You can't expect me to be fine, I don't expect you to care

Hejjj.
Igår kväll träffade jag ju Amanda och Maja, vi spelade massa musik och det var så kul! :D Vi åkte också och köpte lyxglass och massa läsk. Efter det åkte jag till Sebbe och vi cyklade till Dala, sen satt vi i Dalas källare och kollade på när David och Anders spelade Magic. Sen fick de för sig att åka till kalkbrottet. Jag, Sebbe, Anders och David tog bussen och Dala, Manne, Lukas och Billy cyklade. Vi som åkte buss fick typ gå aslångt, men jag fick skjuts av Manne så det är lugnt. Vi satt och pratade ganska länge innan de andra kom fram till kalket, fett najs.
När vi var inne i stan igen var jag tvungen och göra något riktigt jobbigt.
Kom till Amanda runt halv tre och då började vi städa. Det var den äckligaste o0ch roligaste städning jag någonsin har varit med om. Höll på och skratta ihjäl mig typ tusentals gånger, haha! Duschade med kläderna och tvättade både mattor och skåp. När vi var klara satte vi oss och kollade på Friends med chokladbollesmet, te, läsk, glass, popcorn och choklad! Awesome. Dygnde och vid tjugo i tio drog jag upp på stan och sen hem...
Nu ska jag packa det allra, allra sista..!
Ciao.
 

I'm living my truth without your lies

Nu har jag jobbat klart. De här tre veckorna har gått så sjukt snabbt! Jag har haft jättekul, både eftersom jag har fått   jobba med någonting jag verkligen älskar, musik, och för att jag har jobbat med så himla bra människor. Jag har även lärt mig en massa saker, fått bättre lokalsinne och jag hoppas att stora delar av min scenskräck är borta nu. Det här jobbet har jag verkligen älskat! Jag tror inte det hade varit möjligt att få ett bättre sommarjobb än det här. Så tacksam!
Har precis fyllt i de sista papprena och ska åka förbi Lukullus och lämna dem nu sedan fortsätter jag mot Amanda för att spela lite med henne och Maja, cool girls, det blir grymt!
Nu känns det lite sorgligt, ochtomt... Får hålla tummarna för att man får gärna något liknande i framtiden! :)
Drömsommarjobb. 
Älskar mitt felstavade namn! ♥
 

One more stupid love song and I'll be sick

I’ve learned that no matter how thin you slice it, there are always two sides.
I’ve learned that it’s taking me a long time to become the person i want to be.
I’ve learned that it’s a lot easier to react than it is to think.
I’ve learned that either you control your attitude or it controls you.
I’ve learned that maturity has more to do with the types of experiences you’ve had and what you’ve learned from them and less to do with how many birthdays you’ve celebrated.
I’ve learned that quantity is not as important as quality when it comes to best friends.
I’ve learned that it isn’t enough to be forgiven by others, sometimes you have to learn to forgive yourself.
I’ve learned that no matter how bad your heart is broken, the world will not stop for your grief.
I’ve learned that background and circumstances might have influenced who you are, but we are responsible for who we become.
I’ve learned that you can’t make someone love you, all you can do is be someone who can be loved.
I’ve learned although the word “love” can have many meanings, it loses value when overly used.
I’ve learned that no matter how old or wise you think you are, life never stops teaching.

Through the sorrow and the fights, don't you worry, because everything is going to be alrigt

IDAG ÄR DET 269 DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR SE JUSTIN DREW BIEBER!!!!! Ååååååååh...!!
Världens finaste. ♥
 

I've tried different ways but it's all the same

Hallue.
I morse gick jag och Amanda upp runt halv nio och begav oss ner till MerSmak och åt frukost. Det var sopertrevligt! :) Vi satt där i nästan en timme och vid tjugo över tio åkte jag iväg till Medborgarskolan för ett möte. Vi fick glass så jag var glad. 
Nu sitter jag här hos mamma och ska packa det sista. 
Klockan kvart i två ska jag träffa Christoffer och köra våra tre sista spelningar.
Hejdådådådådådå.
Jag ser ju inte dum ut iallafall..!:)

