Why can't they understand the way we feel, they just don't trust what they can't explain

Vet ni vad jag stör mig på? Avundsjuka människor som tror de vet allt om andra!
Vad ni än tror så är jag bara en människa, jag sitter inte ihop med någon. Jag har en bästa kompis som jag träffar väldigt ofta, vi går i samma klass och tränar tillsammans fyra gånger i veckan är det så konstigt att man blir bra vänner då? Jag får ofta höra saker som att jag sitter ihop med henne, och när jag berättar vad jag ska göra så frågar folk ofta om jag ska göra det med henne. Nog för att det ofta är med henne jag gör saker, men inte ALLTID.
Alla kanske inte vet hur det är att ha någon som ALLTID ställer upp, vad som än har hänt, hur det är att ha någon man litar på, någon man har kul med, kan vara sig själv med, och någon som ALLTID förstår en. Jag är glad som har hittat en sådan vän.
Jag kan verkligen inte förstå varför man ska behöva höra skit för att man har hittat en vän som man trivs så himla bra med. Folk är kanske väldigt avundsjuka, och tror att man är forever alone och bara har en vän.
Men ni ska veta att jag hade tyckt om att sitta ihop med min fina vän, för hon är min andra halva, hon gör mig hel. Och tänk att jag skulle ha kul och må bra HELA TIDEN om vi satt ihop. Jag skulle faktiskt hellre vara Annelie Anderssonberg, så det så!


You've got every right to a beautiful life

Hej.
Har haft en toppendag! :)
Sov riktigt länge, och sen åkte jag upp på stan och träffade Amelia. Vi chillade galet på McDonalds och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan åkte jag hem till Ebba och vi åkte till barnträningen. Fick vara med och köra tävlingsvarv, kände mig duktig...
Efter träningen åkte jag med Ebba till Saigon, sen åkte vi hem till henne och hoppade studsmatta med Anton. Det var jättekul! :)
Nu sitter jag här och har nyss ätit spagge med k-sås. Mums.
Saknar min andra halva.
Hejdå.



Beliebe

SNAAAAAAAART! Kan inte vänta längre!!!!

♥♥♥


Tell me a lie

Cha!
Igår kväll åt jag, Amanda, Helena och Manne tacos och kollade film. Vi såg Lejonkungen 3 och vi hade jättetrevligt! Amanda åkte hem vid 12-tiden och då kollade vi andra på Mean Girls 2. Sedan sov vi hos Manne, hade soperkul, tack! :) ♥
Idag har jag tränat. Det var kul, jag uppskattade första halvtimmen mest.
Ikväll ska jag och Amanda på bio, det kommer bli grymt!
Hejdå.

Only doing things out of frustration

Idag har vädret varit lite varierat, bäst att jag skriver "Välkommen till Sverige, här har vi alla 4 årstider på en vecka!" på Facebook.
Oooooooorka vara p12a.

Dö lite.

BΞLIΞVΞ & NΞVΞR SΔY NΞVΞR



When I first saw you I didn't know that I was looking at a face I'd never forget

Heej.
Har nyss kommit hem från skolan, hade kör i typ tjugo minuter, och sen konsert. Det var kul, och kallt...
Nu ska jag kolla på Friends och chilla galet, sen ska jag träffa Sonja, Amanda och Molly och äta med dem!:)
Tänkte att ni undrade.
Ciao.

My world 2.0


You're like my favourite song on the radio

Nu ska jag erkänna värsta aspinsamma saken, men jag typ älskar Cody Simpson... Haha... Det är jobbigt men han är ju så himla duktig och jättejättesöt! :)
Men jag vet bättre än att bli kär i 97or...






Han är så sjukt snygg! :$


I can't love you more than this

Pluggar matte... SOM EN BUSS!

Louis och Niall är så sjukt fina! ♥

I must be in heaven because I'm looking at an angel

Hejchu.
Igår tränade jag. Det gick inte speciellt bra, men jag är glad iallafall!
Startade dagen idag med nationella, sen lååång rast... Satt och kollade på folk, skojskoj!
Nu tänkte jag chilla galet. Ska snart tillbaka till skolan för utvecklingssamtal, kul liv.
Hejdå.


