You've got that one thing

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE AMANDA SOM  HAR NAMNSDAG IDAG!!!
Jag älskar dig mest av allt, du är det viktigaste jag har. ♥

So much pain

Lugnet efter stormen.

You're on my heart just like a tattoo

Jag saknar dig, mer än någonsin. Det gör så ont att veta att du finns där långt borta, utan mig. Du har säkert glömt bort mig. Jag var säker på att det var rätt. Allt förstördes så snabb. Det fanns aldrig någont "vi" och kommer aldrig att göra. Hur ska jag kunna leva med det när det var och är det enda jag vill? Det går inte en dag utan att jag hatar mig själv för att jag inte vågade. Du är i mina tankar hela tiden. Jag bestämde mig för att inte bry mig, för att släppa dig, att börja om. Jag fick lära mig att man inte kan styra sina känslor.
Och nu är det försent. 

ALAYLM

Proud Belieber♥

DONE!

Fy tusan vad ont det gjorde... Men nu sitter den där iallafall, lila och fin! :)
 
 

En bild säger mer än tusen ord


I close my eyes and I can see a better day

Det är bara fel. 
Panik

What makes you so beautiful is that you don't know how beautiful you are to me

DET ÄR MINDRE ÄN 200 DAGAR KVAR NU!
OM 197 DAGAR FÅR JAG SE MIN ÄLSKLING!
197 DAGAR, DET ÄR INGENTING!!!!!!!!
Världens finaste, bästa, underbaraste,
vackraste, sötaste, snyggaste, sexigaste,
begåvaste, älskvärda, roligaste
och fantastiska kille
Jag älskar dig Justin Drew Bieber!
 
 

It's always better when we're together

Här kommer några bilder från denna fina helg!
Jag har verkligen världens finaste vänner, ni är underbara. Jag älskar er!

We are under pressure

Hejhopp.
I fredags sov jag, Helena och Amanda hos Manne. Vi kollade på två filmer, myste. sodastreamade O'boy och åt godis! Det var jättetrevlig och mysig. 
På lördagen gick jag och Amanda upp åtta och for iväg till träningen. Det gick bra. Efter träningen kom Helena och Hanna hem till mig. Sedan gick vi ut till en lekplats och träffade Petter och senare åkte vi iväg till Manne där vi träffade Jonte, Felix, Julia, David, Anders, Wille, Hampus, August. Vi hade det väldigt trevligt! Vid halv sju åkte jag och Amanda hem till henne och fikade lite innan vi däckade. Soperdoper kväll!
Idag vaknade vi typ halv två och va ganska aströtta. Har knappt gått upp än... Ikväll blir det barnträning.
Söndagsångest
Ciao.

Shake your body

HEJ PEOPLE!
Skolan sög idag, gick bara på en lektion.. Efter skolan bakade jag med Emma och sen åkte jag till Amanda. Vi har  ätit pannkisar och kollat lite film och tvättat våra fågelbon till hår. Snart drar vi iväg till Manne. Taggar en toppenkväll!
HEJDÅ PEOPLE!
Hej jag äter fish&chips.

You only die once

Hej världen!
Så jag gick ändå på Karrofesten, det var väl helt okej.
NEJMEN.
Jag och Amaanda missade någon lektion sådär på slutet av dagen och köpte godis istället. Vi fikade också lite och sådär, sen taggade vi sönder!!!! Var även ute på en cykeltur. Vi fixade oss väldigt fina och TAGGADEEEEEE!!!! Vi åkte dit tiiiidigt för att kunna komma in i tid. Amanda tog med sig lagom många vantar och sen for vi iväg. Väl där träffade vi Felicia och Emil. Jag hade en TOPPENSUPERDUPERMEGAPEGADEGASUVERÄNBÄST kväll!! 
Kom hem till Amanda just innan halv tre och då var det fikadags! Ingen aning om när vi somnade..
Idag väckte Amanda mig halv nio när hon skulle till skolan. Jag sov vidare till...jag vet inte när. Är sjukt trött. Skippade första lektionen men tror jag orkar tvinga mig till de sista två.
Ciaokatt.
 

