Snygghingen

Hej.
Nu sitter jag hos Amanda, pannkakorna var väldigt goda! :)
Har nyss kommit in från en långpromenad och ska snart krypa ner i sängen och kolla på någon mysig film, dock vet jag inte riktigt vilken, men vi ska iallafall äta marknadsgodis, momshet! :D
Lyssnar på fin musik nu.
Hejdå.
Louis Tomlinson.♥

I want, I want, I want to be loved by you

Hej.
Idag var jag i skolan och hade två lektioner, religion och spanska. Ganska tråkigt måste jag säga, speciellt eftersom vi spelade ett spel på spanskan och folk nu måste tro att jag är drygast i hela världen. Självklart bryr jag mig inte om vad andra tycker, för det handlar om dem, inte om mig, jag vågar iallafall stå för vem jag är. Har även börjat lära Lisette lite Ping&Pjong-språk och tycker att hon lär sig väldigt snabbt och bra, duktiga tjejhen!
På eftermiddagen hade jag ett litet möte med skolmänniskor, och det kändes bra och gjorde mig lite glad. Dock inte jättekul att stanna kvar i skolan så mycket längre...
Nu ska jag strax slänga mig upp på min fina cykel och cykla hem till Amanda och äta pannkakor och sova där. Det kommer bli soper, som alltid.
Imorgon är det Gambiadagen, får se vad jag hittar på för roligt... :)
Hejdå.

Our friendship is gold, it will never rust or mold, it will always stay precious

Jag hatar att jag inte kan träffa mina vänner så mycket som jag faktiskt vill, för jag har faktiskt världens bästa vänner! Jag älskar er alla så himla mycket, och jag hoppas att ni vet det. Jag vill aldrig förlora er, inte en enda en av er, ni betyder alldelles för mycket. Ni ger mig energi att fortsätta framåt och utan er hade jag inte varit var jag är idag. Tack, ni är allt för mig! ♥
Ni är bäst i hela världen. ♥

Grattis!

Grattis i efterskott till fina Hilde som fyllde 17 år i söndags!
Du är en jättebra vän och vi delar väldigt fina minnen tillsammans!
Du är så himla fin, hoppas du vet det!
Hoppas att din dag var bääst! ♥





Direction infection

Nu ska jag erkänna en sak. Egentligen tror jag att ni alla redan vet, men nu blir det officiellt...
Ja,det är sant. Jag gillar verkligen One Direction! Hade man kunnat älska saker på Facebook hade jag absolut älskat One Direction. Jag tycker att deras låtar är jättebra och Louis Tomlinson är ju så himla söt och snygg att man dör! Jag älskar deras skiva Up All Night och deras musikvideos är hur gulliga som helst. Självklart kan dessa killar aldrig ersätta Justin, men jag tycker iallafall att de är riktigt bra.

Faking my own suicide

Jag blir jätteglad när ni kommenterar, bara så att ni vet! :)

