Worthless

Cha.
Jag vet inte vad jag ska skriva. Orkar inte berätta om vad jag har gjort och blahblahblah för vem fan skulle bry sig om mitt liv liksom?:s Och vem pallar seriöst läsa mina "depp" inlägg? Ingen, that's right, så att jag skriver allt det här är lika värdelöst som allt annat. Jag har kommit på att jag ska sluta berätta för någon om jag gråter, och om det är något som gör mig ledsen. Det är värdelöst att göra. Och jag borde sluta vara som jag är. Borde bli som alla andra, så slipper jag all jävla skit om att jag är så konstig för att jag är deprimerad och skär mig och allt. Det är värdelöst att vara mig själv. Jag hatar det här helvetet jag lever i, det blir värre varje dag! Det är värre nu, det är värre än i höstas. Jag fattar inte varför jag är kvar? Varför kan inte allt bara ta slut? Det är värdelöst att fortsätta, ändå gör jag det, varför? Kan ingen förklara det?!
Haha som att någon orkade läsa.
Fuck Everything.
Hejdå.



Önskar att någon kunde förstå.

Bye, bye!

Hellu.
Nu har Hadley åkt! :'(
Kom till honom runt 12 tror jag sen satt vi och lyssnade på musik och massa skoj! Om jag inte minns fel regnade det lite? Sen åkte vi till någon restaurang och åt. Sen åkte vi tillbaka till campingen och satt i bilen och flummade när hans familj fixade med husvagnen och min cykel! (a' Sen skjutsade de hem mig. Tack! ;) Sen åkte de till dumma Vaxholm!

Vet att vi är fina.
Har inte orkat ladda över alla bilder jag har tagit så det fick bli en från en av de första dagarna han var här, lev med det!
I Miss My Bv...<3
Hejdå.

3-8

Hey.
Igår var jag med Hadley hela dagen! Vi var på Rostaskolans tak och drack Monster och blev så jävla hyper! HAHAHAH! Bästa vän, I Luv Yu<3 När vi äntligen hade kommit ner från taket låg vi på gräsmattan och dog av skratt! HAHA! Sen kom det några söta tjejer som var typ 7 år och pratade med oss! Så sjuuuuukt söta! Give me?<3 Efter ett par timmar var vi helt döda och låg på en annan gräsmatta på Rostaskolan och lyssnade på deppmusik och pratade om att dö eller något. Hum... Sen ringde vi honom som jag har glömt vad han heter! Treeeevlig kille! Sen cyklade vi till campingen och efter ett tag kom mamma dit. Sen åt vi där, müms! Sen gick jag och Hadley ut och gungade och flummade och massa sånt. Sen var han elak. ._. Sen slog han mig! :( Sen var vi på lekplatsen till kanske...12? Sen gick vi till husvagnen och pratade med våra sånna där mammor och hans pappa! Trevligt, trevligt! Jag och mamma åkte hem någon gång runt kvart i 1 eller något sånt. Awesome dag med Hadley!<3 Och idag åker han hem! Dumma honom. :'( Ska iallafall åka till campingen snart, sen ska jag äta med dem innan de åker hem...:)<3
Hejdå.
3-8
3-8
3-8

Here today gone tomorrow

Hiya.
Fy fan för allt, eller det mesta.
Dagen spenderades med Hadley och Helena, bästa vänner<3
Massa skoj.
Imorgon åker Helena till Barcelona, fuck henne. :( Kommer sakna henne som fan. <3<3
Hejdå, som att någon bryr sig.

Life is so meaningless

Cha.
Idag var jag på Ikea med Hadley och hans familj. Tjoho!<3
Jag är alldeles för trött för att skriva mer. Orkar inte tänka på mitt liv. Det är meningslöst. Det är jobbigt att tänka på. Det borde inte göra såhär ont att leva...? Jag hatar det här. Det är egentligen ingen mening att fortsätta. Orkar inte lida mer.


Busy days

Hej.
Har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid, har inte orkat, och eftersom ingen läser ändå så spelar ju ingen roll.
I onsdags natt eller något sådant kom mamma hem! Marvelous.<3
Och igår(torsdags) träffade jag Daniel på stan och vi gick omkring massa, sen efter det cyklade jag och mamma till Oset och badade.:)
Och idag var jag på Gustavsvik med Hadley och Daniel. Vi badade. -.- Skojskoj! Jag och Hadley åkte därifrån runt halv 8, då cyklade vi till hans husvagn och jag fick massa kondomer, yay! Tack bv. (a' Sen gick vi omkring på campingen. Jag åkte därifrån runt kvart i 9. <3
Hejdå.