Those were the best days of my life

Jag vägrar att inse att sommaren är över, att det är höst. Det är oktober nu men jag tänker verkligen inte inse att sommaren 2012 är över. Jag tänker iallafall leva i tron om att det fortfarande är sommar så länge som möjligt och få världens längsta sommar, för min sommar började faktiskt den 31:a april, på valborg. 
Jag och Amanda hade bestämt att vi skulle gå på bio eller liknande som vi gjorde på valborg året innan. Efter en eftermiddag i stadsparken ändrade vi planer. Det slutade med en toppenkväll! Den kvällen fick jag träffa några av mina bästa vänner för första gången. Jag tror inte att sommaren hade blivit lika bra utan valborg!
Dagen efter valborg kom Hanna till Örebro. Vi fikade med Helena och hade jättetrevligt. Det var kul att träffa henne då vi inte ses ofta.
Det var en tävling i Örebro någon vecka senare. Jag och Amanda jobbade på den. Vi fick godis, typ... Det fanns sura nappar iallafall, Amanda blev glad. Vi åkte även på en tävling med våra ungar, då hade vi med oss mer mat än alla de andra tillsammans tror jag. Vi blev inte hungriga iallafall...
En kväll kom Dala och hämtade mig med moppen. Vi åkte till David och kollade film. Dala skjutsade hem mig på natten sen var vi ute och pratade, länge. Den natten är nog en utav de nätter jag saknar mest på hela sommaren, jag mådde bra.
En dag fick mina kompisar för sig att kidnappa mig och Amanda från skolan, haha. Vi åkte bil till något bad, det var mysigt. Jag och Amanda tog fina bilder, trodde vi iallafall...
Under hela maj mådde jag egentligen väldigt dåligt. Jag låg så himla efter i skolan. Varje natt satt jag uppe och pluggade och grät. Jag kunde inte äta, jag sov max någon timme varje natt. Jag var beredd på att bryta ihop totalt när som helst. Dock berättade jag inte om det här för någon. Jag var så inställd på att klara mig själv. Jag låtsades att det var helt okej när jag egentligen bara ville lägga mig ner och dö.
Den första juni flyttade Amanda! Första kvällen i lägenheten var helt underbar. Vi möblerade, "kollade" film, utforskade, blåste ballonger och sorterade godis. Då insåg jag och höll alla tummar jag hade för att livet kunde bli bättre än vad det varit i maj. 
Dagen efter hade vi inflyttningsfest med masssssa godis och trevliga människor. Vi kollade film och tog en lång promenad. Vi var inte många kvar senare, men vi hade kul. Jag var glad, och jag trodde nästan jag hade anledning att vara det, nu vet jag. Vid sju hade alla gått hem och jag och Amanda sov och sov.
Jag sprang Vårruset, jag blev nöjd! 
En kväll somnade Anders i lägenheten. Jag och Amanda busade lite med honom sen sov han kvar där. Jag och Amanda satt ute i trappuppgången med täcke och kollade ut genom fönstret och pratade. Det var så sjukt fint. Anders trodde han hade gjort något, hahah... 
Här var jag "ledig" ett par dagar. På grund av Krampen och andra trevligheter blev det inte mycket skola. Jag la faktiskt av helt med skolan efter den första juni tror jag. Då gav min kropp och mitt huvud upp och bestämde att jag skulle börja leva. Jag var väldigt förkyld dock, kunde knappt prata men det kan nog varit skönt för mina kompisar att slippa höra min röst hela tiden, haha. 
Skolavslutningen dissade jag och Amanda ganska rejält. Vi kom dit sent, jag köpte choklad, fick damp på en jävla skitlärare (ja, i det här fallet är det tillåtet att säga så). Sen lämnade jag Risbergska för ett tag. Jag hade gått ut ettan, och jag hade inte kunnat bry mig mindre.
En dag klagade en kompis väldigt mycket, jag funderade på att hoppa ut genom fönstret.
Mina vänner tog studenten det åttonde juni. Grattade dem lite snabbt och sen sprang jag och Amanda, oj vad vi sprang. Vi kom till lägenheten tidig eftermiddag och åt godis, pratade, planerade, levde. Sedan begav vi oss till Leijen som öppnade dörren och firade honom lite. På kvällen hatade jag och Pjongchey våra liv för att vi var tretton. Så patetiska att jag dör. Vi kollade Twilight och myste, och var deprimerade. Senare kom iallafall Leijen och Gustav och även Anders. Vi (inte Gustav för han gick hem och inte Anders, han var i drömarnas värld) åt McDonalds, kollade film. De sov över. 
