Okej

Har fått huvudet ovanför ytan för första gången på flera dagar nu. Passar på och andas in så mycket luft som möjligt nu, för jag vet inte när jag får chansen igen.

Lov

Nu är det påsklov och jag känner mig olyckligare än på länge.

OOTD

Funderar ni över min snygga tröja i inlägget nyss så skulle ni se hela min outfit, on point! 



Puss

Jag älskar honom.





Dance moms

Haha måste verkligen sluta vara så känslig.. Sitter och gråter till dance moms typ varje dag nu hahaha 



Stockholm

????? Vad har hänt med blogg.se's startsida? Blev å förvånad när jag skulle logga in haha!
 
Helgen i Stockholm var underbar! Det var jättemysigt att bo på hotell, äta hotellfrukost, gå omkring i stan, träffa släkten och inte minst att gå på Melodifestivalen! Kanske inte var min favorit som vann, men helt okej tycker jag att låten är. :)
 
Både igår och idag har min näsa runnit konstant vilket jag blir så trött på! Orkar inte vara förkyld nu, speciellt inte när pollensäsongen satt igång också, kommer inte kunna andas på veckor haha. Som tur var kom Dennis hem med både sushi och godis så jag ska inte klaga alltför mycket!
 
Hoppas ni har det bra mina fina!
Pusshej

Två år

Härom dagen var det två år sedan jag åkte iväg till Thailand och volontärarbetade för första gånger. Hur sjukt är inte det egentligen? För två år sen var jag på den plats där jag mår som allra bäst och där jag önskar att jag alltid kunde få vara. 

Det går verkligen inte en enda dag utan att jag saknar barnen, undrar hur de har det och minns allting. Jag vill bara tillbaka, det är det enda jag vill. Förhoppningsvis blir det i sommar! Jag ser så himla mycket fram emot att få komma tillbaka, ha barn som kramas från alla håll och bara få leva mitt liv där och då. Jag ser fram emot att gå upp sex för att hinna med skolbussen, jag ser fram emot att ha lektioner där ingen lyssnar, jag ser fram emot att få må som allra bäst. 

Två år, det är otroligt hur snabbt tiden går. Det känns som att de här barnen har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. De betyder så mycket för mig och de har en stor plats i mitt hjärta som ingen annan någonsin kommer få. 

Ikväll är en utav de där kvällarna när det känns lite extra jobbigt.
 
 
 
 

Inga mera selfies för vi ska ta en groupie

 

Stockholm

Hey honeys!
Alltså, imorgon åker jag ÄNTLIGEN iväg till Stockholm. Det ska bli så otroligt skönt att slippa Örebro och allting även om det bara är för ett par dagar. Imorgon när Dennis slutat jobbet åker vi iväg, och åhhh vad jag ser fram emot det! 
Jag saknar er.
Pusshej.

Memories

En bild från vad jag då trodde var den bästa sommaren i mitt liv, vad fel vi hade kompis haha! 
 



Träning

Igår började jag och Amanda träna en ny grupp. Jag kan ju säga att det var tufft att komma upp ur sängen på morgonen, men värt det! Vi tränar numera en mixtrupp på nybörjar nivå med barn runt sju-nio år och de var så söta! Kändes faktiskt riktigt kul att komma igång igen, man känner sig så uppskattad haha. Detta innebär alltså uppstigning klockan nio varje söndag, men det kan jag leva med.
Hoppas ni har det bra, och ni glömmer väl inte den andra bloggen? Klicka bara HÄR så är ni där på en sekund!
Pusshej.
Smått random bild med min fina Doris.

Melodifestivalen

I lördags var jag, mamma och Dennis på melodifestivalen här i Örebro! Vi hade en så himla bra kväll. Jag och mamma förfestade med lite rom och cola samt gamla melodifestivalenlåtar. 
Vi satt allra längst fram, vilket var grymt! Man såg såååå bra. Så nära Måns Zelmerlöv, så snygg, jag orkar inte.
Om två veckor åker vi också till Stockholm för att kolla på finalen, och i dagsläget hoppas jag nog att Eric Saade vinner.. :)
 
 

RSS 2.0