2011

Ska vara lite mainstream igen och skriva om mitt år 2011, men cool som jag är så har jag väntat enda tills nu, fränt va?  :)
Året började inte helt underbart måste jag säga. En konflikt förstörde i princip hela nyårsaftons kväll, tråkigt. Spenderade ungefär första veckan av året i Thailand. Dagen då jag kom hem hände något av det värsta som hade kunnat hända. Jag hade fått ett sms av min bästa vän där det stod att mitt fina lilla marsvin Vanilj inte längre levde. Minns fortfarande den hemska smärtan som tog över min kropp när jag satt där på golvet på Arlanda och bara grät.
Den sjunde januari fyllde jag år, samma datum som i år faktiskt! Det var min femtonde födelsedag och den var helt klart min värsta födelsedag någonsin eftersom den jag älskade mest av allt glömde bort den. Usch, det gjorde så sjukt ont, det är en sådan där händelse jag aldrig kommer kunna glömma bort.
I januari började jag även i en ny gymnastikgrupp. Jag trodde verkligen inte alls att jag skulle trivas i den, men den är helt underbar, och jag lärde mig så himla mycket! På bara någon månad gick jag från halvskruv till 540 och från volt till dubbel, det var så himla roligt. Under en period var Mixen verkligen allt, hur mycket jag än saknade Rostagymnasterna (RM-truppen).
I slutet av månaden fick jag lilla Polly och äntligen blev Plopp en social liten tjej, det betydde jättemycket för mig!
Sedan blev det februari och jag klippte ner mina älskade naglar helt och hållet, och jag hade en hemsk tid när de växte ut, aldrig mer korta naglar var min enda tanke.
Jag och min bästa vän åkte även iväg till Stockholm över dagen en dag under sportlovet. Vi åt så sjukt mycket godis, ni kan inte ens tänka er hur mycket. Vi hade en superdag, och det var typ den första "riktiga" saken vi gjorde tillsammans. Träffade även en dåvarande vän där.
Jag gjorde också en sådan där blogg-lista som alla gjorde då under februari (mainstream som sagt...), och den finns kvar där om ni undrar något om mig, typ. Dock har väldigt mycket förändrats, så jag kanske borde göra en ny...
I mars åkte klassen till Stockholm över dagen och det var en riktigt mysig dag. Vi var i riksdagen och det var väl inte det roligaste jag har varit med om, men ändå. Minns även att min bästa vän var lite ledsen för att hon åkte i "fel" buss, så jag försökte pigga upp henne, haha. På vägen hem åt vi iallafall massa choklad, så då var vi ju glada! Träffade även en dåvarande kompis under den resan.
Firade även våffeldagen med tre fina vänner. Vi hade ett litet snökrig, det var mysigt. Och så åt vi våfflor såklart, med karamellfärg, riktigt festligt!
Under den här tiden tränade jag en hel del vilket ledde till att min fot började krångla. Det var hemskt och jag var väldigt ledsen över det.
I mars tävlade jag för första gången med Mixen, en riktig skittävling för oss men vi hade kul, och det är det viktigaste. Jag minns att jag var väldigt glad för att jag lyckades att tävla med min skadade fot. Jag fick tejpas om flera gånger, men det var det värt.
Mamma åkte iväg till Malaysia i samma veva, och jag var så himla sur för att jag inte fick följa med. Jag stannade istället hemma och skrev nationella prov. NO-provet var något av det mest deprimerande jag har varit med om, men jag klarade det faktiskt med ett mycket bättre betyg än vad jag någonsin hade kunnat drömma om!
I april sov min bästa vän över hos mig för första gången..! Vi kollade på tjejfilmer, åt överdrivet mycket godis och busade, haha! Dagen efter andades vi in helium och tränade.
Jag blev spelgeek en snabbis i april, det var urtråkigt, rekomenderas ej!
Jag träffade även mina bästa killkompisar mycket under den här perioden, och jag saknar det väldigt mycket...
Under påsklovet åkte jag iväg till en dåvarande vän i ett par dagar, jag hade nog kul.
Jobbade även på Science FAIL med mina fina kompisar under april. Vi hade kul, och jag var sjukt stolt över mitt DNA som jag gjorde. Den dagen finalen var var min sista Science FAIL någonsin, lyckan går inte att beskriva!
I maj började jag och min vän pröva på olika sporter. Jag hade väldigt roligt och hoppas att vi kommer igång med det snart igen. Jag började även träna med en till grupp nu då jag skulle vara med på en tävling, det var jättejobbigt, och jättekul!
En annan dag åkte jag och min vän och åt glass på stan för att sedan ta oss till en gräsmatta och dansa och ha oss. Vi hade så himla mysigt kommer jag ihåg! Vi träffade även gamla vänner och bowlade.
Sedan blev det till att börja råplugga, och min underbara bästa vän fanns alltid där och stöttade mig då. Hur lite motivation jag än hade så fick han mig alltid att klara av allt som hade med skolan att göra. Om du bara visste hur otroligt tacksam jag är över det.
Jag satt uppe på Skype till sent på natten också, och pratade med mina kompisar och flummade som tusan. Jag saknar det.
I slutet av maj och början på juni åkte jag iväg på klassresa med min fina klass. Det var till största del helt awesome! Bilresan dit var supertrevlig, och jag och min bästa vän satt och skrek när vi insåg att det inte fanns täckning där vi skulle vara, haha! Kvällarna spenderades nere på stranden, och det var sååå mysigt. Andra natten var en av de bästa nätterna i mitt liv. Jag och min bästa kompis satt och sjöng när våran musiklärare spelade gitarr till sent på natten och sedan gick vi på promenad i skogen med några andra. Vi låg uppe på ett berg och kollade på molnen just innan solen började gå upp och sedan gick vi in till ett tält och satt runt en eld. Jag somnade och gjorde lite konstiga saker, haha...
Sedan var det dags att tävla på RM3! Övernattning på en skola och mycket mys. Tävlingen gick bra, och jag var glad! Andra dagen av tävlingen jobbade jag på idrottshuset och köpte bullar.
Sedan började den där jobbiga perioden just innan man går ut grundskolan. Balen, en fin kväll som jag inte kommer att glömma. Ångesten och paniken för att allt helt plötsligt bara skulle ta slut. Avslutningen, när vi efter fyra års längtan äntligen kastade våra blå hattar var det inte alls lika underbart som vi hade tänkt oss. Usch vad jag grät.
Under hela vårterminen hatade jag att gå i skolan. Jag ville verkligen inte. Var orolig för vad som skulle hända varenda dag och bröt flera gånger ihop helt och hållet, både i skolan och hemma, men gömde mig bara för allt och alla. Jag tror inte ens någon vet varför jag hatade det så himla mycket.
Samma dag som jag gick ut grundskolan förlorade jag en av mina bästa vänner någonsin. Det var hemskt och jag var så förstörd. Jag önskar att det hade varit sista gången jag var tvungen att gå igenom det.
Sommarlovet var både bra och dåligt! Jag invigde det med sanning och konka med mina vänner och fick se min kära killkompis springa nerför gatan i bikini, haha!
I början av lovet kom en av mina dåvarande kompisar till Örebro för att bo hos mig i ett par dagar. Vi träffade mina vänner, och det var trevligt då.
Spenderade även en natt på backahallens tak med en fin vän med godis, gitarr och en massa prat! Vi dygnade och åt frukost på McDonalds. Fick även min första koffeinkick den dagen. Jag mådde väldigt dåligt och trodde seriöst att jag skulle dö.
Åt frukost på McDonalds ännu en gång, men med en annan av mina bästa vänner! Träffades sjukt tidigt bara för att kunna göra det, men det var det värt!
Sedan åkte jag iväg till Malta med mamma! Det var en fin resa och jag hade väldigt roligt. Saknade dock mina fina vänner, såklart.
En vecka senare åkte jag iväg på den bästa resan i hela mitt liv. London med Amanda, det var så sjukt awesome. Jag har aldrig mått bättre och känt mig friare, och absolut aldrig haft roligare! Jag trodde att det skulle bli så himla kul, och det blev tusen gånger bättre om inte mer. Det blev massa shopping, skratt, mys, mat, och flumm, och jag saknar det väldigt mycket!
