Let's get into all kinds of trouble

Och på tal om att få saker så var det ju den tjugofemte nu i veckan, och det betyder ju presentbytardag med Amanda! Lika hyper som alltid satt vi och skrek när vi öppnade våra presenter. Gaaah jag fick en mobilväska som det stod "FANTASTISK" på, för det är jag ju faktiskt. :)
(Ja, jag är medveten om att det inte är en mobilväska, det är ett skämt sweethearts.)

Five days of perfect tunes

Under estetiska kommunikationsveckan var det ju alla hjärtans-dag. Det var ju kul. Hur som helst, jag var otroligt nära på att inte vara med på föreställningen vi skulle köra för tvåorna, min gamla klass. Jag fick panik men efter lite prat med min mentor Johan så bestämde jag mig för att göra det ändå. Det gick faktiskt bra, alla sa att de var en tråkig publik och våran grupp som var sist var såklart väldigt nervösa efter att ha hört det, men vi fick dem att skratta, det kändes bra.
Iallafall, på fredagen när veckan var slut så ville Johan prata lite med mig. Han sa att jag skulle vara stolt över mig själv och att han tyckte jag hade gjort ett jättebra jobb. Sen fick jag den här söta lilla grejen, ett chokladhjärta och lite stöttande ord. Jag blev så glad. Min mentor är så bra, han stöttar mig som ingen annan skulle orka göra och han vill verkligen mitt allra bästa. 

What keeps me alive

Jag har varit både den starkaste jag någonsin varit och väldigt otroligt svag den senaste tiden. Jag mådde bra, alldeles för bra för att det skulle vara sant så jag bröt ner mig själv. Omedvetet, men det var fortfarande jag själv som gjorde det.
Jag klarar kanske inte av att vara fri från alla de där negativa tankarna för länge. Jag håller alltid koll på mig själv, låter mig inte luras, jag tänker inte lita på att jag kan må bra. Varenda gång slutar det med att jag sitter där och bara gråter, trasig, misslyckad. 
Jag ska vara stark nu, det säger jag hela tiden. Jag är inte stark nog för att vara stark. En sak har jag iallafall bestämt mig för, jag ska bli stark utan medicin, utan allt sånt. Jag har världens underbaraste människor omkring mig, med deras hjälp ska jag ta mig upp. Det är mitt liv och jag vill inte slösa en enda dag till på att vara ledsen. 
Jag vet bara inte hur jag ska klara mig utan allt det där negativa. Det är sjukt men depressionen har blivit som en drog. Hur skulle jag klara mig om jag inte grät några gånger i veckan? Jag kan inte tänka mig ett liv utan smärtan, tårarna, skriken. Jag vill verkligen bort från det här, jag lovar, men ibland är det just smärtan som håller mig levande, smärtan som får mig att kämpa vidare. Kanske är det för att jag vill besegra den, kanske är det för att jag vet att jag alltid har den att luta mig tillbaka på, den finns ju alltid där. 
Jag är sjuk. Jag vill bara bort från det här, men då kommer jag dö.
Tårarna tar övertag,
jag blundar och de bara rinner. 
När jag öppnar ögonen 
ser jag hur lyckan sakta försvinner.
Jag försöker skratta bort allt 
för att inte visa hur jag känner, 
hur tankarna dödar 
och smärtan bara bränner.
Med rödsprängda ögon 
ser jag mig själv i spegeln,
men för er kommer jag alltid att le.