En dag gjorde vi alla en ENORM hamburgare. Jag åt dock inget, dels för att jag mådde helt sjukt dåligt och dels för att den inte såg alltför aptitlig ut. Jag skämde ut mig något enormt den här kvällen.
Den trettonde bakade jag , Anders och Leijen muffins. Vi hade alla på oss solglasögon och vi hade kul! senare kom även Amanda och vi pratade om lite allt möjligt och Anders var gosig. 
Den fjortonde juni fyllde mitt hjärta, mitt allt sjutton år! Finurlig som jag är hade jag planerat en liten överraskningsfest för henne. Jag blåste ballonger och serpentiner för fulla muggar och tejpade upp på väggar och tak. Vi hade ju bakat också, jag hade gjort en bangla. Hade laddat upp med lite presenter också. När hon ringde på dörren fick de andra ( Dala, Anders, Arde, Leijen, Manne och David) panik och gömde sig i badrummet. Jag skulle tända ljus och det gjorde så ont. Vi lyckades överraska Amanda iallafall! Vi hade en mysig kväll. Tillslut var det bara jag, Amanda och Arde kvar. Det var jättetrevligt. Klockan 02:32 fick jag ett sms som gjorde mig så otroligt glad. 
I den här vevan släpptes även Believe och det var först i förrgår som jag bytte skivan i cd-spelaren från den till Under the Mistletoe. 
Dagen efter världens bästas födelsedag kom Arde, Anders och David över till lägenheten. Vi kollade film, jag var glad. Anders och David stannade kvar och spelade spel till sent. 
Sen blev det fel, även fast det inte blev det på riktigt.
Midsommar blev inte som jag tänkt mig, inte alls. Natten innan blev det kaos, kaos i mitt liv, i min kropp. Jag kämpade, men jag vet inte varför. Jag vaknade på sjukhuset. Helt skadad. Jag sa att det var bra. 
Jag firade midsommar med familjen först och sedan med Amanda. Vi var sura, arga, förbannade, hatiska. Det blev bättre, vi tränade (så random...) och sen gick vi ut på promenad och dog ihjäl oss. Sen letade våra kompisar efter oss så vi slängde oss på en gräsmatta. Jag skrattade så sjukt mycket, jag mådde riktigt bra. Vi åkte till stadsparken med våra kompisar och Anders blev sur, arg, förbannad, hatisk. Hahah. Jag pratade i telefon, blev sur och fick ett sms som gjorde mig varm inombords. Jag och Amanda sprang genom vattenspridarna och jag önskade att jag var med i High school musical 2. 
Dagen efter grät jag floder och lyssnade bara på en enda låt. Tårarna fortsatte, varje liten sekund jag var ensam. En dag träffade jag en fin vän och vi låg i gräset och kramades och pratade. Jag grät, men jag var så glad.
Sen slutade jag sminka mig, chillidill.
Tjugofemte var det dags att packa väskan och fara till Italien, men det där med att packa väskan var nog det jobbigaste jag varit med om.. Jag ville verkligen inte åka. Fyrtiofem minuter innan jag skulle befinna mig på Oscaria tog jag mig i kragen och började packa. Jag hann, typ. Det var en jobbig resa. Med några ton mat satte jag och Amanda våra feta rövar på bussen och tuffade upp mot Stockholm, Arlanda. Vi åt, och åt. På Arlanda ville vi dö. På planet åt vi. Sen somnade vi. Vi sov på bussen i Italien. Vi sov och sov. 
Italien blev så bra!!! Jag hade väldigt kul! På dagarna tränade jag, på kvällarna/nätterna levde jag med Amanda. Det blev massa glass, godis, mat, vatten och även nakna nattbad i havet, och nattbad med badkläder också för den delen, och en otroligt massa flum! Men det jag gjorde allra mest i Italien var att DANSA och PAUSA. Flygresan hem tyckte jag var jobbig..
Juni var en bra månad med många filmkvällar, Friendskvällar, godisdygn, köttbullar-och-pasta-dagar och allmänt bra och fina dagar. Det var lite kaos i slutet av månaden men jag klarade mig igenom det. Precis som allt annat.
