Pepparkaksbak

Vid 11-tiden imorse kom mamma förbi. Vi kollade lite på datorn sen åkte vi iväg till NetonNet för att fixa lite saker, bland annat en kulig grej som jag berättar om om en vecka... ;) Sedan fortsatte vi mot diverse affärer för att sedan landa hemma hos mig och Dennis för fika och pepparkaksbak. Nu på kvällen har jag webshoppat (vilket betyder fler paket att slå in!) och kollat på julkalender tillsammans med min Dennis. 
Hoppas ni har haft en fin dag, och att ni är lika taggade som jag på FÖRSTA ADVENT!
 
 
 

Två veckor kvar till Thailand

Sup babes?
Igår julbakade jag och Amanda hemma hos henne, och för en gångs skull misslyckades vi inte med någonting?! Så stolt!! :D Tidigare år har vi allt brännt alla pepparkakor eller liknande...
Inatt har jag inte sovit alls. Vid åtta gav jag upp helt, duschade och nu sitter jag och pluggar (???). Den här helgen har jag ännu ett julbak inplanerat och att börja packa står och på To Do-listan.
Hoppas ni har sovit bättre än mig, puss!
Min tjocka katt som tog upp halva sängen imorse.
När hon tyckte det var dags för Dennis att vakna så bet hon honom i tårna, men det gick ju sådär eftersom han fortfarande ligger och sover..
 
 
 

Snart december

Det är redan torsdag och det känns så skönt, imorgon är det två veckor tills jag sitter på tåget mot Oslo för att sedan flyga vidare mot Thailand! Ikväll ska jag sitta barnvakt, i helgen har jagtvå julbak planerade (+började baka lite redan igår). Helgen kommer gå så snabbt och sen är det redan december!! Börjar bli lite stressad nu, haha..!
 

Hårbotten-fix

Hola!
Tisdagar är en lång dag i skolan, slutar 17.15. Efter skolan idag tog jag mig hem till mamma. Vi pratade länge och sedan fixade vi mitt hår med massa olja. Jag har fått en massa sår i hårbotten och den är så öm och gör ont. Hoppas det blir lite bättre efter mammas hjälp iallafall. 
Nu ska jag snart sova. Mina ögon svider och huvudet dunkar.
Puss. 
 
 

Thailandia

Mina humörsvängningar den senaste tiden kan nästan ses som ett skämt. Gråter för i princip allting. Det är då det är svårt att vara positiv, men nu har det lättat lite då jag insett att jag är i Thailand om bara tre veckor, hur härligt!? Hoppas att veckorna går snabbt nu, helgerna har jag fullpackade med saker att göra så de kommer bara att flyga förbi.
Det som taggar mig absolut mest är att om tre veckor har jag fått träffa mina finaste barn igen. Det har varit en utav de jobbigaste sakerna under hösten, att inte kunna vara med dem.
Snart!
 
 

Busy busy

Hey!
Har varit ganska upptagen de senaste dagarna, julshopping och städning har bland annat stått på schemat. Nu ikväll är jag ganska seg och kommer nog somna ganska tidigt. Håller egentligen på att fixa en sak just nu men kan inte fokusera för jag är sååå hungrig.. 
Pusshej!
 

I feel like such an insomniac

Är så trött på att inte kunna sova???????
 

Tysta leken

Säg nånting sant
Säg nånting nu
Säg nånting snällt 
Säg nånting fult

Ge mig nånting att förstå 
Ge mig nånting att bry mig om
Ge mig nånting som känns
Ge mig nånting att fly ifrån.
 

Julklappar

Nu ikväll har jag fokuserat på julklappsshopping. Min familj har gått från paket från golvet upp till julgranens topp till bara något litet var. Det är skönt! Nu är jag klar med nästan alla paket, och det blir skönt att slippa tänka på det. Vi firar jul här hemma i Sverige första helgen i december och sedan den riktiga julhelgen nere i Thailand.
 
Själv önskar jag mig bara en sak, pengar så jag kan komma iväg till barnhemmet och jobba nästa sommar. Saknaden av barnen kväver mig varje dag och jag måste verkligen komma iväg..!
 

Farbror Dennis

Idag/igår åkte jag, Dennis och hans pappa iväg till Kumla för att träffa lilla Lewis som om några timmar fyller en vecka. Lewis är alltså Dennis brorsbarn och han var den sötaste lilla människa jag sett. Åh så vacker att ens hjärta smälter.. 


Min finaste

Förstår inte hur den här underbara människan kan vara min?



Keep on moving

Det gör så ont att inte kunna vara vart man allra helst vill vara hela tiden.


Haircut

Så i onsdags eftermiddag gjorde jag någonting läskigt. Jag klippte håret, enligt mig superkort! En riktig förändring, och nu när jag har börjat vänja mig så känns det så skönt faktiskt. :)
Kommer att ladda upp bättre bilder senare, har inte tagit alltför många selfies senaste dagarna. 
 

There aren't words to say whats happening in my heart

I'm hoping that someday soon
We will figure out a way
just to spend a little time time and not say goodbye.


Home to mama

Åhhhhh!♥♥ 

Paket från Kina

Åhh igår var en bra dag! 
Jag fick ett paket från min fina Rebecca i Kina. Blev så himla, himla glad. Paketet innehöll ett par brev och några små presenter. Är fortfarande så otroligt glad. :) 
Fick bland annat den här minion-tröjan, som jag trivs så bra i.

Lycka

Idag kom den där paniken. Den kommer då och då som en blixt från klar himmel. Åh vad jag saknar Thailand och child protection home. Det är lite mer än tre månader sen jag kom hem till Sverige igen och om lite mer än en månad är jag tillbaka, men känslan att inte kunna spendera alla mina dagar där gör ont, ont, ONT.

Tbt

Nu har jag hamnat lite efter med uppdateringen igen så jag ska försöka ta igen lite. 
I fredags var det dags för halloween utgång med Amanda, vi hade en trevlig kväll. En utav de bättre utgångarna på länge faktiskt! I lördags började jag må lite dåligt. Jag var på fotboll men mamma, Dennis, morfar och Johnny. På eftermiddagen firade vi min mormor som fyllde år i söndags. Den natten övernattade jag, Dennis och Doris hos mamma. I söndags var vi på affären och lite sådant där och sedan började jag må ännu sämre. 
Kul inlägg.

RSS 2.0