Stand a little taller

Igår var det måndag. Jag sov länge och inatt sov jag hos Dennis. :)
Idag åt jag och Amanda på Coco thai, livets mat. Efter det åkte vi hem och sov och senare åkte vi runt och shoppa. Nu har vi ätit våfflor och börjat fixa oss inför kvällen. Ha en bra valborg, det ska jag ha!







Livet är inte bara chips, det är potatis också

Hej.
Jag hade en bra helg med mycket gymnastik, chips, hemmagjorda chips, Sune i Grekland och ätbara saker.
Puss.

















If you don't like it where you are, change it, you're not a tree

JAG VILL INTE VARA HÄR, JAG SKA INTE VARA HÄR. JAG MÅSTE BORT.

My boyfriend, he loves me, he loves me very much

Så att han inte glömmer bort det liksom...!
P.S1: Undrar mina palm-kjolbyxor(?) har tagit vägen..? Misstänker Amanda grovt.
P.S2: Jag måste lära mig den där dansen.

There's a party on the rooftop top of the world

Mm lyssna.

Don't wash the magic away

Hej snyggon.
Wassup?
Jag är hos Dennis, Jesse är också här. De lagar mat och jag kollar på Systrar i jeans, fett najs ah.
Pusshejj.







Tommy-gumman

Ahhej.
Idag har varit en sådär brutal dag. Jag har sovit, tejpat och handlat med mammas föräldrar. Sen träffade jag Amanda och vi var askul sen handlade vi på affären. Vi köpte massa asgott. Nu har vi kollat på film och den var skrattar och nu har vi bäddat för natten i hallen, mysigt värre.
Pyss.

















TLOML

En vecka, extrem saknad..!





High off of love, drunk from my hate

Typ wow.

What difference does it make if I still need you?

Tjabba.
Idag vaknade jag och åkte till Coco thai där jag träffade Amanda och Cai Song, vi åt fett mycket och gott sen rullade vi fram. När vi ätit samt varit på BR åkte vi till sveaparken där vi träffade Dennis, Jesse och Erik, vi chillade fett galet tills jag och Amanda skulle iväg och äta.. Sen var det barnträning och det var såååå kul att få träffa alla fina ungar igen även fast jag fick lite paniksaknad till alla mina underbaringar i Thailand.. Nu är jag hemma och sjukar typ. 
Ciaokatt.
Glad Däniz...

Smugly anka


Believe tour Sweden

Jag har haft två helt underbara dagar på alla sätt och vis. 
I måndags tog jag och Amanda tåget upp till Stockholm, vi satte oss redo med en påse från McDonalds och åt ungefär heeela tågresan, mums. När vi kom fram fattade vi inte vart hotellet låg men när vi väl hittat dit så var det jättefint och bra. Vi gick in till stan och shoppade i några timmar innan vi gick tillbaka för att TAGGGGAAAAAAA. Allt gick asfort och helt plötsligt satt vi på tåget ut till Globen och spelade Justin Bieber-musik och var gladast i världen. Efter några timmars väntan i Globen hände det som jag väntat på i FLERA ÅR, jag fick se JUSTIN DREW BIEBER live. Jag försökte verkligen att inte gråta men det gick inte, det var JUSTIN. Det var en brutalt sinnessjukt bra konsert och han gjorde exakt ALLTALLTALLT perfekt. Två timmar efter konsertens start försvann Justin ner i ett hål och jag var så lycklig och ledsen. Jag och Amanda försökte ta oss hem men stannade för att hitta något att äta, bortsett från de kilon godis som väntade på oss på hotellrummet.. Vi åt massa och somnade inte alltför tidigt.
Igår gick vi upp efter nio och åt hotellfrukost, vi åt ALLT. Det var gottgottgottgott, mums. Efter frukosten tog vi oss till stan och shoppade ännu mer, jag köpte en gigantisk klocka, så sjukt kul. Nejmen, allt shopping jag gjorde var Justin-relaterad, jag är glad. Vi gick omkring i stan många timmar innan vi taggade till ännu än konsert!! Den här gången hade vi ståplats, inte golden circle tyvärr men STÅÅÅÅPLATS!!!?!? Vi var i Globen runt sex och gick runt en hel del innan vi gick ner på golvet. Det var asmycket folk och vi var sena men på något sätt lyckades vi komma fram till staketet typ, oh my Bieber. Den här konserten var SICK, perfekt på alla sätt. JUSTIN DREW BIEBER, MIN FÖREBILD, MIN INSPIRATION, MIN JUUUSTIN VAR TIO METER IFRÅN MIG, JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan inte beskriva min lycka. Jag kan inte beskriva hur sjukt jäääääkla bra han var. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom!!!!!!!!!!!!!! 
JUSTIN DREW BIEBER, JAG ÄLSKAR DIG.  Efter konserten var min kompis världens gladaste, hahaha!
Imorse gick jag upp halv sex efter ungefär tre och en halv timmes sömn. Vi tog oss till tåget och åt godis hela vägen hem. 
Jag har haft två av de bästa dagarna i mitt liv, jag har varit så otroligt glad, lycklig. Och nu är jag starkare än någonsin, Justin laddade liksom upp mig, nu spelar det ingen roll vad som än händer, det kommer att bli bra. NEVER SAY NEVER & BELIEVE! Mitt liv är komplett. 
Jag älskar dig Justin.

