What we were and what we are is hidden in the scars

Hej.
Övernattningen var såklart bäst! Spelade spel, haha... Jag älskar dig. ♥
Idag vill jag helst av allt bara glömma bort.
Hejdå.

Du gör mig hel. ♥

Love hurts whether it's right or wrong

Hej.
Idag slutade jag typ 12, uträttade ett ärende på stan med Amanda och nu sitter jag här och lyssnar på musik och packar.
Sover hos Amanda inatt och åker dit om någon timme, kommer bli awesome! :D
Hejdå.

First thought when I wake up is "He's so beautiful", so I put my make-up on and pray for a miracle

Försöker, på alla sätt, men jag klarar inte av det.
Vill bli bra, vill bli fin, vill bli perfekt, vill bli din.
Varje gång jag ser dig blir jag glad, varje gång mina vänner suckar för att jag bara pratar om dig inser jag att det inte är värt det.
Jag är inte perfekt, jag kan inte bli det, jag är inget för dig.
Tänker på dig när jag somnar, och när jag vaknar. Du är mitt liv.
Förstår inte att någon kan betyda så mycket för en, när man inte ens finns i den personen liv.
Du får mig att le, du gör mig glad.
Det får räcka, för du kommer aldrig bli min.
Men man måste väl få drömma?


Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself


Another heart calls

Nej, nej, nej, nej, NEEEEJ!
Era jävla Calippo Shots är inte tillbaka!!! Ni lever i en jävla lögn, ni åt Solero Shots som barn, inte några jäkla Calippo Shots!? Ni är fail för ni lägger upp bilder och typ: "YES DEN ÄR TILLBAKA! :D" Haha... Förresten har det gått att köpa sådan glass på flera ställen i flera år. Orka, det är en satans glass...
Solero Shots. ♥
Men båda är ju goda, fast jag är ju tjock och glassgalen... :)

INTE SAMMA SAK!!!!
I-landsproblem...

If you let me inside of your world, there'll be one less lonley boy

Snälla låt det bara vara sant?!

It took a second for you to steal my heart

Hej.
Igår träffade jag alltså Helena, och det var awesome! :D
Idag hade jag bara två lektioner, varav en inte alls var värd att gå på...men tog hand om min djuraffär då så det var lugnt! :)
Jag och Amanda dampade med cyklarna när vi skulle hem och det var väldigt roligt, hahah!
På eftermiddagen träffade jag John. :)
Nu har jag packat lite och ska plugga...
Hejdå.

Boyfriend

Igår släpptes äntligen BOYFRIEND!!! Har ju inte alls taggad i 10000 år...
Hörde den för första gången i söndags och laddade ner den, och jag är helt KÄR! Den är så sjukt, jädrans, galet, supergrymt JÄTTEBRA!!! Så himla sexig och jag ÄLSKAR den!!!!!!! Ser ju inte alls jätteasmycket fram emot Believe nu!?


VÄRLDENS ABSOLUT SNYGGASTE, FINASTE OCH UNDERBARASTE MÄNNISKA! ♥
Justin Drew Bieber. ♥

Desmond the moon-bear

Hej.
Dagen i skolan var helt okej. Fortsatte på Wave of Love, och det gick väl sådär. Jag och Panda lärde oss Euphoria-steget idag också så vi var glada! :D
Nu sitter jag hos Helena och har awesome-time! Vi har bakat någon chokladgrej som faktiskt blev BRA! Nu äter hon och jag sitter här och bloggar, omnomnom! ;D
Putte har blivit stor! O.O
Nu ska jag bloggrapea. :)
Hejdå.

I got money in my hands that I’d really like to blow

5 Seconds of Summer+One Direction=Perfect Match!
Luke Hemmings.♥

I could be your Buzz Lightyear, fly across the globe

Hej.
Igår jobbade jag och Amandachey på MAX! Vi blåste massa ballonger och var utklädda till tiger och ah... Det var kul och vi fick gratis mat och det jobbade en jättesöt kille där så jag var nöjd! När vi hade jobbat klart åkte jag upp till stan för att träffa min fina och otroligt saknade Amelia! :D Vi satt på donkefinken och pratade i flera timmar och träffade en peddo-tomte! Hahaha! Hade iallafall väldigt trevligt.
Nu ska jag städa mitt rum, och i eftermiddag åker jag till Amanda, och sen ska vi till Ebbott. :)
Hejdå.

