryr sig inte om jag mår bra eller dåligt. Det sårar mig att veta att det bara är lögner, bara ord som inte betyder någonting!
Det här var breven jag fick från C när jag bytte klass. När de hade fått reda på att jag hade varit på sjukhus osv. En del pga. dem. De fattade nog aldrig hur mycket de sårade mig.
I 6:an var allt nytt och spännande och kul! Klassen höll ihop liksom.
I 7:an blev det värre. Klassen delades upp i grupper. Man skulle vara på något sätt för att få vara en del av klassen, de som inte var på det här speciella sättet lämnades utanför. Jag var inte så. Jag var bara mig själv, jag trivs bättre som mig själv. Vilket jag tror att alla gör, det måste vara jobbigt att vara populär för ett skal som skyddar ens svaga inre från omvärlden. Alla borde vara sig själva från början, ta fighten och klara den som sig själv. Inte som en fake, som man egentligen inte är.
I 8:an gick allt i tusen bitar. Jag ville inte gå till skolan, när jag väl var där hände det att jag skolkade från lektioner för att låsa in mig och bara gråta, men jag ville inte visa för någon hur ledsen jag var. Jag har inte mått bra på flera år, så det var egentligen inte i 8:an jag blev sådär hemskt ledsen. Jag var faktiskt ganska ung när allt liksom började. Men i 8:an började allt med klassen såra mig allt mer osv.
En dag skulle vi ha muntliga redovisningar på svenskan, jag ville verkligen inte redovisa då jag flera gånger har fått kommentarer då jag har gjort det. Jag har alltid tyckt det har varit jobbigt att redovisa inför större grupper, den där rädslan för att misslyckas, eller mer det där med att jag vet att jag kommer misslyckas... Hur som helst sa jag till min lärare att jag inte ville redovisa, hon undrade varför, och jag svarade att jag inte ville helt enkelt, och hon sa att hon ville prata med mig när skolan var slut. Det gjorde hon, hon ville veta exakt varför jag inte ville. Jag berättade för henne om klassen, hur mycket elaka saker de sa, hur mycket jag hatade deras nedlåtande suckar och blickar när jag pratade. Jag började gråta. Jag kommer ihåg det så väl. Hur jag satt där i det där klassrummet och försökte skymma mitt ansikte för jag inte ville att min lärare skulle se mig gråta. Hur hon tog i mina händer och berättade för mig att det var okej att gråta. Tårarna forsade ner för mina kinder. Hon frågade mig om det var något mer än det där med klassen.
"Jag hatar mig själv, jag hatar mitt liv, jag vill inte mer!"
Det var allt jag sa, jag orkade inte förklara något, jag ville egentligen inte att hon skulle veta, jag ville inte att någon vuxen skulle veta, jag var övertygad om att jag skulle klara allt själv.
Min lärare ville ringa min mamma, jag sa att hon inte fick, hon fick inte, fick inte, fick inte! Hon lät bli, hon sa att hon ville prata med kuratorn om mig. Jag ville inte! Min lärare satt hos mig ett tag, hon kramade mig, hon brydde mig, och jag bara grät. Jag saknar just den studen, jag kände mig trygg, det kändes som allt skulle blir bra... Hon ville inte att jag skulle åka hem, hon tvingade mig att lova att åka direkt hem. Tänk att hon faktiskt brydde sig om mig... Jag grät när jag cyklade hem, jag hade panik, jag var så rädd...!
Jag försökte verka glad hela kvällen inför mamma. Det var väl som vilken vanlig dag som helst. Jag kom hem. Åt med mamma. Gick och spydde upp maten. Satt på mitt rum med datan och lyssnade på musik och grät. Gick och sa godnatt till mamma. Låtsades sova. "Vaknade" igen när mamma hade somnat. Grät. Grät. Grät. Till skillnad från mina vanliga dagar hade jag den där känslan, rädslan, paniken. Så den där natten, då försökte jag, igen. Jag ville inte fortsätt. Det är suddiga minnen. Blod. Kyla. Tårar. Kvävda skrik. Smärta. Allt. Det snurrar. Jag vill sudda bort de där delarna ur mitt liv, men det går inte... Det vet jag, jag är inte helt dum, även fast jag har hört det så många gånger. 
Dagen efter gick jag till skolan, trots den där hemska känslan av att leva. Och så paniken och rädslan, den känslan försvann inte. 
Min första lektion var just svenska, det var en helt vanlig lektion. Efter lektionen stod kuratorn utanför klassrummet. Jag visste det egentligen innan, men blev ändå förvånad när hon bad mig följa med till hennes rum. Under tiden vi gick dit försökte jag komma på alla anledningar till varför, jag ville bara skjuta bort tanken att min mamma kanske skulle få reda på att jag mådde dåligt...
När jag kom in i kuratorns rum satt en utan mina bästa vänner där. Vi kramades, och jag minns hur hon viskade "Jag älskar dig Lie" till mig. Hon visste om att jag natten innan försökt ta mitt liv, och hon visste om hur dåligt jag mådde. Hon gick sen. Och jag satt kvar där med kuratorn. Hon visste allt. Jag grät, såklart. Och berättade, förklarade. Mamma kom dit. Vi pratade. Grät. Och ni vet inte hur ont det gjorde att se min mamma, som jag älskar så jävla mycket, vara så ledsen. Förlåt mig mamma... Jag ville aldrig såra dig. Jag ville bara hålla dig ifrån min verklighet, liksom för att skydda dig... Förlåt mig, jag älskar dig....
Efter samtalet med kuratorn fick jag och mamma åka till Bup(Barn- och Ungdomspsykriatrin). Där fick vi prata med en psykolog. Sen bestämde hon sig för att jag skulle vara på sjukhuset ett tag... Det kändes hemskt. Jag orkar inte skriva om hur det var på sjukhuset, jag har vaga minnen av det. Jag minns att jag grät väldigt mycket, och att jag sov tillsammans med mamma varje natt, och jag minns hur hon höll om mig, och fanns där... Tack... Jag hade inte överlevt utan min mamma...
En vecka efter att jag hade kommit hem från sjukhuset började jag i en ny klass på min skola. Det har blivit lite bättre i den här klassen, och det är jag mycket tacksam för!
Den där dagen jag kom till sjukhuset, och fick reda på att jag skulle bo där ett tag, då hade jag inte min mobil med mig, vilket jag alltid brukar ha. Och den morgonen hade jag sagt något med att ta mitt liv till en av mina killkompisar. Hur som helst hade jag 73 nya sms när jag fick min mobil dagen efter. Massa folk som trodde att jag var död... Speciellt min killkompis och min pojkvän, de verkade helt jävla freakade, och jag tror jag förstår dem, inte just för att det var jag men ni fattar. På kvällen runt klockan 11, alltså dagen då jag inte hade min mobil, hittade jag en av mina bästa vänners nummer i min mammas mobil, så jag smsade henne och berättade för henne att jag var på sjukhus och inte hade min mobil med mig.

