HEJ

BABES

Hur ah mmm

Heyy peeeps!
Den här helgen har jag spenderat i Christophers sommarstuga med massa trevliga människor. Jag hade en toppenbra helg även fast den inte alls blev som jag hade tänkt mig. Laddar upp lite bilder.. :)
Min och Amandas packning.. egentligen skulle vi bara stanna typ ett dygn men det blev lite längre. 
Bil.
Stugan låg jättefint vid vattnet, supermysigt!
Min bästaste kompis. :)
Min söta kompis frös lite på morgonen.
Bil-der, höhö.
Min finaste ♥
#selfies
Så söt!
Vi s-cola-de HEHEHEHE.
Amanda hittade en nyckelpiga :)
Snoppglass. 
:(
Vi åt lunch på en kulle, berg. 
 
Awesome :)
Frän glassbar typ.
Trolleri-dax!

You're out of your mind to think that I could keep you out of mind

Hejhej. 
Igår kväll vid halv tolv kom Dennis hem till mig. Egentligen skulle vi inte sova tillsammans, men det gick liksom inte att sova själv.. Vi somnade runt två och på något sjukt sätt orkade jag trots det ta mig upp ur sängen halv sex utan att gå och lägga mig igen. Jag åt frukost med mamma och hade det trevligt. En sak till, jag kom i tid till skolan idag.. hur sjukt är inte det?! Nu sitter jag här, ensam och kall och kollar på Hamlet. Kan inte låta bli att vara lite avundsjuk på Dennis som ligger kvar hemma i min varma säng.. 
Flörty flörty!
 
 

Marsvinslov -14

Påsklov innebar också en massa tid med mina finfina marsvin! ♥
Så underbara ♥

Påsklov -14

Här får ni delar av mitt påsklov i bilder. 
 
Någon av de allra första påsklovsdagarna bestämde jag att det var dags att pynta huset.
Dennis och jag kollade Girls.
Amanda fixade sig extra fin!
Vi var allmänt assnygga.
Jag, Amanda och Dennis blev bjudna på middg hos Christopher.
Jag och Dennis åt mycket glass!
Vi pussades lite. 
Dennis rökte.
Vi åt inte bara glass, utan frukost också. 
Jag fick brownies av Emma och de var så sjukt goda..!
Åt cheeseburgare till middag på skärtorsdagen.
Åt även en massa påskgodis!
Hade på mig den här otroligt tråkiga och intetsägande outfiten. 
Åkte till Stockolm över dagen med min fina mamma. 
Åt coco thai och sen började skolan igen, jahaja. 
 

Bror

Jag har inte bloggat på hur länge som helst verkligen. Jag har haft fullt upp med annat, men nu ska jag försöka uppdatera igen..
Jag var med Dennis i princip hela, hela påsklovet och det var hur mysigt som helst. Jag har inte sovit själv i min egen säng på två veckor nu. 
Någonting jag däremot inte la ner mycket tid på under lovet var skolan vilket betyder att jag nu sitter och aspluggar. Jahaja.
Hoppas ni har det bra!! 
 

Hej bror

Wallah ens

Kollo

Hej, jag heter Lie. Det värsta jag vet är när folk ljuger och när man inser att någon betyder mer för en själv än vad man gör för den. Och när jag blir stor vill jag nog bli brandman.

Har inte bloggat på typ fyra år

Sant bror

Håll käften



Ben och Jerry hemsöker mina drömmar

Inatt drömde jag att jag var någonstans i typ en idrottshall. Jag hade med mig två Ben&Jerry's som jag satt och åt men jag hann inte äta upp dem innan jag skulle gå ut. När jag kom ut kom jag på att jag hade glömt dem där inne så jag väntade tills det kom några som skulle in. När jag kom in var mina glassar borta och jag blev fett ledsen så jag letade överallt, i idrottshallen, i omklädningsrummen, utanför, everywhere. Jag hittade inte mina men jag märkte att alla andra som var där hade med sig egen glass så jag tog alla deras och satte mig och åt upp alla... hur fet är jag?
Jag gillar inte ens såndär glass längre haha. 
Magic brownies...

