Razorblade tattoo

Idag, igår för mig, gjorde jag min första tatuering. Ja, det gjorde ont, men jag överlevde. Jag är nöjd. Nej, jag kommer inte få hiv, det var en ny nål och ett seriöst ställe.





Du är ju allting

Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra.
Du har väckt upp det jag trott var dött, du den finaste jag mött.

Beslutsångest

ja nej ja nej ja nej osv

It's all because of you

Det är jobbigt att sakna dig, det är svårt att förstå hur mycket du faktiskt betyder för mig. Men du är så bra.

<3




You make me go dingdang

Hejsan.
Allt är bra här, jättebra. Idag ska vi åka till Bangkok så vi sitter på bussen med alla barn förutom småttingarna just nu. Jag sitter här med sötaste Bic hihi. :)
Puss på er.

:/ :\

Jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans
och förresten känner jag mest att jag inte känner något alls.

En månad




OO

Hej alla fina och ofina.
Mitt internet fuckar ganska mycket, så det enklaste sättet att komma åt mig är Kik där jag heter lie7, massa kramar.

Ten thousand hours

Tja snyggon.
Paniken när jag sagt hejdå till mamma, Amanda och Dennis i telefon går inte att beskriva. Det var tur att jag inte åkte helt själv för isåfall hade jag ångrat mig där och då och åkt hem.
Det var en ganska chill flygresa. Vi kollade på Breaking Dawn pt.2, åt(maaaaaaaat) och jag sov även några timmar till fin musik.
Nu är vi framme. Det känns.. okej.
Jag saknar er.
Puss.

:'(

:'(

okej

fan hejdå

I miss you, I need you

Jag saknar er så mycket. ♥
 
 
 

Theodor Uggla

Jag fotade Theodor igår, sötaste! ♥

Let's go, get away

Nu är jag i Stockholm, huvudstaden, das big town. Jag brukar åka hit med Amanda, jag saknar dig.
Här får ni några fett charmiga Stockholmsbilder.

Inside my heart is speeding, beating faster

Snart där, okej
 

It's like trying to sleep in a bed on fire

Ni får en fin bild på min säng också, tänkte att ni bryr er. Jag borde sova..



The last night

Blir fett ledsen för allt som är sista gången nu.. Kan inte fatta att det här är sista gången jag sover i min säng på aslänge.

I want to be right where you are

Alltså.. förut var jag ute och gick aslänge och hatade allt, när jag kom hem igen tänkte jag sova. Jag försökte i typ tio minuter men det gick inte. Den senaste timmen har jag laddat ner musik (musiken som Dennis brukar ha på när vi ska sova så jag sover tryggt i Thailand), fått flashbacks, och nu är jag bara asnervös och sjukt ledsen och trött på allt. Amanda ringde och sa godnatt förut, det var jobbigt, jag älskar dig. 
Mm, godnatt.

Will you marry me?

Idag fick jag en ny förlovningsring av Dennis, rosa och fin! Hihi så söt! ♥
Nej jag orkade inte ta en bra bild.

What a feeling

TAGGARÅÅÅÅ.

I can't change, even if I tried, even if I wanted to

Chubre.
Idag har varit en otroligt jobbig dag. Jag vaknade tidigt av att Amanda sa hejdå och åkte iväg till skolan. Jag sov vidare och försov mig tack vare en konstig dröm och vaknade när hon var hemma igen. Vi åt frukost, satt vid datorn och åkte även till Navet ett litet tag för att säga hej till Maja. Sen åkte vi hem till Amanda igen och la oss i hennes hall och pratade, då kom tårarna. Det var hemskt, jag mådde så sjukt dåligt. Vi satt där en timme innan vi orkade åka iväg till Dennis. Vi satt utanför hans hus i några minuter och hatade livet innan han kom och vi sa hejdå. Det gjorde så asjävlasjuktotroligtfucking ont i mig när hon gick, Mina fina Pjong, du är bäst, du är underbar, ya omri ana. Vi stod kvar ute ett tag för jag var ledsen hest, sen gick vi in till honom och kramades, myspys. Jag stannade i någon timme innan jag var tvungen att åka till stan och träffa mamma. Det var helt sjukt jobbigt att säga hejdå till Dennis också, jag gjorde allt för att inte gråta. Jag älskar dig Dennis. 
Jag och mamma gick omkring på stan ett tag och jag var helt förstörd så efter inte alltför länge åkte vi till mormor så jag kunde säga hejdå till henne. Hela kvällen har jag packat, och nu är jag astrött och fixar lite med allt. 
Pusshej.
 
