Sometimes when I'm alone I lay down and pretend I'm a carrot

Söta barn!
Vadå? Jag tycker jag är söt där?
Efterblivna.
Måne flashar! ;)
Haha, kolla en giraff!

Jag köper bara hårsprej från urban by Björn Axen

Hei! Jå, Emanuel heter jag och jag ska blogga :3 Jag är bättre på det än alla er andra för jag är så erfaren. Fast jag har bara videobloggat innan. Men nu så behövde Lie stöd eftersom hennes blogg är så otroligt underlägsen och jag kände att det behövdes livas upp lite. Det känns som om någon tittar på en hela tiden i det här rummet för det är massa posters av nåogn pojke D: Lie luktar på saker och säger att det luktar svett, usch då. Jag måste hälsa på plopp :D inte andra hest...men plopp för plopp er soet hest.

Hejdå =)


ahjuste sen ska man ju ha någon låt lyric på slutet (I)

Jag vet en rolig plats, ett trolleripalats
ta med din syster å din bror å alla vänner som du vill
så ska jag visa er

Then I heard about Justin Bieber, now I'm a Belieber!

Hej, igen. Flitigt uppdaterande, jadå!
Jag ska blogga om min idol.
JUSTIN BIEBER! <3
Okej, han är bäst helt enkelt. Han sjunger så grymt bra, så fint! Hans röst är helt fantastisk och jag är beroende av hans musik. Mina absoluta favoritlåtar som han har gjort är Pray och Down to Earth, de är så awesome, men det finns faktiskt inte en enda av hans låtar som jag inte tycker är bra. :) Justin spelar gitarr, piano, trummor, trumpet och sjunger som en gud, awesome.
Måste ju också säga att killen är otroligt snygg. Han är seriöst perfekt och jag kan inte förstå hur folk kan klaga på hans hår, för det är en riktigt snygg frisyr, både hans gamla och nya. Han klär sig väldigt snyggt också. Han är snygg, söt, sexig, allt! Hans ögon är så himla vackra. De är hasselnötsbruna och man smälter av att se in i dem.
Han är så naturlig. För er som inte har sett Never say never, gör det! Jag slår vad om att många av er killar som "hatar" honom skulle inse vilken underbar människa han är. Han är genomsnäll och jättekul. En av mina bästa vänner blev nästan lika beroende av honom som jag är när hon såg filmen.
Som sagt är Justin genomsnäll, han skulle seriöst kunna förändra världen. Han vill alla väl, och han vill hjälpa till. Publicerar videon till Pray sedan så ska ni få se! Ingen kan hata killen för det han gör, han är så bäst som gör såhär. Jag ser verkligen upp till honom, och jag tror att han har fått många att inse hur världen faktiskt ser ut genom just den här låten.
Alla ni som "hatar" honom, ge honom en chans. Jag säger inte att ni alla ska bli Beliebers, men ni har ingen anledning att hata honom. Många av er är bara avundsjuka på honom för att han är född snygg, snäll ,och med en massa olika talanger, men se upp till honom för det istället. Han har lyckats, för att han har möjlighet att göra det, och det är det inte många unga som har. Alla borde respektera Justin. Han lever sina drömmar, försök inte förstöra för honom.
Och respektera Beliebers! Tjejer (och killar) över hela världen är sjukt förälskade i honom, vet allt om honom och sådant. Jag kanske är en av dem... Men iallfall, låt oss älska honom, vi har insett hur underbar han är. Ni har väl också idoler? Precis. Man blir faktiskt ledsen när någon hackar på någon man älskar, vare sig man känner personen eller inte. Så istället för att klaga kan ni väl tänka och hålla käften? Självklart tycker jag att det är helt okej att skämta lite, men inte alldelles för mycket, det är respektlöst.
Skulle kunna fortsätta skriva hela dagen, men jag hinner inte just nu.
Jag älskar Justin Drew Bieber.<3
Kolla på den här videon också! Ni måste erkänna att Justin skulle bli världens bästa pappa! <3 Och han skrattar så sött att man typ dör!