All I want to be is everything at once

Hejchu.
Inatt sov jag hos Dennis, det var jättebra men jag kände mig jobbigare än någonsin typ, haha... Jag följde med till hans idrottslektion och efter den gick jag och Amanda och köpte MAAAAAAAT och COOOOOLA, me like. När vi hade tjockat klart oss satt vi på Karro ett tag och jag träffade Helena och Amelia, saknade tjejer! På eftermiddagen gick jag på stan med mamma och jag halvsov hela tiden. Klockan kvart över fem var jag tillbaka på Karro för barnträningen som gick helt okej. Vid sju när den var slut åkte jag till Amanda och vi bakade allt ni kan tänka er, sjukt gott. Vi satt framför ugnen och drack te. Skonstiga.♥ Vid tio åkte jag till Dennis, vi gjorde inte så mycket alls. Nu har jag nyss kommit hem, jag lyssnar på musik, tänker och vill bara... göra något.
Bai.

It's not just music, it's my escape

Bara gråter. 
 

I don't blame you for running like you did

Jag orkar inte skriva om vad jag gör om dagarna riktigt än. Det mesta är kaos och jag måste reda ut mina tankar innan jag kan tänka klart. Det är mycket tårar, frågor och skrik, men jag lever. 

Ya omri ana

Jag har världens finaste kompis som stöttar mig i alla lägen, hur dum jag än varit så finns hon där och håller mig i handen när jag gråter, skriker, inte orkar mer. Jag är världens lyckligaste och stoltaste som får kalla henne min bästa vän. Det är tack vare henne jag är jag. Hon kan alltid få mig att må bra, alltid, på något sätt kan hon få mig att skratta när hela min värld rasar samman. Jag kan inte förklara hur mycket hon betyder för mig. Hon är mitt liv, det har inte många dagar det senaste året då vi inte har träffat varandra. Jag mår inte bra om jag måste klara mig en hel dag utan henne. Jag förstår inte själv hur någon kan vara såhär viktig för mig, men det är hon. 

Jag älskar dig Amanda, Pjong Saifon. Du är underbar, tack för att du finns och är den du är. ♥
Nakupenda♥

I LOVE YOU

Don’t want to let you down
But I am hell bound
Though this is all for you
Don’t want to hide the truth
 
When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide
It’s where my demons hide
 
Your eyes, they shine so bright
I want to save their light
I can't escape this now
Unless you show me how.

Unfaithful

Bara tårar, inget mer.

I just want you to know who I am

Senaste veckan.

Dance

Hej.
När jag är ledig blir det lätt att jag glömmer bort denna finfina blogg, men nu får ni ett snabbt inlägg.
Hitills har lovet bestått av Amanda, Dennis, Pontus, lite David, ungar, byggt IKEA-möbler, för lite Amanda, förlovning, mat, Kumla, inte ätit mina barn, shopping, bup och ingenting. Det har varit bra, men gått alldeles för fort. Just nu håller jag på och städar och mår illa.
Hoppas ni har en bra vecka.
Ciao.
HASHTAG STORA BILDER.

Utkast: Feb. 16, 2013

sha sha bloggen idag såg jag ett träd, det var väldigt fint.

I'm going to be high as a kite

Hejhallå. 
Jag och Amanda var ju hos David igår, det var kul! Sista timmen låg vi och flummade på engelska och jag och Amanda var ascoola med våra händer, swag. Vi kom hem lite försent och kom upp mycket försent imorse. Klockan åtta var det barnträning och den gick helt okej även fast jag inte gjorde så mycket. På styrkan var vi nere i Oscarias källare och när jag och Amanda skulle upp så var det låst så vi fick gå ut barfota och springa runt halva huset, mysigt, varmt. 
Efter träningen åkte jag hem och nu har jag duschat och ska hitta några kläder att ta på mig. 
Posshaj.

Du lär ju kolla


Du lär ju sluta

AHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH penis.
 
Jag och mina vänner! 
 

Iphone

Hejhopps.
Idag hade vi två föreställningar på teatern, sen vid två drog jag hem. Äääntligen slut på den här veckan, fast nu i efterhand så förstår jag att jag faktiskt har haft ganska kul. Vid halv tre åkte jag till Dennis. Vi kollade Youtube och lysnade på musik, trevligt! Vid fem åkte jag upp på stn och träffade Amanda, vi shoppde på Ica sen gick vi på bio och såg Pitch Perfect. Den var ju..sådär. Efter bion åkte vi hem till henne, chillade och nu är vi hos David och instagramar, följ David på davidpavids! :) 
Hoppas ni har en bra fredagkväll. 
Kramis.
 