Det var även nu jag blev belieber. Fyllde hela mitt rum med Justin Bieber-bilder och hans skivor gick på repeat hela tiden. Precis som nu.
Samma dag som jag kom hem från London blev jag väldigt sårad, och det gjorde väldigt ont.
En vecka senare åkte jag på gymnastikläger i Helsingborg! Jag var så otaggad att jag faktiskt funderade på att sjukanmäla mig, men det var så kul! Jag och min bästa vän gick vilse, och vi åt ungefär tre kilo godis på typ fem dagar, tjockisarna...
Kvällen när jag kom hem från lägret var nog den värsta på hela sommarlovet. Blev så sjukt sårad och var helt förstörd. Jag grät tills jag verkligen inte fick fram fler tårar, men fortsatte gråta ändå, fast utan tårar. Jag mådde väldigt dåligt och var beredd att ge upp allt.
Dagen efter åkte jag till Stockholm och träffade en dåvarande vän. Träffade även mina bästa vänner där, och det var jättekul!
Fyllde resten av sommarlovet med vänner, skratt, sena kvällar på studsmattan med massa prat, pizza, tårar, bråk, övernattningar, Justin Bieber, godis, pratstunder med en vän som betydde väldigt mycket för mig som jag verkligen saknar, bio och kaffe.
Sedan var det dags för mig att börja gymnasiet. Jag började med en bra inställning. Jag var glad och gillade både skolan och klassen och tyckte att skolarbetet var lätt.
Min bästa vän färgade håret rött nu och jag tyckte det var så himla fint!
I september kom min moster till Sverige och jag och en vän bestämde oss för att köpa en present till henne. Det slutade med att vi stod och försökte slå in presenten i ungefär en timme. I slutet av den veckan åkte jag, mamma och moster upp till Stockholm och sprang tjejmilen. Det var riktigt kul! På kvällen träffade jag en dåvarande kompis för sista gången. Och dagen efter ringde min bästa vän och berättade att hon skulle prova att gå i min klass en dag, jag blev så himla glad! En vecka senare började hon och jag blev världens lyckligaste!
Nu började fler människor läsa min blogg, och jag var jätteorolig för att bli ratad pågrund av vad jag skrev, men eftersom jag har så fina vänner så blev det inte så, tack.
Nu började tiden då jag sov mer borta än hemma, och så är det fortfarande.
Sedan fick jag kontakt med en av mina föredetta vänner, vi bestämde oss för att ses och det var så himla kul. Vi spenderade flera timmar med att sitta och prata om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Om ni bara visste hur mycket jag saknade henne.
I september flyttade även min morbror till England, och jag saknade honom väldigt mycket.
Började även träna med min gamla gymnastikgrupp nu eftersom jag skulle tävla med dem. Det var jätteroligt, hade saknat mina gamla tränare väldigt mycket!
Det fanns också en väldigt viktigt person i mitt liv under den här tiden som jag faktiskt knappt kände men som jag tyckte väldigt mycket om. En person som gjorde mig glad, iallafall för stunden. Dock är vi inte vänner nu, det var nog mest en kul grej.
Skolan gick åt helvete, jag orkade inte plugga, än mindre gå till skolan. Det hände att jag skolkade och jag kom ofta försent. Jag slutade sova på nätterna och var väldigt stressad vilket ledde till att jag flera gånger svimmade. McDonalds besöken blev allt fler och pengarna allt färre...
Någon gång runt den här tiden blev jag beroende av någon.
Sedan hände det värsta som någonsin kunde hända. Jag och min pojkvän gjorde slut. Efter två år. Var så sjukt förstörd och grät, och grät, och grät, och hatade mig själv, mer än någonsin. Dagen i skolan var hemsk, men jag är glad att jag har världens finaste vän som fanns där för mig exakt hela tiden. Det betydde så mycket för mig, och jag är så himla tacksam, jag hoppas att hon vet det. Jag har inte mått sämre.
Dagen efter det åkte jag iväg till Skåne och tävlade med RM-truppen på RC. Det var en rolig tävling och jag myste mycket med en fin vän. Det gick bra för oss! Min fot var fortfarande skadad dock.
Sedan var jag, och två av mina bästa vänner och hälsade på ett LAN på våran förra skola. Det var kul, och jag saknar skolan. Och mina vänner.
På höstlovet åkte jag och min vän iväg till Stockholm igen för att fira halloween, shoppa och umgås. Vi hade väldigt roligt och mysigt och skrattade ihjäl oss flera gånger. Och åt godis, såklart, och inte lite...men det var gott! :)
Dagen efter vi kommit hem släpptes Under the Mistletoe och sedan dess har jag spelat jullåtar 24/7, Justin Bieber är bäst!
På slutet av lovet kom en saknad vän från Stockholm och hälsade på mig och min bästa vän här i Örebro. Vi köpte massa godis, spelade Game Cube och sov hemma hos mig. Och satt flera timmar uppe på ett skoltak med godis och dricka. Alltid lika mysigt. Då min ena vän var väldigt trött så stannade jag och mina andra fina vän uppe och kollade på Friends och pratade, det var riktigt mysigt! Dagen efter satt vi på tak igen och pratade. Hihi.
Nu började jag även lära känna någon som senare skulle förstöra mitt liv lite grann, det ångrar jag verkligen..!
Tankar om att hoppa av skolan eftersom jag är för dum för sam började plåga mig varje dag. Jag ville aldrig gå till skolan och det var inte sällan jag grät på morgonen för att jag verkligen inte ville gå dit längre, men jag höll det för mig själv hur illa det faktiskt var eftersom jag märkte att jag drog ner alla andra.
En månad innan julafton hade jag Star for Life-konsert och den var helt underbar! Jag hade så himla roligt och vi sjöng bra låtar. Jag blev väldigt glad och taggad på livet för en kort stund tack vare denna konsert.
Just innan månadsskiftet var jag på Grisfest med några av mina bästa vänner. Jag hade en riktigt trevlig kväll och hoppas vi snart gör något sådant igen. Fick även känna mig lite uppskattad, det var roligt.
Sedan blev det december! Jag var taggad på en rolig sista månad på året, jag ville bara leva. Det blev inte så. Jag var väldigt nere och orkade inte riktigt med livet.
I början av månaden hade jag och min bästa vän ett julbak. Vi var väldigt frustrerade i början, men det hela slutade väldigt bra med goda nybakade saker och Lasse-Majas detektivbyrå! Vi slappade hela dagen därpå. Tog en powernap när vi kände för det och tillbringade i princip hela dagen iklädda pyjamasar.
Sedan hände det som inte fick hända. Jag skadade mig. Jag landade fel på en träning och smärtan i ryggen går inte att beskriva. Ambulansen kom och jag tillbringade några dagar på sjukhuset. Efter det fick jag hoppa på kryckor och jag var jätteledsen. Jag kunde knappt röra mig och jag kunde inte vara med på den årliga uppvisningen med gymnastiken. Usch.
Ett bråk med en vän förstörde mig totalt, även fast jag inte vågade visa det eftersom jag var så rädd att förlora denna personen.
Livet utan att träna var inte lätt. Jag var ofta nedstämd och hatade allt, mest mig själv för att jag var så klantig. Jag ville inget hellre än att träna.
I mitten av december var det dags för lucia igen, och jag gick utan kryckorna för första gången. Det var roligt, och riktigt jobbigt, men värt det. Jag älskar verkligen konserter.
Den 21:a åkte jag iväg till Thailand för att fira jul och nyår där! Det var jobbigt att åka ifrån mina vänner och jag och en av mina absolut bästa vänner hade en mysig övernattning dagen innan. Vi lyssnade på Hallelujah i flera timmar och skrattade ihjäl oss, som alltid!
Vi åkte runt på massa olika ställen i Thailand, och vi firade en relativt lugn nyårsafton.
Det var mitt år det... 
Tack till alla ni som fanns där för mig, stöttade mig och höll mig över ytan. Ni betyder så himla mycket, allihop. Jag älskar er. Och fy på er, eller du, som tog sönder mig totalt och gjorde min höst till den värsta någonsin.
Nu jobbar jag på att 2012 blir bättre än 2011, och det kan ju inte vara för svårt.
Tack för att ni orkade läsa.