We only got 86 400 seconds in a day to turn it all around or throw it all away

Hejchu.
Igår var jag alltså i Nora och badade med några trevliga människor. Vi hade jättetrevligt och det var faktiskt inte superduperkallt i vattnet. När vi va rklara på stranden åkte alla utom jag och Anders bil in till "stan", vi gick istället, det var trevligt. Inne i "stan" åt Anders och Wille pizza och vi andra åt glass, omnomnom! Vi åkte hem runt åtta någon gång tror jag. 
På kvällen åkte jag och Amanda till McDonalds, såå länge sen! :o Åt biggiemiggiemac och det var asabasagott. :) När vi hade ätit klart cyklade vi iväg till David och kollade film med honom, Anders och Jonte ett litet tag. Följde Jonte hem sen. Somnade astidigt, men var död i morse...
Idag har jag jobbat. Sex spelningar (?!), men det gick bra. På lunchen åt jag och Christoffer i Amandas lägenhet och sen kollade vi på barnkanalen och skapade musik. Idag var även Malins sista dag på jobbet eftersom hon ska iväg på Bruce Springsteens konsert imorgon. Så glad att jag har lärt känna henne, vi har haft jättekul tillsammans! :)♥
Nu håller jag på och packar lite...
Ciaodå.
Nora! Mer bilder kommer nog senare.
Donkefinken!
Christoffer och Malin igår. 

Är vi framme snart?

 
Hejchu.
Idag har jag jobbat, tre spelningar. Lunchade även med Malin och Christoffer på MerSmak. Gotttttt! 
Nu sitter jag i Davids bil och är på väg till Nora med honom, Wille, Leijen och Manne. Anders är redan där och vi ska bada.:)
Leijen undrar om vi är framme snart och Manne säger att hon inte är asiat.
Ciao!

#YOLO

Följ mig och Amanda på Twitter! Vi heter PingPjong och uppdaterar så fort det händer något viktigt!

What doesn't kill you makes you stronger

Ni vet sådana där bilder som har fetaste vita texten som inte har någonting med bilden att göra skriven över sig? Alltså förlåt, men vad tusan är det? Det är sjukt fult och wannabe. Nej, man blir inte sjukt djup och poetisk för att man skriver något citat på sin bild... Det blir ju inte bättre för att man skriver citat som inte har någonsom helst betydelse för en. Blir sjukt irriterad. What doesn't kill yoy makes you stronger, seriöst...
Justgirlythings kan ju också dö. Det är ju skrattretande hur otroligt patetisk man utger sig att vara när man laddar upp en miljon sådana bilder på sin facebook/blogg/twitter. Jag orkar inte. 
Är jag cool nu?

Fly away

Hejchu.
Igår kväll träffade jag och Amanda Leijen, som jag saknat jättemycket. Det var kul. Kom hem klockan tre typ, och gick och la oss ganska direkt. 
Idag har jag jobbat lite och nu är Malin och Christoffer här och vi börjar jobba klockan två igen, ah bra.
Ciao.

Where would I be if you didn't believe?

I wish.
 
De stavade ju rätt på bilden iallafall..

It's hard to remember the people we used to be

Chuuchuu!
Igår kväll åkte jag och Amanda iväg till Manne på kvällen och grillade med honom, Anders, Sebbe och Wille. Dala och Tobias kom också förbi ett tag. Vi gick ut på promenad och satt ute och pratade och gick ännu mer. Det var trevligt, har lite bilder som jag förmodligen laddar upp senare. 
Idag har jag och AManda sovit, och kollat Friends. Åkte även och handlade och lagade massa mat. Jag tog en paus och åkte hem hit till mamma och ska strax tillbaka igen! :)
För ett år sen hade jag och Amanda varit på Primark, och jag hade köpt mitt Justin Bieber-linne, den första saken jag köpte med Justin. Längtar tillbaka så sjukt mycket... ♥
Farväl.
 

Time of my life

Idag är det exakt ett år sedan jag åkte iväg på den bästa resan i mitt liv. För ett år sedan var jag och Amanda framme i London. Vi var så taggade, så himla glada och förväntansfulla. De sex dagar vi var där var de bästa dagarna jag har varit med om, någonsin! Jag längtar tillbaka varje dag. Jag har aldrig känt mig så fri, aldrig skrattat så mycket, aldrig mått så otroligt bra. Efter vår resa insåg jag att London är vart jag hör hemma, och det var då jag bestämde mig för att jag någon gång kommer att bo där, även om det bara är ett år så kommer jag göra det. 
London 2011, perfektion.♥
♥♥
 
livet
 

As long as you love me we could be starving, we could be homeless, we could be broke

 

I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold

Hejchu.
Igår jobbade jag. Andra veckan avklarad och på måndag börjar den tredje och sista. :)
Eftermiddagen spenderades med mamma och på kvällen gick jag på promenad med Robin. Senare träffade jag Anders, Julia, Sebbe, Dala och Manne. De gjorde tacos. Senare kom även Wille. Vi gick ut på nattpromenad, det var sopertrevligt. När vi kom tillbaka hem till Dala spelade de dataaaaaaaaa. Satt och pratade om allt och inget med Manne. Kom till lägenheten runt fyra, pratade en stund med Amanda, sen tog vi tre röda
Idag har jag varit på Marieberg med David. Det var chillidill. Nu är jag hemma och väntar på min mammmmma. Ahjuste.
Gah.
Charrå.
En bild från igår. :)