I can't say I'm sorry

Hejhej.
Jag har nyss kommit hem efter en ganska händelselös dag i skolan. Var här med Amanda under håltimmen och rotade i lådor i källaren, hittade mycket fint, och mycket mindre fint...
Hade även nationella i engelska och det gick URUSELT, men jag orkade inte riktigt bry mig om det.
Nu ska jag plugga och ikväll kanske jag ska träna, har ju varit lite dålig på det de senaste månaderna.
Hejdå.

Bästa sättet att bli bemött på när man kommer hem! :)

Face the truth

Justin är vad vi kvinnor vill ha, så enkelt är det liksom.

I'm a female, Fe=iron, male=man, therefore I am Iron Man

Läser!

You're the voice I hear inside my head, the reason why I'm singing

Igår tog jag, Amanda och Lisette en promenad på idrottslektionen, det var kul. Vi låtsades att vi sprang, hihi.

Hej, jag heter AnneliE!

Älskar dig, du gör mig hel! ♥

Find out what is possible if you never give up




You play through my mind like a symphony

IDAG ÄR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV!!!!!!!!!!!!!
JUSTIN DREW BIEBER KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!
JAG KAN INTE SLUTA GRÅTA, JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!!!!
JAG HAR VÄNTAT SÅ SJUKT LÄNGE OCH NU KOMMER HAN HIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥♥























PERFEKTION! ♥
Justin Drew Bieber, meningen med livet. ♥


No more hiding who I want to be

Hej.
Inget speciellt har hänt idag typ... Hade nationella i morse och jag är konstig i smyg!
Här kommer bilderna från i lördags då jag träffade Manne och Dala, dock ville inte Dala vara med på så många bilder...













Tycker om er så mycket!♥


You're the harmony to every song I sing

Hej!
Idag har jag mest chillat galet och ätit. Träffade Amanda och Ebbott i eftermiddags och tränade barnen och dansade med Pjongchey!
Nu är jag hos mormor och morfar och pluggar inför nationella imorgon. Är inte alls nervös ännu, men det kanske kommer, men hoppas inte det!
Hejdå.

We are perfectly imperfect

Hej.
Sov ju hos Amanda inatt och det var toppen! Åt spagge med k-sås till middag och kollade på Friends och myste ihjäl oss, och spelade lite. Imorse gick vi upp lite sent, åt lunch och sedan drog hon till träningen och jag åkte till Manne! :) Vi kollade på Smurfarna med Dala, så fin film! Drog hem vid fem. Laddar upp söta bilder sedan!
Nu väntar skolarbetet på mig...
Hejdå.

I know we're different, but deep inside us we're not that different at all

Tjabba!
Hade egentligen bara två lektioner idag, kör och psykologi, men gick även på svenskan för att lyssna på Amandas nationella prov och det var så sjukt bra! Stolt över att ha världens duktigaste bästis. :) Slutade dagen med att halvsova i Riografen, det kan man ju också göra.
Vädret kan ju bara dö.
Nu ska jag skriva nationella och lyssna på Boyfriend och dricka te. Natten spenderas hos Amanda och vi får se om det blir någon bloggning därifrån, det beror helt på vad vi hittar på för askul att göra!
Tjabbadå!


Imma tell you one time, you should pick me to be you favourite girl, we can go nowhere but up and meet on our way back down to Earth

Interviewer: "What does it feel to be changed for another artist, Justin?"