Svar på kommentar!


Självklart har jag inte varit otrogen kära du! Börjar undra vad du tror om mig... :/ Nej då, jag har den enkla förklaringen att jag hade färglinser dagen då Kiwi skapades. På bilden du ser på bilden har jag inte dem i, men under själva... fysiska delen av det hela så hade jag det. Hoppas du är nöjd med ditt svar! PussN! ♥

Now all your love is wasted, then who the hell was I?

Hej.
Förstår att ni är jättledsna eftersom jag inte har uppdaterat, förlåt. Helgen har varit långt ifrån den bästa.
Idag var jag i skolan. Det har varit en ganska bra dag. :) Hade oförberett prov och det gick hur bra som helst, så himla glad! :D Hmm...
Nu sitter jag och lyssnar på fiiin musik, såatteh.
Hejdå.
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Grattis!

Grattis på 17-års dagen min fina Lisette!
Du är en jättefin kompis och jag är så himla glad att jag har lärt känna dig!
Hoppas du har haft en toppendag, för det är du verkligen värd!♥




Can you give me one last chance to make it right?

Hej.
Inatt sov jag hos Amanda. Vi var ute igår kväll och promenerade, typ, det var roligt! :) När vi kom in så blev det Friends, mys. Somnade lite försent, men var ändå inte astrött när vi skulle iväg till skolan. Dock chippade våra mobiler, såatteh.
Hade bara en lektion idag, svenska, och jag gjorde inte alls speciellt mycket. Efter skolan blev det stan med Amanda, hindersmässan in my heart. ♥ Sen blev det stan med mamma, och jag tjatade till mig 8 doftljus och lite andra småsaker.
Nu ska jag kolla gamla Top Model-avsnitt och äta morötter, och plugga lite..! :)
Hejdå.
Jag älskar dig, du äger! ♥

Staring at the sink of blood

Hej.
Deppinlägget igår var inte ett dugg seriöst, vill bara att ni ska veta det...
Natten och dagen idag har varit awesome.
Nu sitter jag här med mitt te, och min nya Justin-kalender, älska livet.
Hejdå.

Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta

Hej.
Hatar livet. Sitter och gråter med Amanda och lyssnar på Sofijah. Vi ska nog tröstäta lite snart. Usch. Hatar allt. TPL.
TÅÅRAR! </3

You don't really want my heart, you just want to know you can

Hej.
Nu är jag hemma och ska snart packa väskan och åka till Amanda där jag planerar att stanna över natten. Jag känner på mig att det kommer bli en toppen kväll! :)
Innan jag åker iväg ska jag tvinga mig själv till att plugga lite, känner mig duktig! Har ävet fixat så att ännu ett skolarbete kommer att handla om Justin Bieber, kärlek.
Hejdå.

Pandhan

Hej.
Nu sitter jag i skolan med AmandaPanda och har skrivit klart vårat arbete om Justin! :) Nu ska vi till Frankeboiii och säga hej och lämna in arbetet och sen är vi leeeediga på torsdag, älska livet!
Hejdå.

Blindsided

Tror att jag har sprängt mina högtalare.
Omöjligt att inte älska det här, jag är kär. Bon Iver ♥

Diamonds are forever


Hahaha, jag och Manne kommer att få fina barn. Nawww. ♥ Kiwi och Balena ska de heta! :D

My body fails, I'm on my knees praying

Alla gör ju sådana där "Before I die"-listor just nu, och som ni alla vet så är jag mainstream, så här kommer min lista!


Close the door, throw the key, don't want to be reminded

Hej.
Jag tyckte Mannes inlägg igår var väldigt fint. :)
Sitter och pluggar just nu (suprise!). Skriver om Justin Bieber, troligen det roligaste skolarbete jag gjort i hela mitt liv. :)
Hejdå.

