Hallelujah

Hej.
Var och kollade på när Mixen bowlade igår, det var kul. Nu taggar jag träning till februari nästa år! 
Sov hos min älskade, fina Amanda inatt! Vi började med att kolla på Det Brinner, läskig! Sedan flummade vi loss. Låg och skrattade i flera timmar och jag har verkligen ALDRIG haft så roligt! Var väääldigt nära att skratta ihjäl mig, bokstavligt talat! Hahaha! Somnade tydligen till slut för vi vaknade otroligt tidigt imorse. Jobbigt värre.
Skolan var plågsam, med en tanke som malde i huvudet hela dagen. Den smärtade mig verkligen. Gav iallafall julklappar till en fin människa med Amanda... :) Lusthuset med Amanda på håltimmen, chillade, deppade och flummade, bra mix? Sedan var det engelska, sista lektionen för i år för min del. Sedan gick jag och Amanda och åt McDonalds. Efter det promenerade vi hem till mig och flummade, panikade, och sov. Vaknade vid kvart över sju någonting. PANIK! Gick till busshållplatsen och stod och skrek i ren panik. Vi stod där och höll handen, och panikade och det var så jävla jobbigt... Sedan kom busshelvetet, och så såg jag min allra bästa vän åka iväg med bussen och det var sista gången jag såg henne i år. FAAAAAAAAAN. Gjorde så jävla ont. Var så jävla jobbigt. Jag DÖR. Jag klarar mig inte utan Amanda mer än ett dygn. Nu saknar jag henne mer än någonsin och vi har varit ifrån varandra lite mer än fyra timmar och det är bara början!. FUCK MY LIFE. Fan. Faaaaan. Panik. Orkar inte.
Känner mig tom och halv och bortkommen och riktigt ledsen just nu.
Imorgon åker jag till Thailand.
Vi hörs nog nästa år, ha det bra fina människor! Ni betyder allt.

It hurts to breathe because every breath proves I can't live without you

Jag skulle göra exakt vad som helst för att få dig tillbaka, men det spelar ingen roll, för du kommer aldrig vilja ha mig igen. Jag hatar mig själv för att jag lyckades förstöra allting. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, då skulle jag aldrig släppa taget om dig, för du är och var mitt allt, allt jag kunde drömma om och den enda jag ville ha. Ingenting har förändrats för mig, jag känner fortfarande exakt samma sak, men du har släppt allt och gått vidare. Jag vet att du mår bra nu, och det är det enda viktiga, din lycka, vare sig jag får ta del av den eller inte. Det gör ont att se hur mycket gladare du är utan mig, men hur konstigt det än låter så älskar jag den smärtan.
Det här är det absolut värsta som hänt mig. Jag gråter så himla ofta, och ändå försöker jag få mina vänner att tro att jag inte bryr mig, men tro mig, jag saknar och älskar dig så jäävla mycket, du var ju mitt liv. Iblan bryter jag ihop totalt, som nu, när tårarna inte vill sluta rinna och paniken tar övertag. Jag har försökt gå vidare, men det går inte. Det är svårt efter två år tillsammans. Två år, vilket var alldeles för lite tid med dig. Om jag fick bestämma skulle du vara min minst hela mitt liv, och helst ännu längre än så. Men nu är det inte jag som bestämmer. Jag vet inte hur jag ska klara av det här, men jag kämpar varje dag med blödande sår och ett trasigt hjärta.
Det svårast är att veta att du inte bryr dig. Att jag inte är någonting i dina ögon längre, ingenting. Du sa ju att det alltid skulle vara vi, varför blev det inte så? Jag önskar att vi båda hade hållt våra löften, då hade det nog varit bättre. Men jag ska inte klaga, det är ju mitt fel alltihopa, som vanligt. Men jag kommer alltid vänta på dig, glöm aldrig det.
Du är allt.

I close my eyes, then I won't see the love you don't feel

Hej.
Jag tycker Darin är snygg. ♥
Musiken är också bra! :D
http://noonespecial.blogg.se/2011/june/utkast-juni-20-2011.html

I wanted to make you proud, I wanted to see you smile, but I wasn't good enough

Hej.
Sov hos Amanda fredag-lördag.
Club Noise igår.
Stan idag.
Hejdå.

Awwwiii

Haha nawwww. Älskar dig Pysen! ♥
Du är bäst. :D

Jappee

Hejhej!
Awiemawepp är världens bästa och finaste vän. du betyder så himla mycket för mig och jag älskar dig.