One night to speed up truth

Hejhejhej.
Idag/(igår) började dagen på Svänghjulet. Vi repade teatern, sen körde vi igenom alla gruppers teatrar för varandra. Så duktiga. Vid två fick vi åka hem och ta en låååång rast. Jag pratade med Pontus tills jag var tvungen att åka tillbaka vid halv sex. Då var det dags för vår första föreställning. Det gick bra och det tog slut tidigare än planerat så jag var glad. Vid halv åtta åkte jag iväg till Dennis och vi firade alla hjärtans-dag med film och prat. Mycket trevligt. Just efter elva åkte jag hem och ringde upp Amanda för att prata i några minuter, vi la nyss på. 
Jag har haft en bra dag och imorgon är det fredag och lov, tjoho! :)
Puss och kram!

Be my valentine

Glad alla hjärtans-dag alla fina!
Eller forever alone-dagen som alla bittra kallar det. Jag tror jag var en sådan där bitter typ förra året denna dag, I år bryr jag mig inte, jag bryr mig inte om jag är singel, hatat, ensam eller whatever. Jag sprider kärlek till dem som betyder något för mig, men inte mer än andra dagar. Jag skickade iväg några gulliga sms till några personer men inte mer än så. 
Fuck yeah.
(Detta skulle såklart ha laddats upp innan klockan slog 12.)

As long as you love me

Chuchu.
Idag kom jag i tid, typ, träffade Crizzy som va tvungen att säga att vi var tre minuter sena.. Det var en seeeg förmiddag och en lite roligare eftermiddag. Efter skolan åkte jag hem till Kale, vi pratade om allt och hade det trevligt. Vid åtta drog jag till träningen och satt och pratade med underbara Amanda till halv tio, då drog vi hem. Nu sitter jag och pratar med David på Skype och han spelar gitarr.:) 
Hejdå.

Keep giving me hope for a better day

För ungefär ett år sen var jag mainstream och bestämde mig för att göra en såndär "before I die"-lista här på bloggen, som ni kan se här: http://noonespecial.blogg.se/2012/january/utkast-jan-23-2012.html . Lite sådant där vanligt, lite Justin, lite YOLO. Nu, drygt ett år senare finns det bara en sak på min lista och det är det enda jag verkligen vill göra.

I'll give you all I have to give and more

Hallue.
Försov mig även idag, så inatt SKA jag somna i tid och imorgon SKA jag gå upp halv åtta och komma i tid, höga krav. Jag kom hur som helst till Svänghjulet typ halv elva idag fast vi börja nio. Vi repade våran teater ett par gånger under dagen och sen inget mer. Jag drog lite tidigare och åkte hem och duschade och plattade håret innan jag drog till stan och träffade Amanda. Vi letade fika, aslänge.När vi väl hittade det satt vi på affären och mumsade i oss. Vid sex träffade vi Dennis på donkefinken, vi sa hejdå till Amanda och gick hem till honom. Vi kollade på någon skräckfilm (som jag INTE blev rädd för) och hade det bra. Nu har jag ganska nyss kommit hem och ska duscha.
Ciaokatt.
glad

Troublemaker

Jag har ett problem.. det är så att min kompis jättejättegärna vill ha Ulrik Munther, Darin, Ola Lindolm, Christer Sjögren och Johan Glans på KIK och hon blir alltid jätteaggresiv när jag säger att jag inte vet hur jag ska fixa det.. Är det någon som har någon utav dessa på KIK/kan deras användarnamn så hör av er!!! Jag vill verkligen inte göra henne besviken...
SNÄLLA NÅGON, HJÄLP MIG!

