You're the thing I need

Yo waddup?
Igår var det söndag och sooool! Jag och mamma satte upp min stundsmatta och allt var jättebra. På eftermiddagen kom Dennis till mig och senare kom även Amanda förbi en liten stund. Vid fem åt jag och Dennis middag hos mormor och morfar med mamma, Emma och David. Det var trevligt!
På kvällen sov Dennis hos mig.
Nu är jag i skolan. Har nyss ätit pannkakslunch med Amanda och nu är jag typ helt död.. Så trött, så glassugen.. 
Hashtag hejdå.
So much swag. 
Nailed it. 
 
 
 

One of us is gonna die young

Hey, hey, you, you!
Igår hade jag en tråkig dag i skolan helt själv typ. Vid sex träffade jag Amanda och vi träffade lite kineser och sådär innan vi senare på kvällen tog oss till Strömpis. Jag hade en riktigt trevlig kväll som jag mest spenderade med Amanda och Fredrik. När det var slut på Strömpis åkte jag till Dennis och sov där. 
Idag har jag haft en grymt fett asbra dag! Vid 12 någonting kom Amanda till Dennis och sen åkte hon och jag upp på stan. Vi åt lunch och gick omkring sen satt vi och chillade och hade det så himla bra. Åh vad jag älskar dig kompis! 
Nu har jag legat i sängen i mååånga timmar, kan inte ens somna. 
Ciaokatt.
 
 

I'm close behind

Hey babes!
Inatt sov Dennis hos mig, vi kollade Harry Potter. Imorse drog han just innan åtta och då gick jag upp. Trodde jag skulle komma i tid till skolan som började nio men nej kom runt kvart över tio istället. Åt nästan direkt lunch med Amanda och gick med hene och köpte godis och glass! Hon var nere hos mig hela dagen, vi kollade lite talang, Maja kom förbi en stund, Dennis var där, vi åt godis och jag hade en bra dag. 
Nu på eftermiddagen och kvällen har jag chillat galet och pluggat lite. 
Hoppas allt är bra med er.
Pusshej!
 
 
 

Gästblogg - recepttips

Hej alla här på nå ne special!

Jag lagade världens godaste matmiddag häromveckan och jag bara måste dela med mig av!
Bakad potatis på ett mycket godare sätt än du någonsin ätit det!

Ingredienser 
Potatis
Bönor
Bakad

Gör såhär: 
Sätt ugnen 450c
Tvätta stora potatisar i under kallt vatten tills dom är rena och fina. 
Använd en skruv och borr för att göra lagom många hål, jämt fördelat på potatisen. 
Lägg potatisarna på en plåt och stoppa in i ugnen.
Grädda potatisarna i två timmar, stäng sedan av ugnen, men låt potatisarna stå kvar i ugnen.
Låt potatisarna vara kvar i avstängd ugn 3-4 dagar.
Sätt sedan på ugnen på 300c och grädda två timmar till. 


We are all human beings

 

Uncover

Om tre månader är jag tillbaka i Thailand, på barnhemmet, mitt andra hem. Jag kommer att stanna under hela sommarlovet i princip och ska jag vara ärlig så är jag lite sjukt rädd. Jag vet att jag kommer ha det otroligt bra där. Jag mår riktigt bra på barnhemmet och jag drömmer mig tillbaka dit varje dag. Men hur mycket kommer jag missa här i Sverige? Jag struntar fullständigt i om jag missar århundrandets fest, det roligaste äventyret mina kompisar någonsin gjort, eller om Anton Ewald står utanför min dörr och frågar personligen efter mig men mamma måste säga att jag tyvärr inte är hemma, jag är rädd för att bli ersatt. Ersatt och bortglömd. Jag har tvivlat på om jag verkligen ska åka för jag är så rädd att det ska hända. Vad ska jag göra om det händer? Hur ska jag någonsin kunna sluta hata mig själv för att jag faktiskt åkte iväg? 
Det där är så svåra känslor. 
 