Här är en bild på mig och Amelia från 9an! Tog den från hennes och hennes pojkväns blogg! :) (http://ameny.blogg.se/)

Boyfriend. ♥

Tale as old as time

Hej.
Förlåt för lite dålig uppdatering, jag har inte orkat.
I onsdags träffade jag alltså Hedda. Vi träffades på stan och uträttade ett ärende, och sedan åkte vi hem till henne och kollade film, åt och pratade. Supertrevligt! Vid kvart över sju åkte vi till Oscaria, sedan åkte jag hem. :)
Igår dog jag.
Idag började dagen med musikal på Hjalmar Bergman-teatern. Den var otroligt bra och verkligen soperfint gjord! Sedan fick jag reda på att alla mina lektioner var inställda så då träffade jag Amanda och vi CHILLADE GALET! Åt glass och mat och mums. Sedan träffade vi Erik och John ett litet tag. Nu på kvällen har jag och Amanda varit på Emmas teater, och den var jättebra! Efter det åkte vi hem till Phelicia och pratade massa, det var jättemysigt! :)
Nu sitter jag hos Amanda och vi ska snart kolla på Friends!
Hejdå.

My heart was freaking out when I held ya

Hej.
Började dagen med det enda ämnet jag gillar i skolan; musik! Så dagen började soper alltså.
Strax ska jag åka upp till stan och träffa min fina Hedda som jag inte har träffat på ett par veckor nu så det ska bli jättekul! :)
Idag känns som en bra dag och det beror kanske på att det är så otroligt fint väder, dock även lite pollen verkar det som, men det får man leva med.
Hejdå.

I'll start living my life for me

I slutet av 2011 tyckte jag det mesta var otroligt jobbigt. Det var en sak jag hade speciellt svårt att släppa. Något som plågade mig varje dag och höll mig vaken varje natt. Det fortsatte i början av detta år. Jag tror aldrig jag har mått sämre, jag var så himla fast i det där problemet. Jag hatade mig själv för val jag gjort och kämpade dag ut och dag in för att få tillbaka det som en var. Det enda som hände var att jag blev dissad, hela tiden. Jag hade så himla svårt att gå vidare, jag var helt säker på att jag aldrig skulle klara mig på egen hand. Jag var rädd för att behöva vara själv. Det var hemskt och jag ville bara dö.
När jag ser tillbaka på det nu tänker jag bara "Fuck it!". Jag kan verkligen inte se någon anledning till varför det skulle vara så svårt att släppa taget, leva för min egen skull. Jag var aldrig ensam, mina vänner fanns och finns runt omkring mig hela tiden, och de skulle aldrig svinka mig. Jag förlorade flera månader av mitt liv för jag var ledsen. Jag vet att det var bra att det blev som det blev, jag mådde aldrig riktigt bra innan, jag var fast och var tvungen att leva på ett sätt jag inte gillade bara för att det skulle passa någon annan. Jag försöker men kan verkligen inte se NÅGONTING värt att sakna, jag mår så jäkla mycket bättre nu, ibland är jag till och med glad! Jag är beviken på mig själv för att jag någonsin lät mig själv gråta pågrund av en människa som inte ville mitt bästa, pågrund av någon som inte alls ville hjälpa mig med livet, trots att det var just denna människa som hade förstört det.
Hur svag var jag inte då? Samtidigt kanske man har rätt att vara ledsen när men får veta att det som varit ens liv i två år egentligen bara varit en lögn. Men nu är jag starkare. Aldrig mer tänker jag ångra vad jag gjorde, för det har bara gjort mig starkare! :)


Think outside the box

Snart, snart, snart ska jag och Amanda skaffa Skurt! Jag är TAGGAD!