I make oceans to drown in

Hej.
Uppdaterar duktigt nu va?! :)
Jag har håltimme till ett, så sitter hemma och lyssnar på musik. Hade religion mellan halv tio och 20 i elva, vi gjorde inte så mycket. Pratade bara lite om religion, typ. :P När jag kommer tillbaka till skolan ska jag ha spanska och sedan engelska och efter det slutar jag, chill, och då kommer Supermanne hit! Om han hittar... ;) Saknar honom som tusan eftersom vi inte har setts på riktigt på jättelänge.
Kom gärna med förslag på vad jag ska blogga om, börjar bli drygt här...
Hejdå.

There you go for the last time,
waving goodbye,
well at least you are happy.

One day when the sky is falling I'll be standing right next to you

Hej.
Nu sitter jag här och har lite tråkigt... Skolan börjar om lite mer än en halvtimme och eftersom jag inte går på IESÖ längre så behöver jag inte åka en halvtimme innan jag börjar, skönt, men tråkigt just nu.
Träningen igår kväll gick inte så bra som jag hade hoppats. Foten gör ont ibland, men lite kan jag köra iallafall. Jag älskar att vara på träningarna för då får jag träffa Pjong! <3
Nu taggar jag till en dag med tre lektioner och två håltimmar... Tråkigt! Träffar kanske också någon söt och snäll människa i eftermiddag. :) Känner att jag bara skriver för att skriva just nu, men ni som har klickat er in hit vill ju troligen läsa så här får ni något att läsa ju. Ni ska få ett inlägg som faktiskt handlar om något någon gång, men just nu är mitt liv ganska stressigt, och det är inte precis så att jag prioriterar datan och bloggen, förlåt för det, men tummis på att den ska bli roligare!
Hejdå.
Såhär söt är jag innan skolan.
Söker min lycka i djupa sår.

Nothing can cure my headache cause I'm experiencing what they call heartbreak

Hej.
Egentligen har jag ingen tid för att blogga, men det struntar jag i.
Måndag, ny skolvecka och jag är trött, trött, trött! Har haft en bra dag i skolan och strax blir det träning, och det ska gå så himla bra. :)
Ni kommer få ett riktigt inlägg så fort jag har tid...
Hejdå.

Time to open your eyes and take a look behind the closed doors

Hej.
Övernattningen var helt jättebäst! Jag älskar dig Amanda! <3 Tränade imorse. Jag hade ju planerat att bara vara där och kolla på, men efter halva träningen började jag köra ändå. (A)
Sen hem, DÖ.
Helena kom hem till mig lite senare. Vi låg och pratade och sen drev vi runt lite innan vi slutligen hamnade på en skolgård. Du äger, I love you! <3
Sen hem igen, DÖ. DÖ. DÖ. DÖ. Jag har ALDRIG känt mig såhär bortprioriterad, såhär misslyckad, såhär hemsk, såhär hatad. Tack till Dala som orkar med mig, du är en riktig vän, älskar dig. <3
Alldeles för trött på livet för att kunna skriva mera, hoppas inte det gör något.
Hejdå.
One less person in this cruel, evil, awful world, will it matter?

Oj! Oj!

Hellå.
Sitter hos Amanda nu och vi har ganska nyss kommit hem från McDonalds där vi tillbringat en ganska stor del av kvällen, haha!
Sover här i natt, och det kommer att bli awesome, såklart. :) Strax ska vi sätta på en film och käka godis, efterlängtat!
Nu ska jag byta om till min sexiga pyjamas.
Sov gott!

A little different but it is still the same

Hej.
Har ni lagt märke till hur ofta jag har börjat uppdatera? Stolt!
Idag hände det inte så mycket i skolan, förutom att jag hade min första älskade musiklektion! <3
Nu är det helg. Har gått i skolan en vecka och är redan skoltrött, inte bra! Har iallafall planerat att tillbringa stora delar av helgen med mina fantastiska vänner. :)
Jag har funderat lite på min snygga-killar-lista jag gjorde för ett tag sedan... Jag har ju glömt massa, fast det visste jag nog redan egentligen. Hur som helst så skulle jag vara tillsammans med John Alvbåge om jag fikc välja vilken svensk kändis som helst att vara tillsammans med. Han är snygg, rolig, söt, och en grym målvakt! Om ni inte har läst hans blogg på NA så rekomenderar jag starkt att göra det. :) Det är sjukt att han inte är divig trots att han är så grym! Jag är verkligen imponerad av den killen, och att han bor i Örebro gör ju inte honom ett dugg sämre, tvärtom! Haha, jag ville bara säga det, och som ni alla vet har jag redan en pojkvän. Länk till bloggen hittar ni längre ner!
http://na.se/bloggar/johnalvbage
Hejdå.
Love light my way through the night.