Hade jag fått välja hade allt tagit slut på en sekund

Gråtit runt 20 timmar nu. Sovit 50 minuter. Jag orkar inte mer.
Förlåt mig, förlåt för allt. Jag har inte menat att såra någon.
Hjälp mig bort ifrån det här.

If theres nothing missing in my life, then why do these tears come at night?

Jag orkar inte mer. Jag orkar inte, orkar inte, ORKAR INTE! Jag vill inte vara kvar, jag vill inte, vill inte! Jag blundar för vad som händer. Allt är bra. Jag är okej. Jag är bara patetisk! Jag vill att det ska bli bra! Jag får bara panik av det här. Jag vill inte fortsätta. Det är värdelöst, meningslöst. Det är inte värt att försöka, det kommer misslyckas, som allt annat jag försöker göra. Jag vill kanske leva, men jag orkar inte leva såhär. Varför just jag? Hoppet är snart helt slut. Jag vill bara att det ska bli bättre, snart! Jag orkar inte det här! Jag hatar det. Jag hatar att leva. Det är meningslöst. Jag har ju försökt att göra allt bra, det går inte. Jag vill verkligen... Förlåt för jag är förvirrande, jag förstår inte själv. Det blir sämre. Och sämre. Och sämre. Hjälp mig. Jag vill inte mer. Jag vill att det ska ta slut, nu! Världen är ful. För ful för att finnas. Den borde bara försvinna. Allt fult borde försvinna. Det är en plåga att vakna på morgonen. Det är hemskt att inte veta hur dagen ska sluta. I tårar och blod, eller med leenden och skratt? Jag vill inte leva såhär. Förlåt för att jag jämt förstör. Det hade varit lättare för alla om jag försvann. Jag vill inte förstöra. Jag har mått sämre, men... Hur fan ska det här sluta? Visa mig vägen ut ur det här. Jag vill inte leva såhär längre. Det funkar inte...

Everything's made to be broken

Hejhej.
Idag var jag i Maddes sommarstuga med henne, Ellinor och Hanna(Maddes kompisar). Det var inte speciellt kul... Kunde inte bada speciellt mycket eftersom ryggen fortfarande gör ont, det suger. Jaja, jag satt där på ön mitt i havet och gjorde absolut ingenting... Tjoho!
Vet inte riktigt när vi åkte hem... Iallafall mådde jag fett dåligt på båten... Whatever.
När jag kom till mormor var David här! :) Marvelous.
Hejdå.

So let mercy come and wash away what I've done

Hei.
Idag gjorde jag absolut nästan ingenting. Inte kul, inte alls.
Orkar inte skriva mer...
Hejdå.

Otroligt seriös bild.

The closeness that you promised me fades away

Hejhej.
Idag skulle jag egentligen gå på stan med Mirre men så blev det inte...
Eller så skulle jag ha åkt till Maddes sommarstuga, men jag hade ingen större lust att sitta på en ö med ett hus hela dagen och inte kunna bada eftersom jag barahar en halv rygg (-.-) så jag gjorde inget speciellt på hela dagen...
Var hemma och gosade med mina grisar och sen vid 7 åkte jag till mormor och åt och massa sånt... Sen inget speciellt.
Hejdå.

Diamond<3

Hejsan.
Min rygg är bättre nu! :) Inte bra, men bättre.
Idag var jag först med mormor och handlade. Jag fick barnmat, någon päron och aprikos sak, den vah jättegod!
Sen gick jag hem, sen gick jag tillbaka till mormor, då kom Helena dit med Diamond. :3 Sen var vi hos mormor ett tag, sen gick vi till Godisland och köpte kinderägg!(a' Sen gick vi till Ekershallen så jag kunde köpa mer barnmat, päron, ananas och persika, jättegod! Sen åkte vi till Brolyckan och satt där och fottade och pratade och massa. :) Sen följde jag henne hem. :P Och imorgon åker hon till Gotland och jag kommer sakna henne jättemycket!:(<3
När jag kom hem åkte jag och David till landet och hämtade Johnny som hade varit där, och sen körde David hem mig till mormor och sen åkte han och Johnny till Stockholm. :P
Resten av kvällen har jag bara lekt med Diamond och det tänkte jag fortsätta med!:P
Hejdå.

