Don't do it to me

Idag släpptes videon till Confident, och OHMYBIEBER vad PERFEKT den är!!!! 
Justin är så extremt assexig och charmig i den och ååååh så söt!!!!
Så glad att just den här låten fick en video också eftersom den var en utav mina favoriter från #MUSICMONDAYS!

♥♥♥

Vovve

Som jag skrev för någon vecka sen så tänker jag göra vad som helst för att få Toto (hunden från LAW). Min mamma sa bestämt nej och påstod att det skulle vara för jobbigt att adoptera ifrån Thailand, blahblahblah. Men sen när jag ändrade mig och sa att jag ville köpa en hund här i Sverige säger hon också nej. 
Så nu är jag helt inne på att spara ihop typ 20 000 själv och jag tänker lyckas. ÄGD. 
Jag vill ha en eurasier för de är typ det ulligaste och gulligaste som finns (förutom chowchow, men de är ju typ sönderavlade..). 
 
 
 
 
 

Jagad av min verklighet

Blir så irriterad på mig själv som inte bloggar om något kul, ever. 
Är lite astrött på allting just nu. Skulle helst av allt bara lägga mig och dö några veckor och vakna upp när allt känns lite lättare. 
 

Think of me

Hej.
Den här helgen har varit både väldigt bra och väldigt dålig haha. 
I lördags morgon åkte jag och Amanda tillsammans med Henke och Gisela (två tränare i AGF) till Katrineholm där vi skulle gå en såkallad baskurs. Kursen SÖÖÖÖG. Alltså, den gav mig absolut ingenting så det var väldigt segt. Men när den väl slutade för dagen runt halv 5 så blev livet bra! Jag och Amanda bodde på ett litet hotell där och vi gick ut och köpte pizza och annat gott. Tillslut satt vi i sängen och åt och hade det jättebra! Vi sov många timmar den natten även fast vi blev väckta två gånger av fula människor. Kursen fortsatte klockan 9 nästa morgon och den var fortfarande väldigt sämst. Vi slutade fyra och vi var glada när vi satt i bilen hem.
På kvällen var jag hos mormor och morfar en stund och sen åkte jag hem och sov i 12 timmar, så värt!
Nu har jag lektion, blä.
Ciao. 

I'm not afraid to save my heart for you

Hejj kompisar!
Igår var en bra dag! 
Jag gick inte till skolan dock, vilket nog inte var så jättebra. Men iallafall, på eftermiddagen träffade jag Amanda på stan, det var trevligt. Vid fem tog vi oss till Oscaria för att träna våra gymnaster, det var en väldigt krävande träning och jag kände verkligen hur mitt tålamod höll på att ta slut. Efter deras träning tränade vi själva för första gången på ett bra tag, och det kändes faktiskt riktigt bra! Är så taggad på att komma igång igen. :)
Ciao. 

Spooootify

Haha.. insåg nyss hur deprimerande min Spotify ser ut, tydligen inte varit på så bra humör sedan jag gjorde min jullista i oktober. 
 

Toto

Jag har bara några få Thailands-bilder här på datan, det är därför jag inte har lagt upp något. ANYWAY, nu vill jag skriva ett litet inlägg om min nya kärlek. Han heter Toto och är en helt underbart perfekt hund på ungefär ett år. Han bor på Lanta animal welfare, som jag skrivit om innan. Min kärlek för den lilla vovven går inte att beskriva.. 
Så många gånger som jag har gråtit över att han inte är min. Jag har gjort allt för att övertyga mamma om att vi ska adoptera, men än så länge inga framsteg... 
Jag skulle göra exakt vad som helst för att få honom som MIIIN!
 

GRATTIS!!

IDAG FYLLER MIN FINA VÄN AMELIA ÄNTLIGEN 18!!!
Jag hoppas att du har haft en obeskrivligt bra dag!
Du är så bra.
Jag älskar dig! ♥
 
 
Har så extremt fula bilder på oss, men försöker ta någon av de halvnormala..! 
 
Den här bilden är ganska exakt tre år gammal och den får mig att sakna dig så mycket!
 

Lucky

Det är så mysigt att komma hem efter jul för man får så många julklappar och presenter från folk, hihi!:)
Måste bara lägga upp på två saker som jag fick nu i veckan som jag blev riktigt glad för. Jag är så tacksam för att jag har sådana fina människor i mitt liv. 
 
Först det här sååå underbart söta armband som jag fick av Sara i fredags. Alltså, vilken sjukt fin tjej. Jag älskar det verkligen så mycket! 
Och i lördags fick jag ännu ett armband som jag är helt kär i. Jag fick det här från Emma. Nu vill inte kameran samarbeta, men det står hur som helst As long as you love me. Hur gulligt?!
 
 
 

It' not all bad

Hallooooo!
Nu är jag hemma från en underbart bra resa! Har så mycket att skriva men vet inte vad jag ska börja.. Ska försöka få upp lite bilder nu i dagarna. Hoppas ni har haft en toppen fin jul allihopa. 
Massa kärlek. 

RSS 2.0