I'm running out of things to say to you, wondering why I'm wasting my time

Allt är jobbigt.
Jag skulle ha duschat för några timmar sen men det har jag inte gjort ännu. Kanke är gangster och stannar uppe hela natten. Kompledigt från musiken imorgon, kul, men ändå inte...
Ska nog döda lite tid med min älskade psykologibok, fast nej. Orkar inte. Gaah. Panik.

Baby, I'll smile bigger if you make me one less lonely girl

Ett ord: PERFEKTION!
Justin Drew Bieber, du är allt. ♥



I just wanted you to know, that when I picture myself happy, it's with you

Hej.
Trött som fan på allt just nu. Orkar verkligen ingenting. Men idag blev jag lite glad faktiskt, japp.
Jag hatar julklappar, det finns inget värre.
Jag orkar inte.
Ewwww.
Hejdå.

Loving you is suicide

Tankar efter gårdagen: Aldrig mer lucia!

You're kinda, sorta, basically, pretty much always on my mind

Just nu skulle jag vara och träna, men det är jag inte. Skulle göra nästan vad som helst för att kunna träna just nu, jag dör. Det har gått exakt en vecka och jag hoppar upp och ner för att jag är så träningstaggad, nu är det ju bara sju veckor kvar... Hatar livet. Hatar min rygg. Hatar kryckorna. Hatar ordet kryckor, finns fan inget fulare. Usch och blä.
Förlåt att jag är så himla negativ, men allt i mitt liv är negativt för tillfället. Orkar inte fejka här, det gör jag ju hela tiden i mitt "riktiga" liv. Fejkade glädje hela dagen idag ju. Så ja, jag är negativ, men den som klagar på uppdateringen nu kan ju gå och dö. :)

I would have given you all of my heart, but there's someone who's torn it apart

Hatar mig själv för att jag någonsin lät mig själv tro på dina lögner, men de gjorde mig glad. Jag vågade för en gångs skull tro på någonting, men blev sviken, såklart. Jag är ju värd det. Jag är värd allt dåligt i hela världen. Jag vet ju det, ändå förstör jag ännu mer för mig själv genom att tro på andras snälla ord. Allt är fake, det finns ingenting som är äkta. Allt är så värdelöst, det finns verkligen ingen mening med någonting. Inte för mig iallafall.
Det finns inget värre än att leva, för det gör så himla ont.

You're the apple to my pie

Tänkte bara säga att jag saknar min Helena som tusan!
Puss.♥

Bieberific

Det finns ingen jag älskar mer än denna kille, ingen på hela jorden. Han är den finaste och mest begåvade människa som någonsin har funnits, och han betyder så himla mycket för mig!
Justin Drew Bieber, when you smile, I smile. ♥

Om livet har en mening så är Justin definitivt meningen med mitt. ♥

Everything about you pains me

Tänk att allt kan gå från bra till dåligt på några sekunder. JAG ORKAR INTE BLI BORTPRIORITERAD LÄNGRE, ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FATTA?! Du säger att allt är så jävla dåligt med ditt fucking jävla liv, men fattar du inte hur jävla mycket du sårar mig? Du trycker ner mig för att kunna hålla dig själv ovanför ytan, smidigt. Det knäcker mig, men jag vet ju att du är mer värd än mig, och det vet ju även du, så jag ska inte klaga. Skada mig, döda mig, allt för att du ska klara dig. Jag önskar att jag hade kunnat säga till dig att tänka på vad du gör och hur du faktiskt beter dig och behandlar andra, men jag vet att du inte hade brytt dig, och jag orkar inte höra det. Ångrar vad jag har sagt om att det är dumt att låtsas som att allt är bra även fast det inte är det, jag ska låtsas, jag ska vara precis som vanligt, och hoppas på att DU faktiskt inser att det är DIG jag pratar om. Förlåt för att jag finns, och för att jag förstör ditt liv. Jag är ju så jävla lite värd i dina ögon, vad du än säger. Jag önskar att du hade...kunnat vara ärlig mot mig, bara en liten sekund eller två, men det lär jag få drömma om i all evighet...
Jag ska göra dig lycklig.
Jag ska försvinna.
Föralltid.
Och jag vet att det skulle göra dig glad, allt annat du någonsin sagt har bara varit LÖNGNER och nu när jag väl inser det är det försent, åt helvete försent.

For you

Snart slipper jag allt, det gör inte ni, nanana.

Look at me now, without you

Du suger, du äger.
Jag hatar dig, jag älskar dig.

