Screaming goodbye

Hej.
Glad valborg på er!
Bara för att jag bloggar nu kommer jag säkert bli sen nu, men iallafall! Nu ska jag åka upp på stan och träffa Amanda, taggad för en awesome kväll! :D
Hejdå.


Why do you break things that are already broken?

Hallu.
Science Fair var riktigt segt, men nu är det över, föralltid! Försökte tycka det var sorgligt med min sista Science Fair nu efter 4 år, men det gick inget vidare... Music is my boyfriend, forever alone... Slutade runt två, skönt!
Nu på eftermiddagen har jag pluggat lite, tråkigt. Skippar friståendeträningen ikväll eftersom jag och Amanda är ganska säkra på att det bara är killarna som ska träna på sitt fristående inför RM.

För ett tag sen bad Anna mig förklara hur mitt mående ser ut, då tyckte jag att det var en konstig fråga, nu har jag ett svar på den frågan.
Läs om ni orkar, jag tvingar er inte, men här är mitt svar.
Det är som ett moln, ett stort svart moln. Inte ett sånt där luddigt och gulligt moln, utan ett tjock, äckligt moln, som av avgaser typ. Molnet är tjock som in i helvete, och i mitten står jag. Ni förstår nog själva hur svårt det är att se ljus genom det här molnet. Varje gång det händer något som sårar mig, skadar mig, gör mig arg eller liknande läggs det på ett nytt lager i molnet, och det kommer närmre mig, snart kväver det mig. Det har hållt på att hända innan. Jag blir mer och mer otillänglig på grund av molnhelvetet. Jag kan inte koncentrera mig på mycket annat än att komma härifrån. Alla tårar jag gråter sitter fast här i molnet, här i mitten hos mig. Tårarna går inte igenom molnet, kanske för att det är för tjockt, kanske för att de vill dränka mig, kanske för att jag inte vill, jag vet inte riktigt. Jag vill inte vara kvar i det här, det förstår ni nog. Jag vill stå på toppen av molnet och känna mig som en vinnare som har klarat av att besegra allt det där fula och äckliga i molnet, men det går inte att besegra allt, det förstår till och med jag. Alla människor har ett sådant här moln omkring sig skulle jag tro, men sen är det olika hur tjock det är. Som sagt, jag vill inte vara kvar här, molnet skrämmer mig, och ni ska veta att jag försöker ta mig härifrån, tro inget annat. Jag börjar gräva mig ut ur molnet på ett ställe, men kommer inte komma härifrån innan jag har grävt mig ut ur molnet. Om jag börjar gräva på ett annat ställe så fylls stället jag har börjat gräva på innan igen, det leder till misslyckande, vilket leder till ett nytt lager i mitt moln. Det är en ond cirkel. Jag försöker, men det går inte, det blir värre istället, försöker igen, misslyckas, det blir värre och värre. Det är hemst och jag är fast! Jag får klaustrofobi av det här... Jag vill bort, det verkar vara den enda vettiga lösningen. Att sakta lämna den här världen och se hur molnet löses upp, kanske släpper någon blodig regndroppe, sen skulle jag och mina problem bara vara borta. Jag vet inte varför, men för mig låter det fantastiskt. Jag har försökt, jag vet inte vad som stoppar mig, jag är kanske för feg, eller så är det min rädsla. Jag är rädd för att jag inte vet vad som händer efter livet, man kanske kommer till något värre som är omöjligt att ta sig ifrån? Jag vågar kanske inte riskera det, jag kanske är för rädd. Jag är inte rädd för att inte finnas, den känslan har jag känt så många gånger att jag har vant mig vid den. Jag skulle vilja finnas på riktigt någon gång. Att det har blivit så här skyller jag på mig själv och inte på någon annan.
Det är jag som straffas, då är det jag som har gjort fel.
Förlåt.