Sometimes we have no choice but to walk away

Igår jobbade jag ute i Mellringe, det var kul och gick bra. 
På eftermiddagen träffade jag Manne och Helena. Vi kollade i gymnasiekatalogen och pratade och sådär. Sen gick vi ut och åt upp hela Mannes trädgård, massa mums. Vi tog också massa bilder och hoppade runt. Vi försökte även busa med Dala, vi failade så vi hälsade på honom istället. Han spelade LANade med Billy, Sebbe och Anders. När vi varit där ett tag åkte jag, Helena och Manne vidare till lägenheten, sen satt vi+Amanda där och pratade i några timmar, jättetrevligt! På kvällen gjorde jag och Pjongfjong chokladbollar, kollade Friends och sov. :)

My friends are all there trying to calm me down because I'm screaming your name all over town

Häromdagen efter att jag hade jobbat åkte jag och badade med David, Anders, Manne och Sebbe. Vi åkte bil till Tjugesta. Det var faktiskt inte asabasakallt i vattnet, men massa alger typ. Hade iallafall kul! :)
Här kommer lite trevliga bilder som jag tog.
 

I could be your passport, tell me where you want to go

Jabbadabbadooo.
Allt har varit kaos de senaste dagarna, vet varken ut eller in. Jag säger att jag är tillbaka på banan, min värsta lögn någonsin. Ska kämpa på, iallafall försöka. 
Igår var jag iallafall hos Dala och träffade massa trevliga människor. Kul!
Idag har jag jobbat. De två första spelningarna var sega, men den sista taggade vi till och den gick soper. 
Jag vet inte.
Ciao.
278 DAGAR KVAR!!

Hej Peter, eller vad är det nu du heter?

Claes Malmbert.

There's never a right time to say goodbye

Det är inte värt att fortsätta kämpa, jag är ändå inte tillräckligt stark.
Förlåt mig.

One day when the sky is falling I'll be standing right next to you

Jag har en vän. En vän som betyder nästan allt för mig och som jag älskar obeskrivligt mycket. Hon heter Amanda och jag vet inte hur jag någonsin skulle kunna överleva utan henne.
Amanda finns alltid för mig. Vad som än har hänt, vad jag än har gjort så finns hon alltid där och torkar mina tårar och håller min hand. Hon försöker inte lugna ner mig när jag bara vill skrika, hata och ta sönder saker, hon gör allt det där med mig. Hon ställer alltid upp för mig. Jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna tacka för vad hon gör och jag vet att jag aldrig kommer kunna avra en lika bra vän tillbaka, hur mycket jag än försöker. 
Även när hela min värld har rasat samman, himlen har ramlat ner och maken spruckit kan hon alltid få mig att le och tillochmed skratta. Jag trodde inte ens att det var möjligt. Hur mycket allt än suger så gör hon mig alltid glad. Hon är lycka för mig, min anledning att fortsätta andas, fortsätta tro.
Jag har hittat någon som jag kan vara mig själv med. Allt känns så självklart när jag är med Amanda, att köpa ett kilo godis, att bada naken, att dra upp korvstrumporna till knäna, att skriksjunga, att bara ligga och dega framför Friends en hel dag, att baka kladdkaka som täcker en hel plåt, att vilja slå ihjäl katter med min väska, att dansa fram på gatan. Jag känner mig fri med henne, vi kan verkligen leva tillsammans. Jag älskar mitt liv med henne.
I snart ett år har vi träffats varje dag ändå saknar jag henne när vi varit ifrån varandra i två timmar. Vi har fortfarande sååå mycket att prata om, det blir aldrig någon pinsam tystnad. Om något som är det minsta lilla kul måste jag direkt skicka ett sms till henne och berätta. Om det händer något sådant när vi är med varandra räcker det bara med en blick för att vi ska börja skratta. Vi har ett chip.
Jag är världens lyckligaste som har lyckats hitta en så otroligt bra vän, och jag kommer aldrig att släppa henne!
Jag älskar dig Amanda. ♥
 

Some things we don't talk about, rather do without and just hold a smile

Hallååå.
Igår hade jag en dag som var både toppen och botten. Enough said.
Idag vaknade jag tidigt och låg kvar i sängen i någon timme och lyssnade på underbara Justins röst innan jag beslöt mig för att faktiskt gå upp och göra någonting av dagen. Åkte upp till Karlslund och sprang, en mil, sen åkte jag hem och duschade och fixade mig. Vid lunch gick jag och mamma upp på stan. Blev lite småsaker inhandlade och sedan begav vi oss till Wayne's och fikade. Kom hem för inte alls länge sen. Har än så länge haft en trevlig dag och ikväll ska jag på bio och efter det träffa min underbara, saknade Amanda!
Ciao.
282 DAGAR KVAR!!
Plopp ville säga hej!

