Meet me in the sky tonight

Igår var äckligt.
En patetisk fjortisfest förstörde typ allt.
Idioter, tårar, kompis i telefon, damp, cykla tills blodsmak i munnen, arg, kaos, mytoman, krossat glas, fel håll, springa, skrika, hata allt, fulla människor, hem, gråta, gråta, gråta, sova.
Idag Skåne, långt bort från allt.
Jag saknar min kompis något enormt.

Suck my toes




Forever

Just nu går jag och mitt liv inte riktigt i takt. Det är inte ofta jag kan vara ensam utan att gråta. Det gör ont, jag kan inte låta något komma ut när andra är i min närhet. Jag lovade att vara stark den här gången.
På torsdag åker jag iväg och får en paus från allt.

Igår kväll var bra. Jag, Amanda, Manne och Daniel chillade i många timmar och det var trevligt.

Hoppas ni mår bra.
Ciao.

Thinking of you

Igår var det midsommar, det var trevligt, mesta tiden.
Inatt sov jag med blommor under kudden och drömde om fina människor, hehe.



VAH GÅT

ÄNTLIGEN MIDSOMMAR!! Nu lagar jag mat sen ska jag äta, taggad!

Faller jag nu går jag sönder

Igår var jag och Manne barnvakter åt lilla söta Melker. :)









Life is a hoe

Ah hej. Nu var det ett tag sedan jag bloggade, och det är inte på grund av att jag inte vill utan för att tiden inte räcker till. Jag ska bli bättre.
Senaste veckan har jag varit på skolavslutning, gymnastikavslutning, två av de viktigaste personerna i mitt liv har fyllt år, jag har både varit på toppen och botten, och så har jag sovit och ätit och sådant där viktigt.
Det var i onsdags som jag var på skolavslutning på Navet. Maja gick ut 9:an, hon spelade och sjöng och var bäst. Kollade även på lilla söta Stella, hehe. 
På torsdagen lunchade jag med mamma på universitetet, det var supertrevligt . Sen var det gymnastikavslutning för våra ungar. Den var på Ekeskolan eller något sånt och barnen hade jättekul! Jag och Amanda var hungriga och blev jätteglada när våra pizzor kom. På slutet gav vi alla ungar varsitt diplom och sen åkte vi in till stan igen. Tråkigt att terminen är över, kommer sakna alla fina Guldgymnaster. 
I fredags fyllde min underbara, fina, fantastiska, magnifika, mumsiga godbit och bästa vän Amanda 18 år! Wohoooooooo! Grattis igen världens bästa, jag älskar dig så! ♥
Vad hände i lördags?
I söndags fyllde världens bästa pojkvän år, grattis igen, jag älskar dig! ♥
Och igår tog Dennis körkort, så grattis igen! (Sjukt mycket grattis i det här inlägget, men ahh). Vi åkte bil, det var kul. Vi umgicks även med Amanda, Jesse och Adam i lägenheten ett tag. 
Idag gick jag upp just efter nio och åkte hem vid halv tio, och nu har jag chillat asgalet ett tag.
Ciaokatt.
 
 

Trötta bilder liksom








Typ

Senaste dagarna har jag chillat, tränat barn, varit sjuk, grillat, varit med familjen och träffat kompisar.
Igår vaknade jag tidigt. Senare åt jag och Amanda frukost och kollade på Friends ganska många timmar. På eftermiddagen träffade jag Kale, trevligt.
På kvällen kom Dennis, Adam och Manne till lägenheten. Vi hade kul. De socialiserade även med våran granne. Jag och Amanda åkte longboard och kickbike och var bäst.
Vid fyra var vi ensamma i lägenheten igen. Sov bara i någon timme imorse innan jag skulle hem och jag har fortfarande inte sovit och är sååå trött.
Nu sitter jag i lägenheten och lyssnar på musik.
Charå.

Tacos

Middag.



I'll try to be your perfect everything

It's an unspoken heartbreak 
A heartbroken handshake 
I take with me where I go 
Three words on the tip of my tongue 
Not to be spoken or sung 
Or whispered to anyone 
Till I scream 'em at the top of my lungs again 
And though the sand may be washed by the sea 
And the old will be lost in the new 
Well four will not wait for three 
For three never waited for two 
And though you will not wait for me 
I'll wait for you.
:'(

It's beautiful people like you who makes me cry

Hej babes.
Sedan krampen har det inte hänt allför mycket, har träffat lite folk och familjen och ätit mat typ.
Idag får karroeleverna sommarlov och just nu sitter jag på skolgården och väntar på min kompis.
Här får ni två charmiga bilder.





The cramp

HAAALLLÅÅ.
Idag var det krampen, jag åkte dit med Amanda. Eftersom jag inte riktigt går på någon skola gick jag dit som pilt. Gick lite all-in. Det var askallt men vi hade väldigt kul! Drog innan det var slut dock.