Justin: "It hurts, it hurts a lot... but you know what? I understand my fans because they have told me that I hurt them too with my attitude sometimes and I apologize if I ever hurt them because I know I'm a very impulsive person and I don't even know what I do sometimes, but I'm huma...n a...nd I'm sorry if I ever hurt an...yone of them. They get mad at me sometimes on the internet, they think I won't notice what they say about me, but I do. I see everything and it seriously tears me apart when I see that they say "I don't want to be a belieber anymore", you can ask anyone; Ryan, my mom, my dad... anyone. They say that I've changed and... I mean, of course I've changed, I'm not going to be the same 15 year-old kid that most of them discovered on YouTube, I've grown up and my real fans will understand that. But I respect their decision if they go and I love them if they stay with me. If I could, I would hug each one of my beliebers, one by one, the ones who didn't stay and the ones that are still with me, supporting me. I just want them to know that I love them... I love them so much. And I don't say this because of publicity, I just feel like I truly love them, like they have become a really important part of my family and I apologize if I have ever hurt them, I'm a person and I make mistakes. Everything I ask for is: the ones that are still with me, stay with me, because if I ever lose them, I'm going to lose everything. I don't care about the fame, what I care about is if I lose my real beliebers, I'm not going to be able to have them back by my side. I promised them something and they know about it. Everything I have achieved is just because of them, because of their unconditional support, they are the ones who made me into the person that I am today and you can't even imagine how thankful to them I'm for that. Please, don't take my Beliebers away from me, that's everything I'm asking for. Please, stay with me."

Jag kommer ALLTID finnas kvar. En gång belieber, alltid belieber. Det finns ingenting i världen som kan ändra mina känslor för Justin. Han har förändrat mitt liv så himla mycket. Förstår inte hur folk kan lämna honom...
Justin Drew Bieber, min gud. ♥










Haters are just confused admirers



You stole my heart with just one look

Hej.
Har nyss spenderat ungefär fyra timmar på att fixa mitt rum, så nu är det väldigt fint. Är dock långt ifrån klar, och det är otroligt stökigt, men ändå..!
Nu tänkte jag börja skriva på mitt muntliga nationella prov i svenska. Jag ska ha det på måndag så det är lite smått stressigt, men jag vet ungefär vad jag ska skriva. Jag ska skriva om Justin Bieber och hur han påverkar mitt liv, det är iallafall någonting jag själv gillar att prata om.
Kul inlägg.
Ciao!

Ugandian

Hej.
Sitter i skolan nu med PANDA och skriver om Joseph Kony, på en håltimme! Olikt oss att plugga, japp.
Nä hejdå.

I know that I'm not perfect, but I keep trying because it was something I said from the start

Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar
Nu går vi skilda vägar, även fast vi lovade varandra,
att det skulle vara du och jag förevigt
Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan
Jag längtar redan dit och resan kan bli ganska slitsam
Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskat dig
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den
Men försöker vara lycklig idag för dörren är ju stäng och du har nyckeln
tillbaks.. Iallafall ett tag, men jag måste gå vidare
Inte idag, men vill få stopp på mitt lidande
Hellre ledsen med dig än glad utan dig,
men spelar det nån roll när sagan bara slutade?
Det var för oss som solen sken som guld och gick upp
varje morgon för kärlekens skull
Kan bara hoppas på att ödet för oss samman vill leva med dig och få se döden tillsammans
Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på
Du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så
Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du
är lycklig så kommer livet sluta bra!