Den andra juli kom vi hem. Vi kom hem till Örebro mitt i natten och jag och Amanda satte ner gåstavarna och suckade "hemma" tiiiidig morgon. Vi sov bara några timmar. På morgonen gick jag hem till mamma med min sjukt tunga väska. Jag hade halvt panik och gick fort som tusan. Tidigt på eftermiddagen kom Leijen till lägenheten och hämtade mig och Amanda och vi for iväg till Ånnaboda där Anders, David och Arde redan befann sig. Ännu senare kom även Jonte dit. Vi var där i två nätter. Arde blev ledsen för han hade salami i sin cykelkorg. Jag cyklade hem med Anders och David. Det var jobbigt, men kul! Att åka ner för Ånnabodabacken var nog bland det härligaste jag gjort i hela mitt liv. Den där lilla resan till Ånnaboda är utav de saker jag saknar allra mest under sommarlovet, det var så otroligt kul. Dock gjorde Anders och Sebbe något väldigt elakt, lurade ut mig i skogen och utsatte mig för hemska saker. Jag gick sönder inombords... 
Den sjätte juli gick jag upp tiiidigt för att sätta mig vid datorn och Ticnet. Jag fick fyra biljetter till Justin Biebers konserter här i Sverige. Jag var så sjukt glad! TAGGARÅÅÅÅ!!!!!
Det hände en sak som fick mig att förstöra hela huset. Jag var så otroligt rädd och allt kändes som ett stort misslyckande. Jag kände mig mer hatad än någonsin och jag ville bara försvinna. Mina kompisar fanns där, stöttade mig så sjukt mycket och det fick mig att må bra. 
Den nionde började jag sommarjobba med Malin. Vi åkte runt på olika ålderdomshem i Örebro och sjöng för dem. Jag älskade mitt jobb! Jag började sent och hade minst två timmars lunch varje dag. Vi hade kul och jag blev glad av mitt jobb. 
Dagen efter jag börjat jobba kom Anders och Sebbe över till lägenheten. De hade ju skojat med mig i Ånnaboda och jag låtsades att jag tog väldig illa upp av deras skämt. Den här kvällen hämnades jag på dem genom att säga att det de hade gjort betydde att vi inte längre kunde vara vänner. Hahahah, hemskt men sjukt kul! Efter de hade fått reda på att det var ett skämt och ätit lite bangla stannade jag och Sebbe kvar i lägenheten och kollade på film och hade det trevligt. Sen kom det massa personer och vi gick ut på promenad. Då hände en sak som gjorde mig så otroligt lycklig och stolt. Jag önskar att den där lyckan hade suttit i, det gjorde den tyvärr inte..
Jag hatade det mest under den här perioden, men visade det inte för någon. Jag grät hela tiden när jag var ensam men kunde inte berätta för någon eftersom jag var stark för andra än mig själv. Så jag log, hur ont det än gjorde. Jag måste ha spelat bra för ingen, ingen någonsin sa något om mitt mående. Det var bra antar jag.
En kväll blev det kaos. Kaos, kaos, kaos. Jag gjorde något jag inte skulle ha gjort. Jag kunde inte vara hemma längre. Kastade mig på cykeln och cyklade tills jag insåg att jag inte kunde rymma från allt. Jag vände för att komma till min enda trygghet. Då märkte jag hur sjukt sviken jag blivit. Då tog paniken över allt. Jag cyklade, och cyklade, bort. Jag fick veta en sak som fick mig att vilja ge upp. Den natten hade jag verkligen ingenting att kämpa för, ingenfuckingting. Ändå gjorde jag det, jag fattar fortfarande inte varför. Några kompisar hittade mig. Jag cyklade till lägenheten, trasigare än någonsin. Trots allt blev jag glad den där natten, en vän sa några ord som gjorde mig glad, men de orden stannade bara mellan oss. 
I juli åkte jag och mina kompisar och badade några gånger. I Tjugesta var det massa alger och jag skrev skojiga saker på Manne. Det var en bra dag.
Den nittonde träffade jag Manne och Helena. Vi tog massa fina bilder och hoppade runt i Mannes trädgård. Vi träffade också några andra människor och satt i lägenheten med Amanda och pratade om allt man kan tänka sig. Det var en kul dag/kväll med fina människor.
Jag minns en speciell kväll när vi grillade hos Manne. Anders, Amanda, Sebbe och Wille var med. Senare kom även Dala och Tobias. Vi hade kul. Efter en lång promenad fick jag höra saker som gjorde mig ledsen och glad på samma gång. Jag hoppades och trodde, men saker blir inte alltid som man tänkt sig.
Den sista veckan under mitt sommarjobb började en kille vid namn Christoffer jobba med mig och Malin. Sista dagen jobbade vi ensamma och hade väldigt kul och team-workade haha. 