Oh nej, en "bloggrape"

Hej jag heter mitt namn och jag gillar när man bloggar fast inte när det står tråkiga saker så som att det inte står något logiskt och sen gillar jag menings uppbyggnad och stabning fast jag är inte så bra på att skriva ibland så jag skriver det som skrivs på bloggen med en tanke på mitt tangentbord som är littet och knottrigt men det är bara för att jag inte har satt ut en enda punkt eller ett enda kommatecken i hela den här meningen så det är en ganska lång mening som är jättevärd att läsa och om man inte läser den så vet man inte vad som står så då får man gissa vad som står och då kanske man gissar fel och det skulle vara lite jobbigt för då kanske man tror att det står något mycket viktigare tillexempel att jag har en inbyggd kompass men inte nödvändigtvis för man kan också tro att jag äntligen erkänner att jag är hipster för jag gillar massa hipster saker och har bågar utan glas

Jag är hipster, för jag lyssnar på Bon Iver

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos Manne med Dala och lyssnar på Bon Iver. :) Dala sitter dock bara och spelar och vill inte vara social med mig, och Manne äter, forever alone. :( Nejmen, jag har saknat mina favoritkillar så det är jättekul att träffa dem!
Hejdå.

Have you ever tried sleeping with a broken heart, well you can try sleeping in my bed

Säg inte att jag är allt, om jag en dag blir inget.
Säg inte " Jag älskar dig", om du en dag tänker hata mig.
Se inte åt mitt håll, om du en dag tänker vända blicken.
Torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dem.





You have to learn how to fall before you learn how to fly

Insåg nyss att jag inte har sagt gott nytt år till alla ännu, så gott nytt år! Hoppas alla hade ett bra år 2011, för mig var det väl...sådär. Iallafall så har jag faktiskt ett par nyårslöften i år.
Det första handlar snabbmat, godis, glass och allt sådant där annat mumsigt. Om ni bara visste hur mycket jag hatar dessa saker för vad de gjorde mot mig, mina pengar och min kropp förra året! Jag har aldrig ätit så onyttigt som då under en så lång tid, och jag tänker inte skylla på att jag tröståt, även fast det faktiskt var så ibland. Det skulle inte förvåna mig om jag tillbringade mer tid på McDonalds än vad jag gjorde i skolan efter att jag började gymnasiet. Usch. Så nu blir det byebye till godsaker fram till sommaren iallafall, både för att det är onyttigt och för att min ekonomi är värre än någonsin..! Kanske ska tillägga att det inte var sådär hela året iallafall, det började i samma veva som jag började gymnasiet. Äckelpäckel, det är jag det. Gratis-fika är dock helt godkänt, så självklart passade man på att äta idag, haha. Min inställning till detta löfte har inte varit den bästa, men jag är säker på att jag kommer klara det! :)
Min andra löfte är jag ganska stolt över. Hur egoisktisk det än låter så går det i princip ut på att jag ska skita i alla andra utom mig själv, fast ändå inte riktigt... Jag ska börja göra saker som jag tycker känns bra, och saker som jag vill göra, sluta göra saker för andras skull. Och så ska jag vara mig själv, hela tiden! Inte för att jag är stolt över den jag är, men för att det kommer göra livet så sjukt mycket lättare. Jag vet inte hur mycket jag har skämt ut mig redan i år, och för ungefär ett halvår sedan hade jag velat gå under jorden om dessa saker hade hänt då, nu skrattar jag tills jag gråter åt vad som händer, haha! Om man bara lever en gång får man väl ta och leva på riktigt. Jag ska få alla problem ur världen.
Ett löfte jag har haft i flera år nu kommer med även detta år, för jag lyckas aldrig hålla det. Jag vill bli glad, lycklig och få mitt liv i balans. Det är svårt, jobbigt och väldigt krävande, men tro mig, jag ska göra allt för att det ska bli bra i år. Man får väl se vad som händer och inte.

I can't escape all the problems I made for myself

Hej.
Idag har jag haft en ganska trevlig dag måste jag säga, även fast jag försov mig ett par timmar, men det är standard nuförtiden. Det var hur som helst ledardag och "boostingdag" med AGF på Oscaria idag. Började morgonen med att sitta i möte i F1 i flera timmar, det var hur segt som helst! Efter det var slut låg jag och Amanda kvar där och flummade loss, haha! Klockan kvart i tolv, tolv, tolv(!) var det lunch, något som vi hade taggat ihjäl oss för. Hahaha! Efter det började boostingdagen med lite prat och en smågullig kortfilm som min käre tränare Henrik hade fixat ihop. Sedan blev det lite work-shops på olika ställen om olika saker. Åt även en hel del fika, hahah! Det var gott. Det var en rolig dag, och AGF hade verkligen satsat på att det skulle bli så bra som möjligt, det tycker jag var fint! :) Jag och Amanda skämde ju dock ut oss ganska rejält såklart, men det blir allt vanligare, hahah!
Nu pluggar jag lite på röstens fysiologi eller vad det nu heter, och det är inte det roligaste man kan roa sig med på en lördag kväll, men jag är för trött för något annat. 
Hejdå.
På en utav work-shopparna (eller vad heter det i plural?) skulle vi skriva lappar med saker som gjorde oss glada! Vi fick även papperstallrikar där andra skulle skriva positiva saker om en, peppigt! Här får ni bilder.
Vad som gör mig glad!
Tallriken, den är väl inte jätteseriös... Haha!

Världens snyggaste kändiskillar!