Jag hatar att tänka tillbaka på just det här, det är jobbigt, jag blir jätteledsen. Mitt liv är inte bra ännu, det är sämre, ibland sämre än vad det var då... Jag vill att allt ska ordna sig. Vi får se om det någonsin blir bättre, själv tror jag inte det, men man ska aldrig säga aldrig....

Och ja, jag älskar er, ni vet vilka ni är. Tack<3
Jag förstår att ingen orkade läsa.

Orkar inte kolla efter stavfel osv.

Jävla tårar, hejdå...!

I will never find a word for this feeling

Hej!
Känns verkligen inte som att jag har något att skriva just nu, fast jag har massa saker jag vill skriva, men är typ för trött. Gick upp väldigt tidigt idag eftersom jag skulle träna! Kan ju inte säga att det gick bra för mig...:( Men Amanda var asbra, fast hon är ju bäst så! <3
Ska försöka fixa klart mitt rum imorgon, så då kanske jag laddar upp lite bilder på det, inte för det är någon stor skillnad eller så, men ändå.:)
Nu ska jag söka information om Handel & Administrationsprogrammet, vilket jag egentligen inte orkar nu. Man kan bli nagelspecialist om man läser det programmet! (Y)
Hejdå. lm 3-8

Silverstein in my fuckin heart. <3

You're everything i need and more

Hiya!
Förlåt för dålig uppdatering, men ingen läser ju, så whatever.
Idag var det skola, såklart. Hände inget speciellt...
Nu ska jag fortsätta plugga, vilket suger, men snart ska jag upp på stan och träffa mamma!;) Ska inte köpa något, vad jag vet, men något blir det ju ändå alltid. :)
Har kollat på några jättesöta smycken från Cocoo, checka in!:D

