Bebisar





61 dagar kvar!!






Trött chey

Det var länge sedan jag var såhär trött. Igår kom mamma hem från England. Hon kom vid halv 2 och vi satt uppe till halv 5, och vid lunch idag var vi iväg och handlade. Det blir en tidig kväll för mig, vilket passar bra eftersom jag ska upp och träna barnen imorgon klockan halv 11. 
Puss
 
 
 

Stress

Är så otroligt stressad just nu. Jag känner stress över skolan, instagram, bloggen, livet, allt. Jag kan inte prestera så bra som jag vill och blir bara besviken på mig själv om och om igen. Vaknar varje dag med en klump i magen, säger åt mig själv att vara mitt allra bästa men jag når inte riktigt dit. Egentligen vill jag skriva flera hundra meningar om detta, bara få ut allting och låta någon försöka förstå, men jag kan inte. Stressen kväver mig och jag vill bara vara barn igen och inte behöva bry mig om någonting egentligen.

Noonespecial

Jag har så svårt att släppa den här bloggen, tror nog aldrig jag kommer göra det helt ärligt haha. Jag har bloggat här i hur många år som helst och det kommer alltid vara denna blogg som jag ser som min blogg. Jag ser att folk fortfarande tittar in här även fast uppdateringen är kass, och det gör mig så himla glad! Tänk att folk ändå bryr sig om lilla noonespecial haha. 
 
Kommer alltid vända mig hit när jag behöver skriva av mig. Har en hel bunt med opublicerade inlägg om allt möjligt. 
 

Mamma

Igår åkte min mamma till England. Jag saknar henne jättemycket. Beter mig som ett litet barn och började gråta två gånger under gårdagen, men fy tusan vad jag älskar och saknar min fina mamma.
Min bästa vän.
 

Norrköping

Idag var jag, mamma och Dennis iväg till Norrköping för att kolla fotboll. Det var en riktigt mysig dag och jag är så tacksam för att jag har så fina människor i mitt liv att göra sådant här med. :) 
Puss

Crazy crazy

Min mamma här om dagen...




RSS 2.0