Every girl needs a boy that will ruin their lipstick, not their mascara

Igår var utav de värsta dagarna i mitt liv. Ångesten var på väg att döda mig. Paniken tog övertag och jag rymde från allt, från mig själv. Jag grät tills jag inte kunde se längre, skrek tills jag inte kunde andas. Jag ville inget hellre än att bara försvinna, långt bort åt helvete och längre ändå. Helt förstörd inombords. Sviken och hatad. Jag har aldrig varit mer orädd. Att ligga på marken i en kolsvart skog är inte min stil, än mindre att inte ens orka bry sig när man hör att någon kommer närmre när man liggen där. Jag hade hur lätt som helst kunnat avsluta allt där och då. Inatt hade jag kunnat ta mitt sista andetag och då hade jag varit fri nu. Jag har ingen anledning att kämpa längre. 
Nu har jag en plan, ingen kommer få veta någonting. 
Jag tänker inte stanna kvar här.

Grey hoodie to leather jacket, hairflip to haircut, My World to Believe, YouTube to the world, internet sensation to worldwide inspiration

Ni säger att jag
Aldrig kommer att få träffa honom
Aldrig kommer att få vara nära honom
Aldrig kommer att få röra vid honom
Aldrig kommer att få ta en bild med honom
Aldrig kommer att få prata med honom
Aldrig kommer att få resa jorden runt med honom
Aldrig kommer att få dansa med honom
Aldrig kommer att få bli älskad av honom
Aldrig kommer att få vara hans One Less Lonley Girl
Aldrig kommer att få kyssa honom
Aldrig kommer att få vara hans fru
Men tror ni verkligen jag bryr mig?
Nej, inte när jag har 
Någon som jag ser upp till
Någon som är stark
Någon som kan få mig motiverad
Någon som får mig att tro på mina drömmar
Någon som får mig att förstå varför man aldrig ska säga aldrig
Någon som jag inte är ensam med att älska
Någon som jag kan älska tillsammans med miljoner av andra människor och med dem skapa
En familj som alltid är tillsammans
En familj som stöttar varandra hela tiden, överallt.
Kan ni iallafall försöka förstå att Justin Drew Bieber är så mycket mer än bara en kändis för mig?
Jag älskar honom, nu och föralltid. ♥
283 DAGAR KVAR!!

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min fina mamma år!
Stort grattis till henne!
Min fina mamma som jag älskar så himla mycket. Jag önskar varje dag att jag på något sätt skulle kunna få dig att förstå hur mycket jag ångrar att jag har förstört hela ditt liv. Det går inte en dag utan att jag önskar att jag inte fanns, för jag vet att ditt liv hade varit så otroligt mycket bättre utan mig.
Det finns inte en chans att jag någonsin kommer kunna få dig att förstå hur mycket jag älskar dig, min kärlek är för stor. Du är den enda som har funnits där från början, den första jag älskade.
Jag kan försöka be om förlåtelse resten av mitt liv, men det kommer aldrig att vara tillräckligt.
Nu ska du iallafall ha världens bästa födelsedag!
Hipp, hipp hurra,
JAG ÄLSKAR DIG.♥

 


I remember tears streaming down your face when I said I'll never let you go

Det bästa kanske är att försöka förklara för någon. Förklara varför allt är kaos, varför jag inte kunde låtsas vara stark längre. Det kanske är dags för mig att ta risken och faktiskt berätta. Jag förväntar mig inte hjälp, absolut inte. Jag är säker på att bli rejält utskälld och hatad, men det kanske är värt det. Någon måste få veta hela sanningen. Bägaren har runnit över, igen, och jag kan inte hålla det här för mig själv längre. Jag vet bara inte var och hur jag ska börja. Jag kan inte komma på någon ursäkt för vad jag har gjort. Hatet mot mig själv dränker mig dagligen. Jag ville lösa det här själv. Ville att alla skulle tro att allt var perfekt. Istället har jag förstört för alla, och jag vet inte hur länge till jag klarar av att leva med det. 
Förlåt mig. 