Lie och Doddi!

Hej.
Idag var jag på vårdcentralen och sjukhuset. Jag ska äta massa olika tabletter och sånt nu, det suger.
Efter jag hade varit där var jag hemma och gosade med mina grisar och kollade film. Sen kom morfar och hämtade mig, och sen åkte han och jobbade i...Amsterdam tror jag det var. :)
Skulle ha varit med världens bästa Amanda idag, men det gick inte pågrund av min rygg... Fan.:( Förlåt Amanda...<3
När jag kom till mormor var Moira, Caspar och Ellis där (Jennies kompis barn, de bor grannar med mormor), och då fick jag vara barnvakt, och det var jättekul! Även fast jag knappt kunde röra mig, men ändå. :) Jag älskar barn! Visst, vissa kan väl vah lite jobbiga... Men ändå! De flesta är så himla söta! :) Jag önskar att jag hade haft ett syskon som var yngre än mig, eller ja, jag önskar att jag hade haft ett syskon överhuvudtaget. Fast egentligen kan man nog säga att jag har det. Jag har David, mammas halvlillebror. Han är bara 7 år äldre än mig. Vi har växt upp tillsammans och verkligen varit som syskon. Vi har bråkat, skrikit att vi hatar varandra, gråtit pågrund av varandra, men jag älskar honom, jättemycket! Jag ville bara säga det. :)

Och nu tycker jag att det var dags för lite Lie och Doddi bilder! :P 

Puss<3 (a'

Davids student!<3

Julafton 2008!<3

Dagen efter julafton 2008!<3

Julafton 2009! Party -.-<3

Vietnam! David är cool för han solar med strumpor! B-)

Vietnam:)<3

Vietnam:)<3

Nyårsafton i... på... Venezuela???<3

Min rygg dödar mig!

Hej.
Inatt åkte mamma...:(
Och jag kan inte skriva mer nu för internet SUGER!
MIN RYGG DÖDAR MIG!!!!
Hejdå.


GRATTIS MAMMA!

Hej.
Hinner inte skriva nu egentligen, men ja, idag fyller mamma år, GRATTIS!
+Min nacke och rygg dödar mig.
++Mamma åker till Stockholm inatt.:(
Hejdå.

Dagen

Hej.
Idag var jag och mamma på stan igen. Köpte inte mycket... Sen cyklade vi till Adolfsberg, och sen åkte vi hem och åt glass! Och imorgon på natten åker hon till Stockholm, och på onsdag åker hon till Spanien... Hoppas hon inte kommer ha det alldeles för bra utan mig, isåfall kommer hon skicka mig till stödfamilj direkt när hon kommer hem. Finns det någon jag kan bo hos isåfall? Tänker fan heller bo hos några främligar. :S Fast med tanke på att jag och mamma inte bråkar längre så kanske hon inte vill att jag ska bo hos någon random familj, man kan ju alltid hoppas.:)
Förresten så dödar min nacke mig, fy fan vad ont det gör... Men vem bryr sig.
Hejdå.

Kalas!

Hej.
Vet inte när jag vaknade idag, vet inte när jag somnade imorse heller...
Whatever, när jag hade vaknat cyklade jag och mamma till Willys och sen åkte vi hem och typ lagade mat...
Sen kom mormor, morfar och David! Och då började alla klaga på mig, så jag gick in.
Sen åt vi, sen åt vi ännu mer... Sen öppnade mamma presenter. Sen åt vi glass, designad av mig! ;)
Sen åkte de hem, då låg jag på soffan och höll på att dö av värmen... Usch.
Sen kom Thea hit... Vi badade i hennes mormor och morfars pool med Mark, men jag kunde inte bada för min nacke dödar mig. Så jag låg på en luftmadrass och pratade med dem.
Sen gick jag och Thea hit, hon hoppade studsmatta och jag hade ont i nacken.
Sen drog hon!!
Hejdå.