Your favorite fruit is chocolate covered cherries and seedless watermelon, nothing from the ground is good enough

Hej.
Nu har jag gått på Risbergska i fyra dagar, och allt är bra! :) Gillar klassen och skolan. ;)
Jag har inte något speciellt att skriva. Sitter för tillfället här med min stackars skadade fot och lyssnar på musik.
Nu när skolan har börjat och man ska lära känna massa nya människor så har jag börjat tänka på en sak; killar har lättare att skaffa vänner. Seriöst, såhär pratar killar med folk de inte känner.
- Spelar du WoW?
- Jaaaa.
- Vilken level?
Så nu är de kompisar.
eller...
- Spelar du HoN?
- Neeeej! LoL är sååå mycket bättre!
- Neej! HoN ska det vara!
- Neeeeej! LoL!
Så nu är de också kompisar, även fast hela deras vänskap kommer gå ut på HoN vs. LoL i början.
eller...
- Spelar du CoD?
- Jaaaa.
- Eyy, har du supermega gun?!
- Jaa! Köpte den för 14 shootpoints!
- Hahah, den kostar 13 nu!
- Oh no.
Nu är de kompisar.
Åh, jag har inget liv...
Hejdå.

Du rev upp ett sår i mig som aldrig kommer att läka.


What is worth dying for is worth living for

Hej.
Nu är sommarlovet slut... Sååå jobbigt att man inte vill sluta när man ska sluta och inte vill börja när man ska börja... :(
Iallafall, idag började JAG gymnasiet! :) Känns som man borde ha varit nervös, fast det var jag inte alls, och det var superskönt. :) Allt verkar okej hittills.
Hade dock lite svårt att välja kläder imorse, men här får ni lite bilder på vad jag valde mellan!
Tycker jag är rätt snygg i millitärmönstrat så.
Rosa och orange är fint tillsammans!
Min favoritklänning! Den passar verkligen till ALLA tillfällen. Söt, snygg, sexig, dirty.
Ännu en outfit jag är nöjd med! :)
Vad jag till sist valde att ha på mig! Dålig kvalité, förlåt, men var stressad till skolan... Blev jättenöjd! :D
Hejdå.
Don't dry with fakes or fears,
because you will hate yourself in the end.

All I have is this picture in a frame that I hold close to see your face everyday

Hej.
Började dagen med ett par timmar på Ikea/Marieberg med mamma, mormor, morfar och David! :) Måste också tillägga att jag träffade Amanda på Ikea! :)<3
När jag kom hem kom dundersaknade Helena hit!<3 Vi gjorde egentligen inte så mycket... Rostaskolans tak med läsk och Kinder Maxi! Yay! ;)
Hejdå.