An everlasting piece of art

Som ni vet så var jag ju pensionär och var på Melodifestivalen i Globen... Hur som helst så hörde jag ju Loreens låt Euphoria då, och jag hade hört att den skulle vara så otroligt bra och att den skulle vinna i Europa och massa. Nu ska hon ju iallafall tävla i Europa så självklart hoppas jag att det går bra för henne! :)
Men det är låten...jag kan verkligen inte förstå vad som är så underbart bra med den..! Det är ju en vanlig låt? Visserligen hade hon ett häftigt nummer, men det var ju inte mer speciellt än Dannys eller Dead By Aprils. Jag har verkligen försökt att älska låten, tro mig, men det är en vanlig radiolåt, ingen man sätter på frivilligt men man stänger inte heller av radion om den spelas. Jag är inte ett proffs på musik, men jag kan ändå en del, och därför blir jag besviken på mig själv när jag inte tycker att låten är ett mästerverk, haha... Men texten är ju bra iallafall och den sätter sig på hjärnan nästan direkt!
Förövrigt är ju Loreen en grym sångerska och hennes röst är galet bra. Och har sett på massa ställen att låten är populär i många länder i Europa och att många tror att den har en chans att vinna hela skiten, och det vore ju verkligen grymt, så jag håller båda tummarna för Loreen och Euphoria!


Nobody said it was easy, nobody ever said it would be this hard



I promised myself to never sing about love, but you are the only exception

Hej.
Dagen i skolan var typ oändlig, men nu är jag äntligen hemma och borde plugga, men jag är inte så bra på det. Nu ska jag måla naglarna rosa, fashiååån!
Imorgon ska jag träffa min kompis, hihi.
Hejdå.

I know time is way too valuable to loose it all on self control

Hejchu.
Har sovit otroligt lite inatt så jag är ganska död just nu...skriver bara det för att ni ska tycka synd om mig. :) Nejmen jag är ganska glad för My World 2.0 spelas på högsta volym här. Har dock en fuldag, men det är okej. Ska till skolan om några minuter, taggar två lååånga håltimmar... :/ Tänkte att ni ville veta. :D
Nu är det 6(!!!) dagar kvar tills Boyfriend släpps, jag taggar ihjäl mig!!
Hejdå.

Såhär ser jag ut idag. :)

I'll fight for you

All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something
I wish I was your favorite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favorite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favorite kind of style
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met
I wish you had a favorite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see
I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me.


No matter what I do, I'll never be with you

Jag försöker så mycket, men målet är ouppnåligt för mig, hur mycket det än skadar mig.
Jag vill bli perfekt, för din skull, för att bli sedd.
Men jag är den jag är, och hur mycket jag än försöker så kan jag inte.
Jag vill så otroligt gärna att du ska bli min, jag är medveten om hur desperat jag låter, men du är i mina tankar exakt hela tiden.
Du lyser upp mitt liv. Du gör mig lycklig. Även fast jag inte är någon alls för dig så är du en av de människor jag gillar mest på jorden.
Varje dag jag vaknar upp efter att ha drömt om dig är jag så otroligt lycklig. Jag är varm i kroppen hela dagen.
Men det är något som stoppar drömmarna från att bli sanna, min operfektion. Men jag ska kämpa. För din skull.
Jag vet inte vad som händer med mig. Jag har aldrig känt såhär innan, men det är den bästa känslan i världen.
Och den känslan som drar ner mig allra mest, du kommer aldrig bli min.


Catch today, tomorrow it will be too late

There's a little motto I live by...

If you have a dream you at least have to try to live it

Snart är det jul! :D Nästan iallafall, gillar julen ju. Kom bara och tänka på det och ville dela med mig, å ni ba k. Sitter iallafall och lyssnar på live-klipp på låtarna från Under the Mistletoe. Lyssnar fortfarande på den minst 3-4 gånger i veckan. Verkligen perfektion, så sjukt mysig!
Justin Drew Bieber är meningen med livet. ♥

P-E-R-F-E-K-T-I-O-N!!! ♥

Somehow everything I own smells like you

Hej han är snygg hejdå.