Fin design! Sjöhästen passar väldigt bra! Strössel in my heart.<3

Davids present... WHAT?! Ja...En groda som sjunger "What a wonderful world" ... :)

Marsvinen! :)<3

David!<3

Jag har tappat min styrka

Jävla tårar.
Jag orkar inte skriva om varför jag är ledsen... Så det får bli något annat emo-inlägg... :S
Varför förstör jag jämt för alla?
Det finns människor som märker om jag är ledsen. De brukar fråga när de tror att det är något. Jag brukar för det mesta neka till att det är något, men sen inser jag att det är värdelöst. Jag brukar inte vilja berätta vad det är, även fast de brukar tjata på mig... För det mesta orkar jag inte. Mina problem är patetiska. Det är pinsamt att jag är ledsen för sådana saker.
Jag har märkt att jag gör de människorna som frågar ledsna eller något sånt... Jag bara förstör för alla. Det är mitt fel att mina kompisar mår dåligt. Jag vill kunna hjälpa dem, men jag kan inte. Jag är för värdelös för det. Jag förstår varför de flesta kompisar lämnar mig. Det gör så jävla ont att förlora en kompis. Egentligen borde jag låsa in mig någonstans för resten av mitt liv. Bara för att känna hur det är att inte ha någon. Bara för att få känna smärtan. Jag är värd det.
Förlåt för att jag bara förstör. Förlåt. Förlåt, förlåt, förlåt!

Det håller på att bli sämre igen. Jag vet inte hur jag ska göra för att stå emot. Jag orkar liksom inte. Jag bara ser på när allt rasar ihop igen. Bryr mig inte om att försöka bygga upp det igen... Inte nu. Jag håller på att förlora det viktigaste, hoppet. Det blir inte bra igen. Jag vet det nu. Det FÅR inte gå lika långt som i höstas, jag måste stoppa det, när jag orkar... Och jag ska klara det helt själv, utan hjälp.

My Blue Skies Fades To Gray.


Idag

Hiya.
Det är typ bra mellan mamma och mig nu...!:)
Vi var på stan idag. Först åt vi på restaurang med Samuel, Maria och Simon. Mamma och Maria pratade om massa... Och jag och Samuel pratade om ingenting(?) och Simon satt bara och glodde. Trevligt... Och för alla som inte vet har jag känt Samuel sedan jag var 1 månad, och han har känt mig hela sitt liv B) Stackars honom.
Efter vi hade träffat dem gick jag och mamma i massa affärer, och jag shoppade upp 700 kr av hennes pengar. Om resten av mitt liv failar tänker jag leva på hennes pengar.
Efter stan gick vi till Behrn Aréna och kollade på någon match. Men jag vet inte vilka som spelade, eller hur matchen slutade, satt bara och snackade med Bella.:)
Efter vi hade varit där cyklade jag och mamma hem. Tänkte hoppa studsmatta men har jävligt ont i nacken så det gick inte. :(
Sen kollade jag nästan på Die welle, fast jag gjorde egentligen inte det, fast jag gjorde det...
Hejdå.

Fult redigerad. Men ögat är nästan naturligt. o.O Bara ändrat från svart-vitt, sen skarpare färger. Wow...

Fredag!

Hellå.
Klockan 5 imorse kollade jag på Hipp hipp hora, sen vid 20 i 7 gick jag ut och gick. Sen kollade jag på Friends. Sen tror jag att jag somnade på ett bord, fast det kommer jag inte alls ihåg?:s Vaknade iallafall på det där jävla bordet klockan 1. Var typ helt borta i huvet?:s Sen märkte jag att jag hade typ flera blodiga rivsår som är typ 1.5 decimeter på ryggen? Huh...
Vid 2 kom Helena hit! Vi låg i soffan och lyssnade på musik och pratade och målade på hennes fingrar och lekte med ett löv, haha!;)
Sen drog vi ut. Cyklade till Rostaskolan och sen till massa andra ställen.
Vi satt uppe på mitt tak och pratade ett tag också.:)
Sen satt vi på Tegnérskolans skolgård och pratade och tog massa bilder!
Sen gick vi till parken just över gatan från Tegnér.
Sen cyklade vi runt lite, sen hamnade vi på Karl Johan skolans skolgård, låg mest i gräset.:P
Sen skulle hon hem så vi cyklade hem till henne.
Sen cyklade jag någonstans, och var vilse i typ 20 minuter, sen kom jag på att jag var på Aspholmen... Då åkte jag hem och nu är det faktiskt ganska bra mellan mamma och mig. :')
Sen duschade jag, sen gick jag ut och gick, och kom ganska nyligen hem.
Hejdå.