When you see my face, hope it gives you hell

Chacha.
Idag började jag nio som vanligt men var inte i skolan förens typ halv 11. Bara någon timme efter det gick jag och Amanda och köpte lunch. Vi hade likadana kläder och skitful frisyr idag, haha så fula. Jag pluggade faktiskt lite idag i skolan!! Nu har jag pluggat i ett par timmar och tänkte fortsätta med det.
Ciao. 
Såg ut som Daisy Duck typ.. 
 
 

Kiss me

Har ett/en(???????) mission den här veckan; att klara av att ta en pussbild! Alltså förlåt men jag tycker det är så himla cheesy med sånt där trams, men nu ska jag ta en iallafall, med Dennis då alltså, inte själv.. Har försökt några gånger men håller på att skratta på mig varje gång hahah. 
Det här är det närmsta jag har kommit än så länge.. 
Så Dennis tyckte att det blev bättre om han tog en själv.. 
Min lovebug! ♥
 
 

Shake it out

Yo waddup?
Inatt sov hos Dennis hos mig. Vi hade det mysigt! Klockan nio började jag skolan och jag var där nästan i tid, awesome. Jag pluggade inte mycket alls under dagen utan lyssnade mest på ljudböcker med sagor som jag lyssnade på på dagis haha. Fick även sällskap av två av mina favoritmänniskor en hel del. Åt lunch på donkefinken med Amanda och åt en fräsig glass. Skulle sluta tre med drog lite tidigare. På eftermiddagen träffade jag min fina Dennis. 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. 
Ha det bra. 
Puss. 

Min andra halva, är f*n ingenting utan henne! 
My sleeping beauties! ♥

Every demon wants his pound of flesh

Cha bloggen! 
Igår somnade jag tiiidigt, var helt död efter dagen.. Jag gick upp ganska tidigt imorse och åt lång frukost med mamma. Runt 12 träffade jag Dennis och hade det bra. På kvällen var det middag hos mormor och nu ska jag och Dennis kolla på Harry Potter. 
Hoppas ni har haft en bra helg, puss!
Snygga.

Fanmeet

Chabba. 
Alltså, jag kom faktiskt upp imorse. Det var jobbigt men jag klarade det. Tänk om det kunde vara så när jag ska till skolan också.. Vid sju blev jag hämtad på resecentrum av Gisela och vi åkte och hämtade upp Amanda för att senare fortsätta mot Linköping! Linköping var en gullig liten stad. Vi var där på trupp basic kurs och det var inte speciellt kul haha. Men jag hade en mysig dag med pizza, godis och min bästa vän. Träffade lite gulliga fans också! :)
Nu är jag hemma. Ska duscha och sånt men orkar verkligen inteeee.. 
Jag laddar kanske upp någon mer bild imorgon men orkar inte fixa med det nu.
Pusshejj.
 
 

Darkest moments

Det här känns så himla inte bra.. Kan inte ens sova nu.. 
 
 
 
 

Summer, summer, summer

Vill ha sommar typ nu. 
 

Mer swag motherfucker

Hej babes! 
Igår var det torsdag och då stannade jag hemma från skolan, men lyckades ändå plugga lite hemma. På eftermiddagen kom Dennis och hämtade mig och vi åkte till Maxi och köpte liiite godis, sen åkte vi hem till honom och aschillade tills min finaste, bästaste Amanda kom dit och stannade ett tag för att prata om allt och snapchatta. Efter hon hade dragit åkte jag och Dennis och köpte pizza och sen kollade vi film och pratade i telefon med min KOMPIS innan vi somnade. Imorse kände jag "NEJ" när klockan ringde och snoozade i cirka fyra timmar, hehe. Jag var i skolan ett litet tag innan jag åkte hem och sedan dess har jag varit död. Vill bara äta och sova nu..
Ciaokatt. 
Dennis har swag som vanligt. 
 

Fight

Fastnar alldeles för ofta i hans ord under nätterna..
 
 

Sleepyhead

Var lite trött imorse... sen sov jag till nio. 
 

I'm famous bitch

Photoshoot på Coco Thai idag och fanträff i Linköping i helgen, livet som känd börjar bli lite stressigt..!
 