You were happy the day I watched you go

Om exakt en vecka smäller det, då släpps äntligen Boyfriend! :D Längtar så otoligt mycket, och jag vet redan nu att jag inte kommer att bli besviken. Har hur som helst hittat några helt underbara och perfekta bilder från singeln så jag är glad, de hjälper mig hålla ut den här sista veckan..!
Justin Drew Bieber snurrar min värld. ♥


Perfektion. ♥


Wave of love

Hej.
Den dåliga uppdateringen beror på att jag har haft ett liv, jag har uppskattat det. :)
Amanda sov hos mig från i lördags till idag. Vi hade det verkligen SUPERBRA! Igår tog vi en riktig chilldag och låg i sängen till två typ och bara pratade och spelade mobilspel, livet är ganska bra ibland. Vi åt en halvsen lunch på Saigon för att sedan åka till Ebbott. På kvällen blev det barnträning, den gick nog bra. På kvällen myste vi med Friends och massa godsaker. :) Jag älskar dig Pjong! ♥
Nu sitter vi i skolan och har nyss haft sam och snart börjar svenskan, sen heeeem! :D
Hejdå.

A part of me knows that we don't want to fight on

Hej.
Just nu sitter jag hos Manne med Dala. De kollar på någon astrist film, men jag är glad ändå! Saknade killar... Igår var jag på bio med Linda, och sedan sov jag hos henne, det var awesome!:D
Snart ska jag åka upp på stan och träffa Amanda. :)
Bob. /Manne :)
Nu vill jag inte blogga mer för jag hatar T9...
Ciao!

What might have been lost don't bother me



So many foreign worlds
So relatively fucked
So ready for us


You're still with me, I never made it over you

Hej.
Åkte hem från skolan en timme tidigare än vad jag egentligen fick, busigt va? Nu sitter jag iallafall här och ska när som helst åka iväg till Amanda, vi ska äta mat, vi gillar det. Tror det blir en awesome kväll!:)
Hejdå.

._.

Crushed veneer

Hej.
Sitter för tillfället i skolan och borde skriva en argumenterande text mot åldersgränser på konsterter, istället roar jag och Amanda oss med att kolla på glassar från när vi var små. :)
Ikväll är det Karrofest och om jag hinner uppdatera innan dess vet jag inte riktigt.
Hejdå.


Nostalgi. ♥

You're in pieces and I won't even try to fix you



Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

I'm a fool for you

Jag har världens bästa vänner, och jag älskar er alla så mycket! Jag förstår inte hur sådana som ni vill vara med mig, med det betyder så galet mycket för mig. Ni är de finaste människorna i hela universum och jag är lyckligast av alla för att ha er. Jag vill aldrig förlora någon av er, ni är för viktiga och gör mig så hel som jag kan bli. Ni ger mig en anledning att alltid orka en minut till, och utan er hade jag inte varit vart jag är idag, jag tror inte ens jag hade varit i livet. Jag vill bara tacka er alla för att ni är de underbara människor ni är!
Jag älskar er, ni vet vilka ni är.

The leaves were golden when I kissed your lips goodbye


Hahahaha jag orkar inte.

I've been a different kind of girl since you turned me down

Hej.
Har inte uppdaterat på ett tag nej, och det beror på många olika saker. Har pendlat mellan toppen och botten och tillslut landat på botten.
I lördags gjorde jag iallafall något väääldigt pensionärsstämplat...jag var i Stockholm, i Globen och kollade på Melodifestivalen, ACKE. Jag fick krama Ulrik och jag var världens lyckligaste människa. Mina 73 röster räckte inte för att han skulle vinna, men jag blev så galet glad när han kom trea! Jag älskar Ulrik Munther. ♥
Barnträning i söndags, det var kul.
Träning igår.
Skola idag.
Hejdå.