Life can do terrible things

Hejchu.
Idag skulle jag upp tidigt, typ halv åtta, fem över halv nio kom jag upp och kom bara en timme försent till skolan. Jag ska gå i skolan hela den här veckan, jag går kursen estetisk kommunikation som de andra esteterna läste i ettan, det är en koncentrationsvecka nu så om jag kommer dit varje dag kommer jag klara kursen. Det var ganska segt helt ärligt, haha, men de i min grupp var trevliga. 
När jag slutat skolan åkte jag iväg till Manne, han öppnade inte dörren. :/ Vi pratade om allt, kollade bilder, äckliga videos som jag skrek ihjäl mig åt, och vi utforskade den mörka källaren och jag höll på att dö. Runt halv sju åkte han till gymmet och jag till Oscaria. Det gick rätt bra och Amanda är underbar. Jag åkte hem någon halvtimme tidigare än vad jag borde, duschade och sjöng ikapp med Justin. Nu ska jag snart upp och lägga mig och försöka komma upp tidigare än vad jag gjorde idag imorgon.. 
Pusshej!
Har en tendens att alltid se busig ut..?
Alltid så seriösa, och snygga! 

Hide your feelings

Bara fejk.

Up above it all

Snart är det alla hjärtans-dag, om ni lyckats missa det, så min mamma tänkte att hon skulle vara lite kärleksfull mot mig nu innan den fjortonde för då blir det ju mer speciellt, så jag fick denna fina grej av mamma, en hjärtformad potatis(typ)! Ibland är livet rätt underbart.

Skinny love

Nu tyckte jag det var dags för en cover här på bloggen igen! Då The random patch kids underbara medlem Maja gått och amputerat bort armen och Amanda för tillfället inte är här så får ni en när det bara är jag som sjunger, och gör ett försök till att spela gitarr. Den är väl inte direkt stämd och jag kan inte spela men så kan det vara. Jag sjunger låten Skinny love som varit en av mina favoritlåtar i lite mer än ett år. Enjoy!

I'll pick up these broken pieces until I'm bleeding if that'll make you mine

Jag har världens sötaste och finaste kompis som gav mig två nagellack för någon vecka sedan, hon heter Amanda. Iallafall, jag älskar nagellack, det finns inget bättre, finare, underbarare typ..! I februari 2011 skrev jag ett inlägg om saker jag samlar på, jag skrev om nagellack och tog en bild på de jag hade då, då tyckte jag det var en del, nu har jag samlat på mig en hel del fler. Sen är det ju en helt annan sak om jag brukar måla naglarna eller inte.. Tänkte att ni bryr er, men min blogg, mitt liv, erat val om ni läser eller inte! :)
Februari 2011.
De två jag fick av Amanda!
Min samling nu, och fler ska det bli!:)
 

Live for fun

Jag och Amanda började ju träna en ny grupp den här terminen, Guldgymnasterna. Ingen utav oss ville byta, anledningen var nog att vi var tvungna att lämna Ebba, men vi gav det iallafall en chans och det kan varit bland det bästa jag gjort! Jag trivs så bra, ungarna är helt underbara, och de utvecklas jättesnabbt och tar verkligen till sig av vad man säger till dem. Jag ser fram emot barnträningarna nu, vilket jag inte riktigt gjorde när vi tränade Gymnastic Girls. Det känns bra nu, vi har mer ansvar, vi får bestämma mer. Eftersom gruppen är mindre så har vi också lärt känna både barnen och de andra tränarna mycket bättre än vad vi någonsin kände de andra. 
Igår skapade några av barnen en KIK-konversation med mig och Amanda och där skrev de de gulligaste saker man kan tänka sig, typ "det har blivit så mycket roligare att träna sen ni kom till gruppen", "ni är bäst" och "vi älskar er" och sen hade de gjort massa collage med bilder på oss!! Jag blev så rörd, jag känner mig så otroligt uppskattad.
Guldgymnasterna är bäääst! ♥
 
 
Sånt här gör mig glad!