Asgulligt! (295kr)

Sött! (195kr)

Det står "love makes the world go round", finns i några fler färger men jag tyckte det här var finast!:) (165kr)

Även det här finns i flera färger, tycker själv att den här eller guld och vit är finast! :D Det är relativt billigt också.(125kr)

Älskar! Men jag behöver knappast mer örhängen eftersom jag har ganska många... (195kr)

Grym va?! Awesome! (295kr)

Ganska cool ring.;) Men det ser ut som att ögonfransarna sitter på ögonvitan?:S (145kr)


Hejdå.
Framtiden 3-8


Don't tell me you're sorry because you're not

Hej.
Bra uppdatering!
Hände inte mycket i helgen, var förkyld så kunde inte träna.:( Och i söndags gjorde jag typ om mitt rum.:P
Igår var första skoldagen med riktiga lektioner, fuck it. Jag ska ha matte med Mr.Thompson tillsammans med B! :D Jag och Amelia skolkade på idrotten och gick och köpte Piggelin och satt och kollade på vår klass som spelade fotboll/basket, men de såg inte oss, för det hade ju varit lite dumt.:S
Idag var andra riktiga skoldagen, hände inte mycket. Slutade ganska tidigt.:) Hade musik.:D Nya "band", och jag ska sjunga... Fail.
Om ett tag ska jag träffa Amanda på stan och sen ska vi åka ner till i3 och sen blir det träning! Najs!;)
Hejdå.

Always going to be an uphill battle

Hej!
Idag orienterade jag! Och jag var inte borta i skogen i 5 timmar!:D Jaja, började dagen med att åka till Amelia runt 10, sen cyklade vi till Sommarro, och det låg ju långt åt helvete!:S Men inte i Västerås. :) Helena har bra lokalsinne! 8D När jag och Amelia kom dit satte vi oss och gungade, sen skrek vi lite på Helena, och vips så var hon där!;) Pratade lite, och sen skulle vi äta! ;o Mumsmumsmums. Sen åkte Helena hem. ;o Sen gick A och B till någonstans åt helvete i skogen, till Lasse! :D Och han pratade, om pip, och norr och vänster och blahblahblah. Sen skulle vi ut ännu mer åt helvete i skogen! Jag och Amelia var väldigt duktiga!:D Och jag fick ha en röd sak på fuckfingret! 8D Sen pipade den och jag blev jätteglad.:) Jag är inte lättroad... Efter det åkte jag och Amelia till Brickeberg, sen åkte jag hem, typ. Och jag är förkyld och det suger, och det suger att ha skor som inte är vattentäta i skogen... Och har ni tänkt på att Harry Potter har haft sex?:) Det har jag... Och förresten så ska jag, Mirre, Helena, Amelia och kanske Emma spela in en film, i skogen. 8D Och eftersom jag är bäst får jag ha en nästan huvudroll..! Och jag och Amelia kan ju använda MovieMaker, HAHAHAH! Komplicerade saker... Eller inte.-.- Och eftersom C och D orienterade före oss så slapp jag dem. De är seriöst dumma i huvudet, de flesta, inte Helena.:)<3 D är seriöst bara massa barn med olika problem, allmäna idioter. De är fula också.:) Och C är också idioter(inte Helena-.-). De är om möjligt ännu fulare än dem i D! D: Nu hoppas vi att ingen av skabb-barnen från de klasserna råkar klicka in på min blogg, då lär jag väl få ta ännu mer skit än vanligt. :c Skolan suger pågrund av alla IDIOTER. Men de är ju bara avundsjuka för jag är så jäkla awesome och de är så jäääävla fula.:) Och det är en sak Lie inte fattar, alla fucking wannabe fjårtisar på min skola skriver typ på facebook om hur JÄÄÄÄVLA dåligt de mår, så varför vara elaka mot mig pga att jag har skurit mig osv? Det är inte snelt mot Lie.:( Men de är väl bara avundsjuka för min svenskalärare gillar mig!:D Eller så tycker hon bara synd om mig som det verkar som alla andra lärare verkar tycka. Fuck it. Och ja, nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag har skrivit, men ville bara skriva något mer än vad som har hänt idag, jag menar, ingen bryr sig om mitt liv.:S Och ja, vi säger att någon brydde sig om att läsa... Eller inte.;s
Jag saknar Peeerbeeer..! <3
Och vet ni?!:D
Snart är det jul!!:''D
Och glöm för faaaaan inte att odla äppelgurka!!! De är taggiga.:3
Men ja...
Och förresten, idag, i skogen, kom jag på en sak. Om man är blind och sitter i rullstol, måste man orientera då???:S Tacksam för svar...
Hejdå.