In the arms of an angel

Hej.
Lever i ett riktigt kaos just nu. Jag är helt förstörd, vet varken ut eller in. Kaos är det enda ordet som kan beskriva mitt liv perfekt just nu. Jag är kaos, livet är kaos. Jag har världens finaste vänner som finns för mig, det gör mig så jävla glad. Det gör mig så jävla glad att få vara i mitten av en stor Teletubbies-kram. Och den där personen som får mig att leva just nu. Hon som hjälper mig tvätta av mina blodiga sår och fixa. Hon som låter mig sova över mitt i skolveckan. Hon som fixar massa te, godis och choklad. Hon som sätter på Friends. Hon som hjälper mig glömma allt. Hon som alltid, alltid finns där. Hon som helt plötsligt ger mig Toffifee för att jag har pratat om det hela natten. Om ni bara visste hur otroligt viktiga ni alla är för mig. Hur mycket jag beundrar er för att ni är förjävla bäst. Jag är helt borta. Men jag älskar er, trots allt kaos så kommer jag alltid göra det. ♥

Nobody knows how much I blame myself

Jag vet inte vad jag ska göra. Hur jag ska göra. Vad som är rätt, vad som är fel. Jag vet knappt ens vad jag har för olika val. Ändå är det just val en av de jobbigaste sakerna i mitt liv just nu. Jag vågade för en sekund tro att allt hade ordnat sig av sig självt, även fast det kanske inte alls hade blivit som jag hade hoppats var jag så otroligt lättad över att slippa göra de där jobbiga valen. Men nu är jag där igen. Jag vet kanske innerst inne vad jag borde göra, vad jag borde göra för andras skull, och jag tror inte jag orkar tänka på vad jag själv faktiskt vill. Jag orkar egentligen inte alls med ett sådant här beslut just nu. Jag försöker att inte berätta för någon hur jag faktiskt mår över det här, men nu får ni iallafall veta, och flera vet nog inte ens vad det handlar om.
Jag hatar val, jag hatar val, JAG HATAR VAL.


Inget för mig.

You took my heart and put it through hell

Övernattningen var grym, såklart! Vi spenderade en stor del av kvällen med en annan kompis, det var trevligt. :)
Idag var det aktivitetsdag på skolan, ganska drygt måste jag säga. Dock en helt underbar dag. :) ♥
Trött.
Troligen mitt roligaste blogginlägg någonsin!

GRATTIS!

Grattis på 17-årsdagen Hadley!
Hoppas du får världens bästa dag, för du är värd ALLT!
Jag älskar och saknar dig så otroligt mycket!♥




A heart must be the one thing you were born without

Hej.
Lååååång sovmorgon, en lektion och ett möte som gjorde mig både glad och mindre glad. Nu är jag hemma och natten spenderas hos Amanda! ♥
Nu hade jag planerat att plugga, men det känns inte som det blir mycket av det. :)
Lever i ett kaos här hemma för tillfället, så uppdateringen kommer kanske suga, eller bli toppenbra, vem vet.
Hejdå.

Tråååååååååååk blogg, förlåt.

You made me love more


The day I thought I'd never get through, I got over you

Jag har insett att jag verkligen har Sveriges eller till och med världens tråkigaste blogg just nu. Har inte riktigt haft tid att uppdatera för det har varit väldigt mycket med allt på sista tiden. Jag har inte några bilder på den här datan heller så det blir ju inte precis roliga inlägg heller... Troligen bryr ni er inte, men jag är k00l och ville tala om detta för er.

:)


It went naturally, but naturally doesn't mean easy

Hej.
Jag har haft en bra helg. Igår satt jag ute och pluggade hela dagen nästan, kallt som tusan, men värt. Vid fyra åkte jag iväg till min fina Amanda för att sedan åka till träningen med Mia och Ebba!:) (och sådant där.)
Sov inte en endaste minut inatt då jag låg hela natten och panikade över sprutan jag skulle ta idag. Den gjorde så sjukt mycket ondare än vad jag trodde, och jag satt seriöst och skrek. Normal tjej. Satt i vilorummet med Panda och pratade, skrattade och mådde skit ganska länge efteråt. Åkte hem efter historian och kollade Friends med Pandachey. :) (och sådant där.)
Det blir ingen träning idag, kan inte röra armen och måndagen den femte känns inte alls som en bra träningsdag.
Hejchu!