Helena är fin!
Jag är ful.


One more sleepless night

Hej.
Inatt tänker jag inte sova.
Om 20 minuter kan jag använda tvn, och då ska jag kolla film.
Sen när mamma har gått till jobbet ska jag ut och gå. Trevligt!
Men nu ska jag bada marsvinen!
Hejdå.


Förresten har jag fått ett nytt favorit-cheerleading-lag! Här är de gamla favoriterna...

Och de nya!

Pure Awesomeness! !!!

Eyes

Bara för att jag inte har något liv har jag redigerat ögon ikväll.
Tjoho!

























Orkade inte göra på något annat sätt, och jag förstår att det är tråkigt med samma effekt på alla bilder, men jag orkar inte bry mig.
Hejdå!

Thursday

Hiya.
Idag träffade jag Amelia för första gången på jättelänge! Saknat henne ju.
Vi låg i hennes säng och pratade, sen gick vi till parken i Brickeberg, sen gick vi till Brickebacken och gick på Coop, haha!
Vi kanske skulle ha träffat Fady men så blev det inte. :(
Drog ifrån henne runt 5, då åkte jag till Oscaria och hade träning. Vi körde ganska mycket gymnastik. Försökte göra tempoflickisar när jag började stillastående, men det gick såklart inte alls bra... Klarade 5 stycken, och de blev jättekorta. Fail. Sen byggde vi lite. Gjorde bara vanliga elevators, både med och utan bakperson. Basade hela tiden, kul!:)
Efter träningen åkte jag till Helena. Vi lekte lite på datan först, sen cyklade vi till Rostaskolan och hoppade omkring på skolgården. Sen gick vi upp på taket och hade massa skoj!
Vid kvart över 9(?) åkte vi tillbaka hem till henne, sen åkte jag hem.
Jag har världens bästa kompisar.<3
Hejdå.

Today

Hej.
Idag var jag med Helena igen.:)
Hon kom hit runt 1. Vi låg och pratade lite, sen cyklade vi till Björkhaga, och sen till Karslund, sen åkte vi och köpte dricka, sen cyklade vi till Adolfsberg! Och sen åkte vi till Lager 157. Vi provade fiina klänningar, HAHA! Efter det åkte vi till Coop och sen åkte vi hem till Helena och spelade något... konstigt spel med massa djur? Skoj!
Åkte hem runt... ja, jag vet inte riktigt... 9 kanske?
Cyklade runt lite inna  jag åkte hem, orkade inte vara hemma liksom...
Det är iallafall lite bättre med mamma nu, tror jag. Hon sa tillomed hej när jag kom hem idag... :)
Hejdå.

Tisdag?

Chacha.
Tillbringade ännu en underbar dag med Helena!
Vi spelade Penguins, haha! Sen gick vi ut, vi gick till en park. Vi träffade en katt, och en anka. Trevligt.
Sen spelade vi ett annat spel. Sen åt vi. Sen data.
Kom hem vid halv 10. Städade åt grisarna, sen gick jag ut och gick. Kom nyss hem igen. Orkar inte vara hemma. Det är jobbigt, iallafall just nu. Har knappt pratat med mamma idag. Hon svarar knappt när jag försöker prata med henne, så jag orkar inte försöka...
Hejdå.



Jag är ful, Helena är finast!