You shine just like the sun while the moon and the stars reflect your light

Idag har jag
- Inte sovit
- Inte vaknat
- Åkt buss
- Jobbat
- Träffat Malin
- Druckit te
- Köpt chokladsås, och ätit upp den
- Dunkat musik
- Skrikit
- Hatat allt
- Firat min mamma
- Slagit in paket
- Åkt inlines
- Smsat
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och inte.
 

Love, give it if you've got it, get it if you don't

För ett par dagar sedan gjorde jag och Amanda egen "det", även kallad Big Mac. Det var fett najs. Livet typ, ahjuste.
 
 
 
 

How long have I been in this storm? So overwhelmed by the ocean's shapeless form

Just nu måste jag verkligen kämpa för att hålla mig ovanför ytan. Jag har aldrig behövt vara starkare, jag måste vara stark för två nu. Ler och försöker att få alla att tro att jag mår bra, gråter så fort jag är ensam. Allt är kaos, hela mitt liv. Jag vet att jag faktiskt inte KAN ordna det här själv, ändå kämpar jag för det hela tiden. På något sätt måste jag kunna göra alla nöjda, men jag har bara inte kommit på hur än. 
Dör inombords hela tiden, jag har förstört flera människors liv på bara någon vecka. Hur är det ens möjligt att en människa misslyckas så mycket? Jag kan inte säga någonting till någon utan att förstöra ännu mer. Jag är orsaken till att alla mår dåligt just nu, vare sig de tror det eller inte. 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, helst av allt skulle jag bara vilja försvinna ett tag. Jag är krossad, men måste vara stark.
 

Now it's just me and these four walls again

Hejtyp.
Igår kväll kom Anders och Sebbe över till lägenheten. De trodde att jag och Amanda skulle kasta saker på dem, men nej. Hämnades, och tyckte riktigt synd om mina fina kompisar. Anders drog runt nio tror jag och strax efter det stack även Amanda. Jag och Sebbe kollade på Don't be afraid of the dark. Sedan kom massa folk och så gick vi alla ut på promenad typ. Det var trevligt. 
Idag har jag jobbat. Tre spelningar och två timmars lunch, chillidill. 
Ciaodå.

With every move my whole world shakes

Hejchu.
Den fina sagan i inlägget innan detta är skriven av Anders, Sebbe och David och nej, jag förstår mig inte heller på den. 
Andra dagen på jobbet idag. Det är verkligen jättekul! För er som inte vet det så sommarjobbar jag som sommarmusikant vilket innebär att man åker runt på olika ålderdomshem och sjunger. Jag spelar tillsammans med Malin och idag har vi haft två spelningar, en på 45 minuter och en på 30. Just nu har vi lunch i två timmar så därför sitter jag i lägenheten och dricker te och äter pannkakor.
Ikväll ska jag göra någonting som jag känner att jag kommer att få ångra, men det är något jag måste göra, för min skull, och för andras. Det känns lite jobbigt.
Tjadå.
286 DAGAR KVAR!!

Surprise, Cockfags!

Jocke vaknade en tidig sommarmorgon, helt ovetande om den kommande faran. Han steg upp ur sängen och gav ifån ett vrål likt aldrig tidigare, han hade placerat sin fot på en igelkott som han snott natten tidigare från sin stadens zoo, han är våldtäktsman. Han gick fram till sin garderob där han gömt tidigare offer, våldtäktsoffer. Jocke fann att det var svårt att bestämma sig då det fanns oerhört många saftiga lår som simmar i klor. Vilka skulle han välja utan att tälja eller svälja. Ja, det får vi veta i nästa del om du då fortfarande är hel. 
Jocke hade nu tagit sig till centrum, bestående av kor, kor som snor skor. Folk som använder tolk närmar sig Jocke i rask takt med stor makt. Jocke vänder och springer förbi alla som ringer. Då började han plötsligt undra varför folk har bloggar, bättre om man joggar. Igor kom gåendes nedför gatan, akta er för skatan, skrek David som kom lunkandes. David snubblade på ett bananskal och bröt höften men behöll brösten. Tyskarna som befann sig i stad satt och åt glass i stora lass. En av tyskarna åkte skooter samtidigt som han skrev noter. Fläskkött och mört var menyn uppe i byn som låg i skyn. Skyn är fager likt en ål i en skål, en skål som är lik en nål. Jocke letade i sitt arkiv som bestod av HIV. Gubben med skägg lutade sig mot en vägg, väggen gav vika alla börja skrika. Skrika gjorde alla fula som redan var gula. Väggen var nämligen gul och full av strul. Arde gick vilse i skogen efter krogen, spriten lukta och arde börja tuckta. Jocke tog ratten efter att han fågnat hatten som katten tidigare snott och lagt i lort. En soffa är skön och ibland full av stön. En säng är mjuk och där ligger en sjuk, get som tidigare sket. På vägen låg en överkörd räv, räven såg ut som en skatt men den var oerhört platt. Föraren som kört över räven var helt förstörd då han förlorat sin skörd. Mitt i natten kom kaffelatte'n, den var varmare en stolen som hade stått i solen. Glaset sprack och Amanda drack. Det trasiga fönstret ersattes med en dator full av skator. Svampen växte på rampen som ingick i krampen. Grabben tog en rejäl risk och fick därför pisk, rapp efter lapp fann sin plats på pojkens rygg som var fruktansvärt snygg.     