How do I get you alone?

Tjenis!
Igår vid fem åkte jag till Amanda, fastnade bakom ett lååång luciatåg typ och ville slå ihjäl någon. Kom iallafall fram efter många om och men och vi slängde på oss lite smink och kläder och plattade våra vackra hår innan vi blev skjutsade till parkhallen där vi köpte dricka och hade parfymflaskor. Efter det åkte vi till Evelina där vi åt med henne, Michaela och Elin. Runt halv tio åkte vi till Erik där Jesse och Dennis var, sedan kom även Kim. Det var en trevlig kväll! Kim berättade om sin tank som hade samma bredd, höjd och längd som pingisbordet. Vid tre någon gång skulle jag och Amanda gå hem, vi trodde det var aslångt fast det tog typ bara tjugo minuter. Vi somnade för sent och vaknade för tidigt. 
Idag pluggade vi. Vi var lite väl flummiga men det gick bra. Jag vet inte riktigt när jag åkte hem, men någon gång på eftermiddagen iallafall.
Nu lyssnar jag på Darin.
Jag skulle ha träffat Manne idag, men var tvungen att ställa in (förlåt, förlåt, förlåt!!) så ni får en assnygg bild på oss!
Ciaokatt.

I found you in the pouring rain

Hejhopp.
Igår var det fredag, jag sov länge och åkte till Amanda på kvällen. Vi fixade oss och sådant trevligt och sedan åkte vi iväg till en fest i Sörbyängen, det var kul men den tog slut för snabbt. När vi kom hem åt vi chokladbollesmet och lussebullar och kollade på nya Wild kids som är askonstigt.. :(
Imorse när vi vaknade klockan halv åtta var vi trötta tjejer och vi låg i sängen och pratade om konstiga saker och blev en halvtimme sena till barnträningen på Oscaria. Den gick bra och jag och Amanda stod tillsammans så det var bäst. Det var väldigt..bra. När jag kom hem gick jag och mamma och handlade och sen lagade jag goood mat till oss. Sen gick vi till mormor och nu sitter jag här och gör ingenting. Ska äta snart och sen drar jag till Amanda och taggar en trevlig kväll! 
Pusshej.
Snigg.

Why do I love you? I don't even want to

Men nu gör jag det iallafall och det är en så otroligt härlig känsla.

There's nothing like us

DET ÄR BARABARABARA 74 DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR SE MIN ÄLSKADE, FINA, BÄSTA, UNDERBARA JUSTIN BIEBER!!!!!! JAG KAN INTE FÖRSTÅ HUR OTROLIGT KORT TID DET ÄR KVAR!!!!!
JAG SKA SE JUSTIN BIEBER, JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!
Jag älskar dig, till månen och tillbaka stjärnstoppxstjärnstoppxstjärnstopp gånger!♥

You're beautiful, it's true

Alltså ursäkta men detta "spel" WTD (who to delete), vad f*n är det för skit?! Eftersom jag gillar ett par hundra sidor som är Justin-relaterade på Facebook och många av de som gillar är tjejer i 11-15års åldern så jag ser ofta inlägg med sådant där på när jag loggar in. Jag blir seriöst asledsen av det där. Bilder på några olika tjejer och sen får folk rösta ut den de tycker är fulast, även om de skriver "#nohate" och "still beautiful" så skulle jag bli så otroligt ledsen av det där, det skulle knäcka mitt självförtroende helt. Gaaah.

Now all that is left of me is what I pretend to be

Hejhej. 
Idag försov jag mig mycket. Jag mådde dåligt men det blev bra efter ett tag. Jag träffade Amanda på stan vid halv tre och vi köpte bullar och chillade runt. Klockan fem började barnträningen på I3, det gick ganska bra. Efter träningen åkte jag hem, åt, duchade och inget. 
Bye.
 