Jag klarar inte flera hinder

Jag har kommit på en sak.
Jag gråter mer än vad jag har gjort på länge just nu. För tillfället gråter jag inte, och det är jag glad för.:)
Det är nästan som i höstast när det var som värst, jag sitter på mitt rum och bara gråter hela nätterna. Det känns bättre än då nu iallafall, tror jag. Då hade jag ständiga tankar på att ta livet av mig, så illa är det inte längre. Visst tänker jag de där tankarna fortfarande, och det är inte sällan, men jag tror jag börjar inse att jag har saker att leva för, nästan. Jag menar, jag har Alexander, och honom älskar jag. Och om jag dör så kan jag inte vara med honom, men det märker jag ju inte av när jag ändå är död, väl? Fast om man seriöst blir en ängel som kan se allt som händer på jorden skulle det inte vara värt det. Om någon skulle bli ledsen för att jag hade dött skulle jag ju se det isåfall, och det vill jag inte. Andras smärta är värre än min egen. Jag vill inte riskera något. Så jag stannar kvar. Ett tag till. Jag dör ändå "snart".
Jag vill inte att det ska bli som i höstas igen. Det var den värsta delen ur den värsta perioden i mitt liv, hitills iallafall, och jag vill inte att det ska komma en värre del. Jag skulle inte klara av det. Jag skulle inte klara mig om det händer ännu mer saker just nu. Jag mår för dåligt. Jag kan bara tänka mig vad som hade hänt om inte skolkuratorn hade fått reda på hur jag mådde osv. då kanske jag fortfarande hade mått så dåligt, och sen hade allt det som har hänt efter då också hänt nu(förvirrande). Då hade jag inte överlevt. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att det blev såhär istället. Vissa dagar är det bra, andra inte.
Jag har fallit ner många gånger, men aldrig kommit upp igen. Kommer det någonsin bli bra? Kommer det någonsin bli som förut? Det behöver inte bli bra, bara det blir bättre än det har varit de senaste åren, då är jag nöjd. Kommer det någonsin bli så? Jag tror inte det. Jag vet att det inte blir det, även fast jag hoppas. Jag får inte sluta hoppas.
Hejdå.


Bara för jag är så tråkig så redigerade jag lite bilder från förra året.
Förlåt för att jag är ful, men jag kan inte hjälpa det. Förlåt.


It ain't easy growing up in world war 3

Varför just nu? Jag orkar inte.
Idag vaknade jag halv 1. Happy, not. Sen runt halv 4 åkte jag till stan och träffade mamma. Hon var sur på mig, varför? Orkade inte bry mig. Sen åkte vi hem. Jag tog ut marsvinen så de kunde få äta lite gräs. När jag kom in igen var mamma jättesur. Jag vet inte varför...
Sen blev det som det brukar bli när en av oss är sura... Massa skrik och fula ord och tårar. Jag orkar inte..! Jag vet inte ens vad vi bråka om. Hon hatar mig, på riktigt. Hon kanske kommer erkänna för mig att jag har förstört hennes liv snart, även fast jag redan vet det. Hon kanske är sur på mig för att jag har gjort det, det kanske är därför vi bråkar? Jag vet inte hur jag ska kunna säga förlåt för det. Hon skulle inte kunna förlåta mig. Det skulle varit bättre om jag inte fanns, då skulle mamma vara gladare. Jag vill att min mamma ska vara glad, för hon är bäst, och jag älskar henne, men hon älskar inte mig, och jag vill inte vara i vägen för henne då.
Såklart finns det dagar när allt är bra mellan oss, när vi har jättekul tillsammans! Och jag förstår att det är såhär i de flesta/alla(?) familjer, att man bråkar riktigt mycket och att allt är jättebra ibland. Min och mammas situation är inte speciell på något sätt. Det är bara mig det är fel på. Förlåt.
Om drygt en vecka åker mamma till Spanien. Själv. Förut när vi bråkade berättade hon varför; "Jag åker för att ta en paus från dig. Istället för att skicka dig direkt till en stödfamilj så åker jag för att se hur mycket bättre det är och vara själv.". Jag sa ju att hon hatar mig. Jag förstår henne, verkligen! Förlåt för allt mamma...
Jag måste bättra på mig, snart kan det vara försent... Men det vill jag inte tänka på.
Jag klarar mig inte utan henne.
Nu sitter jag på mitt rum och gråter. Jag orkar inte något annat. Mamma gråter också. Hon har ringt till mormor och snackat om mig, som vanligt. Mormor hatar mig nog också. Fan.
Nu ska jag fortsätta gråta. Orkar inte göra något åt tårarna.
Hejdå.

