Föralltid

 

Speciell

Hey babes.
Inatt sov Amanda och Crille hos mig och Dennis. Vi chillade mest. Jag och Dennis somnade sent och jag gick upp alldeles för tidigt.. Idag har jag varit trött och chillade asgalet hela dagen. Vid fem kom Dennis hit igen och då somnade vi nästan direkt och sov i två timmar. Nu har vi ätit middag, jag ska snart duscha och soooova.
Hoppas ni mår bra. 
Puss.
 

How could this be fair?

What does she have on me?
What does she do that is so damn good that would make you give up all the love all the trust and the stuff that you built with me?
Does she know my name?
Did you ever tell her that she was taking and breaking the bond that we strengthened through blood, sweat and tears over the months?

-

Was it worth it? Was she worth it? 

Fuck the world, I'm a panda

Helluuuue!
Jag vet att jag inte har bloggat på eeeevigheter, och det beror inte på att jag har världens mest spännande liv, det är helt enkelt för att jag glömmer bort att blogga. Nu vill jag dock komma igång på riktigt igen.. 
Här får ni som inte följer mig på instagram en bild på mig och min panda som jag fick av Dennis häromdagen. 
PUSSHEJ.
 
 

So adorable

Igår kväll klippte mamma klorna på marsvinen. Hon hade hört att det skulle gå lättare om man la dem på rygg, hahah de var såååå söööta!
Plopp var orolig över Polly haha. 
 
 
 

Angry hamster

Hej!
Igår var en konstig dag. Jag gick upp sent, var hemma hela dagen, på eftermiddagen kom Dennis, vi sov i flera timmar, sen på natten kunde jag inte somna och imorse gick jag också upp seeent. Jag är iallafall i skolan idag..! 
Händer inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Jag ser mest fram emot att maj ska ta slut haha. 
Ciaokatt. 
 

We are slavic

I fredags gick jag och Amanda ut, första gången på länge. Det var awesome!
Den här helgen har min fina kompis Hanna från Stockholm varit här! I lördags förmiddag åkte jag till resecentrum för att hämta henne, vi pratade om allt och inget fram tills vi åkte och träffade Helena. Vi åt lunch på Pizza planeten, satt där i säkert två timmar haha. På kvällen åkte vi tre plus Dennis iväg till Crille för att fira hans födelsedag med hans kompisar och Amanda. Jag hade en mycket trevlig kväll. :) På natten sov jag, Hanna och Dennis hos mig. Jag och Hanna gick upp tio igår, chillade och åkte och åt lunch på McDonalds. På eftermiddagen satt vi, Dennis och Helena hos mig och chillade asgalet, kollade YouTube och sådant där.
På kvällen åt jag och Dennis middag hos mormor och sedan kollade han och mamma på hockey. 
Imorse sov vi till elva, haha! 
Ciao. 
 
 

Habits

Hej hot stuff!
Jag har inte varit på humör för någonting de senaste dagarna då det har regnat och varit grått, det suger såååå! Ikväll ska jag ut! Det ska bli riktigt kul för det var sjukt länge sen jag var ute sist. Imorgon kommer Hanna hit från Stockholm för att stanna över natten och det kommer att bli jättekul att ses igen! :) 
Hoppas ni har det bra. 
Much love.

Foolish

HEY MINA BABES!
Hoppas ni alla mår bättre än någonsin. :)
Jag har haft bra dagar den senaste veckan. Jag och Dennis bodde hos mig när mamma var och jobbade i Irland, det var jättemysigt. På valborg kom det hit lite folk och jag hade en toppenkväll. Jag har också varit mycket hos mormor och det är ju alltid trevligt. Första maj åt jag finmiddag med henne, David och Emma. Jag har också träffat Amanda. Plus städat. 
Ehh ska komma igång med bloggandet, sorry flickor..
Bye. 
 

Look up


RSS 2.0