DÖD










OMB




Vad mina barn ska heta

1.Ann
2.Anne
3.An

Thai-arde






Apr. 14, 2013

Say, won't you say forever stay
If you stay forever
We can stay forever young

PERFECT

Världens gladaste, lyckligaste! Godnatt.

Ba ba falang

Hej svennar.
Idag var det Carros sista dag här. Eller hon åker 19.00 imorgon, så hon har ju hela dagen imorgon också, men ändå.
Dagen började med att sitta med massa sovande barn på mig, det är typ det mysigaste som finns, alla ligger i fetaste böghögen. Vid 11 kom det sponsorer som bjöd på god mat. Efter lunchen gick jag och Carro till en liten hamn där vi tog låter över till Amphawa där vi gick omkring ett par timmar på deras floating market. Den var väldigt stor och fin och vi fick med oss lite saker till ungarna, fem ringar till mellankillarna som tycker det är ascoolt, en kortlek eftersom ungarna har tjatat hål i huvet på oss om det, en tröja och en klubba till Aen som fyller 14 år idag och ett par solglasögon till killarna. När vi kom tillbaka till barnhemmet var det nya sponsorer här och de bjöd oss på nudlar, muffins och glass så vi satte oss mätta och belåtna och spelade Uno (ungarna är GALNA i det sen vi kom tillbaka från hua hin med det) med några gullungar.
Nu på eftermiddagen åkte många av dem iväg och badade i en pool i närheten, jag och Carro stannade med de få som var kvar. Jag satt och tog hand om min fina, sjuka Dang.. Sen gick jag och borstade tänderna med killarna, omnomnom. Efter det åt vi muffins med barnen och Oot blev världens gladaste när han fick min sol av socker, aww.. Sen sa vi godnatt till alla och det var väldigt jobbigt eftersom det var Carros sista kväll... Ååh..
Nu duschar hon och jag sitter och dricker cool dricka.
Nu vet ni hur en ganska vanlig dag här på child protection home ser ut.
Pusshej.


Carro på floating market, shiit vad jag kommer att sakna henne! :(<3

New home

Två veckor och jag bara gråter. Jag vill aldrig åka härifrån.

Paniksmset




Krokodil

Hejhopp!
Igår kväll trodde jag och Carro att vi skulle dö. Jag vinkade till en båt som åkte förbi på floden och då åkte den in till vår brygga. Vi sprang in, verkligen sprang, det måste sett asdumt ut, sen satt vi tryckta mot vår dörr i typ 10 minuter och kollade ut för att kolla om båten var kvar då och då. Det var den. Efter ett tag satte vi oss i sängen. Jag under mitt täcke och vi var så rädda. Och JUST när jag skulle hugga in på min skinkmacka så FUCKING KNACKAR DET PÅ DÖRREN. Vi fick panik och jag skrev till en unge här på facebook även fast jag vet att han bara kan läsa det när han lånar någon utav volontärernas mobil..smart tjej. Vi smög iallafall fram till fönstret efter ett tag och kolla om vi såg någon. Vilket vi gjorde! Det var Dang och Mos(två barn på barnhemmet) som kom för att spela Uno. De brukar smyga ut till vårat hus. Jag blev så sjukt glad när jag såg dem att kramades i typ tio minuter och försökte förklara vad som hänt, men de förstod inte..snälla lär er engelska.
Kvällen slutade iallafall med Uno-spelande och sånt och det var supertrevligt.
Det var min längsta rapport härifrån hittills men jag kände att detta var ganska viktigt...
Hoppas ni mår bra, det gör jag, trots denna nära-döden-upplevelse.
Pussar.

Jag och Dang:)

RSS 2.0