Smile like you mean it


Breakaway

Glöm aldrig att det är ditt fel, jag kommer aldrig förlåta dig. Å du bah kbryr

All I ever wanted was happiness

Hejdå.
Kbryyyyr.

Fu.

Fu.

Out here alone

Fejkar leenden för att ni ska tro att allt är bra, även fast jag vet att ni inte bryr er. Åh, fuck life. ♥

Remember to always be positive

ALLT ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖST OCH JAG HATAR ALLT! DET FINNS INGEN JÄVLA MENING MED NÅGONTING OCH DET HÄR ÄR INTE VÄRT NÅGONTING FÖR ALLT ÄR VÄRDELÖST!!!! JAG FAN HELLER FORTSÄTTA KÄMPA FÖR DET FINNS INGENTING ATT KÄMPA FÖR! TRO MIG, ALLT ÄR VÄRDELÖST OCH DET KOMMER DET ALLTID ATT VARA. ATT LIVET SKULLE VARA NÅGONTING ATT TA VARA PÅ ÄR BARA LÖGN!!!! DET ÄR LIKA BRA ATT GE UPP TIDIGT, DÅ HAR MAN INTE SÅ MYCKET ATT TA FARVÄL AV, MEN DET HAR JAG ÄNDÅ INTE NU FÖR ALLT ÄR TRASIGT, FÖRSTÖRT, ÄCKLIGT, HATAT! FAAAAAAAAAAAAAAAN.

My heart cries out to you that you must forgive me

Hej.
Har inte bloggat på ett tag, några vet varför, några inte.
Jag har haft en usel vecka, och idag var värst.
Förstår tillslut att allt du säger engentligen bara är lögner. Förstår inte hur jag ens lät mig själv tro på vad du sa, varför skulle jag vara viktigare än någon annan? Någonting jag har gjort har fått dig att hata mig, men jag vet inte ens vad, men jag vet att jag är värd det. Om du, om någon behandlar mig såhär vet jag att jag är värd det, och då vet jag att du vill att jag ska må dåligt, oavsett vad du tidigare har sagt. Be mig att sluta försöka, det kommer bli lättare för mig att sluta försöka då, du vill och orkar ju ändå inte. Jag vill bara att du ska veta att jag faktiskt försöker för bådas skull, men det spelar väl inte dig någon roll, hur mycket jag än vill tro det...
Att du kan ljuga mig så mycket, utan att ens bry dig om att försöka få mig att tro på det när jag väl försöker, det gör så ont. Mår du bra så är nog allt okej, du är ju viktigast, det vet du väl? Du döljer saker, och jag antar att det är ditt hat emot mig, för att jag inte är exakt som du vill, för att jag inte är bäst i världen? Förlåt, jag kan ändra på mig, allt för dig, tro på mig.
Det gör bara så ont att falla just nu, jag trodde aldrig att det här skulle hända ju. Jag är chockad, och smärtan i mitt hjärta går inte att beskriva.
Berätta bara för mig vad jag gör för fel istället för att bara vifta bort allting och låtsas att allt är som vanligt, vi vet ju båda två att det inte är det. 
Förlåt mig.
Jag ska försvinna, jag antar att du vill det, och jag vill bara göra dig lycklig.

You are the butterflies I feel in my belly

Okej, det är jättesynd om Jonah, och det är fint av människor att visa sitt stöd för honom, meeen, det är sååå många som känner precis som honom. Jag antar att ni känner er som världens bästa människor när ni postar videon på era loggar på facebook eller er twitter och säger att den fick er att gråta eller liknande, men hjälper ni verkligen alla i er närhet som också känner på det sättet? Är ni verkligen Guds bästa barn och vill allas bästa? Nej. Jag ser hur människor som förstörde mitt liv postar denna video, och det är så falskt, och det sårar mig så himla mycket. Hur mycket bryr ni er om de utan vänner i er närhet? Hur mycket gör ni för att stoppa mobbing? Med detta menar jag inte att dra alla över en kam, jag vet att det finns människor som är starka nog att säga ifrån, och de är värda allt i världen. Jag tycker bara att folk borde tänka efter innan de försöker visa sig bra och omtänksamma. ALLA vet att folk är deprimerade, mobbade och liknande, och har vetat det hur länge som helst, men så länge det inte är en själv eller någon som står en väldigt nära verkar det vara lugnt. Det är så FEL. Egentligen kanske inte den här killen behöver allt detta stöd, för han har insett att han har anledning att stanna kvar i livet, det finns faktiskt enormt många som mår som honom, men som också måste leva med känna att det inte finns någon anledning! Han har faktiskt kommit ett stort steg på vägen, och det är väldigt starkt gjort av honom, och det är så fint att se.
Så tycker iallafall jag.