I like trains

Tja!
Nu är jag i skolan med Manne, det är Science Fair, och jag har tråkigt och gråter pga pollen.:(
Jag har ritat, kolla!
Enjoy!:D
Snart ska vi göra drakar, haha...
Manne är busig och spelar spel då Mr.Axelsson pratar! ;o Och vår nya mentor(?) är hindu.
Hejdå.

You're the light for me

Hej.
Nu klämmer jag in en pytteliten paus från Science Fair-pluggandet..! Vet inte om jag kan säga att jag är värd det däremot, haha.:) Ska snart tjata lite på Manne och be honom hjälpa mig med den svåra frågan...(A)
Idag började skolan, fy. Pollen har mer eller mindre dödat mig hela dagen, men det är inte det enda som dödat mig. Imorgon taggar jag träning till tusen(!), även fast man troligen kommer vara trött efter en natts pluggande och en stressig dag imorgon? Jag fattar inte att jag ska träna imorgon, åååh! :'D
Nej, tillbaka till pluggandet, kämpar slutet nu...:)
Hejdå.

Titta, chromosomes!

Du har rest mig upp alla gånger som jag ramlat,
du är min andra del,
fast den bättre halvan.

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

Hallu.
Idag har jag jobbat på KM, stressade sönder när jag och Amanda satt i kassan. Våra barn vann faktiskt en hel del medaljer, grattis tjejer! :) Tävlade inte själv, både pga att jag inte tränat på riktigt på nästan en månad om inte längre, och att jag inte orkade, haha. Drog därifrån runt kvart i 2 och åkte då till sjukhuset, kul...
Skolan börjar imorgon, jag dör(!), men kan inte neka till att jag har haft världens bästa och mysigaste påsklov!<3
Nu ska jag nog fixa lite i mitt "nya" rum.
Hejdå.


Två bilder från dagen. Redigerade ansiken för säkerhets skull, haha. Och jo, jag vet att man ser. :P Ville bara visa hur fina tjejerna var! Alla är inte med på översta bilden, synd.:( På den undre är de som fick medalj i hopp tror jag. :S Två av våra tjejer fick medalj, guld och silver, grattis!

Och en bild från mitt AWESOME påsklov, jag har världens bästa pojkvän.<333

Would it matter if I wasn't here tomorrow?

Liv...

Lullaby, god natt!

When you're sitting there it's hard for me to look away

Hallu.
Nu har man kommit hem då... :( Har haft riktigt kul, men allt kul har ett slut har jag märkt... "/ Nåja, några bilder kommer nog upp i framtiden! :P <3
Firat lite påsk/namnsdag/dopdag idag... Hade nog varit kul, men inte riktigt på humör.
Bye.

Don't let me sleep alone tonight...

De litle raskals

Hej.
Nu är jag hos Manne, och Dala ä också här.:P Vi har bakat och jag har spelat spel, inte för att skryta men jag var grym. (Y)
Nu är det påsklov, awesome?! ;D
Nomnomnomnomnomnomnomnomnom.
Babianen har raka tänder hörde jag...
Hon i 7an har problem med min kompis då sa jag det då sprang hon väg, slyna.
Spott.
<--- Film.
<-- Dala.
<-- Röd.
--> Måne
--> Fullmåne
LIE! :D
Loser.
Hejdå.
Manne.;D
Du får inte titta!;)
Dala trollface! ;D
Söt...men JAAA!

Somnar med smärta, vaknar med ångest

Tjafan!
Nu är jag hemma, harryface!
Haft en awesome helg.:) Orkar inte skriva ett detaljerat inlägg om det just nu, men tror inte heller att det är speciellt viktigt? Har inga bilder heller, men det klarar ni er utan! ;D
Iallafall var jag hemma hos Muchybuchy igår, supertrevligt! :) Hans mamma skjutsade mig till Märsta på kvällen där morfar kom och hämtade mig. Vi hämtade mamma på Arlanda så nu är hon hemma igen!
Håller på att städa eller något i mitt rum, men har tappat orken och nästan alla mina saker ligger i högar på golvet... Får ta hand om det imorgon för just nu är jag trött, trött, TRÖTT(!), men bara 4 skoldagar till påsklovet, det klarar jag nog av.:)
Tack till alla som gjorde helgen awesome, puss på er!<3
Hejdå.