 
 
 

Du är så speciell

Chacha snyggingar! 
Idag sov kom jag till skolan ganska sent men hann ändå att plugga liiite historia. Jag var ganska flummig typ hela tiden och vid 12.15 kom Amanda och hämtade mig och vi gick till Coco thai, jag gick aldrig tillbaka till skolan, hehe. Det var såååå gott på Coco Thai. Vi blev jättemätta och jätteskrattiga och satt i säkert en timme och skickade fula snaps till varandra hahaha, länge sen jag skrattade så mycket! På vägen hem letade vi efter Lars, men han hade tydligen bytt lokal.. :/
Nu har jag legat i sängen sen jag kom hem och har inga som helst planer på att flytta mig. Jag är extremt trött!
Puss.
 

HAHAHAAH vi är asroliga, satt i mitt klassrum och bytte tröja hahahaahaaha. 

When worlds collide we put hopelessness aside

Hej.
Skolan var seg idag (tisdag). Min lärare var upptagen så jag skulle jobba med det jag gjorde igår, men jag var redan klar med det så jag har kollat på Top Model nästan hela dagen.. Efter skolan träffade jag Dennis. Vi åt och jag var aaaashungrig. Stannade där tills tio och nu har jag duschat, kollat lite Sex and the city och ska strax gå och lägga mig. 
Hoppas ni har haft en fin dag, puss!
Swag-Dennis!
 

Jag vill tappa bort mig i mellanrummen av dina hjärtslag

Hallue. 
Jag hade svårt att somna inatt. Jag var egentligen astrött men all oro och nervositet i min kropp lät mig inte få sova. Jag skulle börja nio idag, gick upp ur sängen typ.. 9 och kom till Karro just innan halv 10. Nu ska jag plugga men jag lovar jag är typ klar! För en stund sen kom min rektor Lasse in hit och det var som att han visste att jag inte hunnit äta något i morse för han kom in med en chokladboll och sa att han var stolt över mig. Det gjorde typ min dag. 
 

No pain, no gain

Jag orkar inte, hon är så snygg, jag orkar inte, så perfekt. 
 

Jag är så rädd att du någon dag ska se mig så som jag ser mig själv

Yo waddap?
Så jag började alltså på Karro idag. Det kändes helt okej även fast jag satt helt forever alone mellan halv 10 och tre typ. Jag gjorde samma sak exakt hela dage, litteraturhistoria och det var väl lagom kul. MEN jag var där, jag gjorde vad jag skulle och jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv, nu kommer det äntligen bli bra eller hur..? 
Imorgon ska jag ha historia dagen. Jag lovar, jag hatar historia mer än vad jag hatar ketchup och jag antar att det kan vara anledningen till att jag ligger två kurser efter hehe...
Nu på kvällen har jag dansat på rosta och det gick sådär. Vi är lite fast just nu, men vi börjar sakta men säkert närma oss slutet nu och det känns så bra! 
Nu är jag trött.
Ciaokatt. 
Kul väder. 
 

Sexology

Best relationship advice: Don't do anything you wouldn't want your boyfriend/girlfriend to do
 
 
It sucks, doesn't it? Feeling like you're not good enough.
 
 
Females will find out everything, so I suggest you don't lie to them.
 
 
When a male honey bee climaxes during sex, his testicles explode and he dies.
 
 
Don't fuck with someone's relationship just because you can't get one.
 
 
Girls on Periods: I'm fine. I hate you. I love you. I want ice cream. Come here. Get away. You're cute. Fuck off. Fuck that. Fuck this.
 
 
The couples that are meant to be, are the ones who go through everything that is meant to tear them apart, and come out even stronger.
 
 
If your girlfriend doesn't like that bitch. You don't talk to that bitch.
 
 
Never hurt your girlfriend to make a hoe happy.
 
 
I don't care who was "before" me, as long as I know there's nobody "during" me.
 
 
I hate the idea of anyone else having you.
 
 
If you find a girl that is willing to go through hell just to keep the relationship going, you really shouldn't take her love for granted.
 