Tårar av glas

Tack, jag älskar dig. Du måste förstå vem du är, BV. <3

I've got to get over you and I know then I can get back to me

Hellu.
Kom nyss hem från Helsingborg där jag varit på läger med världens bästa gymnastik-trupp några dagar. Ett ord som beskriver det hela är awesome.<3 Fast fattade inte hur awesome det var förens nu när jag kommer hem och DU förstör allt, igen. Du fattar inte ens att jag menar dig, du fattar inte att du SKADAR mig, du bryr dig inte.
Iallafall, tränat fyra dagar nu, och lite träningsvärk har man väl fått, men överlevt har jag absolut gjort! Bra eller dåligt, det SKITER jag i. Och jag måste säga att min underbara kompis Amanda Pjong Peeerbeeer är BÄST I HELA JÄKLA VÄRLDEN. Och en kompis är precis vad denna människa är, och det känns som att hon är den ENDA som förstår mig, som faktiskt bryr sig, som ALDRIG sviker mig, och det betyder mer än allt annat för mig just nu, nu när jag märker att min värld faller ihop så är det en sådan människa man behöver, och hon verkar vara den enda som FATTAR DET OCH FAKTISKT BRYR SIG OM ATT BETE SIG PÅ DET HÄR SÄTTET! Du är bäst, på riktigt, jag menar det, snälla tro mig..? Du är den som får mig hoppas, den som får mig att le. Du finns där när ingen ser mig, du finns där när stormen yr. Vad som än händer så är det du och jag, right? <3
-
För tillfället gör jag ALLT för att slippa vara hemma. Då kommer tankarna, då är jag tillbaka. Jag vill inte ramla tillbaka, jag kämpar ju, märks inte det? Ni ska veta at jag tar emot en JÄVLA MASSA SKIT innan bägaren rinner över. Nu händer det. Hur ska ni stoppa mig? Ni bryr er inte. Inte jag heller, antar jag.
-
Det är ju jag som förlorar allt, allt, ALLT tjust nu. Men tycker synd om mig själv gör jag INTE, jag fattar mycket väl att allt är mitt eget fel. Det är inte lätt att fortsätta när flera av de klaraste stjärnor på min himmel har slocknat, och det är svårt att se på när den täcks av gråa moln när man inte kan göra NÅGONTING. Känslan av att vara så svag plågar mig. Det är mitt fel att jag inte är starkare, det plågar mig om möjligt ännu mer.
-
Jag vill tillbaka. Jag vill hitta tillbaka till livet jag levde. Tillbaka till tiden då allt var lätt och livet lekte, flöt på. Jag antar att det var så JAG ville ha det men JAG VAR FÖR JÄVLA DUM FÖR ATT FATTA DET DÅ OCH SABBADE ALLT! Det är mitt fel, allt, och det kommer jag aldrig komma ifrån. Jag har redan förlorat flera år av mitt liv, och det bara fortsätter, det måste få ett slut, och jag vet att antalet vägar för att få detta att ske inte är alltför många. Ni vet inte, det gör jag.
-
Undrar hur jag ska pussla ihop allt till ett liv igen, jag VILL inte leva på gränsen mellan levande och död längre. Tårar rinner, som de gjort i en evighet nu. Ni frågar, men jag KLARAR inte av att berätta, förklara, för jag SKÄMS, skäms så grymt mycket. Förlåt mig. Samtidigt vet jag att era frågor bara är av ren nyfikenhet, eller så frågar ni bara för att visa att ni bryr er, även fast ni INTE GÖR DET, jag vet ju det.
-
Förlåt för allt, jag har bara velat leva, men nu slutar jag försöka. Då ordnar sig allt ska ni se.

Tears forget, that is more than I can do.

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Hejjj.
Jag glömmer lätt bort att blogga, så ursäkta.
Min superfina, jättebästa, fantastiska bästa, bästa kompis Amanda sov här i lördags. Vi hade en liten Justin Bieber-fest, lagade mat helt själva, som faktiskt blev god! :D Lite senare på kvällen träffade vi Dala och Manne, kul! :) Sen drog vi hem och gjorde äppelpaj runt 12 på natten, den blev supergod! ;) Natten tillbringades på undervåningen med sura godisar, vindruvor, paj och Never say never! <3 Och nu taggar jag en frukost med henne här i veckan. :P
Finns det någon som skulle kunna tänka sig att göra mig en liten tjänst förresten? Säg till isåfall...
Hejdå.

Lägtar tillbaka, saknar allt vi hade.
Saknar tiden då jag betydde något för dig.
Det du säger nu är bara ord,
förut hade de en mening.
Du kanske inte tror att jag ser att du spelar,
du tror väl inte att jag förstår.
Även om ditt spel är som en genomskinlig hinna mellan oss så ser jag det.
Du är grumlig när jag ser på dig genom den,
och det gör så ont att veta att du egentligen inte bryr dig.
Jag älskar dig,
även fast jag vet att du inte känner detsamma.



DU ÄR BÄST. <3


RSS 2.0