Vad jag än säger, vad jag än har sagt så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. En plats som ingen någonsin skulle kunna ta. Jag vet inte ens om du någonsin kommer läsa det här, jag tror inte det. Du är starkare än vad jag någonsin har varit, du har det bättre nu. Men om du läser det här så hoppas jag att du tar åt dig, och att du inser att jag ångrar allt jag har gjort så sjukt mycket. Jag har lyckats förstöra alla fina minnen, du kan inte förstå hur mycket jag hatar mig själv för det.
Det är ändå så svårt. Det är så svårt att inse hur mycket jag har förlorat, en av mina bästa vänner och så mycket mer. Jag vet att det är mitt fel, jag vet att du aldrig någonsin kommer vilja prata mig, dels för att jag är så sjukt dum i huvudet och dels för att du klarar dig helt utmärkt utan mig. Jag förstår det, jag skulle inte heller vilja prata med mig om jag var du.
Kanske låter detta som att jag tycker otroligt synd om mig själv, men det kan jag lova att jag verkligen inte gör. Jag är medveten om att jag har varit värd vartenda lilla bit av smärtan som jag känt. Att tycka synd om mig finns det ingen anledning till.
Allt jag önskar är att bli förlåten, på riktig. Att det inte kommer hända förstår jag mycket väl, men jag håller alla tummar jag har, för säkerhets skull. Jag skulle göra allt annorlunda om jag fick chansen. Jag är inte den jag var och kommer aldrig bli det igen, och jag förstår helt och hållet att du inte gillar mitt nya jag.
Det var jag som gjorde fel och det är mitt fel att det är som det är, jag vet det.
Egentligen vill jag bara säga ett enda ord: förlåt. Jag har sagt det alldeles för många gånger, säkert så många gånger att du tror att det saknar mening, men det är inte så.
Så förlåt mig.
Jag saknar dig, även fast jag vet att du inte känner samma sak.


I always knew you were the best


Och utan Justin skulle jag inte vara någonting. ♥

I don't know about me but I know about you

SNART! Klarar inte att vänta mera!!!
BOYFRIEND!♥
+ Believe släpps 19e juni!!!! Lycka!



















FabLOUIS

Vad som håller mig vaken just nu.
Så sjukt fin och duktig! ♥












It's going to take a lot to drag me away from you

Jag har sakta börjat uppvakta på avstånd med brev
Men det spelar ingen roll vad jag skriver
Du har inte fastnat än
Inte fattat än
Vilken kärlek som finns att bara hämta hem
Tyvärr vet jag att du aldrig kommer fastna heller
Inte förstå
För du vill inte ha min kärlek
Och du är värd någon så mycket bättre.

I don't care how you get here just get here if you can

Plugghäst igen. Nyss börjat på mitt tredje skolarbete för kvällen och skriver om depressioner. Spelar även samma låt om och om igen då jag har den i läxa tills imorgon. Jag tycker inte alls om låten, och då har jag ingen som helst lust att lära mig den. Som tur är lär jag mig texter snabbt, så nu är det bara rytmen och allt det där som ska sitta också... 
Slängde egentligen bara upp det här inlägget eftersom jag sa att uppdateringen skulle bli bättre, haha!:)
Nu är det dags att dra mig tillbaka till Word och skolarbeten igen. Sömnen får lov att vänta ganska länge till känner jag.


I'd like to be everything you want

SNAAAAAART släpps äntligen videon till Boyfriend och jag är så sjukt taggad! Ni har säkert redan sett teasern, och då vet ni ju också att den är så galet het att man bara vill dö typ, och låten är ju helt fantastiskt bra! Förstår inte hur en människa kan vara så otroligt perfekt?!
Taggar ihjäl mig så kör lite pepp med My World 2.0 och sätter upp nya, fina bilder!




Damn this guy can make me smile

Hejchu.
Orkade inte gå upp idag, så jag gjorde inte det förens jag gjorde det, lite sent, men det är ju trots allt tisdag...
Bara tråkiga lektioner och det sög.
Nu är jag hemma, har kommit på fetaste sättet att samla pengar på med Pjong, ska bli rika! Men vi har faktiskt 200 kronor, så det är lugnt.
Nu ska jag plugga snart. Drunknar i läxor.
Ska även köpa tejp idag, stylish.
Hejdå.

Den brinnande bilden av oss håller mig varm.


