The truth is all that I can hear everytime you lie

Jag säger att det är okej, jag har nog gett er intrycket av att det är mer än okej. Med hela mitt hjärta har jag verkligen försökt att förlåta och inte visa mig svag, inte för någon. Så fort jag är ensam kommer paniken, tårarna, ilskan och värdelösheten tillbaka. Att någonsin kunna tro på orden om att det inte var meningen är hopplöst. Mitt hjärta är fullt med djupa ärr. Jag kommer aldrig någonsin kunna förstå hur folk som står mig så nära kunde göra såhär mot mig. Jag kan och kommer aldrig igen att kunna lita på någon, ni förstörde min tillit för allt och alla. På något sätt kände jag nog att mitt självförtroende inte kunde bli sämre, och att min osäkerhet redan var på max, men jag hade fel. Ni sänkte mig flera mil till, och nu är det helt säkert att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer att kunna ta mig upp igen. 
Jag vet egentligen inte vad jag vill göra, skrika, gråta, straffa mig själv för att jag enligt både mig själv och er är värd det här, jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, jag sitter bara här med min egen värdelöshet.
 

GRATTIS!

Idag fyller min superduperbästa kompis Manne 17 år!
Du är en utav de snällaste och roligaste människor jag har träffat i hela mitt liv.
Du gör mig så himla glad, och du är en utav de viktigaste jag har.
Jag älskar dig!
Hoppas du får en toppentoppendag!
GRATTIS!

It takes a fool to love you and I'm just the fool for you

I tisdags började skolan, jag kan inte säga att jag var där speciellt länge. Cyklade dit med Amanda och Sonja, vi kom lite sent och efter lunchen åkte jag och Amanda hem typ.
Igår var jag ledig. 
Idag började jag på estet. Jag vet att det är linjen jag vill gå, men jag vet inte hur jag ska klara mig utan min livskraft. 
 
Så ser det ut med skolan för min del då. 
 

Knock my door, fuck my horse

I fredags impulsåkte jag och Amanda till Stockholm. Bestämde oss för att åka klockan sju och halv åtta gick bussen ifrån resecentrum. När vi kom upp dit köpte vi armband och sedan begav vi oss till Gröna lund där v spenderade hela dagen. Jag hade så otroligt kul, jag levde verkligen, dansa pausa. Vann dagens skrik, två kilo choklad, köpte maaaat, sockervadd, OCH SÅG MAGNUS UGGLA! Nu är vi två lite lyckligare tjejer som jämt och ständigt går omkring och nynnar på någon fräsig Uggla-låt. Den dagen var en utav de allra bästa på hela sommaren, jag mådde så sjukt bra och fick dela dagen med min bästa kompis som jag älskar så mycket.
På natten sov vi hos Amandas mormor och dagen efter blev det shopping i stan! 
På söndagen chillade och sedan tog vi bussen hem.
Amanda är bäst. ♥
 

The grass ain't always greener on the other side, it's green where you water it

Jag mår för dåligt fär att blogga just nu, men så fort jag mår bättre kommer det en massa inlägg! Tro mig. 
Förlåt
 

Can you give me one last chance to make it right?

FAIL OCH PANIK PÅ ALLT. 
Jag har kastat bort allt och nu kan jag inte ändra något. 
Jag hatar mig själv som aldrig tidigare. 
Ångesten och rädslan kommer döda mig.
JAG ÄR SÅ JÄVLA DUM.
 

The random patch kids

Sååååååå, The random patch kids, mitt, Amanda och Majas band som tidigare kallades Cool girls har nu tagit vårat första steg ut i stora vida världen. Nejmenah, vi har laddad upp en video på youtube så jag länkar den här och önskar verkligen att ni vill lyssna! Det är inte den bästa inspelningen, men den får faktiskt duga. :)
Enjoy.
 