MIN RÖDA SAK!!!!! :D

AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP, AWIEMAWEPP! (8)

Sneal 3-8

I just want to feel that I belong

Hei.
Bra uppdatering, eller inte, men hinner inte med datan typ...
Skolan har börjat, och det suger! Började igår, och då satt vi och pratade i typ 2 timmar, sen lekte vi med våra fucking skåp i typ 1 timme, sen åkte jag och Helena till stan och åt, och sen drog vi hem till mig, och var väldigt aktiva, sen åkte vi ut och cyklade, sen knarkade vi choklad- och colasås! :) <3
Och idag var vi i gympasalen med massa hoppborgar?:S Och väggen explodera! Eller nästan iallafall. Synd att inte Hildegard också exploderade...:( Efter några timmar låg jag, Helena, Mirre, Amelia, Emma, Hampus och Pontus i en fucking hög och pratade, eller... Jag vet inte om vi pratade, men iallafall. Sen åkte jag och Helena hem till mig och spelade in en väldigt seriös cover på Boulevard of broken dreams, den blev jättebra, vi ska ställa upp i idol. :D
Sen stressade jag iväg till Rosta och hade friståendeträning, så jävla mycket nytt, tycker jag! D:
Whatever.
Hejdå, suckers.

Bv<3


Broken 3-8

If you leave me tonight, i'll wake up alone, don't try to tell me i will make it on my own. \\\

Hey.
Träffade Helena idag!;) Igår med. Awesome!:D HAHA! Skööööön snubbe på Ica idag! Fy fan vad vi dog av garv! <3
SNART BÖRJAR SKOLAN! Jag dör. Jag ska fucka sönder skolan. Jag vill inte börja igen. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Vill inte. :(
Hejdå.
Vill inte.

Ful </3
Jag hatar mina ögon. ;( Ska jag sälja dem?:)
Jag vet inte varför, men idag passade det väldigt bra med en fucking egobild:S Gammal, förra året, Parken Zoo med Helena, det var bäst, jag såg Curry.<3

Alone 3-8


Dead to the world, alive for the journey

Hejsan.
Dålig uppdatering... SÅ nu tänkte jag göra något åt det!
I torsdags var jag på Rosta och hade fristående träning!:D Vi var bara 8 som hade blivit frågade om att komma dit, och alla var där.:P Gjort om mer i börjar! Ojojoj. Men det blir nog bra. Men vi har en ny formation... tror det är andra. Den är inte fin. 
Igår träffade jag Helena på kvällen:D Vi var ute i skogen i Hästhagen och sen klättrade vi upp på Risbergskas tak, vilken var lättare än vi trodde, haha!:)
Idag var det dagläger med gymnastiken! 6 timmars träning är alltid awesome! Det gick inte bra. 
Matta framåt: Hanvolt-volt
Matta bakåt: Flickis-piksalto
Hopp trampett: Halvskruv(nej jag tänker ALDRIG köra hel.)
Hopp trampolin: Dubbelvolt!

Och så har Gritta SLUTAT! Happyface.
Efteråt åt vi typ saker som Tina hade bakat, misstänkt. Hon har skrivit i ett mejl till mamma att hon brukar försöka ta på mig... Vad ska man tro om kvinnan?o.O
Och ikväll har jag chattat med min älskade, bästa, fina, söta, underbara och så jääääävla saknade AMANDA! Kom hem!!! <3<3 Hejdå.

R.I.P gamla friståendet...

Fail 3-8

Your tear dont fall, they crash around me

Hellå.
Idag var jag sjuk. Feber och sånt. Awesome, eller inte.
Snart.Skola.Fuck.It.
Jag ska nog försöka sova, snart.
Hejdå.