En dag åkte jag, David, Manne, Leijen, Wille och Anders till Nora. Vi badade och det var skönt. Efter vi hade badat klart promenerade jag och Anders in till Nora, det var en trevlig promenad. Väl där åt några mat och några glass och allt var sopergott. På kvällen åt jag och Amanda på donkefinken och kollade film med David, Anders och Jonte. Det var en trevlig dag!
I slutet av månaden skapades The Random Patch Kids, mitt, Amanda och Majas band. Vi är bästbäst.
Sen var det dags för sommarens andra utomlandsresa. Dagen/natten innan jag åkte iväg sa jag hejdå till mina fina vänner. Det var lite jobbigt. Jag, Arde, Anders, David, Dala, Manne, Lukas och Billy åkte till Kalkbrottet mitt i natten. Fyra av oss tog bussen och fick därför gå en rejäl bit, men det var det värt. När vi kom in till stan var jag tvungen att göra en otroligt jobbig sak, säga hejdå till en kompis som skulle flytta till en annan stad. Jag var väldigt ledsen men min fina Amanda väntade på mig i lägenheten och vi gjorde natten till en utav de bästa i mitt liv. Vi duschade med kläderna på, tvättade mattan, städade mjölkskåpet, reagerade fint, åt allt gott ni kan tänka er, kollade Friends och dygnade. Dagen efter åkte jag tidigt på morgonen och sedan begav jag mig till London. 
Jag var i London i två veckor. Jag hade väldigt roligt. Jag var där med mamma och morfar och vi bodde hos min moster och hennes man. Vi kollade på OS och jag shoppade som tusan! Det var en härlig känsla att gå omkring helt själv i London och få göra exakt vad jag ville. Det blev en hel del Justin Bieber-saker så jag var gladgladglad!
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta juli. Det var en toppenbra och en hemsk månad helt enkelt.
Den elfte augusti kom jag hem igen. Jag var glad att få vara hemma hos mina vänner igen, samtidigt mådde jag helt sjukt dåligt. Det var jag dock för feg för att visa för mina kompisar. Jag hatade mig själv och kunde inte förstå hur jag kunde vara så dum. Det gör jag fortfarande inte.
Sen hände det där som tog sönder allt. Jag hatade som aldrig innan, skrek och hade sådan panik att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Min bästa kompis fanns hos mig hela tiden, hatade med mig. Händelsen skulle inte få förstöra alla fina minnen från sommaren, det lovade vi varandra. Om någon någonsin trodde att det blev så så är det så sjukt fel. Det förstörde allt och rubbade min balans i livet. Hur kan man vara så vidrig? Jag bråkade med en kompis, skrek, grät, blev sviken och förvirrad. Till slut låtsades jag att det var okej, men aldrig i livet.
En dag blev det dags för mig och Amanda att fara till Stockholm. Vi åkte tidigt på morgonen och flummade ihjäl oss på bussen, på engelska. Haha! Vi gick på Gröna lund där och vann (tyvärr) choklad och hade helt sjukt kul. Vi såg även Magnus Uggla och det gjorde oss till två glada cheyer! Efter detta spelades bara en låt! 
Några dagar senare började skolan, jag kände direkt när jag kom in i klassrummet att det var felfelfel. Allt sög och jag bestämde mig för att byta linje, till estet-musik. Jag och Amanda går inte längre i samma klass, jag trivs inte, jag går knappt i skolan längre. Så bra gick det.
I slutet av månaden flyttade ännu en av mina kompisar. Det var tråkigt och jag saknar honom. 
Den första september var det dags att lämna lägenheten. Vi städade och städade och den blev finare än vad en varit under hela sommaren. Golvet i badrummet blev lite halt... När nyckel var lämnad åkte vi till Gustavsviks äventyrscenter och hade en kick off med våra små gymnastikbarn. Vi sov i någon skola och jag och Amanda låg i ett omklädningsrum och pratade i flera timmar. Vi pratade verkligen om ALLT och det var härligt. Jag mådde bra, bäst. 
I början av september hände även något jobbigt och förvirrande. Jag hatade, hatade och hatade. Det hjälpte inte, men för stunden låtsades jag att det faktiskt gjorde det. 
Sen började man komma in i rutiner igen, skola, träning, Amanda på helgerna, kompisar. Det där med skolan kanske inte riktigt stämmer eftersom jag knappt är där, men ändå...
Jag upptäckte en ny känsla i mig, en känsla som jag är osäker på men som jag vill ska vara rätt. Så jag låter den vara det, ett litet tag till iallafall sedan får jag se vad som händer och inte. 
 
