Swiitday

Hej.
Nu är jag TRÖTT, har inte sovit på ett tag, men jag är inte trött så jag skulle kunna sova, mysko.
Dagen tillbringades med Helena:) Vi gjorde massa, och ganska många timmar gick åt till att laga mat. Det misslyckades som vanligt, haha!:P Kom hem från henne runt halv 10, och sen dess har jag inte gjort någonting.
Hejdå!

Natt

Det är typ natt nu?
Ska snart kolla film, mysigt. Vi behöver ju inte bry oss om vilken film.
Inget planerat imorgon/idag, Helena kanske skulle ringa, alltid något.:)
Förut frågade Luke mig något typ:"Is it snowing right now?" , haha, vad har egentligen australiensare för tankar om Sverige? :P Sen frågade han om jag brukar åka skidor, fast nej. Jag kan inte sånt för jag är sämst, sorgligt. Det är konstigt, jag är inte bra på något. Jag är inte bra på gymnastiken, inte på cheerleadingen, jag kan inte sjunga, och ändå älskar jag att göra de där sakerna? Visst, huvudsaken är att man ska ha kul, och det har jag, verkligen! En av mina bästa kompisar tränar i samma gymnastiklag som jag, och det är ju underbart! Men jag skulle vilja bli bra på något också, men jag vet inte vad. Kanske kommer på det någon dag?
Min tränare har mejlat mamma, hon skrev att jag kan mycket mer än vad jag tror och att hon inte kan få mig att förstå det. Jag kan inte alls, jag kan inget, jag är inte bra, jag kommer bara misslyckas om jag försöker, så varför försöka och göra bort sig? Waste of time enligt mig. Hon skrev också att hon tycker jag borde vara med på fler tävlingar, nej tack! Visst, jag hade jättekul när vi tävlade på RM i våras, men ändå. Jag har ingen lust att förstöra för laget. Skulle någon ramla skulle det vara jag, skulle någon hoppa förbi skulle det vara jag, skulle någon vara i otakt skulle det vara jag, skulle någon ramla i en balans skulle det vara jag. Finns ingen anledning till att det inte skulle vara jag. Alla andra i laget är så duktiga, varför inte jag? De säger att jag är det, men de bara ljuger, varför? Sen frågade hon mamma vad det beror på att jag inte tror på mig själv. Hur ska mamma kunna veta? Jag har alltid varit osäker, jag har dåligt självförtroende och dålig självkänsla, jag vet inte vad jag ska göra åt det. De sa att de skulle ordna det på sjukhuset, men jag vill inte ens prata om de där psykologerna, Gunilla och Sigvert, de är... Ja... De behandlar mig som jag är fem år. Har kommit på vad jag ska göra nu iallafall, ska bara ljuga om att allt är bra, så slipper jag gå dit, sen slipper jag nog skolkuratorn också. Skönt! Jag bryr mig inte om jag fortfarande mår dåligt, jag klarar mig bättre själv än med deras såkallade hjälp... Jag har vänner som bryr sig om mig och kan hjälpa mig, det räcker.
Jaja, nu ska jag som sagt kolla film! Skippar nog att sova inatt.
Godnatt?

Hej eller något

Idag har jag gjort typ ingenting, oj vad kul det var. Eh, det där lät typ wannabe emo, inte menat så! Haha:p 
Ikväll är jag, ja... inte glad, men inte depp, nice! Så nu tänker jag inte skriva om något som gör mig ledsen/arg för då kommer jag börja deppa, och det orkar jag inte...

Nu ska jag göra ingenting.
Hejdå.


Blogg...

Jag vet inte om det här är min sak egentligen... Men i och för sig så ska väl inte speciellt många läsa så...
Jag vet inte hur jag ska börja, känns dumt att börja berätta om vad som ska hända idag osv. i första inlägget men... Jag ska hur som helst träffa Linda, alltid nåt positivt.(y)

Sov inte inatt, låg vaken, tänkte och grät. Jag är patetisk, verkligen, gråter för sånt som egentligen inte borde spela någon roll. Stupid. Jag pallar inte berätta allt nu, kanske senare, nu ska jag vara glad och tänka på positiva saker.:)

Ska snart dra upp till stan, ska träffa Linda där.<3
Hejdå.

RSS 2.0