Choklad

Åhh måste berätta en så fin sak som hände idag! Innan jag åkte upp till universitetet så gjorde jag ett snabbt stopp på affären. Framför mig i kön stod en man som köpte choklad och han i kassan sa att han fick två för 20:-, mannen sa att han inte ville ha det men sen så ångrade han sig och tog en till och vände sig mot mig och gav den till mig. Jag blev så himla förvånad och glad och det har värmt i mitt hjärta hela dagen. :)

Universitetet

Hej babes!
Idag vaknade jag elva och åkte iväg upp till universitetet för att luncha med mamma. Det blev en sallad för mig och det var så gott. Jag stannade kvar där ett tag och sedan träffade jag Amanda på stan. Nu på kvällen har jag vilat och kollat film. 
Händelselöst lov kan man ju tycka, men jag njuter till 1000%! 
Hoppas att ni har det bra.
Puss!


Jag vet inte hur man gör

Igår chillade jag galet verkligen. Det var så underbart skönt. Idag sov jag till någon gång efter ett och har bara tagit det väldigt, väldigt lugnt. Jag har enbart varit utanför dörren i cirka två minuter när jag slängde soporna.
På kvällen kom mamma förbi och vi åt tacos. Hon gick hem någon gång efter nio och sedan dess har jag och Dennis mest kollat TV och ska snart gå och lägga oss. 
Puss!
Här är min katt.

Sovmorgon

Jag har nyss vaknat och tänker ligga i sängen cirka för alltid för att jag vet att jag kan. Ååhhh älskade höstlov.


Höstlov

Så, i fredags tog jag höstlov och sov en massa! På kvällen var jag hos mamma, åt godis och kollade på TV, jättemysigt! 
I lördags sov jag och Dennis till halv två och sen åkte vi och handlade med mamma. På kvällen åt vi middag hos mormor. Åt även årets första lussebullar, åååhhhhh! Kvällen spenderades på Citygross????? 
Idag har jag, mamma och Dennis varit i Norrköping på fotbollsmatch. Det blev visserligen en förlust men jag har haft en så mysig dag ändå! 
Nu har jag ätit middag och ligger i soffan och kollar på Bert. 
Lots of love!
Jag har inga kuliga bilder så här kommer två trötta selfies från veckan..

Curry

Luktar mer curry än vad man luktar efter att ha varit på La Baguette i cafiket just nu???

Cafik

Hey!
Igår var jag trött, trött, trött! Jag var inte så produktiv alls igår faktikt om jag ska vara ärlig haha. 
Idag är det torsdag och snart helg och höstlov!! Ska bli så skönt. :) Idag var min första lektion inställd, men det gjorde faktiskt inte mig så mycket. Lite tid att plugga på annat och blogga. Sitter just nu i cafiket med Kattis och pratar om allt och inget. Vår nästa lektion börjar om en timme. 
Pusshej.

Lunch Box

Dagens matlåda. Jag har inte riktigt förstått det där med varierad kost.



Matkoma

Yo babes!
Igår när jag kom hem från skolan och hade ätit middag hamnade jag i fetaste matkoman någonsin, jag och Dennis låg i sängen och jag var i princip död. På något konstigt sätt kom jag trots det iväg och tränade på kvällen, och det kändes så härligt. Jag somnade tidigare än vad jag brukar igår kväll och sov till åtta, det var riktigt skönt. 
Nu har jag nyss haft ett historieprov som jag tror gick bra. Idag slutar jag 17.10 vilket känns ganska kämpigt. 
Pusshej!

Annabelle

Hej snuttisar!
Igår kom mamma över på brunch, sen gick vi iväg och kollade på Kif när de tog allsvenskan-silver och på kvällen åt vi hos mormor och morfar. Vid niotiden åkte jag och Dennis upp på stan för att gå på bio. Vi såg Annabelle och det var verkligen den bästa skräckfilm jag har sett. Den hade väldigt bra story, och den kändes verklig på något sätt, och den var så otroligt läskig. Vissa stunder skrek hela salongen typ. Så se den filmen, ni kommer inte att ångra er! Inte så mycket iallafall, behöver ju inte nämna att jag och Dennis sov med tänd lampa i köket, hallen och i sovrummet...