You're a hater, just let it go

Hej.
Igår var det måndag och jag och Amanda var på Gustavsvik och badade. Efter det åt vi McDonalds, sov, drack festis och skrev listor. Sen cyklade vi.
När jag kom hem kollade jag TV med mamma, målade naglarna och somnade tidigt för att vara jag.



My reason

När min pojke var fyra år var vi på Mallorca.
En morgon skulle jag springa utefter stranden.
Anders ville följa med.
Efter 25 meter blev han trött.
Han stannade, med jag sprang vidare.
När jag vände, såg jag honom som en liten prick, som satt och väntade på mig.
När jag kom närmare såg jag att han gjorde någonting.
När jag kom helt nära såg jag vad.
Han satt nere vid strandkanten och kastade snäckor i havet.
Under natten hade spolat upp mängder av snäckor.
Han räddade dem tillbaka i livet. 
Jag tyckte det var fint, och sa det också.
Men...
Det var hundra snäckor på en meter och stranden var en mil.
Så jag ville få honom att inse det meningslösa.
Jag sa: Det är fint, men vad tror du att det spelar för roll att du kastar tillbaka en snäcka eller två.
Först tittade han bara på mig.
Han hade en snäcka i handen.
Sakta stäckte han upp den mot mig och sa:
För den här.
För den här spelar det roll.


Det här är så nära ett inlägg jag kommer om mina underbara sex veckor i Thailand än så länge. 
Det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka, saknar och gråter. Det händer varje dag, så fort jag får lite tid över att ta det lugnt och tänka så kommer de där saknads-känslorna och tårarna direkt. Det har ännu inte gått mer än tre dagar utan att jag drömt att jag varit där, vaknat och blivit så besviken. Tänk om jag fick vakna där, med massa liv utanför dörren. Barn som leker, barn som skrattar, barn som gråter, barn som kramas, barn som säger att de älskar dig. Att få vara mitt i allt det där gör en lycklig, in i själen. 
Att säga hejdå var bland det jobbigaste i mitt liv, att krama alla de där människorna som varit runt omkring en hela tiden i sex veckor, de som man så snabbt började älska så extremt mycket. Den där sista kramen som kan ha varit den sista på några månader, år, eller någonsin, man vet ju inte. Det kändes så konstigt att veta att deras liv fortsatte som vanligt när jag åkte där i från, när jag kom fram till flygplatsen var det dags att gå upp till sovsalarna och försöka sova. Nästa dag var bara en helt vanlig dag på deras sommarlov förutom att det inte var en enda volontär där. 
Jag kan inte fatta hur otroligt lång bort allt det där är, men att det faktiskt finns där någonstans. Jag levde ett liv som jag älskade på barnhemmet. Jag kände mig så uppskattad, som att jag var någon de behövde. Jag kan inte  rädda alla Thailands barn, men jag fanns där för de barn som bodde på just det barnhemmet, och det betyder också mycket. 
Världens finaste, underbaraste och värdefullaste människor, ni äger en så otroligt stor del av mitt hjärta, en del som ingen annan någonsin kommer kunna ta ifrån er. ♥
 

Hawaiian roller coaster ride

Just nu åker typ alla utomlands? Vet två familjer som åkte iväg till Turkiet idag, väldigt många som är i Frankrike, en kompis som åker till Grekland om några dagar och jaa... jag vill också!!! Jag skulle göra i princip vad som helst för att få tillbringa en vecka på en solsemester eller i en storstad med massamassamassa shopping, ååh.. 
Malta
London
Hua Hin
Italien
Kina
 
 
Jag vill resa.

Think the clouds are clogging up my brain, like the weather drain same as the tears on my face

Det här händer inte...
Jag, JAG, ska plugga. Något jag inte gjort på ett år. I och för sig så satt jag uppe varje natt och plugga och grät för lite mer än ett år sen (ja, jag låg efter..)  men jag tror inte att den där egenskapen att bestämma mig för att plugga och verkligen göra det finns kvar längre.
Jag har en uppgift att göra, i estetisk kommunikation, och klarar jag den är jag klar med den kursen. Det är ju så lätt, men DET GÅR INTE.
Jag hatar det här. 
Allt jag skrivit på två timmar.

Bitch

Shaalloj.
Läget?
Idag har jag spenderat nästan hela dagen på Oscaria. Först var det en låång samträning med småtjejerna. Det var väl kul. Sen tränade jag själv. Vi var bara 7 där...
Efter träningen åt jag hos mormor, duscha och drog till Dennis. Sen träffade jag Amanda och vi cyklade till Ekeby-Almby, sen cykla vi hem. Nu äter vi cookie dough, så gott.
Gonatt.

RSS 2.0