You never really can fix a heart

Tjatyp.
Idag har jag sovit som fan, och varit på affären och handlat varor. Nu är jag hos David med några trevliga människor japp!:)
Imorgon börjar jag jobba. Jag är inte ett dugg taggad även fast jag kommer få ägna mig åt en utav mina största hobbys i tre veckor. Det blir nog kul iallafall!
Nejmen hejdå.
288 DAGAR KVAR!!

Back then I swore I was going to marry him someday, but I realized some bigger dreams of mine

Tjau.
Idag har jag träffat Dala, det var jättetrevligt. :)
När jag kom hem blev det KAOS, BANGLA. Ville bara försvinna. Jag har aldrig känt mig mer hatad i hela mitt liv. Tog sönder halva huset.
Kan inte stanna hemma längre så snart drar jag upp till stan och träffar saknade Amanda, sen drar vi ut till där Anders och de där andra bor, ahjuste.
Panik.
Hejdå.
289 DAGAR KVAR!!

Justin Drew Bieber♥

OHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBEROHMYBIEBER!!!!!!!!!!
Om 290 dagar ska jag se Justin live i Globen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biljetterna släpptes 09.00 idag, klockan 09.09 var de slut, men jag har två biljettter!!!!!!!!!!!!!!! Jag och Amanda ska se Justin på riktigt, vi ska göra det där som vi pratat om så himla mycket och länge, VI SKA SE JUSTIN LIVELIVELIVE!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUSTIN DREW BIEBER JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!! ♥
Om 290 dagar är jag där, 290 dagar!!!!!!!
NEVER SAY NEVER!
BELIEVE IN EVERYTHING BECAUSE EVERYTHING'S REACHABLE!
 

Today I caught myself smiling for no reason, then I realized I was thinking about you

Ahjuste.
 

Best thing I never had

Egentligen borde man inte sakna någon man inte känner, någon som inte ens vet om att man finns, ändå gör jag det mer än någonsin just nu. Kanske är det inte just dig jag saknar, utan känslan av att verkligen, verkligen gilla dig. Jag älskade dig på avstånd och jag vet att det är bäst att det inte blev mer än så, det hade aldrig funkat och du är alldeles för bra. Jag var mer eller mindre besatt, du var min idol, du var den första jag tänkte på när jag vaknade och den sista som lämnade mina tankar innan jag somnade. Du inspirerade mig, hur konstigt det än låter så gjorde du verkligen. Du fick mig vilja bli perfekt, och kämpa för det. Den känslan sitter kvar, och även fast det inte är för din skull längre så kämpar jag varje dag för att bli just perfekt. Mitt liv gick ut på att stalka dig på Facebook, och i verkligheten också för den delen. Du var den finaste och bästa jag visste, nu är du bra, men långt ifrån bäst. 
Jag saknar den pirrande känslan jag fick i kroppen varje gång jag såg dig, jag saknar alla gånger jag pratade om dig med min bästa kompis, jag saknar tiden då jag hade dig som bakgrundsbild på min mobil, jag saknar att kunna skriva ditt namn hundratals gånger och aldrig tröttna på de där sex plus åtta bokstäverna som var de bästa jag visste. I ungefär ett halvår var du mitt liv. 
Tro inte att jag har glömt bort dig, eller känslan som bara kan beskriva med ditt namn. På ett sätt kan man nog säga att du har bytts ut mot någon annan, någon jag faktiskt känner. Minnet av dig kommer alltid att finnas kvar. Jag både gråter och skrattar när jag tänker på hur jag faktiskt var och hur jag kände. Jag saknar något, dig eller känslan, men det spelar ingen roll.
Jag känner inte att jag har förlorat dig, för du var aldrig min, hur mycket jag än önskade det då.
 