Så, här är inlägget jag skrev om. Jag har bestämt mig för att kalla det "Världens snyggaste kändiskillar!" och jag tror ni kan ana vad det kommer handla om? Ännu en lista, men det blir inga fina svenskar med på denna lista eftersom jag lovade min vän att inte ta med någon från min tidigare lista! Enjoy!
Jag tror att alla som läser min lilla skitblogg, eller alla som känner mig överhuvudtaget kan lista ut vem som kommer etta. Killen som är hela min värld, och mitt liv: JUSTIN DREW BIEBER! ♥ Ja, jag vet att jag har skrivit och pratat huuur mycket som helst om honom, men han är värd att snackas om föralltid. Jag tycker att hela hans utseende är ren perfektion, det finns INGENTING jag någonsin skulle vilja ändra. Han har de vackraste ögon jag har sett i hela mitt liv, man verkligen drunknar i deras hasselnötsbruna färg. Han har världens absolut sötaste näsa, den är så himla gullig. Hans läppar, behöver jag ens säga något mer, här snackar vi ideal-läppar! Han har det vackrate leendet jag någonsin har sett. Ögonbrynen är så sjukt vackra, och hans hår, jag dör. Jag älskar hans hair-flip, jag älskade hans korta frisyr, jag älskar hans gamla hårfärg, jag älskar hans nya, jag älskar hans hår! Han har världens finaste öron någonsin. Han har en sjukt fin kropp. Hans mage är helt underbar, precis som hela honom. Och han ser så himla mysig och gosig ut, som en nallebjörn typ! Och så är han ju så sjukt sexig! Jag skulle kunna prata på i timmar om hans fantastiska personlighet också, men nu är detta en väldigt ytlig lista och därför pratar jag BARA om utseendet. Hur som helst, Justin Drew Bieber är min Gud, och världens absolut finaste människa! ♥
Egentligen kan jag inte fortsätta listan nu eftersom ALLA andra är fula i jämförelse med Justin, men ändå...
Tvåa kommer iallafall den charmiga snyggingen Louis Tomlinson, (hata mig inte nu Pysen). Han ser verkligen riktigt bra ut, eller hade iallafall gjort det i en värld där Justin inte fanns... Jag tycker han är så himla söt! Kan nog vara att jag tycker så eftersom han kan vara lite lik Justin i vissa lägen. Jag tycker iallafall att han är väldigt snygg och sjukt gullig! Han har ett jättesött smile och ser så himla snäll ut. Jag älskar hans ögon, även fast jag föredrar bruna, han har en väldigt snygg och sexig och typ busig blick liksom. Han ser alltid så glad ut också, och glädje gillar väl alla? Louis är en riktig hottie!
Trea kommer min älskade Luke Hemmings! Nog för att han är 96a, men han ser iallafall väldigt bra ut. Jag älskar hans lite osäkra och sjukt söta blick. Har har också väldigt fint hår och jag älskar hans näsa! Han påminner mig också lite om en väldigt fin människa. Hans armar är ju inte heller något minus, han har en väldigt snygg kropp överhuvudtaget faktiskt. Han har också ett supersött kroppsspråk som jag älskar! Dock vet jag inte om man kan kalla honom kändis riktigt än...
Fyra kommer en såkallad Disney-stjärna som jag i vanliga fall hade skämts jättemycket för, men nu är det faktiskt en riktigt snygg kille så det är lugnt. Ni har säkert redan kunnat lista ut vem jag pratar om? Joe Jonas! I första Camp Rock filmen är han som allra snyggast, nästan så att man dör, men han ser fortfarande väldigt bra ut, och han är så himla charmig. Hans hår är underbart, både när det var långt och platt och kortare och lockigt och som det är nu. Han har en helt underbar ögonfärg, och sådant gillar jag. Han ser även väldigt trevlig ut, och så tycker jag att han är väääldigt snygg och het!
På femte plats hamnar Nicholas Hoult. Jag tycker han är söt som socker, och het som solen, typ. Han har en personlig charm som jag verkligen gillar. Han ser också väldigt snäll och gosig och trevlig ut. Han har ju ett ganska annorlunda utseende och det gillar jag starkt. Jag skulle kunna säga att han är bland de sexigaste människor jag har sett, så därför gör jag det, han är bland de sexigaste människor jag har sett!
Var lite osäker på vem som skulle få äran att komma femma på min lista, men insåg att den andra jag valde mellan var ganska lik han som kom femma på min svenska lista... men ni kan nog lista ut vem det är! :)
Egentligen tänkte jag göra listan lite längre, men har suttit uppe med den här ganska mycket längre än vad jag hade planerat så i sådana fall får det väl bli en fortsättning någon annan gång om jag tycker att det känns nödvändigt! Nu har ni iallafall några snyggingar att kolla på ett tag framöver, och tro mig, det kommer fortsätta komma massa inlägg om Justin så ni kan vara lugna!

Grattis!

Grattis på 16-års dagen finaste Amelia!
En utav de personerna jag delar mina finaste och sjukaste minnen med!
Du är en underbar kompis och jag saknar dig väldigt mycket!♥




Frozen and can't breathe

Hej.
Dagen började ÅT HELVETE! Det gillade inte jag så jag fick ett litet utbrott, och förlåt till Amanda och Frank som var tvugna att lyssna på mig då... Trodde hela dagen skulle vara ett helvete, men nej då! Efter lunchen hände någonting utav det underbaraste jag någonsin hade kunnat hoppas på! Slutade skoldagen med en psykologi-lektion som jag faktiskt uppskattade och hade sedan en trevlig pratstund med Sofia på väg upp till stan. :)
Tillbringade sedan några timmar på stan med min fina mamma. Blev mest lite sådana där nödvändiga saker köpta. Och fem nagellack, och jag vet att jag verkligen borde ha som nyårslöfte att sluta köpa så himla många nagellack, men det är omöjligt. Det finns få saker som jag gillar bättre än dem, och speciellt nu när mina naglar håller på att bli långa!
Träffade en fin och saknad vän nu på kvällen och snart tänkte jag faktiskt försöka sova eftersom jag ska upp tiiidigt imorgon och åka till Oscaria där jag inte har spenderat en enda sekund sedan i början av december, usch. Ska inte träna, än, men snart så! :D
Nu ska jag iallafall försöka knåpa ihop ett inlägg som min fantastiska kompis ville att jag skulle göra, vi får väl se hur det går...
Hejdå.