I'm sorry mama,
I never meant to hurt you
I never meant to make you cry

I'm all alone tonight

Jag förstår inte. Ingen förstår mig. Jag förstår inte mig själv. Och det är klart att andra inte förstår när jag inte försöker förklara, och jag förväntar mig inte heller att de ska förstå även om jag skulle förklara.
Jag vet inte hur jag känner, inte egentligen. Jag vet inte vad jag vill.
Det finns ett par saker jag är helt säker på iallafall.
1. Att jag älskar Alexander och vill vara med han föralltid.
2. Att jag älskar mina kompisar.
3. Att jag älskar min familj.
Jag vet nog egentligen inte mer än det där.
Det här inlägget blir bara konstigt. Jag är förvirrad, därför blir inlägget också förvirrande. Jag vet inte vad jag vill säga med det. Inget egentligen. Eller kanske något, jag vet bara inte vad. Det är jobbigt. JAG är jobbig. Jag borde sluta med det, men jag vet inte hur?
Jag tror faktiskt jag är ledsen. Annars skulle jag inte gråta? Jag orkar inte gå igenom varför. Jag är inte redo för att berätta om det än.
Jag orkar inte.
Hejdå.
Förlåt för jag är förvirrande och jobbig.

Sleepy sunday

Hejhej.
Idag hände typ ingenting förens runt 2, då messade Helena och vid 20 i 3 kom hon hit!
Vi var båda ganska sega, troligen pågrund av att det var så sjukt varmt, så vi tänkte bada, men visste inte vart, så vi började cykla någonstans. Det slutade med att vi åkte ner till skolan och köpte glass och massa saker på Coop, haha! Sen drog vi hem till mig och gjorde egen glass.;)
Sen gick vi ut och badade vattenspridare! Marvelous! Tog lite bilder, sen hoppade vi studsmatta, och tog lite mer bilder!
Sen åt vi vår underbara "glass". Säger bara att den förmodligen hade varit godare utan de slemmiga, halvkokta skumbanan-bitarna...
Hon drog runt halv 9.:(
Sen duschade jag och sånt.
Hejdå.


Fly away, and please take the pain away...

Förlåt för att bilden är ful.

Marvelous day

Hallo.
Jättebra dag!
Vid halv 1 åkte jag till Helena. Vi låg och pratade i någon timme, sen åkte vi till Hästhagen och badade där. Och så åt vi glass, och badade mer, och försökte köra lite cheerleading i vattnet, haha! ;) Och sen blev jag uppäten av en anka. :(
Sen drog vi till Coop, och sen till hennes mamma för hon skulle hämta något till Patrick. Sen åkte vi till en brygga vid svartån. Där hade vi jättemysigt! Vi matade en anka, och jag gjorde lite gymnastik där, och massa skoj! Sen cyklade vi typ 100 meter till den nya barnpoolen i någon park. Där badade vi också! Var en liten tjej som hette Selma där som pratade med oss, så himmla söt! Sen kom hennes pappa och pratade lite med oss. :) Trevligt, trevligt. Sen gick de, och då badade vi lite mer. Sen dansade vi, sen badade vi, sen försökte jag göra olika cheerleading-saker, fail. Sen cyklade vi till hennes pappa. Och sen åkte hon hem. :( <3
Sen cyklade jag ut till Karlslund, träffade Elin på vägen. :) Kom hem... någon gång. Sen kollade jag på Alice in Wonderland, sen gick jag ut och gick. Jättemysigt!
Kom hem runt kvart över 12.
Hejdå.
Bara en bild från idag.   Helena tog den.   Mitt hår ser jättekonstigt ut. :S
Helena tog bilden.
Håret ser konstigt ut. :S

Amanda är bäst

Hellå.
Idag var det Amanda då, jättekul! Vi träffades runt 1, sen gick vi till Stora holmen och åkte trampbåt, och ingen av oss ramla ner i vattnet! Otroligt, haha.:P Vi "båtade" i ca 2 timmar(?) sen gick vi till stan och gick på mataffärer, sånt är vi bra på!;) Så jävla kul, HAHA! Jag älskar dig Amanda.
Sen åkte jag till mammas jobb och sen hem, och nu kollar jag på fotboll. Mådde ganska dåligt nyss, men vem bryr sig.
Hejdå.

God morgon?

Hejhej.
Gick och la mig runt halv 5 inatt, och gick upp runt kvart i 7, ändå är jag pigg nu. :S
Om ungefär en timme ska jag upp på stan och träffa Amanda, sen ska vi gå ner till stora holmen och åka båt. Mysigt! Saknat Amanda, mer än en vecka sen vi träffades ju, inte bra!
Hejdå.