Darkness 3-8

Too broken to move on

Shue.
Igår var jag duktig och gick och la mig klockan 10, somnade typ 12, och vaknade halv 5... -.- Och när jag hade vaknat märkte jag att jag inte mådde speciellt bra.:S Och det gör jag inte nu heller. Fryser som fan, är snurrig, har huvudvärk och ont i hela fucking kroppen. Gah. D: Klockan 6 vaknade mamma, och jag bestämde mig för att följa med henne till jobbet. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och är jävligt trött, och mår ganska fett dåligt...
Och imorse åkte Amanda! D: Hur ska jag överleva utan henne i en vecka?! ;o<3 Och när hon kommer hem börjar fucking skolan... Usch.
Jaja...
Hejdå.



Deeper than I thought I could go
Thoughts arresting in their free flow
Keeps me tied up, to be put down
By those opinionated small frowns

Can you feel me
Can you heal me
Can you save me
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep
Can you save me

Licking flames devour inside of me
Leaving nothing but ugliness to see
I try to smile but I feel so uptight
Cause I know whats in store for me tonight

Can you feel me
Can you heal me
Can you save me
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep

Now the tears dont wash anymore
Grace is lying slain upon my bedroom floor
Screaming, dreaming, begging for more
Wondering why, what was it all for
What was it all for

Can you feel me
Can you heal me
Can you save me
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep
From a fire upon the deep

From a fire
Can you save me
From a fire
Can you save me
From a fire
Can you save me
Save me


Lucky 3-8

Trying to be perfect

Hola.
Jag har inte skrattat så mycket som inatt på...flera dagar! Min granne, han är typ lite gammal, han DUNKADE musik. Mest typ The Beatles, Oasis och ABBA, haha. Och i slutet av sitt disco börja han spela Lady Gaga, och fyfan! Jag skratta så mycket att jag grät!HAHA! Jag vet att jag har bra humor!:D HAHAHAHA!
Sen har jag kommit på varför jag inte har velat sova, men liksom vem skulle bry sig, så jag ger fucking fan i att skriva om det.:P Slöseri med tid.
Idag har jag sprungit 1.8 mil! Happyface.
Annars har jag inte gjort något alls idag, typ. Sjungit massa. Och funderar på att spela in något, men det låter förjävligt så jag struntar i det. Också slöseri med tid.^^
Nu är jag fucking trött bara så att alla vet!
Hejdå.

Lie goes hitta bilder på världens bästa Mr.Rivest! FB(a'

I Miss Him! <3


Okay 3-8


I'll be there for you

Hejsan hoppsan.
Idag sprang jag! Bara så alla vet...
Sen gjorde jag inte mycket, sen vid någon gång kom Helena och Varja hit och hämtade Diamond, no more hamstring for Lie...:(
Och idag fyller Dennis år...!(igår...) Grattis. Ínte FAN för han läser min blogg, och det ska han aldrig göra. o.O Men grattis iallafall!

Grattis...!
Hejdå.



AWIEMAWEPP MEANS I LOVE YOU.


Awiemawepp means I love you.(most)

Awiemawepp means I love you.

Awiemawepp means I love you.

Awiemawepp means I love you.

Awiemawepp means I love you.

Awiemawepp means I love you.

Tack för att ni finns, utan er, ingen Lie. <3


Det var en gång en flicka,
som gjorde allt för alla andra
och glömde bort sig själv.

All energi gick åt
till att få alla andra
må bra.

Så tillslut såg hon inte det bra,
försvann ner i att hata sig själv
för att hon inte kunde
hjälpa de andra.

Den flickan var jag.



Ångest 3-8

I want to be beautiful

Hej.
Mycket rolig dag. Not.

Idag kom jag på en sak. Jag har typ ätit jättemycket i sommar och har blivit för tjock. Jag måste gå tillbaka till rutinerna jag hade i vintras, försöka strunta helt i att äta och träna mycket mer! Var uppe i Karlslund och sprang 5km imorse, det räcker inte. Får börja springa varje dag nu... Och sen får jag springa varje dag då jag inte har träning i höst. Sen måste jag sluta äta typ glass och sånt. Hejdå med det. Jag vill inte få någon fucking ätstörning, jag vill bara bli normal! I jul när vi åker till vart-fan-vi-nu-ska så ska jag vara smal! Hur fan det nu ska gå till, haha!
Hejdå.