 
I'm afraid you'll find someone prettier, smarter, cooler, taller, skinnier, nicer, calmer, clearer, stronger, better, than me.
 
 
Girls always find things out, they might not say anything right away, but they know.
 

Avoid sex with your ex.

 
 
 

Akilles

Sitter helt ensam i ett litet klassrum på Karro och ska plugga litteraturhistoria. Jag har läst tre sidor än så länge och tror att jag dör snart. Jag är skoltrött.
 

I'm gonna make sure you regret that night

You should've said "No", you should've gone home
You should've thought twice before you let it all go
And I should've been there in the back of your mind
I shouldn't be asking myself, "Why?"
You should've said "No"
I can't resist
Tell me this:
Was it worth it?
Was she worth this?

I used to be your star, the Venus to your Mars

 

Det är inte synd om dig, det är bara ditt försvar

Hallue!
Jag har haft en ganska fett awesome helg. I fredags kväll träffade jag Amanda. Vi åt chicken nuggets och allt sånt där. På kvällen var vi på strömpis, pratade med döva människor och drack medicin. Jag sov hos Dennis och vid 12 på lördagen kom Amanda förbi och hämtade mig och vi åkte hem till henne och åt, sov och duschade innan vi började fixa inför ännu en utgång. Den här kvällen blev det Frimis och det var asmycket folk där så det var ju kul. Jag hade en grym kväll förutom ett panikanfall. Natten spenderades ännu en gång hos Dennis och imorse åkte jag och Amanda hem till henne tillsammans igen. Nu är jag hemma, död och lite wattafakk. 
Väldigt intensiv helg, men det var det jag hade förväntat mig. 
Hoppas ni har haft en lika awesome helg som mig. 
Puss babes!
 
 
 
 

This is it, I gotta start living

Shallå!
Idag är en bra dag, och jag tänker inte låta någonting förstöra det. Jag har tillochmed gråtit några tårar idag men är fortfarande glad, glad, glad! :)
Så imorse blev jag väckt av ett telefonsamtal 10.10. Det var min rektor Lasse som ringde. Klockan 10.40 befann jag mig på Karro, 11.20 blev jag inskriven på Karro, så nu har jag bytt skola. Det känns bra, tråkigt att lämna min klass på Risbergska, men jag kanske börjar där igen nästa termin. 
När jag kom hem till mitt wifi såg jag att jag hade fått 10000 följare på instagram, och det kändes ju jättekul. Det har varit soligt ute idag och nu är det helg! Och jag har sett fram emot den här helgen. 
Allt är bara bra idag, jag är så glad. :) 
Lagom asful, men VEM BRYR SIG :)
 

Not your business

Just nu är jag riktigt irriterad på folk som lägger sig i delar av mitt liv som de verkligen inte har ett skit att göra med. Att få frågor om sina vanor, varför man gör som man gör av någon som det inte angår är nog bland det jobbigaste man kan råka ut för. Är för tillfället riktigt pissed på grund av en sak som hände tidigare idag som jag inte tänker gå in djupare på men nu tänker jag iallafall klargöra några saker för er som läser det här:
*Jag är 19 år, jag klassas som vuxen.
*Mina val är mina val och ingen annans. 
*Jag försöker göra val som påverkar mig själv och inte andra.
*Jag har ett privatliv som jag gärna håller just privat. 
*Håll käften.
 

For you I'd bleed myself dry

Heyyy waddup!
Idag har jag träffat min Dennis och haft en jättetrevlig dag. :) Nu är jag hemma och är hungrig. 
Min dag pretty much. 
Yoooo.

Ba

Jag fick nyss det finaste och mysigaste telefonsamtalet någonsin och nu kan jag inte sluta gråta... hahah så emotionell... 

atm

Just nu är jag
-hungrig
-trött
-ensam
-jättetaggad
-frustrerad
-fucking awesome
-kall
 

Bestisfestis

Vi kan inte vara normala och bara säga typ "jag saknar dig", haha fucktards. 
 