Du är underbar på alla tänkbara sätt.

You can hate but never break me

Chubre.
Jag hade en trevlig dag på mammas jobb, det var mysigt även fast det ibland blev lite långtråkigt att ara sitta vid datorn. Jag och mamma åt mat och det var så mysigt. Någon gång på eftermiddagen böjade jag må dåligt.Jag klarade mig hela vägen på tåget hem även fast jag satt och grät och panikade och bara ville skrika. När jag kom hem dog jag typ, svimmade gång på gång och kunde inte andas. Efter att tillslut fått i mig lite tabletter och legat i sängen i en halvtimme med fin musik och en kudde att gråta i tog jag mig iväg till barnträningen på Karro. Det var en kul träning och den gick bra. När det var slut där åkte jag till Oscaria och tränade lite själv. Nu ligger jag i min säng och dör typ. 
Ciaokatt.
Jag och mamma! ♥
En röd jag i Västerås.

At war with love

Godmorgon!
Idag gick jag upp fem för att klockan sex kunna sitta på tåget till Västerås och mammas jobb. Jag sov den alldeles för korta timmen på tåget och frös ihjäl när vi gick från stationen till Mälardalens högskola, men nu är vi här iallafall. Jag gör inte alltför mycket, dricker cappuccino, röstar på Beliebers (vi måste slå Directioners..) och tar väldigt charmiga bilder på mig själv. Jag är hungrig..
Kulliv.

If you don't like him, at least respect him


Bullets shine like gold in the snow

Jag blir alltid så ledsen när musik man lyssnat på i flera år helt plötsligt blir mainstream och allt och alla lyssnar på den, just nu tänker jag mest på Passenger. Jag har lyssnat på honom(/bandet innan det splittrades) sedan jag var ungefär tio år och nu helt plötsligt för att en av Mikes skivor kommer på Spotify (okej, Flight of the Crow fanns innan, men låtarna på den skivan har blivit uppspelade ungefär 10000000 gånger så många gånger som innan All the little lights släpptes nu) så blir hela världen obsessed.. Vet att jag borde vara glad, glad att folk får höra denna underbara musik, glad att det går bra för Mike, glad bara glad, men nej. 
Låten Let her Go har varit en utav mina favoritlåtar hur länge som helst och jag blev så glad när det änligen gick att lyssna på den på Soptify efter ett år, sen blev den Spotifys populäraste låt. 
FML.
Bitter.
En utav (bandet) Passengers finaste låtar. 
Versionen av Let her Go som jag alltid lyssnade på förut. 
Annan underbar lite nyare låt som inte finns med på All the little lights, därför inte allt för mainstream, än..

My heart beats for two

Nu kände jag att det blev lite för mycket spel på bloggen på för kort tid, så jag kör på gamer-stilen med två rader med text och en bild på mig själv. Enjoy!
Hej jag ser ut som en häst jag gillar hästar!

Our kind of love don’t break or bend

Jag har nyss lärt mig spela Sims 3, jag tyckte det var assvårt i början så jag lät det ligga orört i tre och ett halvt år.. men nu när jag har gett det en andra chans så är det ju asabasakul! Därför köpte mamma två expansionspaket till mig idag så jag är gladgladglad och hoppas att de kommer med posten nuuuu, taggad. Nu ska mina simmar åka ut och resa och skaffa husdjur, inte efter, okej.
MAN KAN HA HÄSTAR, JAG ÄLSKAR HÄSTAR!
 

GRATTIS!