Saknar den där tiden då allt inte sög så jävla hårt...
Alices bild...<3


Framtiden 3-8

Every night she cries, and dies a little more each time

Hiu!
Idag var jag med Helena! :D<3 Saknat henne!;o
Vi... cyklade! Och var på lekplatser! Suprise?:)
Och så har jag fått en lillasyster idag.:p Träffade henne på en lekplats och bestämde att hon ville vara min lillasyster. Maja.<3 Hon är 5 år, och hennes bästis heter Elsa, och hon bor i det där gråa huset.
Och idag skulle egentligen Diamond ha åkt hem, men hon får vara kvar här ett tag till.:D Sweet!
Hejdå.

Helena e fiiiin!<3<3

Hahahahaah! Bv! HAHAHHAA!<3

HAHA! Söt<3

HelenaBv och Maja!:D (Varför blir det alltid Majs första gången jag skriver hennes namn?:S)

Maja och hennes sten! Hennes sten var ful.

Och så en bild på Diamond!:D<3



Moncchichi 3-8

life can feel so alone without someone who cares

Hiu!
Har inget att skriva, för ingen bryr sig. :P
Helena kom hem igår! :D Och idag kom Amanda hem! Men bara i typ några dagar!:(<3
Varför åker aldrig jag någonstans?! ;( Orättvist.
Hejdå.



Vet du vad din dotter hela tiden gör?

Och hur mycket skitsnack hon hör?

Vet du överhuvudtaget hur hon mår?

Och varifrån hon får alla sår?

Vet du någonting om din dotters liv?

Och hur hon kämpar för att ta ett kliv?

Vet du att hon har ett krossat hjärta?

Och att hon alltid utsätts för smärta?

Vet du hur jobbig hennes kamp att överleva är?

Och hur många hemska hemligheter hon bär?

Vet du vart hon har gömt alla rakblad?

Och att hennes utsida bara spelar glad?

Vet du att hon skär sig varje natt?

Och gråter tills hon är alldeles matt?

Vet du att hon älskar en pojke som bara sårar?

Och att ingen vill torka upp hennes tårar?

Vet du att hon inga vänner har?

Och att hon inte längre har oskulden kvar?

Vet du att hon super sig full på varje fest?

Och hon är den man utnyttjar bäst?

Vet du att alla för din dotter bara ljuger?

Och att ingen tycker att hon duger?

Vet du hur stor hennes sorg är?

Och att ingen har henne kär?

Vet du att alla skrattar när hon går förbi?

Och att hon aldrig älskad kommer bli?

Vet du att hennes liv endast består av nitlotter?

Förresten känner du överhuvudtaget din egna dotter?

...


Tears 3-8


Jag antar det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns

Hellu.
Jag har inte sovit bort hela dagen... (a'
Idag åkte Amanda iväg! Dumma henne!<3
Och imorgon kommer Helena hem!:'D

Nu har jag kollat igenom massa gamla bilder och tänkte ladda upp några!
Kolla om ni har lust, jag bryr mig inte.:P

Skottland 2009.Jag är en awesome fotograf! Not. Faktiskt bara pyttelite redigerad.

Thailand, Koh Lanta, påsken 2010!

Fjäril!

Hos Jennie, älskade moster!<3

Oredigerad. Vinter 2008.

Skottland 2008. Söt.

Skottland 2008. Mamma har tagit bilden, det är därför den är dålig;) Hoppas ni förstår varför jag vill ha en pingvin nu?!:3

Och nu vill jag ladda upp lite bilder från Thailand, påsken... öh... 2009?

Igga mig, min morbror i bakgrunden e fett söt! xD<3

Regn! :D

Jag och morbror! :D<3 Hört att vi är söta...

Ödla!!! D':

Huuuuuund! :D

Ödlaaa!! D:

Nej, nu pallar jag inte ladda upp mer!
Hejdå.

Everything 3-8

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Hola.
Idag träffade jag Amanda! Saknat henne fucking mycket!<3 Och imorgon börjar hennes "Typ-jorden-runt-resa". Ha det bäst!<3 Kommer sakna ihjäl mig...:(


Jag har tappat greppet, jag faller, ni som lovade att rädda mig, finns ni? Försöker ni ens dämpa fallet nu när jag faller handlöst mot marken?



Nej nu pallar jag inte mer.
Hejdå.


3-8 Livet 3-8

This is me forever, one of the lost ones

Hola.
Idag fick jag massa kläder av mormor! Awesome! Tack.
Och nu kan jag inte skriva mer. Jag gråter inte. Jag tänker inte cutta upp armarna och magen.
Imorgon ska jag träffa Amanda som jag har saknat så mycket!<3 Jag älskar dig!