You keep getting me weak

Hej.
Idag har jag...
* Haft en lååång sovmorgon.
* Vaknat, åkt och köpt skorpor, ätit skorpor och somnat om.
* Varit i skolan.
* Skrattat!
* Lyssnat på musik.
* Spelat piano.
* Blivit kär.
* Hoppats att någon ska dö.
* Ätit morötter.
* Städat marsvinsburen.
* Smsat.
* Sjungit.
* Fått för mig att jag kan flyga.
* Träffat en av mina bästa vänner.
* Pratat med någon jag inte har pratat med på länge.
* Saknat människor.
* Tejpat.
* Tuggat tuggummi.
* Spelat ett kortspel för andra gången i mitt liv.
* Kollat på funny moments med Justin Bieber.
Bara så att ni vet liksom.
Hejdå.

I like girls who eat carrots

Mina vänner kallade mig kanin idag på lunchen eftersom jag åt lite morötter. Nu sitter jag här med ännu en morot och kanintänderna börjar växa ut... Jag tycker iallafall att jag är söt.

I'm strong enough to climb the highest tower and I'm fast enough to run across the sea

"I love my haters They spend so much time thinking about me. Aren't they sweet?" - Justin Drew Bieber






I was born to be somebody, ain't nothing that's ever going to stop me

Jag älskar Justin Bieber. Dels för att han är den mest underbara människa på hela jordklotet, men också för att han har hjälpt mig så himla mycket. Han har fått mig att tro på mina drömmar, och att verkligen leva livet! Han inspirerar mig väldigt mycket och jag kan sitta i flera timmar och bara kolla på honom och lyssna på hans musik. Han betyder så himla mycket för mig och är en väldigt stor del av mig. Jag kommer ärligt talat inte ihåg hur jag levde innan jag blev belieber, jag måste ha haft så tråkigt, och haft världens fulaste rum...
Han och mina allra bästa vänner är de enda som ger mig ork och kraft att fortsätta när allt är åt helvete. Så förstår ni hur mycket han faktiskt betyder för mig? Jag skulle göra absolut ALLT för honom, och det kanske låter konstigt eftersom jag inte känner honom, men han har en sådan stor del av mitt hjärta.
Han är en sådan stark människa, och han får mig att vilja försöka, och att till och med tro på mig själv ibland. Han följde sina drömmar, och det tänker jag också göra, det finns ingenting som kan stoppa mig för JAG vill, och det är allt som behövs.
Justin Drew Bieber, den människan som fick mig att börja tro. Det var massa kuratorer, psykologer och andra som försökte få mig att börja tro på en framtid i flera år. Justin klarade det på några minuter. Han gör mig lycklig.
When you smile, I smile. ♥
There's a dream in my soul
A fire that's deep inside me
There's a me no one knows
Waiting to be set free
I'm gonna see that day
I can feel it
I can taste it
Change is coming my way♥



Girls, girls, girls

Nu ska jag göra den där tjej-listan som jag lovade mina fina pojkar att göra i somras... Japp!
Skrev alltså en lista över Sveriges snyggaste killar i somras, så här kommer tjejerna. Är dock inte så haj på det där med tjejer, men jag vet iallafall vad jag tycker är fint. :) Enjoy!
På första plats kommer nog Marie Serneholt. Kanske för att hon var tillsammans med Måns, som faktiskt låg tvåa på kill-listan. Nejmen, jag tycker hon är jättefin och hon verkar så himla söt. :) Sen var ju jag ett väldigt stort fan av A-Teens som yngre, så jag har sett upp till henne ungefär hela mitt liv, haha.
På andra plats kommer Agnes Carlsson. Jag tycker hon är jättevacker, och så är hon en grym sångerska! Och hon har ju också kysst Måns... jag är inte avundsjuk, nejnej. Hon verkar iallafall vara en riktigt söt tjej.
Molly Sandén hamnar på tredje platsen! Hon är en supersöt tjej verkligen. :) Hon är sig själv och inte så sjukt divig som många andra. Sedan att hon var tillsammans med Eric Saade var ju inget minus...

Grattis!

Idag fyller min fina Hedda år, så jag tycker att ni alla sänder henne en snäll tanke, eller ännu bättre; ett grattis! För det är hon verkligen värd. Jag är lycklig som har en sådan fin kompis som henne!
Grattis gumman! ♥

I'll leave the door on the latch if you ever come back

Hej.
Har haft en relativt bra dag faktiskt! :) Har kommit på att jag faktiskt gillar onsdagar, det är nog för att det är den dagen jag slutar tidigast och har musik. Tänkte att ni undrade... Så har jag och Pysen skämt ut oss väldigt rejält inför oss själva idag, hahaha. Så grymt drygt och skriva om dagen, förlåt.
Hejdå.

Thailand/Malaysia 2011-2012 (2)

Idag ville världens bästa, finaste, snyggaste, sötaste, underbaraste, härligaste människa se resten av mina semesterbilder, så här kommer de!
Langkawi. Älskade solnedgångarna där!
Ja, jag fastnade, inte fan visste jag att den skulle vara så mini... :(
Ödla... Så sjukt äckligt..!!
Den enda lunchen vi åt på hela semestern. Vi är duktiga på det där med att äta! Tänker dock inte nämna hur mycket onyttigheter vi åt...
Min fina mamma! :)
Vår lägenhet i Kuala Lumpur! Älskade den. :)
I ett shoppingcenter i Kuala Lumpur! Det var så grymt roligt! :D Notera även att jag köpte mina älskade JustBeats den dagen.
Julshopping. ;)
Jag gjorde våfflor till mig själv på min födelsedag. :) Fina va? Försökte få dem att se ut som ansikten, men det gick ju sådär...
Liten soffa..?
Det var en björn-utställning i Kuala Lumpur! Alla länder hade en egen björn som en konstnär från det landet hade designat. Det var jättekul att kolla på! :) Här är jag med björnen från mitt absoluta favoritland, Kanada!
Typ Peace-nallar eller något annat fint!
Ah.
Snygg pose och sådär, haha...
Jag åker tåg på flygplatsen i KL, haha! Tyckte det var riktigt kul!
Så, där fick ni lite bilder. Hoppas ni blev glada!
Hejdå.