Igår fyllde Ebba år! Jag hann inte lägga upp något inlägg innan klockan slog tolv men hur som helst,
ETT STORT GRATTIS TILL FINAFINA EBBA SOM NU HAR FYLLT TVÅSIFFRIGT!!! :)
 
 

I scream

Ni som känner mig vet att jag har snöt in lite på Ice Cream Jump, det är ju typ underbart. Jag blir verkligen GLAD när det kommer en ny uppdatering och jätteförväntansfull. Det är ju sååå kul och bra tidsfördriv, och.. imorse slog jag mitt rekord!! Jag är helt ärligt inte speciellt bra, min kompis som har spelat det typ tre gånger har mycekt högre poäng än mig, men whatever.. Jag är glaaaaaad! 
Har nyss köpt en mysig choklad/kaffeglass som jag matchar med den gulliga cowboyhatten.
å ni ba k.
Nej det gick inte att printscreena och ja jag tyckte det var väldigt viktigt att föreviga detta..! 
Nawww kolla på min söta dåvarande valentines-glass! :)

I won't be told what's supposed to be right

Hejhopp.
Jag sov alltså inte inatt utan röstade på Beliebers, kollade på film och drack te, det var mysigt. När mamma vaknade shoppade vi loss på internet och jag var glad. Efter det gick vi upp på stan och kollade runt och åt, maaat. Sen åkte jag till sjukhuset och hatade allt. När jag var klar där cyklade jag till Amanda och vi åt godis och sådant. Nu ska jag duscha och försöka att komma i säng i tid eftersom jag ska upp tiiiidigt imorgon. 
Ciaokatt.
 

Built a wall around my heart I'll never let it fall apart

Eftersom jag vaknade ganska sent idag/igår så är jag inte speciellt trött än, så jag har bestämt mig för att skippa sömnen inatt och istället vara trött imorgon kväll. Just nu sitter jag och röstar-uppdaterar-röstar-upptaterar osv. på Beliebers på fanbaseawards.com men det känns inte som att det gör någon nytta.. hur kan The Wanted ha så många fans?! Jaja, jag hinner ju med ett par röster till iallafall. 

#YOLO

YOLO BARA YOLO.

Smile, it irritates those who wish to destroy you

Jag ska alltid vara mig själv, strunta i vad andra tycker och tänker om mig och stå för mina åsikter. Har någon problem med mig så är det deras problem inte mitt, jag vågar iallafall vara mig själv. Jag är jag och kommer inte kunna bli någon annan, om jag inte är falsk såklart, men det är ju inte alls trevligt. Pepp.

It's not right, not okay

Chabba.
Idag vaknade jag sent och åt frukost och sen kom mamma hem och jag åkte till träningen. Det gick faktiskt bra på matta, förutom att jag dog lite haha. Hoppet gick inte så bra, men jag körde iallafall och det är bättre än på länge. När vi skulle strömma var jag glad.
Nu har jag duschat och är hungrig men hittar inget att äta, men nu gjorde jag det iallafall.
Jag är glad, tror jag.
Ciao.
Jag och Amanda dansade gympa i Italien, jag saknar det så mycket.♥

The wind blows and the sun goes away

Idag släppte Maejor Ali en låt som Justin medverkade i så den är ju typ assexig. Justin är bäst i världen.♥ 
‎"What's lolly about?"
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. ♥

Baby

Jag och Amanda pratade ju om namn inatt/idag. Förut har jag varit lite orolig över att jag måste skaffa massa barn för jag har massa fina namn, nu har det blivit ännu jobbigare.. Här kommer en lista med finfinfina namn som jag kan tänka mig att döpa mina barn till.
 