 

The old will be lost in the new

Här får ni bilder på presenterna som jag fick från fina Helena och Amelia igår! Haha, såå söta med sin solkräm med världens högsta solskyddsfaktor. 
Och jag älskar piercingen, gillar att ha hängande piercingar, det känns myyys. :)
Tack igen tjejer!♥
Och här får ni en bild från Helenas blogg (overthere.devote.se) på hur de hade slagit in paketen, jag tyckte faktiskt att det var ganska charmigt. :)

Warzone

Hej.
Igår var det torsdag, jag skulle ha varit på bup på morgonen, det var jag inte, jag sov. Vid halv två åkte jag iväg till Kale, vi lyssnade på Justin Bieber, pratade och chillade asgalet. Just innan tre åkte jag iväg till karro där jag först träffade Amanda en snabbis och sen Dennis. Vi satt och pratade om allt och inget. :) Klockan fyra träffade jag Helena och Amelia på stan, jag fick mina födelsedagspresenter (en piercing och solkräm), så gulliga! Sen åt vi massa godis och efter ett tag joinade även Amanda. Vid halv sju något sådant åkte jag och Amanda till Manne efter lite shopping på Ica. Vi pratade och jag lekte biff och gjorde 100 armhävningar. Vi stannade där någon timme innan vi fortsatte mot Amanda. Vi träffade Maja i någon timme och spelade vacker musik och laddade sedan upp videon som jag la upp här igår. När Maja hade dragit kollade jag och Panda på ett mysigt tvprogram, åt that lady's, chokladbollesmet och flummade typ ihjäl oss. 
Vi somnade runt fyra.
Några bilder från gårdagen!
Mina finfina vänner!♥

Almost dead

Förlåt för att jag alltid gör fel, förlåt för att jag inte kan bli perfekt.

Amazing

Idag la vi i The RANDOM Patch Kids upp våran andra cover på YouTube, snälla lyssna och sprid! 
Vi är bäst, ahjuste.
Ni är amazing tjejer.♥

We're all in tears for a world that's broken

Jag har panik, panik, panik. Om tre dagar åker jag iväg till Thailand och stannar där i sex veckor. Tre dagar, det är ingenting. Jag måste klara mig utan min andra halva, utan min mamma, utan min pojkvän, utan alla mina underbara vänner i sex veckor.
I vintras var jag tvungen att överleva utan Amanda i tre veckor, det var bland det värsta jag varit med om. Jag är verkligen halv utan henne, även fast vi alltid är tillsammans tack vare chippet så kommer jag vara utan henne. Hon är den bästa vän jag någonsin har haft, den enda som någonsin har förstått mig, den enda som har lika sjuk humor som mig, den enda Pjong Saifon, the one and only.  Min Panda som var världens finaste och mest stöttande när jag berättade att jag skulle åka iväg på det här. Jag var så orolig för hur jag skulle kunna göra det här utan henne, men när jag berättade blev hon så glad för min skull och det har verkligen gjort det enklare att åka iväg, hur svårt jag än tycker det är nu. 
Utan mamma suger allt rätt hårt, hon är den bästa mamman någonsin. Hon fixade hela den här resan åt mig för att jag skulle få komma ifrån allt. Jag är egentligen så otroligt tacksam men just nu kan jag inte visa det och jag har ständig ångest för det. Förlåt mig. Jag har aldrig varit ifrån min mamma såhär länge, det kommer bli svårt. Jag har alltid varit en sådan som har svårt att vara ifrån min mamma, och nu ska jag klara mig såhär länge.. 
Min Dennis som jag träffat nästan varje dag i tre veckor nu, jag kommer känna mig helt tom när jag inte får vara nära honom. Min fina pojkvän som får mig att må så bra och vara så glad. Han säger att han är stolt över mig som ska göra det här och det betyder så mycket för mig, det får mig att känna mig stark, vilket jag inte alls har känt på ett tag nu. Jag är så lycklig som har honom, och det kommer bli väldigt jobbigt utan honom.
Alla fina vänner som jag har här hemma i Sverige som jag älskar så mycket, Helena, Manne, Amelia, Hadley, det kommer bli hemskt utan er. Ni är så underbart bra, allihopa och utan er hade inte jag varit jag. Vissa av er träffar jag alldeles för sällan och vi får se till att ta tag i det direkt när jag kommer hem. Imorgon får jag säga hejdå till de flesta av er, det blir jobbigt..
Jag kanske inte ska klaga, sex veckor är ingenting när folk åker iväg i flera år men just nu känns det här otroligt hemskt för mig. Det har gått så fort, det känns som att det bara var någon vecka sedan mamma ringde och berättade att hon hade bokat det och jag blev så förväntansfull, orolig och glad. Då kändes det väldigt långt borta, nu är det tre dagar kvar tills jag åker. 
Jag vet inte om jag är redo för det här.