Fyfan för allt förutom det som det inte är fyfan för.
Listen to what we are not saying...


Bara för jag är så konstig så bestämde jag mig för att sminka mig å fixa håret efter att jag hade duschat. Dessvärre failade det som fan. Suprise. Allt jag gör failar. Men det visste ni ju redan. Fuck everything. Aj. Oj, jag kom på att jag inte orkade skriva. Men whatever, jag har vant mig med att orka även fast jag har sagt att jag inte gör det, kolla jag lever ju! Och jag har kommit på vad jag lever för. Liksom, folk säger ju typ: "Åh, jag lever för Gud!" och "Jag lever för min familj" och blahblahblah. Lie: "Jag lever för att dö, för det är mitt mål i livet"! Visst är jag finurlig?! Nämen seriöst, jag fattar inte vad fan jag har att leva för. :S
Och nu kom jag på något coolt! Men det tänker jag inte berätta för er. Busig, that's my middle-name! -.-' Som att någon skulle bry sig.
Oj jag förstörde ännu en bit av mitt liv nu. Det här kommer sluta bra!
Jag är förvirrad och så jävla ledsen.
Hejdå.

Bilder från Lies super-fail!

No comment.

Seriiiös. Not

No comment.


Orkar inte ladda upp mer.
Som att någon skulle bry sig, omg.


Happy 3-8

Imagine your life without the person you love more than anything

Hej. Eller inte.
Tänker inte skriva om dagen, mitt liv är inte viktigt. Är inte trött, även fast jag inte sov inatt. Som att någon bryr sig. Något mer ointressant jag ska berätta? Hmm... Cola dricker vatten just nu, och Vanilj löper och gör konstiga ljud för att hon är kåt. Stackars henne... 3: <3 Så, nu gick jag och hämtade Vanilj och nu sitter hon på min mage typ och tuggar på mitt BH-band. Awesome. Hon väger fett lite idag. Jag borde mata dem... Oj, nu råkade jag slå till Vanilj med armbågen så hon halkade ner på golvet... Men alltså, jag är på golvet, så hon ramlade inte 40000 meter, utan typ max 1 decimeter, och hon halkade assakta! Och nu pussade jag henne och hon nös mig i ansiktet. Om ni någon gång får för er att pussa mig så ge fan i att nysa mig i ansiktet... Snälla? Oj nu gick super-Vanilj upp på tangentbordet och står ivägen för mig så det är jättesvårt att skriva! Mitt lilla fetto...<3 Om inte jag är en jordgubbe/om jag är ett blåbär när jag är 40 så ska jag gifta mig med Cola och Vanilj. Sen ska jag adoptera 2 döttrar från Estland och de ska heta Choco Pops och Sparkle Sun, för jag kan inte döpa mina sådana döttrar till Sopi och Cherry Pompom/Cherry Pomme... Det ska bara mina biologiska barn heta(y' Sen ska jag bli musikalartist och Vanilj ska bli programledare(skaffa storbilds-tv...) och Cola ska bli elitgymnast. Och...vänta ska bara lämna Vanilj i buren... Så. Jag, Cola, Vanilj, Choco Pops och Sparkle Sun ska bo i en aslyxig villa i Thailand och sen ska vi ha ett sommarhus i Sverige och ett på Island, för vi är awesome. Sen ska vi ha en iller som ska heta Higgi, efter min kusin. Sen ska vi ha ett rum i vårt hus med massa gymnastikredskap, så Cola kan träna. Sen vinner Cola någon tävlig och får massa pengar! Sen börjar jag jobba gratis med musikalerna, och uppträder bara för fattiga barn, för de blir ju mycket mindre fattigare om de får se en musikal... Hum...
Så ja, då vet ni vad som kan hända...
Ingen aning och varför jag skrev det där. :S
Och jag förstår att ingen orkarde läsa... Men om någon orkade det så säg Bananer i pyjamas till mig så fort du har läst klart. Säg det hur som helst, ring mig, smsa mig, msna mig, maila mig! Awesome! -.-
Nu ska jag kolla på Hello Kitty!
Adíos i trollskogen!

Ja, och in med en bild också så skuttar lammen av lycka!
Nemo 3-8

RSS 2.0