I promise my dear I'll put nothing above you

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
You don't know you're beautiful
If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
You don't know you're beautiful
But that's what makes you beautiful♥

Get out, get out of my head, fall into my arms instead

Livet innan jag fick tandställning var fan inte lätt...

What becomes of the broken hearted?

Ibland är man helt säker på att saker är rätt, även fast man senare märker att det känns helt fel. Det upplevde jag idag, men det knäcker mig inte. Ni som vet vad jag håller på med förstår nog. Det gör ont i mig, men jag tror faktiskt att det är värt det! Jag är helt förstörd och jätteglad, det här ordnar sig nog tillslut.

Bitarna av mitt hjärta river upp sår på mina handleder.

Thailand/Malaysia 2011-2012 (1)

En av mina absolut bästa vänner ville se semesterbilder nu, så här kommer det några stycken!
Ja, jag är osminkad, men vafan.
Började semestern med att jag saknade min kompis Panda, såatteh.
I Istanbul. Undrar varför folk kallar mig blek?
Bangkok!
Livets frukost @ Dunkin' Donuts!
Fin svamp i Bangkok!
Så här glad blev jag när jag upptäckte tågmaten på tåget mellan Bangkok och Surat Thani...
Koh Lanta! Jag vet att jag är söt.
Bara lite sned bild, men orka vara snygg, jag är iallafall unik!
Middag. Jag gillar glaset. :)
Justin Bieber! :D ♥
Okej, inte ens mina armar är sådär feta... :(
Tyckte den skylten var rätt söt..!
Jag och min fina mamma som jag älskar så himla mycket! ♥
Koh Lipe!
Jag och mamma igen! Hörde att jag är söt. :)
Ibland känns ryggen riktigt bra faktiskt!
Ah.
Söt.
Gunga! Langkawi.
En bro. Haha!
Ah.
Lift, jag DOG.
Glass! Har med denna bilden av en speciell anledning... Har ju två glassar som ni ser, och bara så att Amanda vet så köpte jag dem för att jag var glass-sugen och det var så billigt!
Sned...
Vattenfall på Langkawi.
Jag och mamma!
Vattenfall! :)
Smidig tjej...
Ni får lite mer bilder imorgon, för nu ska jag duscha och försöka sova.
Hejdå!

Whatever made you loser

Undrar varför ingen annan än jag tycker jag är cool?
Nej, jag tycker inte jag ser tjock ut på första bilden.

Sometimes I wonder if love is worth fighting for, then I remember your face and I'm ready for war

Hej.
Skolan idag var lite jobbig, men ändå inte. Orkar dock inte skriva så mycket om vad jag gör under dagarna eftersom jag tycker det är ganska drygt. Fast åt korv i mos idag, och sådant är ju intressant att läsa!
Idag drar träningarna igång igen, men jag har inte tränat sedan den 5/12-2011, vilket gör mig ganska ledsen. Planerar att börja igen i februari för läkarna sa att jag skulle ha läkt då, men man vet aldrig eftersom jag fortfarande får ont ibland. Får se hur det blir med allt.
Hejdå.


Ja dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit
Allt du brände ner, låt det regna ner
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

You're the light that feeds the sun in my world

Nu är det såhär att jag jättegärna skulle vilja att ni kollade på en grej. Det skulle göra mig väldigt glad och er också! Det är en video som verkligen fick mig att gråta. Jag förstår inte hur en människa kan vara underbarare. Det är en video med Justin, vilket ni troligen förstod, men snälla, ALLA MÅSTE KOLLA för den är så sjukt fin!!! Är så sjukt stolt över att vara Belieber, det kan ni hoppa upp och sätta er på!
Jag säger inte att ni måste tycka att han sjunger bra, är snygg, eller söt, även fast jag tycker att det är otroligt att det finns människor som inte tycker det... Men ni måste ju se att han har ett hjärta av guld! Jag tror aldrig jag har sett något finare än det här som en människa har gjort. Han är så sjukt äkta!
♥Justin Drew Bieber, meningen med livet!♥
I'm in tears!
The hair flip is back!♥

Biebermazing

♥Tårarna rinner, detta är något utav det vackraste jag någonsin har sett! ♥
♥Justin Bieber, jag älskar dig och kommer alltid att göra det.♥

If you walk away I know I'll fade because there is nobody else

Hej.
Hemma från Amanda nu. Tillbringade hela helgen där, vet inte om jag skrev det eller inte men det var iallafall bäst! Har under de senaste två dagarna skrattar ihjäl mig flera gånger, haha.:) Tack för en sOperfin helg, jag älskar dig mer än Justin Bieber!♥
Träffade även lite familj och släkt idag och fick lite presenter, trevligt. :)
Hejdå.
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudpersonen i mina värsta minnen


Nu går vi

Hej.
Nu är jag hos Amanda, sov här inatt och snart ska vi ut och promenera, mysen pysen. Gillar inte ånghesten och furkhesten. :( Fick världens bästa presenter av Pjong igår och hon är bäst! ♥
Hejdåen.
Jappeh.

1d

Jag hatar One Direction!

You don't know you're beautiful and that's what makes you beautiful

Hej.
Nej, jag gillar inte One direction, och skulle aldrig få för mig att göra det. <— Sanning of tha year.
Nu är jag hemma, eller ja, jag har varit det ett tag, men har inte varit sugen på att blogga. Ni får nog lite bilder senare, nästa vecka någon gång.
Lyckan när jag fick träffa min underbara Amanda går inte att beskriva, jag ville bara gråta! Jag älskar dig så sjukt mycket och gud vad jag har saknat dig! ♥ Självklart har jag saknat alla mina andra underbara vänner också, men det förstod ni väl? ♥
Sedan jag kom hem har jag både varit världens lyckligaste och hur ledsen som helst. Just nu orkar jag inte alls.
Nu ska jag ut och gå och prata med Pjong.
Hejdå.

RSS 2.0