Your love will be safe with me

Hej!
Den dåliga uppdateringen under förra veckan beror på Vårkonserten! Var på Hjalmar Bergman väldigt länge varje dag och kom hem och somnade direkt... På fredagen var det iallafall premiär! Vi körde tre föreställningar då och två på lördagen. Det var verkligen en utav de roligaste veckorna i hela mitt liv. Så himla mycket musik och dans och skratt, älskade det! Hoppas att de som såg oss tyckte det var bra också. :)
Efter sista konserten i lördags åkte jag hem till min saaaaaaknade Amanda! Sov där, eller ja, sov och sov... Vi kollade hur som helst på Friends och skrattade ihjäl oss och somnade vid 6 någonting. Tog en chilldag på söndagen och gjorde inte mycket alls förutom att låta som kycklingar. På eftermiddagen åkte vi och tränade barnen och sen hem till Ebbott och fixade fint för Lennart! :)
Idag var jag i skolan, första riktiga skoldagen efter lovet, det var inte kul. Men med Pjong blir allt kul, så det är lugnt.
Nu har jag nyss kommit hem och ska duscha och fixa mig för att få sova. Är sjukt trött, men har haft en bra kväll så jag är glad.
Kan inte lova något, men ska försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen nu.
Hejdå.

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

No day but today

Påbörjar nu kvällens femte skolarbete. Det är inte lätt att ligga efter, men töntig som jag är så tycker jag faktiskt att det är lite kul att plugga just nu... Tackar ändå Justin Bieber och mitt te som håller mig vaken. Blir nog inte speciellt mycket sömn inatt, men eftersom hela morgondagen kommer att bestå av musik så är jag glad ändå! :)
Nej, nu väntar hinduismen på mig!

Plugghezt.



We were the kings and queens of promise

Hej.
Livet var verkligen inte alls på min sida idag. Allt blev fel imorse, verkligen ALLT. Men det blev bättre.
Hade en och en halv lektion typ, innan jag åkte till Hjalmar Bergman och påbörjade Vårkonsertveckan. Inga mer lektioner för mig den här veckan, jag klagar inte! Är hur som helst väldigt taggad på konserten nu eftersom repen gick väldigt bra, och det kan ju bara bli bättre eftersom vi kommer spendera ungefär 9 timmar på teatern varje dag. :D
Nu ska jag plugga, haha...
Hejdå.


When I see your face there's not a thing that I would change

Eftersom detta är mitt 600:e inlägg så tänkte jag lägga ut lite mumsiga bilder!






Det första jag kollar på hos killar är näsan och håret.


So go and tell your friends that I'm obsessive and crazy, that's fine, I'll tell mine you're gay

Nu tänkte jag posta lite länkar som jag absolut tycker att ni ska kolla på!
Joakim Bertilsson är en jättebegåvad kille som gör spelar in covers och han ska även släppa en egen skiva. Han är så himla duktig och jag älskar att lyssna på honom, det gör mig glad. Han är också en otrolig trevlig och snäll människa.
Så lyssna nu, ni kommer inte att ångra det, jag LOVAR!



Så sjukt grym!

I realized you loved yourself more than you could ever love me

Förstår inte hur du orkar med dig själv när du är så otroligt äcklig.
Det finns inget värt att älska med dig.
Du är bara smuts.
Det är allt.
Lite jävla smuts som ingen vill ha.
Hoppas dammsugaren äter upp dig.


Before you came into my life I missed you so bad

Hej.
Nu är jag hemma från Egypten och jag har verkligen haft det jättebra! Så värst många bilder har det inte blivit, men en och annan kanske kommer upp här någon gång, man vet aldrig. :)
Inatt sov jag hos Amanda! Det var bäst, som alltid. Stod på ICA i en timme, flummade ihjäl oss och försökte välja mat. Kollade på två filmer, en som var riktigt dåligt, fast det visste vi redan att den skulle vara, den andra filmen var Peter och Petra och det var så himla söt!
Idag var det KM. Började dagen runt 9 på Oscaria. Laget fick 10 medaljer så det var många glada miner, alltid kul. Annars bestod dagen av Amanda, mycket mys med Lennart, och mat.
Nu pluggar jag, tro det eller ej.
Imorgon börjar vårkonsertveckan, och det kommer bli så otoligt roligt!
Hejdå.

Du är bäst nu, men du var bättre förr.

We're all born superstars

PJONG!
Jag sa ju att han har massa vitt hår på bröstet...men han är söt ändå! :)


RSS 2.0