Längtan

Befinner mig alltså på barnhemmet på söndag???? What????

Bilder

Har fixat lite i lägenheten. 
Lyckan när jag hittade detta i den nya engelska affären på stan...!
Photoshoot med Dennis på "julafton".
Alltså... mat.
O, helga natt!
 
Mysmiddag på O'learys.
Min fina halsband som jag fick av Dennis föräldrar. 
Doris var glad för hon skulle på semester...
...sen fick hon reda på att hon inte fick följa med. 

Cevapi

Hej!
Den senaste veckan har jag pluggat, pluggat och pluggat! 
I lördags firade jag en tidig jul med familjen. Det var så mysigt! Massa god mat och så fina presenter. Älskar verkligen julen. På kvällen kollade jag, mamma och Dennis på en julfilm och jag somnade i soffan. Jag och Dennis sov i mitt rum hos mamma, där har jag inte sovit sedan studentent tror jag haha! 
På söndagen var det O, helga natt på stan. Det är en så trevlig tradition. Efter konserten sa vi god jul till Emma och sen gick jag, Dennis och mamma till O'learys för middag. Så otroligt god mat, god bless it. 
Plugg, plugg, plugg. 
Igår träffade jag min saknade bästis Amanda! Vi bakade pepparkakor och höll på att dö typ. En spindel som var större än hela huset (på riktigt) attackerade oss... men vi överlevde som tur var..! På kvällen åt jag och Dennis middag hos hans föräldrar. Vi åt cevapi, det är sååååå gottttt. Fick också ett jättefint halsband i julklapp. 
Idag försov jag mig ett par minuter så det blev lite stressigt. Som tur var skulle jag ha lektion med min mentor och hon sa att det var okej då jag har pluggat så mycket den här veckan. 
Nu är jag hemma och är lite ledsen. 
Puss!
 
(bilder kommer i nästa inlägg)

Lång och effektiv dag

Vilken jäkla skoldag altså! Nio till fem, fyra uppgifter skrivna och inlämnade vilket har lett till att jag är otroligt trött men också vädigt stolt över mig själv. 
Efter skolan hämtade Dennis mig och vi åkte till mamma för att hämta Doris. När vi kom hem städade vi lite och sen lagade vi mat, jag hann också med att sova en liten stund. Nu har vi duschat och kollar lite TV. Ska försöka komma i säng tidigare än igår ikväll, önska mig lycka till.
Puss!
Skolselfie och Doris på minisemester hos mamma. 
Blev såhär ensam på skrivandelektionen i eftermiddags. De flesta i klassen var klara med uppgiften eller gick hem för att jobba men eftersom Dennis skulle hämta mig satt jag kvar, till slut gick även läraren hem..

Mysmorgon

Shu!
Igår kväll somnade jag inte alls i tid.. tyvärr. Somnade vid halv fem-fem och vaknade sju för att kolla på julkalendern. Jag och Dennis låg kvar i sängen och kollade och gick upp tio över åtta för en snabb sminkning och sen iväg. Vi lämnade också av Doris hos mamma på vägen. Idag var en bra tisdag för både jag och Dennis går mellan nio och fem ungefär så då kunde vi åka tillsammans i bilen. 
Nu sitter jag i skolan och ska börja plugga lite historia. 
Hoppas allt är bra med er, och att ni får en fin andra december.
Puss!
Sådär lagom trött???
 

Tar ikapp

SKREV DET HÄR IGÅR MEN GLÖMDE LADDA UPP DET, LADDAR UPP DET NU ISTÄLLET.
Hey bros!
Skoldagen var mellan 8-15 idag ungefär, men de sista timmarna spenderade jag bara på stödet så jag åkte hem och umgick lite med min mamma istället. Vid tretiden åkte jag hem och då hade Dennis redan slutat så vi bokade tvättid och fixade lite fram och tillbaka sen somnade jag i någon timme eller två, så skönt. Imorgon är en lång skoldag så jag ska försöka komma i säng ganska så snart.
Hoppas ni har haft en fin dag. 
Puss!
 

Sleepless

Den här helgen sömnmässigt alltså...
Igår sov jag bara några få timmar till och från. Tidig förmiddag kom mamma förbi och vi bakade lussebullar och firade första advent med julfika. På kvällen åt vi middag hos mormor och morfar. När jag och Dennis kom hem duschade vi, kollade lite TV och gick och la oss vid tio. Jag hade fått tabletter som skulle göra det lättare att somna av mormor och det gick bra, jag somnade runt 10 och vaknade 11, somnade om efter ett tag och vaknade igen vid 1 och låg vaken till sex då jag bara låg och somnade till och från i någon timme...
Idag är det första december..! Har längtat så och om tolv dagar lämnar jag Sverige för en månad. Jag och Dennis kollade på julkalender, den var ju inte den bästa.. 
Nu är jag i skolan och ska skriva ett drama, det går segt, segt framåt. 
Puss!
 

RSS 2.0