Utgång

Så i fredags var det alltså dags för utgång. Vi förfestade hemma hos mig och Dennis och väl ute på Strömpis var jag nog mest med Ida. Jag kom hem rätt tidigt och la mig och sov i ett par timmar tills Dennis kom hem. 
Kvällen var helt okej ändå. Tråkiga paradise hotel-deltagare dock. Jag blev ihopblandad med en utav deltagarna flera gånger, vilket tillslut pissed me off...!
 

Paris

Iiiihhiiiii idag har jag hämtat två paket, varav ett var ett utav de paket jag har längtat efter mest! Köpte en utav mina favoritparfymer för 99:- iställer för orginalpriset som är 225:-, så jag är riktigt glad.
Parfymen är Paris Hilton Passport Paris och jag tycker den luktar så underbart!
 
 

Svenska hollywoodfruar

Det är höst och alla börjar prata om höst-tv-kvällar. Massa serier har säsongsstart nu. Jag följer bara paradise hotel, men det finns en serie jag vill följa men som jag har glömt bort vecka efter vecka. Igår tog jag mig tid att kolla ikapp de tre avsnitten som redan släppts av Svenska hollywoodfruar. Jag tycker den serien är så otroligt underhållande HAHA. 
Här får ni några korta åsikter om de fyra fruarna. 
 
Maria Montazami 
Alltså, man kan ju inte annat än att älska henne! Hennes underbara sätt att prata och hennes sköna åsikter och lösningar på saker. Min absoluta favoritfru så att säga. 
Britt Ekland
Jag skulle vara så starstruck om jag var med i programmet tillsammans med henne. Älskar hur hon står upp för vad hon tycker och tänker. Och jag måste ju bara undra hur man kan vara så otroligt snygg när man är i den åldern?
Gunilla Persson
HAHAHA! Hon är så patetisk och amatör och det är så himla roligt. Hon passar ju inte in i programmet för fem öre men jag sitter bara och skrattar åt henne och hennes försök att vara en hollywoodfru.
Åsa Vesterlund
Så dum i huvudet att det blir kul. Hon kommer antagligen explodera under den här säsongen då hon gör nya botoxingrepp i varenda avsnitt. Hade mycket hellre sett Siv Cotton i ännu en säsong. 
 

Uppdaterar

Först och främst, tack till er trogna läsare som fortfarande går in här på bloggen trots den usla uppdateringen. Nu har jag, som ni kanske ser, börjat uppdatera en hel del av den anledningen att jag själv blir så besviken när jag går in på en blogg och den inte är uppdaterad. Nu ska jag försöka få upp inlägg relativt regelbundet. Jag saknar ju att blogga och känner inte att jag kan sluta nu efter såhär många år!!
 

Your life is your message to the world, make sure it's inspiring

I december 2012 besökte jag Lanta animal welfare. Det är ett ställe jag nämnt här på bloggen oändligt många gånger men jag gör det igen. Det är alltså ett katt-och hundhem för djur som blivit, misshandlade eller liknande. På LAW finns knappt någon fast personal utav det är volontärer som åker ner och jobbar under en tid. Då under mitt första besök bestämde jag mig för att jag också ville jobba som volontär. Min första tanke var att åka till LAW men man var tvungen att vara 20 år för att få jobba där och jag var ju bara 17. Därför började mamma och jag leta runt på internet och den 10 mars 2013 åkte jag ner till Thailand och Child protection home för sex veckors volontärarbete. Det är det bästa val jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Det är på CPH som jag mår allra, allra bäst. Nu har jag besökt CPH tre gånger, i totalt 12 veckor och nu i vinter får jag äntligen komma tillbaka, och då dessutom med Dennis. Jag är så himla lycklig att jag ska få visa honom den plats jag älskar mest här på jorden. 
 
Har ni chans att åka iväg på en volontärresa så ta den, det är det bästa man kan göra!
Världens underbaraste. 

Två månader, eller en

Idag fick jag sms om att ännu ett paket kommit, jag måste bara ta mig iväg till posten och hämta det. Dock kan jag inte skriva här vad det är jag har köpt då det är en julklapp. Förstår inte att det redan är dags att börja fixa sådant, helt sjukt hur snabbt tiden går!! Om två månader är jag tillbaka i underbara Thailand. Egentligen kan jag säga att det bara är en månad för jag har planer oktober ut, och sen kommer seeeega november och sen när december drar igång så är allt jättekul igen..!
 