I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out

Igår badade jag Plopp, så söt. ♥

I'm doing all these things out of desperation

Yoyoyo.
Idag var jag och Amanda på Karro, vi lekte kändisar, dansade och lyssnade på finfin musik. Sen satt vi i fönstret och fikade tills hallen började fyllas av barn som kastade bollar på oss. Idag hade de inte träning utan de pratade om tråkiga saker. I pausen körde de igenom friståendet och jag var världens sämsta tränare. Vid sex drog jag och Amanda och jag träffade Amelia och Johan på Saigon, där satt vi ett litet tag innan vi gick till Johans tåg. Det var väldigt kul att träffa honom även fast det blev så kort!:) Efter det gick jag och Amelia till Ica och åt massa, massa godis, det var billigt okej! Vi pratade om allt och inget, så saknad tjej! Dennis och Erik kom även förbi i några minuter. Vid halv nio sa jag och Amelia hejdå och jag åkte hem och försökte packa, det gick sådär. 
Nu suger allt. 
Paninikatt.
Osminkad.
Gammal bild på mig och Johan som jag inte visste existerade, från Amelias blogg (amelilas.blogg.se).

Och en ännu äldre bild på mig och Amelia! 

Staring at the stars

Panini.
Igår gick jag och Amanda på stan och letade present. Vi åt också på Coco Thai med Cai Song som tyckte vi skulle  jobba där, gott. Blev även lite halvt nerbruten inombords. Just innan halv fem träffade jag mamma och vi tog sällskap hem och fixade lite inför resan. Sen pratade vi lite om allt, det var jobbigt, men det fick mig att tänka en gång till. Efter det åkte jag och iväg mot Amanda och Maja och på vägen dit hände typ det bästa i mitt liv, omb. När jag väl kom fram dit så spelade vi massa fint, och Johan var också med ett tag. Det var awesome. Sen plattade Amanda mitt hår och när det var klart åkte jag till Dennis. Vi åt mat, muuuuums och chillade med livet och somnade typ sent så jag var helt död när han skulle till skolan. Vid elva träffade jag Amanda och vi gick och åt sen åkte jag hem och nu har jag städat massa och duschat och ska åka till Karro och träffa Amanda och typ två minuter. Ska förmodligen träffa två saknade vänner ikväll! :)
Stigciao.

Believe tour

Jag somnade typ elva igår (efter att ha sovit typ hela dagen, trött tjej) och nu har jag vaknat och är jättepigg.. Jobbigt. Ligger och kollar på denna underbara film. Snart är jag där, om 48 dagar, 48, jag kan inte fatta det!!!
Justin Bieber, jag älskar dig. ♥

You've got me begging for more

Chubre.
Idag har jag kollat film med Dennis och Jesse. Den första sov jag mig igenom, kul tjej. Sen åt jag och duschade och sen kollade vi på The Hobbit, sämst. Dennis sov typ hela filmen, heheheheh. 
Vid fyra åkte jag till Amanda, vi åkte och kollade på en lägenhet, den var fin, men OMB VÅRAT LIV KAN BLI KOMPLET. Sen satt vi på Willys och åt godis och kollade på alla som gick förbi. 
Nu är jag hemma, jag har städat lite och borde packa, men ska istället kolla film med mamma. 
Pusshej.
 

Sometimes I really love you, sometimes hate is all I do that was, that is, that be the thing about you

Hallihallå. 
Igår var jag i Västerås, det vr trevligt. Träffde även Alexander.
Inatt har jag sovit hos Dennis, det var mysigt och jag var astrött. Imorse var jag helt borta och sov hela tiden när han var i skolan. Nu har han och Jesse kommit hem och de äter asabasamycket, maaaaat.
Jag är trött.
Bye.

There's nothing left to say now, I'm giving up

 
Hejchuchuchu.
Igår träffade jag Amanda på stan vid fem, vi handlade allt gott ni kan tänka er, mums bara mums, sen åkte vi hem till henne. Vid halv tio åkte vi iväg till Erik där vi träffade Dennis, Jesse och Patricia. Jag och Dennis gifte oss där, väldigt fint. Jesse var rosa mannen och Dennis ring var en tofs, wonderful. Efter vigseln hamnade de flesta av oss i bastun, till slut var det bara jag, Amanda och Dennis kvar. Vi pratade massa, jag vet inte om vad, Amanda flätade mitt hår jättefint och Dennis var gullig i mitt linne. :) Jag och Amanda tog oss hem till henne någon gång efter två och hittade assnabbaste vägen. Vi somnade någon timme senare och imorse när klockan ringde halv åtta var vi båda döda så vi skippade barnträningen. Vi låg i sängen och kollade på YouTube ganska länge innan jag åkte iväg och träffade mamma och morfar och kollade på fotboll, det var kallt.
Nu har jag nyss kommit hem och ska snart iväg till Dennis. Ikväll ska jag och Amanda äta gottttt och kolla på tv. 
Bai.