Jag har haft en bra sommar trots en hel del gupp. Ibland har allt sugit och jag har velat försvinna, men större delen av tiden har jag varit glad. Glad för att jag har de absolut finaste vänner man kan tänka sig, glad för att jag kan skratta åt det mesta, glad för att den blev so det blev. Jag har utvecklats den här sommaren. Jag är starkare nu och har även ett ännu starkare band till Amanda vilket jag inte ens trodde var möjligt. 
Det är inte jag som gjort denna sommar så bra utan de underbara människor som finns omkring mig. Att förklara hur viktiga ni är för mig är omöjligt, ni är allt.
Sommaren 2012 kommer jag aldrig glömma, för jag lärde mig hur man lever, hur man klarar sig, hur man stänger av allt, hur man finns.
Nu vet jag vem jag är.
Här är lite bilder från sommaren och några låtar som betytt mycket för mig!
 

Where did I go wrong, I lost a friend

Inga ord bara en smärtade känsla i kroppen, våta tårar på mina kinder och oändligt många frågor utan svar. Självklart förstår jag, vem vill vara kompis med någon så hemsk som mig? Jag trodde bara vår vänskap var värd mer. För mig var det något av det finaste jag vet. Nu finns den inte ens längre. Jag trodde väl för mycket.
Förlåt att jag inte är bra nog. Förlåt för att jag är jag.
 

Just a little late you found me

Idag har varit fail.
Gick bara på idrotten. Sen träffade jag Amanda. Vi åkte på träningen där det bara var idioter. Sen fick jag lite hopp. 
Nu suger allt. Skjut mig.
 

Trying not to need you is tearing me apart

Chabba.
Idag hade jag sovmorgon men jag kom ändå inte iväg till första lektionen... Jag gick iallafall på de andra två lektionerna. Efter skolan åkte jag direkt till Anders. Vi hade kul. :) Vid åtta följde han mig hem och just innan nio sa vi hejdå.
Nu har jag duchat och sitter och skypear med Amanda, som jag förövrigt träffade ungefär tre minuter idag. 
Hejdå.
Chokladhäst. Vet inte hur jag blev så fin.
 
Du är den enda
 

I don't know where to go, I can't do it alone

Chu.
Idag var jag i skolan en av tre lektioner... Jag är fail, men imorgon är en ny dag.
Under filosofilektionen pratade jag med en fin och saknad vän, det var toppen.
På eftermiddagen åkte jag till Amanda. Vi skrev en dikt som var asjobbig. Sedan åt vi godis och massa annat gott. Vi kollade också klart på våran asbra film.
Nu är jag hos Anders som klagar på min svenska.
Ciaokatt.
 

I will end where I began

Hej.
Barnträningen igår gick bra, men jag och Amanda bråkade med fettoäckel. Passade på salto och det var kulkul! 
Efter träningen kom Anders till I3 och vi gick hem till honom. Vi gjorde inte så mycket egentligen, satt vid datan och lyssnade på musik. Vid halv elva tog vi en promenad hem till mig, sen sa vi hejdå. :)
Sen blev det kaos. Sådant sjukt jävla kaos.
Jag somnade vid fem och vaknade sex, helt borta i huvudet. 
Vid elva tog jag en promenad till Tullängen och hämtade min cykel.
Snart ska jag till skolan..
Bai.
 

RSS 2.0