Tha day

Hejhej
Idag har jag inte gjort något speciellt...
Eller jo, jag hade cheerleading träning, jättekul! Vi hoppade, och byggde. Nytt bygg, toppen gör typ en halv flickis, och sen trycker sidan, och bakpersonen upp toppen till häng, och sen dip, och sen upp till lib. Jättesnyggt! Sen körde vi ett jättehögt bygg, vet inte riktigt vad det heter, men det var iallafall två som stod i axelstående och sen en som först gick upp i elevator, och sen upp i en slags låg elevator på dem som stod i axelstående, och sen gick toppen ner(föll) och sen vände axelstående-grejerna mot fronten och gick ner som vanligt. Fräsigt! ;)
Och idag fick jag bilderna från lägret på Tullängsskolan! Marvelous.
Hejdå.

Usch

Varför?
Jag är trött på det här, har varit det länge nog. Jag orkar inte gråta mer, jag orkar inte, vill inte, varför blir det såhär ändå? Och just nu vet jag inte varför jag gråter egentligen, vet inte varför jag deppar. Det suger. 
Mamma pratade om antidepressiva förut. Skolkuratorn sa att hon tyckte att jag skulle börja äta det, hon sa det innan jul. Mamma blev sur, hon sa att jag inte mådde så dåligt, att alla tonåringar mår såhär. Hon har nog rätt. Min situation är inte speciell, varför ska jag ha hjälp då? Det finns folk som har det värre, ge dem hjälpen jag får istället. Mamma säger att antidepressiva är för dem som gråter sig igenom nätterna, för dem som tänker att världen skulle varit bättre utan dem, för dem som inte vill leva längre. Jag känner så, hon vet inget. Hon visste, det var i november, då fick hon veta. Men det känns som hon bara fick reda på det och sen glömde bort det igen. Hon tror nog att allt har ordnat sig eftersom jag har fått hjälp. Visst va. 
Så förlåt mamma, förlåt mig... Jag vill inte göra henne orolig, jag vill att hon ska leva i tron om att allt är bra med mig. Jag är rädd att jag måste bo i någon sån där stödfamilj om hon får reda på att jag fortfarande mår skit. Jag tror inte hon skulle orka med mig då...
Jag vill vara liten igen. Allt var lättare då. Jag var inte lika jobbig och patetisk då. Om någon sa något dumt var man ledsen i typ 10 minuter, sen fortsatte man leka. Varför är det inte så längre? Nu stannar de där elaka orden hos en länge, en evighet. Sen går det inte att leka vidare, man bryts ner mer och mer varje gång. Jag gjorde ett misstag när det började, istället för att ta tag i det lät jag det bara hända. Jag tänkte bara att jag var värd allt det där. Alla elaka saker de sa om mig, allt var sant. Jag är ful. Jag är dum i huvet. Jag är misslyckad. Jag vet det. Förlåt. 
Världen hade varit bättre utan mig. Om jag hade försvunnit skulle ingen bry sig. Kanske de allra närmsta skulle vara ledsna ett tag, sen skulle de komma över det. Jag kan inte betyda så mycket för någon att den skulle dö för mig, även om vissa säger det. När jag pratar om det här med folk så är det många som säger saker som: "Det är bara egoistiskt! Lev för dina vänner och din familjs skull!" Jaha, vem är det som är egoistisk egentligen? ._. Jag vill få stopp på de här känslorna. De kommer aldrig försvinna. Aldrig, aldrig, aldrig, om inte...
Jag hör inte hemma här. Det finns inte plats för mig här. Vart hör jag hemma? Kommer jag någonsin hitta hem? Vad händer om jag inte gör det? Hur ska jag veta? Åh, varför är allt så komplicerat? Varför blev det komplicerat från första början? Where did i go wrong? 
Varför förstör jag alltid allt för alla? 
Förlåt. Förlåt mig. Jag menar inget illa.
Hejdå?


Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.

Men i mörkrets skugga jag viskar:

"Jag orkar inte mer."

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.

Men i mörkrets skugga jag undrar:

"Varför är det ingen som fattar?"

Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.

Men i mörkrets skugga jag tänker:

"Är det så här det ska vá?"

Jag är död, även om mitt hjärta slår

Men i mörkrets skugga jag gråter

Varför är det ingen som fattar hur ja mår?

Fult öga. Förlåt.


RSS 2.0