Potatomoose

Helluu.
Idag har jag varit på stan typ hela dagen. Först med en fin och saknad vän, sedan med mamma och även en liten stund med Emma, mycket trevligt! Nu håller jag på och städar mitt rum med Robin och Linda som sällskap och jag känner på mig att kvällen/natten kommer bli GULD! 
Ciaociao!

Dream until your dreams come true

Den här videon får mig att gråta. 
Avalanna Routh har en sällsynt typ av cancer som sprider sig snabbt, snart kommer hon inte att finnas längre. Hennes föräldrar vill att hon ska få leva livet fullt ut, även fast hon är så liten. Avalanna är en belieber och hon älskar Justin jättemycket, så mycket att hon har gift sig med en poster på honom. Hon kallar sig MrsBieber och en av hennes största drömmar var att få träffa sin "man". Det skapades en sida på Facebook där folk gjorde allt för att hon faktiskt skulle få möta honom, och hennes dröm gick i uppfyllelse! Justin spenderade alla hjärtans dag med Avalanna, och förlovade sig på låtsas med henne. Både Justin och beliebers älskar henne. Hon är ett fan som blivit en utav hans bästa vänner. 
En dag kan hon bara vara borta, och det dödar Justin att veta att varje gång han lämnar henne kan vara den sista gång han ser henne, hon betyder ju så mycket för honom. Hon är en strålande stjärna i mina ögon, något utav det vackraste som finns. Hon vet inte så mycket egentligen, hon förstår inte hur sjuk hon faktiskt är. Hon lever sitt liv och kämpar på varje dag.
Att Justin gör detta för henne får mig att gråta. Jag tycker att det är så otroligt fint. Han har ett hjärta av guld, han är den finaste människan som någonsin funnits. Han är världens mest kända tonåring, han har nyss släppt en ny skiva, snart åker han ut på turné, han har inte haft en lugn stund sedan 2009, ändå tar han sig tid att träffa Avalanna, han tar sig tid att göra henne glad och få henne att må bra. Många hade inte orkat det. 
Justin och Avalanna, Mr. och Mrs. Bieber, jag älskar er båda så himla mycket. ♥
 

I'm smiling but I'm close to tears, even after all these years

Planet från Italien landade på Arlanda just innan tolv på natten mellan den första och andra. Vi kom till Örebro runt tre, och det var jätteskönt väder. Jag och Amanda kom till lägenheten runt fem och somnade nästan direkt! 
Vi vaknade runt elva och vid halv tolv powerwalkade jag med min resväska som vägde runt sjutton kilo från Sörby hem. Packade om fort som tusan och cyklade iväg till lägenheten. Hann nästan bara sätta foten innanför dörren innan det var dags att äta köttbullar, pasta och krydda. Sen kom Leijen!
När maten var uppäten packade vi in ungefär två miljoner väskor i Leijens redan asfulla bil sendan begav vi oss upp mot Ånnaboda där Anders, Sebbe och David väntade. Vi satte upp ett asamegastort tält där och sedan åkte jag, Amanda och Leijen och handlade. Vi träffade Per på affären! När vi kom tillbaka hade även Jonte kommit dit. Vi tog en promenad allihopa och hamnade någonstans där vi grillade, sen gick vi tillbaka till sjön och grillade ännu mer. Jag och Amanda badade så sjukt snyggt då, stolta tjejer! Kvällen spenderade vi i glashuset med spel och gitarr, det var riktigt mysigt. Jag, Amanda, Anders och Sebbe sov i glashuset och de andra sov i tältet. 
Vid sex på morgonen skulle vi upp för att lägga oss i tältet, men killarna var bland det jävligaste jag har varit med om, de ville verkligen inte gå upp? Den tog en timme innan vi lyckades... Sedan sov vi vidare i tältet till elva eller tolv eller något. Sedan gick vi runt lite i skogen och sedan solade jag, sedan gick jag och Amanda och la oss. Sen solade vi med Leijen. På kvällen spelade vi vattenpoker, jag var så otroligt dålig, haha...
Vi gick iväg från sjön och eldade, det var jättetrevligt ända tills Sebbe och Anders "skojade" med mig, ahjo.
Alla störde mig när jag skulle sova. 
Imorse vaknade vi ganska tidigt, packade ihop allt och sedan var det dags att ta sig in till Örebro igen. Träffade även Hanna på stranden!:) 
Jag CYKLADE in till stan med Anders och David, det var hur sjukt jobbigt som helst..!! Väl inne i stan åkte vi hem till Sebbe och sen blev jag skjutsad till lägenheten. 
På eftermiddagen träffade jag Malin och bakade och kollade på Friends med Amanda. Nu är jag hemma hos mamma.
Jag tänkte att ni VERKLIGEN brydde er om vad jag har gjort.
Jag har världens absolut bästa kompisar. ♥
 

Italien 2012!