Jag är så rädd för att förlora dig

Halluue. 
Händer lite för lite i mitt liv just nu haha.. Jag är otroligt trött hela tiden och jag känner att pollen börjar komma. 
Ikväll har jag iallafall spenderat några timmar på Oscaria och målat naglarna. Ehja. 
Ciao. 
Laddade upp den här på instagram idag och skrev något i stil med "Äntligen tillräckligt varmt för att ha skinnjacka",  fet lögn dock eftersom jag tog på mig vinterjackan när jag skulle ut bara någon timme efter jag hade tagit bilden, haha. 
 

Du är värd det

Om jag inte vart så hård
hade jag känt det
Om jag inte vart så trött
hade jag tänkt det
Om jag inte vart så sjuk
så hade du gett upp
för att du är värd det

Om jag inte vart så tyst
hade jag sagt det
Om jag inte vart så rädd
hade jag gjort det
Om jag inte vart så dum
så hade du förstått
att du är värd det


To the end of the world

Halluuuue.
Jag hade en jobbig natt och sov inte många minuter alls, så just nu är jag realtivt astrött. 
Idag har varit en ganska händelselös dag, fram tills eftermiddagen då jag äntligen fick träffa min fina Dennis igen. Vi gjorde inte mycket alls, typ sov och det var så mysigt. 
Nu har jag nyss kommit hem och är hungrig. Bad mamma gå och handla för vi inte hade någon mat hemma och hon blev sur så nu sitter jag ensam på mitt golv med Sex and the city och utan mat..
Pusshej!

ugunmvgoåpelrcfwrpjegibhjwvå'pcrlsewäös.aiphgrjlnfhjitpek

ORKAR INTE KAN INTE VILL INTE

Hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

Inatt tar paniken övertag och det gör så jävla ont. Jag kanske borde hata dig för att du fick mig att förlora förmågan att lita på andra, men hur skulle jag kunna hata någon som dig?
 
 
 
 

The christmas collection

Bara för er som missade att The random patch kids faktiskt la upp en ny cover varje advent och även på julafton.. :) Jag är i sjuk julstämning nu.. Enjoy!
 

Child protection home

Idag, den 10e mars, är det ett år sedan jag gav mig iväg på den viktigaste och största resan i mitt liv. För ett år sedan satt jag i ett flygplan över Indien. Jag hade sagt hejdå till min familj, mina vänner och min pojkvän och jag var extremt förväntansfull. Då visste jag inte att jag var på väg att uppleva de sex underbaraste veckorna i mitt liv. 
Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde där. Jag minns varenda liten sekund och jag kommer aldrig någonsin glömma någonting därifrån. Första gången småbarnen kastade sig i min famn, första gången jag fick se lilla Mooki, första gången jag hade en hög med barn mellan 3-15 sovandes på mig, ja allt. 
Varenda dag längtar jag tillbaka. Jag drömmer ofta om att jag är där och blir riktigt ledsen varje gång jag inser att det inte är sant.
För ett år sen visste jag inte att jag skulle sitta här nu och längta tillbaka så mycket som jag gör. För ett år sen visste jag nästan ingenting. 
 
 

We work too damn hard for this just to give it up

Hallo babes. 
Inatt kunde jag verkligen inte somna, tillslut somnade jag halvvägs in i Aristocats. Hann iallafall sova lite innan jag åkte iväg till Rosta vid fyra för att dansa. Fick äntligen träffa min Amanda som jag har saknat väldigt, väldigt mycket! 
Nu är jag hemma, ska sooooova.
Idag är en mycket speciell dag för mig och jag ska strax skriva varför.
Puss.
Söta Wilma och Amanda! ♥
 

Dream away

Måste bara säga att låtarna som Darin är med på på SOS Barnbyars CD är så himla fina. Har lyssnat på dem i någon månad eller så och de får mig att må så bra. :)
 
 
Den här är typ magisk!
 

He's mine and only mine

Inatt vill jag mer än någonsin ha hans armar om mig. Bara få vara nära honom och känna hans hjärta slå. Jag vill känna mig sådär trygg som jag faktiskt gör med honom. Jag vill somna med honom sådär nära mig, och vakna brevid den finaste jag vet. 
 