Lillie
Malva
Vilda
Sopi
William
Hugo
Rufus
Sofus 
Sandor 
Danny
Milla
Abeba
Majamanda
Smilla
Saga
Joshua
Noah
Nova
Moira
Albin
Alvin
Harald
Ulrik
Arvid
Hannie
Ariel
Melody
Alfons
Morgan
Minna
Andrew
Angus
Ansgar
Elliott 
Algot
Emil
Aurora
Shelly 
Daisy
Cindy 
Davida 
Dolores 
Eila 
Elvira 
Elise 
Hilma
Emelia 
Irma 
Inez 
Junia 
Catilin 
Leah 
Mabel
Maia
Nelly
Ottilia
Pamela
Renate 
Signe 
Stella 
Tindra 
Tuva 
Vega 
Wilma 
Wenche 
Zarah 
Zoey 
Elva 
Adrian 
Alvar 
Benjamin 
Bruno 
Caesar 
Charlie 
David 
Didrik 
Douglas 
Eddie 
Edvin 
Elis 
Vidar
Elon 
Leo 
Leon 
Esaias 
Fabian
Felix
Freddy 
Gabriel 
Gilbert 
Gustav 
Phelisia 
Hampus 
Hannes 
Helmer 
Herman 
Isak 
Jakob 
Jerker 
Jesper 
Joel 
Julius 
Kasper 
Caspar 
Lauri 
Leopold 
Lukas 
Lorentz 
Malcolm 
Malte 
Mario
Matteus 
Maximilian 
Mika 
Milton 
Måns 
Nathaniel 
Oliver 
Oskar 
Paulau
Pontus 
Raul
Rasmus 
Robin 
Sakarias 
Samuel 
Svante 
Teofil 
Torkel 
Trulls 
Valter 
Viggo
Vilgot 
Vincent 
Wilex 
Zac
Timothy
Aivar
Minnie
Egon
Lunar
Amilia
Abelina
Baltasar
Claudia
Aron
Noel
Holger
Edmund
Jamila
Marcel
Caspian
Daphne
Dominic
Jasper
Melvin
Jolie
Neo
Tristan
Emilio
Jeremie
Celine
Elias
Leslie
Milo

These battle scars don't look like they´re fading, don't look like they´re ever going away

Hej.
Dålig uppdatering under helgen tror jag är något ni kan räkna med, nu vet ni.
I fredags var jag hur som helst i skolan, först för att prata med min kurator och sen hade jag estetisk kommunikation på eftermiddagen. Det var jobbigt. Efter lektionen stannade jag kvar med Crizzy i skolan ett tag och hade det bra. Senare åkte jag till stan och shoppade på Ica med Amanda. Vi åkte hem till henne och gjorde massa otroligt goda saker, åt dock inget typ.. Vi skulle sova tidigt, det blev inte så.
Barnträningen började halv nio på lördagsmorgonen och vi var allt annat än i tid, ändå hann vi hoppa lite trampolin innan ungarna började köra. Jag stod på matta. Efter träningen tog jag en promenad med mamma, fixade mig och sedan kom Hadley som jag saknat så mycket!!!! Vi åkte till Marieberg där vi träffade Helena och vi köpte byxor och gick sedan till IKEA där vi spenderade ett par timmar. Vi åt god mat, jag blev dissad i en äggstol, åt älggodis och pratade med Amanda i telefon. Det var jättetrevligt. Jag och Helena stod och väntade på bussen i typ en timme och frös halvt ihjäl oss. Sen åt vi kinesmat, jag gillar kinesmat. När vi ätit klart åkte jag till Amanda och vi kollade på braaa program och pratade om fina namn.
Vi fortsatte kolla på bra program och prata om namn även idag.  Jag träffade Helena och Hadley på stan någon gång efter ett och vi rullade runt ett par timmar och slutade på donkefinken med maaat. Sen åkte han hem. :(
Jag och Helena gick mot väster och pratade om allt innan jag åkte hem och duschade och sånt för att återvända till stan. Vid åtta träffade jag Felix och vi åt på Bells coffee, pratade och hade det väldigt trevligt. Nu har jag ganska nyligen kommit hem och lyssnar på musik och mår bra. 
Sorry för wall of text, men har ni läst allt så bryr ni er tydligen. :)
Pusshej!
På väg till ToysRus!
Maaaat, bara maaat.
Två bilder tagna från Helenas blogg (http://overthere.devote.se) :)
Jag tänker på något knepigt.
Charmtroll.
Helena och Hadley sköter om Helenas Pou.
Jag har haft en toppenhelg!

RSS 2.0