If you could see me now

Hejchu.
Igår började jag dagen på bup, antagligen näst sista gången jag var där sen slipper jag det! När jag var klar där åkte jag hem och försökte städa lite innan jag åkte iväg till Kale. Vi kollade film och pratade om allt och inget. Vid fyra träffade jag Amanda på stan. Vi åt, omnomnom. Klockan fem började barnträningen på I3, vi var ganska sena. Träningen gick bra, jag var lite konstig i huvudet. 
På kvällen träffade jag Dennis och sen sov jag hos honom, mysigt. Han gör konstiga saker när han sover.. 
När vi vaknade var det tio minuter kvar tills vi skulle gifta oss, det var otroligt romantiskt med många gäster, presenter, god mat och palmer. Rosa mannen var fin i rosa kläder i rosa kyrkan. 
Jag träffade Amanda på stan vid elva och vi åt mat och luktade curry, det gör jag fortfarande.. 
Nu är jag hemma och borde städa och sådant, det gör jag inte. Snart ska jag träffa Pjong! :)
Massa typ pussar.
Jag och Dennis.

Now that I finally moved on you say that you missed me all along

</3

My inspiration


GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För nitton år sedan föddes en liten pojke i Kanda, en helt vanlig pojke, idag är han en utav världens största artister. 
Ja, idag fyller min fina, älskade JUSTIN DREW BIEBER 19 år! Jag kan inte förstå att han blvit så gammal, det känns som att det var igår han hade hairflip och sjöng Baby. Nu har han växt upp, han har bevisat att han är så mycket mer än en flickidol. 
Jag får nästan varje dag höra något negativt om Justin, men jag står för att jag är en Belieber, jag är stolt över att kunna kalla mig själv det. Jag får ta emot en hel del skit bara för att jag gillar en speciell artist, men jag gör det gärna för Justins skull. Jag är stark tack vare honom och ingen kommer någonsin kunna få mig att sluta älska honom. 
Justin har gått igenom så mycket, så mycket hat, Avalannas död, breaket med Selena och mycket mer men han låter sig inte brytas ner. Han har Beliebers över hela världen som skulle dö för honom, Beliebers som stöttar honom i alla lägen, Beliebers som aldrig, aldrig, aldrig kommer att lämna honom. Jag är en utav dem, jag kommer alltid att vara det.
Jag trodde inte att en människa kunde vara så perfekt. Han har utseendet, stilen, rösten, personligheten, allt. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur underbart bra han är och hur mycket jag älskar honom. Kalla mig beroende, men min kärlek för Justin är något helt speciellt. Att vakna upp i mitt rum med bilder på honom överallt, det finns knappt något bättre. Det ger mig ork att komma upp ur sängen på morgonen. 
Han har hjälpt mig så mycket. Han har flera gånger fått mig att kämpa det där lilla extra när jag varit nära på att ge upp. Han har räddat mitt liv flera gånger, på riktigt. Han har också fått mig att våga tro på mina drömmar, jag vill om jag kan hur jobbigt det än är ibland. Han jobbade sig uppåt och nu är han på topp. Believe in everything because everything's reachable. Sedan jag blev Belieber har jag vågat stå upp för vad jag tycker och tänker på ett annat sätt. Jag är stolt över att vara så påverkad av honom som jag faktiskt är. Han är en stor del av mitt liv, min inspiration, min förebild. 
För sex år sedan började Justins långa resa. Den nittonde januari tvåtusensju laddade han upp sin första video på YouTube. Många såg den och till slut hittade Scooter Braun honom. Senare blev han signad av Usher, hans stora idol. På sex år gick han från YouTube till ett utsålt Madison Square Garden. Jag tycker det är värt att vara stolt över. Jag tänker inte tvinga någon att gilla honom, men respektera honom, han är värd det. 
Om femtiotvå dagar kommer jag att få se Justin live. När han är nitton år och femtiotvå dagar gammal kommer min största dröm någonsin att gå i uppfyllelse. Jag är världens lyckligaste.
Och nu är min baby nitton år. Den där lilla pojken som föddes den där tisdagen första mars, nittonhundranittofyra klockan fyra minuter i ett på natten i rum 126 på andra våningen i St. Judes Hospital i London, Ontario, Kanada nitton år. Jag kan inte förstå det. Men jag är stoltare och mer förväntansfull än någonsin. Om ett år är han tjugo, men det är då. Nu börjar han sit sista år som tonåring. 
Grattis Justin Drew Bieber, jag älskar dig. ♥
♥♥♥

RSS 2.0