The greatest love of all

Amanda är bäst för att hon är bäst och alltid, alltid, alltid finns för mig. Åh, jag älskar dig, och saknar dig som tusan även fast du bara är max en meter ifrån mig just nu. 
Du är så otroligt grymt bäst.♥

All I want
All I need
Is to make you breathe
To make the one I love complete
But you're not coming back
I got a reason to cry
Vila i frid♥

You stole my star

Jag är kär i en kändis, Justin Bieber(duuh), men jag var faktiskt kär i en annan kändis när jag var yngre. Dock tycker jag det är aspinsamt för han finns inte. Han är en mangafigur ifrån serien One Piece. Jag läste böckerna bara för att få läsa om honom, och jag tyckte han var så otroligt snygg. Min kompis var kär i en annan karaktär ifrån serien och vi brukade typ "leka" att de var våra pojkvänner. 
Okej, han hette/heter Zoro och har grönt hår, hahah. Jag hette Zorolie på msn och sådant där. Jag var "kär" i honom ganska länge, och nu skäms jag så himla mycket över det. 
Jag var liten, okej?
Det här tyckte jag var väldigt attraktivt ja. Ooooorkar inte.
Han som min kompis var kär i...

I could have been a princess, you'd be a king, could have had a castle, worn a ring, but no, you let me go

Har ingen som helst balans just nu. Jag har aldrig mått som jag mår, det är en helt ny känsla. Besvikelse, såklart, men så mycket mer. Jag känner mig som en idiot som ens vågade tro att man kunde lita på människor. Den delen av mig är förstörd, föralltid, nu säger jag det en gång för alla; jag kommer aldrig någonsin våga lita på någon igen. Aldrig trodde jag att folk man värderar högt, älskar, skulle kunna ogilla en så mycket. Försöker förstå exakt vad jag gjort för fel nu. Vill bara förstå vad jag har gjort för att förtjäna detta, för att förtjäna svek. 
Vi lever i en hemsk värld. En värld full av ondska. Säger man någonting elakt om en människa, snackar skit, så kommer personen i fråga förr eller senare få reda på det i de allra flesta fall. Vad som än har sagts om att ingen annan ska få veta. Sedan ska försvara sig genom att säga saker som "det var inte meningen", "jag trodde inte att du skulle få veta" eller "jag vet inte varför jag sa så för jag tycker inte det". Holy crap, heliga skit... Om man snackar skit om någon så är det för att skada den personen. Man pratar med någon annan om denna människa, för att man är för j*vla feg för att säga direkt till den. Egentligen vill man göra det, så man får klaga och verkligen se hur man sårar, men man är som sagt för feg och kanske har lite(men betoning på lite) respekt för andra. Jag kan heller inte förstå hur man klarar av att lyssna på bullshit om någon utav sina vänner, det kanske är det allra värsta. Hur i hela fridens namn kan man inte bara säga till den som säger det att sluta då? Svaret är för att man vill såra.
Det finns inget värre, äckligare och vidrigare än skitsnack. Jag blir spyfärdig bara jag tänker på det.
Do you have to make me feel like there's nothing left of me?
 

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this

Helllååå.
Nu är jag hemma i Sverige och Örebro igen. Jag har haft det toppenbra! :) Det är dock alltid skönt att komma hem. Jag har saknat alla mina underbara vänner så in i bomen..! 
Just nu är jag faktiskt gansak ledsen, men lägger det åt sidan och åker iväg till bästa Amanda!!! TAGGARÅÅÅ!
Jag har minst 10 nya posters på Justin och ingen tid att sätta upp dem, ah.
Dansa pausa.
 

Be mine

Hejchu!
Som de flesta utav er sakert redan vet so befinner jag mig i London for tillfallet. Jag kommer hem den 11e igen och tills dess so lar jag inte uppdatera speciellt mycket/ingenting alls. 
Hoppas att ni alla mor toppentoppenbra, for det gor jag. :)
STORA KRAMAR!

RSS 2.0