 

XXL Paradise hotel party

Hey!
Idag är det torsdag och jag har inte alls mått bra. Ska faktiskt försöka gå och lägga mig ganska snart. Imorgon är det fredag och paradise hotel kommer till Strömpis med åtta hemliga deltagare och jag är faktiskt ganska taggad på att dra ut! 
Nu ska jag försöka få i mig lite middag även fast jag helst bara vill spy och sätta på någon film och försöka sova.
Puss!
 
 

Leave out all the rest

Eftersom jag fick reda på att jag börjar sent imorgon bestämde jag och Dennis oss för att festa. Neeeejmen, onsdagsmys och firande/dränker våra sorger för att Saga fick lämna paradise hotel (både älskade och hatade henne).
Puss!
 

Iphoneskal

Ett utav mina paket trillade ner i brevlådan, ett paket från Fujifilm. Jag hade beställt ett Iphone 5-skal med en bild på mig och Dennis. Det var någonting jag funderade på att göra för ett par månader sen innan jag hade spräckt min skärm. Efter att den blivit lagad känner jag mig osäker så fort inte mitt asfeta skal är på. Nu hade jag iallafall fått en kupong där jag kunde få ett sådant skal gratis så då kändes det ju värt. 

Stockholm

Hej!
Den här helgen har varit så bra! I lördags morgon packade jag och Dennis in oss i bilen och åkte upp till Stockholm. Första stoppet var i Stuvsta hos David och Emma. Vi åkte iväg och handlade lite mat och åt sedan lunch med dem, mamma och Johnny. Sen tog vi oss in till stan för lite shopping. Fick köpt nästan allt på min shoppinglista. Vid sjutiden åkte jag och Dennis till vårat hotell, tog en promenad till en jättemysig restaurang och hade en mysig middag. Hade en toppenkväll och jag somnade i hans armar. 
På söndagen åt vi hotellfrukost (finns få bättre saker). Vi gick omkring på naturhistoriska med mamma på eftermiddagen och avslutade kvällen på Friends aréna där vi såg Sverige vinna över Liechtenstein i fotboll med 2-0. Efter matchen tog vi bilen hem och jag och Dennis landade hemma hos oss vid tvåtiden på natten.
På väg!
En ensam liten tomat på Lidl.
På väg till hotellet.
Mysmiddag med min finaste.
Hotellfrukost!
Vårat fina hotellrum.
Älskar honom så det gör ont.
Morgonpromenad.
Dennis och hans nya BFF.
Matchen.

Onlineshopping

Har senaste tiden spenderat en hel del på onlineshopping. Väntar för tillfället på 4 paket tror jag och gjorde nyss en beställning från Nellys stora rea. Haha, nu får det inte bli mer förens studiebidraget kommer, har en sak som jag måste ha pengar till om ungefär en vecka! :)
 
HAHAH vilket värdelöst inlägg???????

Xscape

Yo waddup!?
Det är redan tisdag, så skönt! Har sovit riktigt bra inatt. Dennis skjutsade mig till skolan och jag kände mig lite stressad så jag åt min frukost i bilen. Nu sitter jag med två killar i klassen och pluggar på ett naturarbete som ska in snart. Idag slutar jag 17.10, känns så otroligt sent haha. Har inte mycket alls att skriva egentligen men ville gärna uppdatera. 
Puss!
 Min underbara matlåda.

Turn the pain into power

When you've been fighting for it all your life
You've been struggling to make things right
That’s how a superhero learns to fly
Now she’s stronger than you know
A heart of steel starts to grow.

Senaste tiden

Hej!
Uppdateringen suger, förlåt för det. 
Här kommer iallafall några bilder från den senaste tiden.
Sötaste lilla Doris.
Alltså haha, dagens ungdom osv.
Plopp. 
Köpte nya springskor, provade seriöst alla de hade i affären.. 
Finlunch på Kina muren med min finaste i måndags.
Swaggy.
Doris har muffinsmage. 
Bells med Oliwer, Andres och min Dennis.

RSS 2.0