Building faith on love and words, empty promises will wear

Julbaket och övernattningen blev TOPPEN!!!
Visst, det tog ju bara 7-8 timmar att baka, och allt failade ju i början, men vi hade så himla kul! Jävla pepparkakor, så himla frustrerande... De ville verkligen inte leva... Var så sjuuukt nära på att sätta mig ner på golvet och börja gråta även fast jag skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, hahah! Vi bakade lussekatter och gjorde ett pepparkakshus också. Degen till bullarna var ful...men bullarna blev bra! :D Pepparkakshuset blev väl inte det bästa, haha, ihoptejpat tak och sådant, men vi hade kul iallafall! ;) Bilder kommer när jag orkar ladda över dem ifrån kameran. :)
Efter att vi kände oss klara med bakningen kollade vi på Lasse-Majas detektivbyrå i några timmar innan vi gick och la oss. :)
Imorse tänkte vi gå upp tidigt, men fuck that. Sov tills vi var nästan pigga. Startade dagen med att fixa pepparkakshuset och äta pizza och fortsätta kolla på Lasse och Maja! Och jaa... Sen satt vi där och glodde på dem några timmar, inann vi tog en powernap i knappt två timmar. Sen fortsatte vi kolla på filmen. Så ja, vi spenderade hela dagen inne, nästan. Vi var faktiskt på O helga natt också för att kolla på lite bekanta människor! Vi hade jätteroligt! Jag fick damp på en jävla kärring, det tyckte iallafall Amanda var kul! :o
Tack för ett helt sjukt awesome dygn, du är bäääst!! <333
Nu är jag hemma och ska strax duscha och försöka sova, lär ju gå bra.
Hejdå.
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible.



Never mind, I'll find someone like you

Hej.
Har nyss duschat och sådant eftersom jag startade dagen på Oscaria med träning. Uppvisning om en vecka, be there!
Nu håller jag på och fixar mig och packar då jag strax ska träffa Amanda och tagga julbak. Kommer bli grymmare än grymmast! :D
Hejdå.

Biebertastic

Antar att de flesta redan har sett Justins nyaste musikvideos? De är hur grymma som helst och jag fattar inte hur han kan vara så PERFEKT. Det borde inte vara möjligt men det går ju inte att hitta ett enda litet fel på honom.
Tycker att alla låtar från Under the Mistletoe är så mysiga och de gör mig glad ända in i själen, det är riktig kärlek. <3¨
Ungefär vid 3.03 dör jag! Så jäääävla underbart att man håller på att svimma! Perfektion, minst sagt! ♥
Han är så otroligt vacker i den här videon. Äkta kärlek! ♥
Justin Drew Bieber. <3

I'm sorry about the pain I made you feel

Hej.
Trodde dagen skulle bli ganska bra faktiskt, men så blev det ju då inte. Helt krossad och förstörd nu. Jag orkar inte med mer svek. Varför ska man lita på någon när det alltid finns någon eller något bättre som betyder så mycket mer. Jag är trött på att alltid bli bortprioriterad och betraktad som mindre värd, men det är jag ju i och för sig. Fuck life.
Borde plugga just nu, eller sova för antalet timmar sömn denna vecka har varit väääldigt få, men som vanligt orkar jag inte. Det finns ingenting som tar mig framåt. Jag står och trampar på samma ställe, och det lär jag göra tills jag dör, för jag är för svag för att klara av mitt eget jävla liv.
Hejdå.
Fml.

My heart will always be with you

Hej.
Dagen har varit väääldigt seg.
Åkte hem och sov med Amanda på håltimmen, och segade igenom resten av lektionerna...
Blev McDonalds med Pjong sedan. Gott och sådär! ;)
Sedan var det öppet hus på skolan. Sjöng. Och sen var allt jättesegt.
Nu är jag hemma och firar första december i min ensamhet.
Hejdå.
Lite bilder på min fina Polly som fyllde ett helt år i tisdags! Grattis! <3333
Vilket också betydde ett år utan min vackra älskade Cola. <3 Du finns alltid i mitt hjärta. Om du bara visste hur mycket jag fortfarande saknar dig. Du är en av de vackraste änglarna i himlen, vänta på mig, snart kommer jag till dig. <3 Kärlek till Cola.<333333
<3333333333333

RSS 2.0