I want everything back but you

Hej.
Idag tog vi spexfoto i skolan, vi var militärer, tjoho.
Imorgon ska jag till Stockholm.
Hejdå.

I wanna hold you high and steal your pain

Hej.
Håller på och pluggar spanska nu, sitter däremot mest och försöker komma på en ursäkt till att slippa provet imorgon...
Jag önskar jag hade varit på Oscaria nu och tränat, men foten krånglar fortfarande... Kommer tidigast träna på måndag, men är osäker på om det är bra då, fan det här suger!
För tillfället känns allt ganska hopplöst, men händer iallafall lite kul saker i helgen, mamma kommer hem på söndag till exempel, och så ska man träffa muchybuchy.<3
Nu ska jag deppa ihop lite mer. :)
Hejdå.

Du glömmer bort mig mer och mer för varje dag som går.

Wish I could turn back time

Hej.
Måste säga att livet som spelgeek verkar grymt segt och nördigt, seriöst palla. Hur som helst är jag inte det länge, så tillbaka till milslånga inlägg, något mindre bilder på mig själv och INGA bilder på spel.
Idag var det skola, det enda som var kul var typ idrotten, gymnastik, inte bra egentligen men ja... Jag körde och tappade foten ännu lite mer, smart! Hemkunskapen var också ganska kul för Nicklas tjejs kompisar var där, haha!:)
Nu är jag hemma, önskar jag var på Oscaria och hade uppvärmning just nu men nej... Jag ska inte träna på 1-2 veckor, och det känns HEMSKT! Jag kommer dö. Gymnastik.<3
Hejdå.

It feels like nothing really matters anymore
When you’re gone I can’t breathe
And I know you never meant to make me feel this way
This can’t be happening.


Failure

Hej.
Nu har jag blivit spelgeek, det går superbra! Spelar och pratar med kompisar via internet samtidigt, och säger därför att jag umgås med dem. Åh, herregud...

Bild på mitt spel.

Och en bild på mig själv!

I just had sex and it felt so good

Alla som för tillfället är osociala för att de spelar: Fuck you. Jag ska bli kille och spelgeek, jag börjar imorgon. Eller nu, 3 meningar text och en bild på mig själv!

Mina vänner är bäst i världen<3

Hej.
Amanda sov hos mig inatt och det var grymt! Vi träffades runt 6 sen drog vi och handlade mat och MASSA godis! Sen åkte vi hem till mig och lagade mat och kollade på Rosa-The movie! Haha, sköööna minnen! Mitt i filmen drog vi ut och hade så jävla roligt! Kastade falukorv på bilar(som åkte) hahhaha och målade med flytande smör och senap och sirap på bilar och cyklar och brevlådor! HAHA! När vi kom in kollade vi på Mean Girls, datade och var sociala! Och åt! ;)
I morse åt vi godis, glass och drack läsk och sen drog vi och tränade! Fast först var vi på stan och fick heliumballonger och det var aaskul! HHAAH! Tack för en sååå jävla underbar övernattning, du är bästbästbäst! Jag älskar dig Peeerbeeer!<3
Efter träningen åkte jag till Dala och träffade honom och Manne! Dala fick damp på mig...:(
Nu lyssnar jag på musiiik! ;D
En annan biter i dammet! Dun dun dun dun...Och en biter i, och en annan biter i, en annan biter i dammet! HAHAHAHAHAHAHAHA, humor, jag har världens roligaste kompis, HAHAHAAHAHH!
Nu ska jag sluta lyssna på Queenlåtar, ja, plural...
Hejdå.

I wish you could be happy instead
There's nothing else I can do
But love you the best that I can

Citat

Vet du hur jävla snygg jag är?!
Jag bryr mig inte om kärlek, jag vill bara ha sex och du har lovat mig det!
Word Peeerbeeer, word...

RSS 2.0