I wish that I could stop loving you so much

Hey.
Igår var det sol och jag var i skolan, nu har jag påsklov!!!:)
Vaknade till ett inte allför trevligt sms och tråkigt väder. Nu är jag lite upp och ner, kommer ha en grym kväll oavsett vad som händer nu idag. 
Bitches. 
Uppochner. Bild från igår. 
 
 

There's a big black sky over my town

Okej, min blogg handlar typ om väder just nu men eftersom svenskarna är de som pratar mest om vädret i hela världen så antar jag att det inte är mer än rätt. Det snöar idag. Liksom seriöst va? Hur ska jag någonsin komma till skolan igen om vädret fortsätter såhär.. Blä. 

No need to try and be a hero

Hej.
Såå, både igår och idag stannade jag hemma från skolan för att det regnade, åh vilken dålig anledning haha. 
Idag har jag mest kollat serie och nu på kvällen träffade jag Alex en stund. Det var jättetrevligt! :)
Nu har jag duschat och allt såndär och sitter med MacBooken i knäet och kollar på Girls igen. Ahaja.
Orkar inte ens hoppas att ni har det bra, har ni det så har ni väl det. 
Ciao.
 

Det går bra nu

Hola!
Förlåt att jag inte uppdaterat babes, förstår att ni har varit jätteotåliga!! Nejmen. 
Jag hade en bra helg, med utgång, lite Amanda, lite Dennis, lite Manne, lite allt möjligt. Igår sov Dennis här och vi somnade sent så när det var dags att gå till skolan idag och jag såg att det regnade så kände jag att jag inte hade fetaste lusten att gå dit så jag stannade hemma och pluggade och kollade Sex and the city hela dagen. Nu på kvällen har jag tränat lite och pratat med min kompis som jag saknar. 
Hoppas allt är bra med er. 
Lots of love!

We're so happy even when we're smiling out of fear

Hiya!
Igår var jag i skolan som vanligt (haha har inte sagt det på typ två år, känns så konstigt). Jag hade historiaprov som jag faktiskt klarade, så jag har gjort tre uppgifter den här veckan och det har jag inte gjort sen grundskolan. Efter skolan köpte jag och Dennis glass sen åkte vi hem till honom. Senare åt vi McDonalds, omg onomnom! Jag kom hem runt halv 11 och kollade Sex and the city i några timmar. Idag kom jag till skolan 9.15, whaaaaat, typ i tid. Dock är jag ashungrig och sitter och sover men ah. Ikväll är det fredagkväll och jag är glad!:)
Ciao. 
 

Jag har blickat framåt men ofta tittat ner

Hej!
Mina senaste dagar kan beskrivas med några få ord; sömn, skolan och GLASS! Dagarna den här veckan har i princip sett likadana ut allihopa, jag går upp ur sängen ungefär samma tid som skolan börjar, kommer någon timme försent (minst..), kommer till skolan och kollar facebook och bloggar tills antingen Amanda eller Dennis kommer dit, äter glass, äter glass, pluggar lite, äter glass, slutar skolan, äter glass, äter glass, går hem, sover, repeat. Jag kan inte klaga, jag gillar att sova, jag gillar glass och skolarbetet går bättre än på länge. 
Just ikväll är allt lite uppochner dock. 
Hoppas ni mår bra. 
Puss. 
Min twinny! ♥
 

Unfriending

Håller just nu på att radera massa vänner från Facebook. Tar bort alla sådana där människor som man egentligen bara stör sig på och inte vill ha i sitt liv. Älskar känslan man får när man trycker på "Ta bort som vän", känner typ "HAHA jag tog bort dig innan du hann ta bort mig, AHAHAH!". Mogen ja.
 

RSS 2.0