 

De hjältemodiga

Alltså när man börjar gråta av Astrid Lindgren-låtar, då vet man att det är dags att sova pretty much.. Men assåååååå det är ju så fina låtar.
Den här är juuu åååååhhhh! Minns att jag älskade den som barn, men minns också att filmerna var ganska läskiga.. Men jag lekta alltid massa sådant där när jag var liten och jag vill va liten igen. 

Twitter #YOLO

Åååh hittade min och Amandas gamla twitter, hahahaah orkar inte vad fula vi var. Nej den är inte seriös okej?
twitter.com/pingpjong
 
 

I need a two hour hug or 8 shots of vodka please

Typ exakt så just nu. 

Lets make it turn from black to white

Hejjhopp!
Jag var i Stockholm över helgen som jag tror jag skrev tidigare. Jag åkte iväg i fredags eftermiddag. 
Jag hade en väldigt trevlig helg med familj och lite vänner! :)
Nu är jag väldigt, väldigt, vääääldigt trött, hihi.
Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig!
Pusshej.
Jag med min underbara familj. ♥
I'm blue. 
 
 

Du är inte ensam

Och allt dem ville ge dig
Har du rivit och förstört
Allt dom hade att säga
Har du redan hört
Och alla deras lögner
Betyder ingenting
Tro mig när jag säger
Skammen var aldrig din.
 
 

 

Adore you

De här bilderna är från oktober 2012, från en väldigt viktig helg för mig. 
Jag hade blivit så äckligt sårad och skadad just innan. Jag grät hela natten, hela dagen, faktiskt fram till sekunden jag fick träffa min fina Amanda. Då släppte det bara. Vi åkte iväg till Stockholm över helgen. Och hur dåligt jag än mådde så kände jag knappt av det alls just då. Min kompis var som hon alltid är världens finaste och vi hade en underbar helg och sket i allting. Jag antar att det jag vill ha sagt är att jag vet att vad som än händer så kan den här underbara tjejen få mig att må bra och ord kan inte beskriva hur tacksam jag är att jag har henne. Världens finaste kompis. ♥
 
 
 

All I really want is you

Jag har inte mycket värt att blogga om just nu.. 
I helgen ska jag iallafall åka till Stockholm med mamma, David och Emma. Kommer träffa släktingar som jag inte sett på flera år där och det kommer att bli jättekul! :) Mer om det efter helgen I guess. 
 

Sämst

Okej.. jag älskar att alla klagade på att vi esteter på Risbergska var alldeles för negativa och bittra över att vi skulle behöva byta till Karro, men när det helt plötsligt är de som måste byta blir det kaos. Haha, fucked up people. 

I'm so happy

BÄSTA DAGEN I MITT LIV TROR JAG.

House of Holland

Jag fick de här nagellacken från House of Holland av Emma i julklapp och de är verkligen de grymmaste nagellack jag varit med om! De har för det första extremt snygga färger och de håller faktiskt riktigt bra. Och hur söta är inte flaskorna?! Ser ut som små hus om ni inte ser det. Ååååh måste skaffa fler!
Just nu har jag det lila, men det gröna är min absoluta favorit!
 

I belong to you

Jag kommer aldrig att släppa honom, han är det bästa som har hänt mig och den enda för mig. 
Jag älskar dig mitt hjärta. ♥
Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är.
 
 
 
 

Polly & Plopp

♥♥♥
♥♥♥

THE BEST

Idag träffade jag Amanda och vi gick på stan och vi hade det så trevligt! Känns inte som att vi har träffats på riktigt på hur länge som helst verkligen och nu gjorde vi äntligen det. Jag älskar den tjejen så mycket att jag skulle kunna dö. Världens finaste, bästa, perfektaste kompis! ♥
 
 
 
 

Heart

Idag la jag upp den här bilden på instagram och skrev "I <3 my followers!". 
Alltså åååh jag är så himla tacksam för mina följare. Jag får varje dag nya likes och uppmuntrande kommentarer och det stärker mig verkligen. De gör mig så himla glad! :) 
 