Jag var så sjukt otaggad på att åka till Italien, även fast jag skulle åka med världens bästa Amanda. Jag taggade lite på natten, sen när det väl var dags att lämna Örebro tyckte jag inte alls att det var lika kul längre. Bussresan upp till Arlanda bestod av pannkakor, klagomål och ingen sömn, så kan det bli. Väl framme på flygplatsen ville jag inget hellre än att åka hem till mina fina vänner. Sov ungefär hela resan från Stockholm till Cesenatico, det var skönt då man fick höra att bussresan från flygplatsen till vårat hotell hade varit ganska jobbig. 
De första dagarna var jag riktigt trött, men taggade med Amanda och vi bestämde oss att göra resan sjuuukt bra! Vi skulle inte fokusera så mycket på träningen utan mer på att vi faktiskt befann oss i Italien och hade möjlighet att göra vad vi ville. Dock gick träningarna superbra! Det gjorde mig glad, och jag körde en hel del nya övningar.
Förutom att träna har jag badat, solat, köpt godis, flummat ihjäl mig, dansat på gatan, tagit bilder som aldrig kommer att få visas då de är fulare än fulast, nattbadat naken i havet, skämt ut mig, klagat, längtat, saknat, taggat, DANSAT och PAUSAT, och väldigt mycket mer!
Jag ångrar verkligen inte att jag åkte, resan blev en utav de bästa någonsin! Jag har haft så otroligt kul, och varit så himlahimlahimla glad. Saker blir väl vad man gör dem till. En sak vet jag iallafall, att så länge jag är med min bästa vän kan INGENTING bli dåligt, jag älskar dig.
Förövrigt mellanlandade vi i Köpenhamn, det var trevligt.
Ohwheo flygplan, ohwheo flygplan!
Vårt lyxiiiga rum.
En utav de tre/fyra anläggningarna vi tränade på, denna kallades Open och var min favorit. 
Första dagen var vi som allra tröttast, vi orkade inte göra någonting förutom att leta upp en mataffär.
Vi hittade en blinkade palm!
Dag nummer två tog vi oss en promenix i hettan till vad som kallades stan i Censenatico.
Mycket glass blev det, dessa var de första vi tryckte i oss.
Ännu en vecka helt ofixad, så chillidill!
 
På vägen hem från "stan" andra kvällen tog vi massa mysiga bilder på stranden.
Hela Mixen gick och åt glass och kollade lite på fotbollen.
Jag och Amanda köpte minsta och dyraste godispåsen och vår tränare sa att den skulle räcka hela veckan, dagen efter var den slut...
Jag hittade en solstol jag gillade.
Flera kvällsbilder på stranden. Vi är ju trots allt gymnaster!
Jag kände för att ha hundhår.
Sen var det dags att bada, det var vi riktigt bra på!
Danshallen var ett annat ställe vi tränade på, den låg just utan för mitt och Amandas rum.
Mat!
Du äger kompes!
Vi hittade en sopermysig stenmur.
Amanda bestämde sig för att ta en ridtur.
BÄSTA KVÄLLEN PÅ HELA RESAN! Jag trodde seriöst jag skulle dö av skratt. CHECKA PALMERNA!!!!
"Är du säker på att den där stolen är trasig?" Hahahaha jag dör.
Ett potatischips!
Köpte två trevliga tidningar.
Träning!
Efter träningen åt vi gooodis för att få tillbaka våra kalorier.
Stjärnskådning på taket.
 
Amanda tränade lite på Circus!
Andesh och Olga.
Jag blev lite röd...
Träning på Garden.
Vi gick på en promenad mellan träningspassen. Vi köpte glass två gånger och det var asgott, japp.
Amanda tränade på Open. 
Kvällsträning. Kom därifrån runt halv tolv och då gick hela Mixen ner till havet och nattbadade!
Tog en lite busig bild när kompes duschade..! 
Dagen då vi skulle åka hem chillade alla galet vid polen men jag och Pjong bestämde oss för att ta en promenad  till "stan" istället. Vi hittade en euro på marken och bestämde oss för att spela på en såndär maskin med en klo för pengen, och vi vann en Teletubbie! :D
 
Där fick ni lite bilder att kolla på. :)
DANSA PAUSA!
 

RSS 2.0