Han är asgrym och så sjukt fin att jag inte alls vet vart jag ska ta vägen! ♥
Detta är dock den enda låt jag har hört från Melodifestivalen, men ah.

Everybody got something that they want to sing about, laugh about, cry about, for me it's you

Hej.
Har nyss kommit hem från en springtur på 1.5 mil och det var otroligt mysigt för det var sol och massa fåglar i skogen, stängde till och med av min otroliga musik bara för att höra fåglarna! :) Dagen har alltså börjat bra och nu ska jag bara duscha för att sedan dra iväg till Oscaria och träna. Får hoppas det går bra för jag fick ont i ryggen efter förra träningen...
Känns som att idag är en toppenbra dag för att glömma idioter och bara leva, och kan säga att jag nästan till och med älskar livet! Har även sovit typ 12 timmar inatt (sovarN) så jag är rejält utvilad också. :)
Hejdå.

:)

Save up all your tears, you might need them someday

Hej.
Inatt sov jag hos Amanda och vi firade Justin! :) Det var bäst! ♥
Jag har inte mycket alls att skriva egentligen... Men ah, jag hade matteprov idag, hade inte pluggat någonting men det kändes ändå okej, tror jag.
Hejdå.

You smile, I smile

GRATTIS IGEN TILL MIN ÄLSKLING! ♥


























Jag älskar dig. ♥


GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS JUSTIN DREW BIEBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu är det exakt 18 år sedan min älskade Justin kom till jorden!
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom, han betyder alldeles för mycket. Han har förändrat hela mitt liv och alla mina mål. Han har förändrat min syn på saker helt och hållet. Justin gör mig lycklig och ibland lever jag endast för honom och några av min vänner.
Justin är världens mest talangfulla människa, vilket gör att jag verkligen ser upp till honom! Han har också det absolut finaste hjärta man kan tänka sig. Jag önskar att jag kunde göra lika fina saker åt folk som han gör. Han är så sjukt bäst, och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.
Justin är den finaste, vackraste, snyggaste, hetaste, sexigaste, mysigaste, sötaste, gulligaste, perfektaste, underbaraste och mest awesome människa jag någonsin har sett! Han är verkligen helt PERFEKT. Det finns ingenting jag någonsin skulle vilja ändra med honom, även om jag hade chansen. Hans hår, hans ögon, hans leende, hans näsa, hans kropp, hans kläder, hans öron, hans läppar, hans allt, allt är perfektion. Han är så himla fin.
Jag skulle aldrig kunna leva utan hans musik, hans låtar är så otroligt fina och bra! Texterna är så fina och med hans underbara röst blir allt han sjunger underverk. Jag blir lika förtrollad varje gång jag ser honom dansa, han är så sjukt grym! Verkligen ALLT han gör är det absolut bästa jag vet.
Första gången jag hörde Justin var i början av 2009. Jag älskade honom redan då, och jag kommer alltid att göra det. Det finns INGENTING som kan ändra mina känslor för honom, han är för perfekt och bäst. Jag kommer alltid att ha mina väggar fyllda med bilder på min älsklig, även när jag är 5000 år, jag älskar honom.
Nu är min favoritkille 18 år alltså. Jag är så stolt att jag skulle kunna spricka! Jag kan knappt förstå att min lilla baby redan har blivit så stor..! Jag hoppas han får den bästa födelsedagen någon någonsin skulle kunna drömma om för han är värd allt och mycket mer.
Grattis igen världens bästa, jag skulle kunna försöka förklara hur mycket jag älskar dig resten av mitt liv, men det skulle ändå bara vara 0.000001% av hur mycket jag älskar dig.
Justin Drew Bieber, jag älskar dig av hela mitt hjärta!♥


































RSS 2.0