I'm a princess, I don't wanna be the queen

Tja hot stuff!
Inatt hade jag svårt att somna och när klockan ringde halv sex imorse var jag inte jättesugen på att gå upp, men det gjorde jag och jag började skoldagen med s-block. Seriöst, en lektion där man hinner vara på kulturhuset, karro och i3, det är en föööör lång lektion.. However, efter s-blocket förväntades det av mig att ta mig till Risbergska för att ha engelska. Näh. 
Någon gång efter fyra träffade jag Amanda på Rosta och dansade lite. Sedan var det träning med våra fina guldgymnaster. Visade även upp det vi har gjort av deras nya fristående, ska bli så kul att börja lära ut det! 
Ciaokatt.
 
 

Hela natten

Låter som en sång du hört förut
Den går på repeat, tar aldrig slut
Fulla glas och tomma löften
Du är värd så mycket mer
Du kan smälta isar när du ler

Om vi målar om alla mörka moln
Kan vi drömma oss tillbaks
Dom har landat nu 
Alla pappersplan

Världen är här
Universum är vårt
Jag vill hålla dig hela natten.

 


I love you more

Idag sa jag till min pojkvän att jag älskar honom. 
- Jag älskar dig.
- Älskar dig också.
- Jag älskar dig mest!
- Håll käften.
Åhhh gulle-Dennis! ♥
 

Without you to hold I'll be freezing

En söndag utan söndagsångest, inte speciellt vanligt.. 
Jag har spenderat den här dagen hos Dennis med gos och film, jättemysigt. :) 
På eftermiddagen åt jag middag hos mormor och morfar som vanligt och på kvällen var jag barnvakt vilket var jättekul. 
Nu har jag suttit i någon timme och kollat på resor, vill så gärna åka iväg någonstans, även om det bara är en helg. 
Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Jag var sjuk typ hela förra veckan och det var inte jättekul. 
Hoppas ni mår bra och har haft en bra helg. 
Puss!
 

I want to lose my control so we can get it right by the morning


HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!

IDAG FYLLER HAN MED STORT H 20 (SERIÖST 20?!?!?!) ÅR!!!!
JUSTIN DREW BIEBER!!!!!
Jag kan inte förstå att han har blivit så himla stor, 20 år..! Han har växt upp framför hela världens ögon, och nu är han 20 år, 20.. Han är inte tonåring längre, han är så stor. Och jag kan inte beskriva med ord hur extremt stolt jag är över min Justin! Världens finaste, bästa, underbaraste Justin. Jag såg honom första gången 2008 på YouTube. Då såg jag en kille i min egen ålder som hade extrem talang, nu sex år senare ser jag hela min värld när jag kollar på kidrauhls videos på YouTube. Jag blev besatt av honom 2011 och sedan dess har han ägt en stor del av mitt hjärta som alltid kommer att tillhöra honom. Och jag kommer alltid finnas här för honom, vare sig det är han 16e födelsedag eller 116e. Once a belieber always a belieber. 
Jag trodde aldrig att någon som man aldrig ens har träffat, någon som inte ens vet om att man existerar skulle kunna betyda så mycket för en. Att den personen skulle kunna få en att orka när det känns som att det enda valet man har är att ge upp. Jag har så mycket att tacka honom för och jag önskar verkligen att jag får möjlighet att visa honom hur mycket han betyder för mig någon gång. Han har fått mig att tro på mig själv, tro på att mina drömmar kan bli verklighet så länge jag inte ger upp. Han är min största inspiration och jag ser upp till honom mer än någon annan. 
Och nu hoppas jag att han får den finaste 20-årsdagen någonsin för han är värd det allra bästa, världens bästa Justin. Jag kan inte förstå att han faktiskt blivit så stor och det kommer ta ett tag att smälta det, men jag älskar honom fortfarande lika mycket som jag alltid har gjort. Jag ska tillsammans med min andra familj, mina beliebers, hjälpa Justin att få en underbar dag. 
Justin Drew Bieber, jag älskar dig. ♥
 
 

RSS 2.0